Jump to content

Αυτοκίνητα που έχετε δει στο δρόμο (Supercars κ.α.)

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδια τωρα που ειδαμε την slr σε φωτο μηπως να καναμε κατι να ξανα-ανεβει η veyron που καποιος ειχε ποσταρει παλιοτερα???

:O

mpes http://www.exoticspotter.com kai des oti spanio avtokinito theleis fwtografimeno real se dromous ;)

Ναι, αλλά άλλη η χάρη του να το βλέπεις εδώ...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Ναι, αλλά άλλη η χάρη του να το βλέπεις εδώ...

συμφωνω απολυτα!!!

εγω απο τοτε που ειδα φωτογραφια την slr εχω μονιμα τις κεραιες μου ανοιχτες και ψαχνω την εν λογω...:)

Εγώ έχω δει αρκετά.1 slk500 AMG ,1 maserati ,2 mustag, 1 ferrari ,4-5 BMW 750, 10-12 Jaguar X type ,3-4 Jaguar S type,3 mercedes S500, 3 porsche cayman,2 porsche booxter και ένα chrysler concorde lx.Τα περισσότερα τα είδα αυτη και την προηγούμενη εβδομάδα.

[...]1 slk500 AMG[...]

SLK500 AMG αποκλείεται να είδες... SLK55 AMG, ίσως...

Εγώ έχω δει αρκετά.1 slk500 AMG ,1 maserati ,2 mustag, 1 ferrari ,4-5 BMW 750, 10-12 Jaguar X type ,3-4 Jaguar S type,3 mercedes S500, 3 porsche cayman,2 porsche booxter και ένα chrysler concorde lx.Τα περισσότερα τα είδα αυτη και την προηγούμενη εβδομάδα.

στα χανια καταφερες να τα δεις ολα αυτα?:blink:

Γιατι τι εχουν τα Χανια;

Γιατί είναι Εκάλη τα Χανιά για να είδε όλα αυτά τα αυτοκίνητα εκεί;

Ο mvagustagm2000 απ' ότι κατάλαβα δεν το είπε για να προσβάλει τα μέρη σου απλά απόρησε που είδε(αν τα είδε στα Χανιά, αφού δεν έχει απαντήσει ακόμα ο ίδιος) ο lulukos τόσα ακριβά αυτοκίνητα σε ένα μόνο μέρος.

Γιατί είναι Εκάλη τα Χανιά για να είδε όλα αυτά τα αυτοκίνητα εκεί;

Ο mvagustagm2000 απ' ότι κατάλαβα δεν το είπε για να προσβάλει τα μέρη σου απλά απόρησε που είδε(αν τα είδε στα Χανιά, αφού δεν έχει απαντήσει ακόμα ο ίδιος) ο lulukos τόσα ακριβά αυτοκίνητα σε ένα μόνο μέρος.

Και τι παει να πει οτι δεν ειναι Εκαλη; Σε ολα τα χανια πιστευω θα εχει και περισσοτερα ακρια αμαξι,α μην ξεχνας τον Τουρισμο στα νησια

Και τι παει να πει οτι δεν ειναι Εκαλη; Σε ολα τα χανια πιστευω θα εχει και περισσοτερα ακρια αμαξι,α μην ξεχνας τον Τουρισμο στα νησια

Ε και....Ο τουριστας θα φερει την Sl-55 του στην κρητη ή την ferrari του;;;;:wacko:

Οι ματσωμενοι τουριστες οταν πανε διακοπες απλα ενοικιαζουν ενα Ε200κ ή Ε240...:p

Nexus 4 & iPad mini

στα χανια καταφερες να τα δεις ολα αυτα?:blink:

Τα περισσότερα.Τα άλλα στη Λευκάδα που πήγαμε την προηγούμενη εβδομάδα.Ανέφερα τα 2 Hummer H3;Και ναι απο πίσω έλεγε η mercedes SLK500 AMG.Btw λίγα λόγια για τα Χανιά!

Ε και....Ο τουριστας θα φερει την Sl-55 του στην κρητη ή την ferrari του;;;;:wacko:

Οι ματσωμενοι τουριστες οταν πανε διακοπες απλα ενοικιαζουν ενα Ε200κ ή Ε240...:p

Δεν λεω ατο... Με τοσους τουριστες φυσικο ειναι να εχει πολους που βγαζουν πολλα λευτα απο τον τουρισμο... Βαλε ολους τους ξενοδοχους, ολους οσους εχουν εστειατορια, τουριστικα μαγαζια κλπ. Καπιοι απο αυτους θα βγαλουν πολλα λευτα

Και ναι απο πίσω έλεγε η mercedes SLK500 AMG.Btw λίγα λόγια για τα Χανιά!

Δεν υπάρχει SLK500 AMG. Δεν υπάρχει καν SLK500. Οπότε να προσέχουμε τι λέμε... :rolleyes:

Δες εδώ

Αυτή που είδες θα ήταν SL 500 AMG ή SLK 55 AMG.

Στο link που δίνεις μπορεί να έχει γίνει και ορθογραφικό λάθος...

Δες εδώ

Δεν αντιλέγω. Μπορεί να είδες μια "φτιαγμένη" SLK, αλλά SLK500 AMG δεν υπάρχει από την Mercedes Benz. Από κει και πέρα, μπορεί κάποιος να πάρει μια SLK και να την κάνει αν θέλει και SLK1000 AMG, αλλά και πάλι χλωμό το βλέπω να έγραφε από πίσω SLK500 αριστερά και δεξιά AMG.

edit: δεν νομίζω να υπάρχει ούτε καν SL500 AMG...

Δεν αντιλέγω. Μπορεί να είδες μια "φτιαγμένη" SLK, αλλά SLK500 AMG δεν υπάρχει από την Mercedes Benz. Από κει και πέρα, μπορεί κάποιος να πάρει μια SLK και να την κάνει αν θέλει και SLK1000 AMG, αλλά και πάλι χλωμό το βλέπω να έγραφε από πίσω SLK500 αριστερά και δεξιά AMG.

Ξέρω τι είδα.Τώρα αν ήταν φτιαγμένη ή όχι αυτό είναι άλλο θέμα.

Ξέρω τι είδα.Τώρα αν ήταν φτιαγμένη ή όχι αυτό είναι άλλο θέμα.

kai ego eixa dei kapoion stin afstria me ena kitrino MR2 full sto ferrari sima... mexri kai stis zantes...

to oti to ida... de to kanei neo montelo tis ferrari... apla itan karagiozis o anthropos...

Δες εδώ

to link pou anafereis dixnei mia slk me tis zantes pou aftoi xaraktirizoun SLK AMG SPORT 17"

giafto kai to mondelo to egrapsan slk 500 amg sport 17" (ektos an enoeis oti afto to amaksi einai 17" megethos! :P)

to link pou anafereis dixnei mia slk me tis zantes pou aftoi xaraktirizoun SLK AMG SPORT 17"

giafto kai to mondelo to egrapsan slk 500 amg sport 17" (ektos an enoeis oti afto to amaksi einai 17" megethos! :P)

Αυτό δεν το ήξερα:O .Πάντως έιμαι σίγουρος για το τι έγραφε το αυτοκίνητο από πίσω.

Μα και πάλι, αφού δεν βγάζει η Mercedes Benz SLK με τέτοιο κινητήρα!

Μα και πάλι, αφού δεν βγάζει η Mercedes Benz SLK με τέτοιο κινητήρα!

Σε λίγο θα με βγάλετε και τρελό!Θα ξανακοιτάξω πάντως και θα σας πω.

Δεν σε βγάζουμε τρελλό φίλε μου, απλά αδυνατούμε να καταλάβουμε τι έκανε ο άλλος με το αμάξι του και έβαλε αυτά τα διακριτικά. :wacko: