Hunter Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Aston Martin DB9 Convertible με Ελβετικες πινακιδες στον Φαρο Ψυχικου Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 πασαλιμανι... http://img147.imageshack.us/img147/3932/6230003co4.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Απλά θαυμάστε αυτό το θυρίο που πέτυχα σήμερα: http://img170.imageshack.us/my.php?image=frontox4.jpg http://img116.imageshack.us/my.php?image=dscyp4.jpg http://img122.imageshack.us/my.php?image=rearkq7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Απλά θαυμάστε αυτό το θυρίο που πέτυχα σήμερα: http://img170.imageshack.us/my.php?image=frontox4.jpg http://img116.imageshack.us/my.php?image=dscyp4.jpg http://img122.imageshack.us/my.php?image=rearkq7.jpg τι ειναι τουτο ωρε?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Ωραία η Ferrari mvagustagm2000, αλλά το άγνωστο - άλλο, είναι καλύτερο... :p Υ.Γ. Νομίζω TVR είναι... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 δε πρεπει να ειναι tvr! γιατι δε μας λεει ο φιλος τι ειναι και μας αφηνει σε αγωνια???:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Tο γράφει πίσω. Αν κάνετε κλικ στην εικόνα θα μεγενθυνθεί και θα δείτε ότι είναι Chevrolet corvette. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Tο γράφει πίσω. Αν κάνετε κλικ στην εικόνα θα μεγενθυνθεί και θα δείτε ότι είναι Chevrolet corvette. Χεχεχε... Το ήξερα ότι δεν είναι tvr. Που το είδες το συγκεκριμένο φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Χεχεχε... Το ήξερα ότι δεν είναι tvr. Που το είδες το συγκεκριμένο φίλε μου; Στην Λούτσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Χεχεχε... Το ήξερα ότι δεν είναι tvr. Που το είδες το συγκεκριμένο φίλε μου; Στην Λούτσα. Χωρίς να θέλω να προσβάλω το φιλο που ανέβασε τις τρεις φωτογραφίες πριν, θεωρώ τη ferrari που ανέβασα εγώ πολύ πιο όμορφο αυτοκίνητο από του φίλου μας. Νομίζω ότι η εν λόγω CΗΕVROLΕΤ αγγίζει κάπως τα όρια το αμερικανικού κιτς... Η άποψη μου δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 ολοκληρο chevrolet λεει απο πισω..δεν το προσεξατε??Εστω τις σημαιουλες μπροστα..:heat: απαπαπα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Εμ, ναι, έχεις δίκαιο... Άκου TVR... Δεν είμαι καλά, φταίει και η ΝΕΤ... :chair: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 ενταξει βρε..φιλικα το πα..δεν σε βρισα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 ενταξει βρε..φιλικα το πα..δεν σε βρισα :p Για μένα είναι η καρέκλα! :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 γνωριζει κανεις ποιο μοντελλο corvette ειναι ?? Παντως σειρας c δεν ειναι ... πλακα πλακα με τοσες καμπυλες που εχει , χαλαρα θα το περνουσα για tvr.! (ρε παιδια σαν replika μου κανει...λιγο...) Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sportec Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 γνωριζει κανεις ποιο μοντελλο corvette ειναι ?? Παντως σειρας c δεν ειναι ... πλακα πλακα με τοσες καμπυλες που εχει , χαλαρα θα το περνουσα για tvr.! (ρε παιδια σαν replika μου κανει...λιγο...) Corvette C3. Ksekinise h paragogh tou montelou to 1968 kai stamatise to 1984 opou kai parousiastike h proth c4. o kinitiras klassikos opos oi perissoteres corvette: 350 kivikes intses (allazei sthn c6 kai ginete 365 kivikes intses) Hpirksan kai modela ths c3 pou kata parakgelia forousan polu megalitera moter (427 Big Block, 454 Big Block) opos to kainourio Z06 pou foraei enan 427. Παράθεση BMW M5 507ps, 520nm tq Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Χτες το βραδυ 2 SLR (ασημι & μαυρη) με βουλγαρικες πινακιδες!!!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Χτες το βραδυ 2 SLR (ασημι & μαυρη) με βουλγαρικες πινακιδες!!!:ninja: Τι; που; είσαι σίγουρος ότι επρόκειτο περί slr; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Τι; που; είσαι σίγουρος ότι επρόκειτο περί slr; Σιγουροτατος αλλα δεν ειχα το τηλ μαζι μου να τις βγαλω φωτο :( . Μπορει να τις ξαναπετυχω σημερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Ε, καλα... Υπαρχει μια και στις Σερρες!! Πως κανετε ετσι?? Κυκλοφορουν τουλαχιστον 4-5 SLR στην Ελλαδα με ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ πινακιδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Ε, καλα... Υπαρχει μια και στις Σερρες!! Πως κανετε ετσι?? Κυκλοφορουν τουλαχιστον 4-5 SLR στην Ελλαδα με ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ πινακιδες! Nαι ρε πως κανετε ετσι...ενα απλο φθηνο αυτοκινητακι ειναι.:lol::p Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 siga to aftokinitaki.gia mena einai mia m.l.lkia k misi. xalia telios.filaraki esi pou eisai apo serres den exeis dei mia corvette mavri?tin exo dei 5-6 fores.foto den exo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vince Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 ^Nα σας την χαριζατε-γιατι δυσκολο να την παρετε-ω-και να λεγατε και οχι!!Εκει θαταν για γελια... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Αν αναφερεσαι σε εμενα, δεν ειμαι απο τις Σερρες! Απλα ετυχε μια μερα που πηγαινα προς τα εκει να την πετυχω... Τα υπολοιπα τα εμαθα εξιστορωντας την ιστορια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 siga to aftokinitaki.gia mena einai mia m.l.lkia k misi. xalia telios.filaraki esi pou eisai apo serres den exeis dei mia corvette mavri?tin exo dei 5-6 fores.foto den exo. προφανως και δε πιστευεις αυτο που λες για την slr!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts