kostakiss Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 εχει κυκλοφορησει??θυμαμαι κατι πολυ γνωστους μας τους ειχαν καλεσει προσφατα στην εκθεση της!!τοσο γρηγορα ηρθε??μπραβο.. nikossnet δωσε μας τα φωτα σου εσυ που ξερεις..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Πριν λιγο, γυρνοντας απο τα σουηδικα ειδα ενα Hummer H2 με Ροδιακες πινακιδες, καινουργιο. η πινακιδες του ητανε μερικα νουμερα πριν απο την δικη μας αρα θα την εβγαλε και αυτος μετο που μπηκε το 2006. Επισης μια Βοxter ειναι συνεχος παρκαρισμενη κεντρικα στην Ροδο εδω και μερικες μερες, αλλα δεν ξερω αν αξιει η αναφορα πλεων, μοντελο καπου 2002-2003. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Στην Ιταλια το καλοκαιρι, μια Lancia 037 με τα αυθεντικα χρωματα (MARTINI RACING) που ετρεχε στο ΠΠΡ το 84 πανω σε τρευλερ, ΠΟΡΩΣΗ!!!!!! Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Στην Ιταλια το καλοκαιρι, μια Lancia 037 με τα αυθεντικα χρωματα (MARTINI RACING) που ετρεχε στο ΠΠΡ το 84 πανω σε τρευλερ, ΠΟΡΩΣΗ!!!!!! Αχ, τι μου θύμισες. Νομίζω ότι είχα πετύχει το 99 στην Ιταλία μια πολιτική Lancia Stratos. Αλλά ακόμα πολιτική Lancia S4 (θα ήθελα να είχα μία:cool: ) δεν έχω δει... Υπάρχουν κάποιες που πουλιούνται στο internet αλλά τα λεφτά είναι πολλά!!!!!!!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Ειδα γκρι Impreza 22b στο Βολο, ενα απο τα καλυτερα αυτοκινητα και πολυ πολυ ομορφο απο κοντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 και συλλεκτικο.... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Ειδα γκρι Impreza 22b στο Βολο, ενα απο τα καλυτερα αυτοκινητα και πολυ πολυ ομορφο απο κοντα... και απο που καταλαβες οτι ηταν 22b? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Jaguar coupe XK8 ston Foinika... 4000cc kai 295 aloga.....exei arxisei na paliwnei alla akoma einai panemorfo :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Hydro, σουλουπι Impreza GT και 2πορτο και γραφει 22Β πισω αν δεν κανω λαθος... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 http://www.evolicious.com/spypics :whistle: Τζαμπα πραγμα.......παρε κοσμε!! Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 http://www.evolicious.com/spypics :whistle: Τζαμπα πραγμα.......παρε κοσμε!! Μπορει να ειναι γρηγορα, αλλα ειναι πολυ ΑΣΧΗΜΑ αμαξια...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Μπορει να ειναι γρηγορα, αλλα ειναι πολυ ΑΣΧΗΜΑ αμαξια...:wacko: Αλλά πραγματικά άσχημα! Όσο για την τιμή δεν είναι και ιδιαίτερα υψηλή. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 mono 1 mou aresei poly,to 350z to gkri,pou to deixnei kai sti teleytaia fwto. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 αχ να χα ενα Silvia...μην πω Skyline για θα μαι πλεονεκτης...ενα Silvia δε μου κακοπεφτε! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 αχ να χα ενα Silvia...μην πω Skyline για θα μαι πλεονεκτης...ενα Silvia δε μου κακοπεφτε! Από το Silvia, μακράν καλύτερο το Skyline. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 σωπα!!!!το ξερω οτι ειναι πολυ καλυτερο..γιαυτο εγραψα ας μην ειμαι πλεονεκτης=ζητησω skyline!!!! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 εγώ έχω δει μια ferrari κατακόκκινη Καλαμαριά Θεσσαλονικη και πολλά subaru impreza.(δεν ξέρω γιατι δεν σας αρέσουν.εμένα με αρέσουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 mono 1 mou aresei poly,to 350z to gkri,pou to deixnei kai sti teleytaia fwto. Εμένα δε θα με χαλούσε και το πορτοκαλί, και ας με λέγαν όλοι κάγκουρα!:stupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 σωπα!!!!το ξερω οτι ειναι πολυ καλυτερο..γιαυτο εγραψα ας μην ειμαι πλεονεκτης=ζητησω skyline!!!! Δεν με κατάλαβες, εννοώ από αισθητική άποψη! Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 VeCo ειναι φοβερο αμαξι και το Silvia...με φοβερα μοτερακια, πισωκουνα...τουρμπατεν μοτορεν...τι αλλο μπορει να θελει κανεις? Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 VeCo ειναι φοβερο αμαξι και το Silvia...με φοβερα μοτερακια, πισωκουνα...τουρμπατεν μοτορεν...τι αλλο μπορει να θελει κανεις? Ομορφιά my friend :). Δε πα' να είναι το γρηγορότερο/δυνατότερο αμάξι του κόσμου, δεν είναι όμορφο (για τα δικά μου γούστα)... Εν τω μεταξύ είδα χθες στην αρχή της Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι, λίγο πριν το κατάστημα της Voda, brand new S - Class S500, χρώματος μπλε σκούρο. Και σήμερα, ακόμη μία, μπροστά από τον κινηματογράφο Αθήναιον, χρώματος μαύρου, χωρίς διακριτικά έκδοσης. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 epitelous caymanS..sth glyfada se ashmi!!!!!!poly kalh...mallon yperbolika grigorh...thn eixe enas typas gyro sta 40max....k eide pu tonxazeuame k ekan kana 2 anoigmata gia ton lao tou...!!!!!!;-p apisteutos hxos! Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Αχ, τι μου θύμισες. Νομίζω ότι είχα πετύχει το 99 στην Ιταλία μια πολιτική Lancia Stratos. Αλλά ακόμα πολιτική Lancia S4 (θα ήθελα να είχα μία:cool: ) δεν έχω δει... Υπάρχουν κάποιες που πουλιούνται στο internet αλλά τα λεφτά είναι πολλά!!!!!!!!!!:) Επιτελους και ενας ανθρωπος που ξερει τους θρυλους του ΠΠΡ :D :D παντως πλακα πλακα για μια Lancia 037 (την ειχα ψαξει καποια στιγμη αλλα τελικα δεν καθησε, γιατι ο πατερας δεν χρηματοδοτουσε :( :( και με δουλευε και απο πανω.......) θες γυρω στα 45.000.000 δρχ ενω για μια S4 θες γυρω στα 60~70.000.000 δρχ μιλαω παντα για τα αγωνιστικα χρωματα γιατι για "απλα" πολιτικα βρισκεις με σχεδον τα μισα λεφτα, Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 θελω και εγω ενα rx7 σαν το πορτοκαλι ειναι τελειοοοοο θελω και εγωωωωωωω :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 είδα μια lamborghini gallardo (έτσι δε λέγεται???) στη πειραιώς,έξω απο το μαγαζί που εμφανίζεται η κοκκίνου.δεν είχα ξαναδεί απο κοντά και ομολογώ οτι είναι πραγματικά θηριώδες το αμάξι.την είχε παρκάρει ακριβώς στην είσοδο του μαγαζιού και με πολύ δυσκολία χωρούσαν τα άλλα αμάξια να περάσουν απο δίπλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts