mvagustagm2000 Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Τι αμάξι είναι? Δεν φαίνεται... αληθεια!!! δε φαινεται τιποτε!!!:( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Μάλλον Μ6 είναι.:!: Δείτε και εδώ=>http://www.germancarfans.com/spyphotos/6041118.001/6041118.001.Mini6L.jpg η διαμόρφωση του προφυλακτήρα ανάμεσα στις εξατμίσεις υπάρχει και στις 2 φώτο. Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 εμενα γιατι μου φαινεται με 350Ζ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 εμενα γιατι μου φαινεται με 350Ζ; δεν είναι 350z. σίγουρα είναι Μ6.:) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 BMW πρεπει να ειναι, το θεμα ειναι αν ειναι απλη 6αρα η Μ6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Σήμερα είδα ξανά την Bentley Arnage, στην Κολωνακίου στη Λεμεσό. Δυστυχώς οδηγούσα και δεν έχω φωτογραφία... Τελικά δεν είναι Arnage. Είναι η Flying Spur. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 θελω και εγω να δω μια bentley!!!:( :( :( στο πειραια αυτη τη περιοδο κυκλοφορει μια καινουρια aston martin χωρις ομως να μπορω να καταλαβω το μοντελο της!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Καμιά DB7 θα είναι... Εγώ είδα σήμερα δις γκρίζα Ferrari F430. Δεν ήταν άσχημη, αλλά σίγουρα δεν ήταν τόσο καλή όσο η κόκκινη. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Η Corvette του φιλου μου του Αλεξανδρου.Φρεσκια φρεσκια ηρθε απο Καναδα. Washing Time Back Dials Interior Exhaust ΥΓ)Απο την Παρασκευη κυκλοφορει και με ελληνικα νουμερα. Παρτε κι ενα πιο σπανιο 2 στενα πανω απο το σπιτι μου.Ο κυριος που το εχει(πιασαμε το bla-bla)το πηρε 40.000 ευρα απο Γαλλια.Αlpine Front Alpine Back Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Να εισαι παρκαρισμενος και να ερθει να παρκαρει μια Elise πισω σου και να σε κοπανησει...??:lol: :p :happy: :) Εγω πετυχα μια SL65 AMG σημερα το πρωι στις 11:00 στο Γαλατσι... ΕDIT: και μια 911 Τurbo το απογευματακι... ασημι και χαμηλωμενη?:shifty: ακουγες σκαστρα? αν ναι τον θειο μου θα πετυχες:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Η Corvette του φιλου μου του Αλεξανδρου.Φρεσκια φρεσκια ηρθε απο Καναδα. Washing Time Back Dials Interior Exhaust ΥΓ)Απο την Παρασκευη κυκλοφορει και με ελληνικα νουμερα. ax avtoi oi amerikanoi pou anagazoun OLA ta montela na vgainoun me avta ta asxima portokali flas... anyway mporeis se parakalw na mou peis poso tou vgike o ektelwnismos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 ax avtoi oi amerikanoi pou anagazoun OLA ta montela na vgainoun me avta ta asxima portokali flas... Αυτα ειναι safety precautions,οπως και τα daytime running lights που λενε εκει.Ολα αυτα τα μπλιμπλικια παιζουν ρολο στο κοστος ασφαλισης. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Τόσο καιρο μια φορά δε κοιταξα ποτέ το τοπικ αυτό... Ειμαι απαραδεκτος... Παίδες πέρισυ το είχα τραβήξει... κάτω απο το σπίτι μου(Βόλος)...:happy: Αφου όταν βγήκα απο το σπίτι λέω κοίτα δώρο ο πατέρας... Αλλα που τέτοια τύχη...:p Πρέπει να το έχει ένα παιδί που ο πατέρας του έχει ξενοδοχειο...:O Έχει και στάμπικο νούμερο... 1212 Το παιδί να το δίνει σε αυτό τον δρόμο που βλέπετε στην φωτό... και νομίζα πως σηκώθηκαν τα F-16 δίπλα απο την Αγχίαλο...:p Lamborghini Murcielago guys...:D http://img313.imageshack.us/img313/1403/dscf00114fk.th.jpg http://img177.imageshack.us/img177/7774/dscf00104fj.th.jpg http://img63.imageshack.us/img63/615/dscf00091zx.th.jpg That' s all guys.... :) Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 ΟΥ Α ΟΥ! Το φορτηγάκι είναι όλα τα λεφτά! :lol: :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Η Corvette του φιλου μου του Αλεξανδρου.Φρεσκια φρεσκια ηρθε απο Καναδα. Washing Time Back Dials Interior Exhaust ΥΓ)Απο την Παρασκευη κυκλοφορει και με ελληνικα νουμερα. Παρτε κι ενα πιο σπανιο 2 στενα πανω απο το σπιτι μου.Ο κυριος που το εχει(πιασαμε το bla-bla)το πηρε 40.000 ευρα απο Γαλλια.Αlpine Front Alpine Back δεν λες στον φιλο σου να κανει και καμια επενδυση σε βενζιναδικο; :p πολυ ωραιο το αμαξι ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 ΟΥ Α ΟΥ! Το φορτηγάκι είναι όλα τα λεφτά! :lol: :respect: Διαφορά ύψους η labo με τα υπόλοιπα cars ε?? Το φορτηγάκι παρακαλώ είναι απο Βενζινάδικο και ο τύπος έχει συλλεκτικά αυτοκίνητα.... Ένα lancia integrale hf turbo και μια πανάρχαιa Rolls Royes συλλεκτικότατη... Τώρα φτιάχνουν το βενζινάδικο και τα έχουν μετακινήσει τα αυτοκίνητα κ δν μπορώ να τα βρώ για photo...;) TsintsIgnis στην Πολυμέρη είναι ρε :p Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Η Corvette του φιλου μου του Αλεξανδρου.Φρεσκια φρεσκια ηρθε απο Καναδα. Washing Time Back Dials Interior Exhaust ΥΓ)Απο την Παρασκευη κυκλοφορει και με ελληνικα νουμερα. Παρτε κι ενα πιο σπανιο 2 στενα πανω απο το σπιτι μου.Ο κυριος που το εχει(πιασαμε το bla-bla)το πηρε 40.000 ευρα απο Γαλλια.Αlpine Front Alpine Back Δεν λες στον φιλο σου να μου την πουλισω (δεινω μεχρι και 600€ :p ) Οχι χωρις πλακα, μπορεις να μας πεις ποσο περιπου του πηγε να την φερει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Sorry for the delay.. Ναι Μ6 ήταν η τελευταία φωτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Κερδισε γυρω στα 10 χιλιαδες ευρω σε σχεση με εδω με ολα τα εξοδα κομπλε.Αυτο μου ειχε πει:) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Ένα lancia integrale hf turbo και μια πανάρχαιa Rolls Royes συλλεκτικότατη... Τώρα φτιάχνουν το βενζινάδικο και τα έχουν μετακινήσει τα αυτοκίνητα κ δν μπορώ να τα βρώ για photo...;) TsintsIgnis στην Πολυμέρη είναι ρε :p Το βενζινάδικο της Shell λες....ε? Που έχει μία κίτρινη Intergrale με το πανέμορφο Intercooler και μία μπεζ (?) Rolls Royce. Δε μ'αρέσει η Murcielago - Δεν έχει ωραίες ζάντες! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Χθες, εξω απο γνωστο ξενοδοχειο... http://img84.imageshack.us/img84/6168/m62xs.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Το βενζινάδικο της Shell λες....ε? Που έχει μία κίτρινη Intergrale με το πανέμορφο Intercooler και μία μπεζ (?) Rolls Royce. Και κάπου εκεί γύρω έχω πετύχει αρκετές φορές και ένα ασημί beetle cabrio με 4 ξανθά μέσα...:heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 τελεια η lamborghini παιδες!!! τελεια! :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Το βενζινάδικο της Shell λες....ε? Που έχει μία κίτρινη Intergrale με το πανέμορφο Intercooler και μία μπεζ (?) Rolls Royce. Δε μ'αρέσει η Murcielago - Δεν έχει ωραίες ζάντες! :p Ναι ναι ακριβώς εκει φίλε μου tsintsIgnis.... :happy: Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 re paidia eida shmera ena accord..big deal..tha mou peite alla htan xamhlwmeno mexri ekei pou den epairne mavro me fime tzami 100% kai kati 19ares zantes pou gyalizan para poly.a!pisw anti gia to shmaths honda eixe to shma ths krhths....ola afta sth glyfada eksw ap to gallea Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts