Jump to content

Αυτοκίνητα που έχετε δει στο δρόμο (Supercars κ.α.)

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχθές είδα ένα NSX κόκκινο. Δε πρόλαβα να βγάλω φώτο γιατί ήμουν μέσα στον ηλεκτρικό.

αν ηταν αυτο με τα ανοιγομενα φωτα πρεπει να το εχω δει&εγω...

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

την κυριακη που μας περασε ειδα στα βουνα της ευβοιας ενα toyota fj cruiser ασημι χρωματος σαν&αυτο

http://img249.imageshack.us/img249/6213/toyotafjcruisertr5.th.png' alt='toyotafjcruisertr5.th.png'>

ασυνηθιστο για ελλαδα&πολυ εντυπωσιακο!..

Όντως ασυνήθιστο. Το σχήμα του όμως μου θυμίζει κάτι Ssang Yong (ή όπως λέγονται... ):O

πριν 3-4 μερες στην βεροια μια φεραρι και μια λαμποργκινι..και οι 2 ειχαν διαφημιστικα καφε φιλτρου πανω...
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Maserati Quattroporte στην Κηφισίας στο ύψος του President, C-Class νέας γένιας και BMW M6 Coupe στο Κολωνάκι αμφότερα...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Ferrari F430 έξω από το κεντρικό κτίριο του πανεπιστημίου του Cardiff νωρίτερα σήμερα... :p

Επίσης, TVR Tuscan S κόκκινου χρώματος. :respect:

δυστυχώς επειδή έχω ξεμείνει με το ΜΕ45 μου, μιας και μου έκλεψαν το PDA, δεν παίζουν photos... :(

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Η νέα Mercedes CL, έκδοση 63 AMG !

Στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.....Βουλγάρικες πινακίδες φυσικά!:rolleyes:

Φυσικά... Μερικοί εκεί στη Βουλγαρία πεινάνε πολύ...

http://img401.imageshack.us/img401/5879/19072007282ll4.th.jpg

Πριν μιάμισι ώρα την είδα ξαφνικά πίσω μου!

Είναι λίγο κουνημένη γιατί οδηγούσα και έκανε κι αυτός ο αθεόφοβος ένα "πεταγματάκι" και άλλαξε λωρίδα...

Ωραίο ήχο είχε!:happy:

Εχω πετύχει κι εγώ μια F430 στο κολωνάκι.

Μάλιστα, πηγαίναμε για πολύ ώρα αυτή μπροστά κι εμείς από πίσω...

Επίσεις, έχω δει στην παραλιακή Mitsubishi Lancer Evolution IX MR-400 και ακόμα στο νέο Ηράκλειο, ο γείτονας ενός φίλου μου, έχει μια M6! Οπότε, αυτή την βλέπω αρκετά συχνα...

Επίσεις, έχω δει Gallardo στην Κυψέλη παρακαλώ πολύ, και Murchielango στην Πέτρου Ραλλη.

Αλλά το καλύτερο που έχω ζήσει ήταν μια πολύ γρήγορη βόλτα που είχα κάνει με έναν φίλο μου, ο οποίος είχε για μερικές μέρες το Lancer Evolution IX MR-320...

Δε νομίζω να ξεχάσω ποτέ αυτό το εκπληκτικό σκάσιμο του turbo στο overboost... Απλά σε κάνει να ανατριχιάζεις και να το ακούς ξανά, και ξανά, και ξανά... Τρομερό αμάξι!

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Το αυτοκίνητο ενός γείτονα μου. Το βλέπω ένα χρόνο περίπου και έχει ξένες πινακίδες. Είναι Mercedes sl. Πίσω γράφει sl 55 brabus. Τώρα άντε να καταλάβεις τι είναι, αφού sl 55 είναι η amg και αυτή γράφει brabus.

http://img513.imageshack.us/img513/9702/dsc00678lp3.th.jpg

Υπαρχει αυτούσια η SL55 Brabus, και είναι η πιο γρήγορη SL που υπάρχει στην παραγωγή! Η ροπή της νομίζω πως έιναι γύρω στα 800-900Nm, και αυτή περιορισμένη διότι όπως είχα δει στο top gear που την είχε παρουσίαση, όταν άφησαν τον κινητήρα να δώσει όση ροπή μπορούσε να δώσει, αυτό που έκανε είναι να καίει σκέτο λάστιχο, χωρίς να κινείται το αμάξι! Και όταν έβαλαν το traction control, με το που ξεκίνησε, έβγαζε σήματα λάθους διότι δεν άντεχε τόση ροπή! Βγάζει κάπου γύρω στα 500 άλογα, και είναι ένας πραγματικός πύραυλος!! Είναι πανάκριβη, και τρώει λάστιχο για την πλάκα της! Το μόνο ελάτωμμα (και ίσως και το πιο σημαντικό) είναι πως λόγω αυτής της τεράστιας ροπής, δεν μαζεύεται με τίποτα στις στροφές και υπερστρέφει με το παραμικρό...

Έτσι, δεν μπορεί να βγάλει όλη την δύναμη που κρύβει μέσα της στον δρόμο...

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Υπαρχει αυτούσια η SL55 Brabus, και είναι η πιο γρήγορη SL που υπάρχει στην παραγωγή! Η ροπή της νομίζω πως έιναι γύρω στα 800-900Nm, και αυτή περιορισμένη διότι όπως είχα δει στο top gear που την είχε παρουσίαση, όταν άφησαν τον κινητήρα να δώσει όση ροπή μπορούσε να δώσει, αυτό που έκανε είναι να καίει σκέτο λάστιχο, χωρίς να κινείται το αμάξι! Και όταν έβαλαν το traction control, με το που ξεκίνησε, έβγαζε σήματα λάθους διότι δεν άντεχε τόση ροπή! Βγάζει κάπου γύρω στα 500 άλογα, και είναι ένας πραγματικός πύραυλος!! Είναι πανάκριβη, και τρώει λάστιχο για την πλάκα της! Το μόνο ελάτωμμα (και ίσως και το πιο σημαντικό) είναι πως λόγω αυτής της τεράστιας ροπής, δεν μαζεύεται με τίποτα στις στροφές και υπερστρέφει με το παραμικρό...

Εάν βγάζει 500 άλογα, τότε δεν είναι η πιο γρήγορη SL - Class παραγωγής...

της amg βγαζει πιο πολλα βασικα και με ενα ειδικο κιτ(?) φτανει χαλαρα τα 700 800 αλογα...

οσο για το τελευταιο κομματι του ποστ σου δεν πιστευω οτι θα πας με αυτο το αμαξι σε στροφες... αυτο θελει σκληρη αναρτηση και μια αναβαση στην παρνηθα:lol:

http://img401.imageshack.us/img401/5879/19072007282ll4.th.jpg

Πριν μιάμισι ώρα την είδα ξαφνικά πίσω μου!

Είναι λίγο κουνημένη γιατί οδηγούσα και έκανε κι αυτός ο αθεόφοβος ένα "πεταγματάκι" και άλλαξε λωρίδα...

Ωραίο ήχο είχε!:happy:

:whistle:

Εξω απο τα starbucks στον παραλιακό της Λεμεσού Μ6 με σκασμενο μπροστινό λάστιχο και μπροστα της μια μαυρη McLaren SLR με ξενες πινακιδες.

Φωτο δυστυχως δεν μπορεσα να βγαλω.

Nexus 4 & iPad mini

Εάν βγάζει 500 άλογα, τότε δεν είναι η πιο γρήγορη SL - Class παραγωγής...

Νομίζω γύρω στα 500 βγάζει. Ωστόσο, επειδή δεν είμαι σίγουρος (πάει πολύς καιρός από τότε που είδα το αφιέρωμα για αυτήν στο top gear), θα το ξαναδώ, και θα σας πω ακριβώς περισσότερες πληροφορίες!

Update!

Λοιπόν, όλο ο αμάξι, δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα SL, παρά μόνο στο σασί.

Η μηχανή του είναι μια 6.3L, turbocharged. Βγάζει 730 άλογα, και πιάνει τελική 219μίλια, δηλαδή 352χλμ/ώρα!!

Είναι σκέτο κτήνος, και έχει 811Nm ροπής...

:lol: :lol: :lol:

Πάντως το ''καλό'' με σενα φιλε SV2 είναι οτι το κυκλοφορείς και το χαίρεσαι το αμάξι :up: .Άλοστε αυτός πιστεύω πως είναι και ο σκοπός του. Δεν το έχεις κλεισμένο στο γκαράζ και το βγάζεις μια φορα στα 2 χρόνια σαν μερικούς...;)

:lol: :lol: :lol:

Πάντως το ''καλό'' με σενα φιλε SV2 είναι οτι το κυκλοφορείς και το χαίρεσαι το αμάξι :up: .Άλοστε αυτός πιστεύω πως είναι και ο σκοπός του. Δεν το έχεις κλεισμένο στο γκαράζ και το βγάζεις μια φορα στα 2 χρόνια σαν μερικούς...;)

Πλάκα-πλάκα σε ένα χρόνο έγραψα 14.000 χλμ άν και για την δουλειά μου κυκλοφορώ με άλλο αυτοκίνητο

Εσύ ήσουν βρε; :)

Αλήθεια, γιατί ο φωτισμός των φώτων σου μπροστά μου φάνηκε κάπως παράξενος; Τα έχεις κάνει τίποτε;