Jump to content

Αυτοκίνητα που έχετε δει στο δρόμο (Supercars κ.α.)

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ti akrivws ennoeis "antigrafa" file mou?

Mipws ennoeis replices? Kai an nai, pws to katalaves apla ekswterika koitontas tis? ;)

εγώ μόλις τις είδα κατάλαβα ότι είναι οι "γνήσιες",αυτές που έτρεχαν αλλα μετά άκουσα έναν από το βενζινάδικο να λέει ότι είναι αντίγραφο κτλ..τώρα τι να σου πω,δεν γνωρίζω..

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ειναι αντιγραφα... Επειδη ηταν να ερθουν και στο δικο μας πρατηρια καποια στιγμη ουσιαστικα μιλαμε μονο για το σασι του αυτοκινητου!! Δηλαδη απουσιαζουν τα μηχανικα μερη...

Κηφισίας, στο ύψος της διασταύρωσης με Λαρίσης, κόκκινη Ferrari 360 Spyder.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

παλαιών πατρών γερμανού,κοντά στο τετράγωνο sports,διπλα στα ιδιωτικά parking..μια..............porsche cayenne turbo,gemballa gt 600!

ένα Corvette από την έκθεση για αρχή..

http://img440.imageshack.us/img440/9115/91795395497295794545ni.th.jpg

http://img444.imageshack.us/img444/6799/91795395497295794564mv.th.jpg

και κάτι ίσως πολύ σπάνιο(να κυκλοφορεί):shifty:,δεν θυμάμαι πως το λένε :mad:

http://img132.imageshack.us/img132/1605/9179539549729579454724te.th.jpg

http://img155.imageshack.us/img155/4535/9179539549729579454730fs.th.jpg

απολαύστε τα.. ;)

Πριν απο 3-4 ωριτσες ειδα ρε παιδες ενα... θαυμα!!!

Στην Θεσσαλονικη στο δρομο Αεροδρομιου-Θεσσαλονικης (με κατευθυνση το κεντρο) προσπερασα με την 147 μου μια LAMBORGHINI GALLARDO με πινακιδες ΝΗΒ.... Κλαιω!! Καταφερα να βγαλω μια φωτο αλλα επειδη οδηγουσα βγηκε κουνημενη! Ο τυπος κοντα στα 35 την πηγαινε πολυ χαλαρα εκοτς απο οταν μπηκε στον περιφερειακο οπου ανοιξε και ακουσα το χλιμιντρισμα των 500 ιππων!!

την εχει ενας πιο πανω απο το σπιτι μου και δε το πιστευα, και για να βγει πρεπει να περασει απο χωματοδρομο με λακουβες!!!

Τα impreza δεν ειναι κοντα στα 50 χιλιαρικα; Αξιζει τοσο πολυ να τα αναφερουμε, αμαξια σε αυτα τα λευτα κυκλοφορουν παραπολλα.

η ουσια του αυτοκινητου δεν ειναι η τιμη του, σημασια δεν εχει ποσο κανει αλλα τι κανει στο δρομο.

Σήμερα είδα και έμεινα, στην Κηφισίας, στη γωνία με Πανόρμου, Bentley Continental GT

Τέλεια.........

εχω δει κι εγω bentley στην κηφισιας:)

την εχει ενας πιο πανω απο το σπιτι μου και δε το πιστευα, και για να βγει πρεπει να περασει απο χωματοδρομο με λακουβες!!!

δεν ανεβάζεις και καμια φωτό να την δούμε λίγο πιο καθαρά..

δεν ανεβάζεις και καμια φωτό να την δούμε λίγο πιο καθαρά..

την εχει στο γκαραζ στο τερμα του κηπου και δε φαινεται τιποτα. δε λεω φιδια παντως, αν ξαναπερασω θα καταλαβεις τι εννοω:)

ένα convert από την έκθεση για αρχή..

Corvette λεγετε (χωρις παραξηγισει, απλα σου το λεω για να ξερεις)

Προσωπικά δεν θα μου άρεσε να πάρω τέτοιο αμάξι και να το πάρω να το "φτιάξω". Φυσικά γούστα είναι αυτά...

Σήμερα είδα και έμεινα, στην Κηφισίας, στη γωνία με Πανόρμου, Bentley Continental GT :w00t:

Τέλεια.........

pistepse me tha su arese. den ine to ftiaximo pu exis sinithisei na vlepis se sinithismena aytokinita. ginete akoma pio omorfo apoti ine. vevea plironis akoma miso aytokinito gia merikes alla axizei. an to dis brosta su tha katalaveis an axizei i oxi. pare mia geusi apo edo http://www.brabus.com/homee.htm gia to ti enoo. ayto pu tha dis ston dromo tha fenete poli pio oreo apoti stis fotografies

καποιος σε πολυ προηγουμενο post ειπε για τα αυτοκινητα που κυκλοφορουν στη sofia!αληθεια εχετε παρατηρησει οτι αυτοι που μένουν στη σοφια εχουν σχεδον ολοι υπεροχα αυτοκινητα?σπουδαζω σερρες και καθε φορα που παω ολο και καποιο x5 η mercedes θα δω με βουλγαρικες πινακιδες με το c(cofia ) δηλαδη
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

εχω δει το ιδιο σε καμπριολε να μπαινει σε στροφη με αναπωδο και το πισω μερος του αμαξιου να μην φαινεται απο την καπνα των λαστιχων...pisokouna is the best!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

εχω δει το ιδιο σε καμπριολε να μπαινει σε στροφη με αναπωδο και το πισω μερος του αμαξιου να μην φαινεται απο την καπνα των λαστιχων...pisokouna is the best!!!

πισωκινιτα are the best...

Το στρωφη με αναπωδο τι παει να πει;

πισωκινιτα are the best...

Το στρωφη με αναπωδο τι παει να πει;

πεταγε κωλο και το μαζευε.

@dmkias_46 και ηταν τοσο οδηγαρα που το μαζευε μεσα στο δρομο.

εχω δει κι εγω bentley στην κηφισιας:)

Μία πρέπει να είναι γιατί με κυνηγάει... :cry:

Την είδα και χθες στην Κηφισίας, στο ύψος του κόμβου της Αττικής Οδού...

Μία πρέπει να είναι γιατί με κυνηγάει... :cry:

Την είδα και χθες στην Κηφισίας, στο ύψος του κόμβου της Αττικής Οδού...

προσεξες αν ηταν μια μηχανη μαζι του; μου φανηκε οτι ειχε ενα σεκιουριτα αλλα οχι σιγουρα. ωραιο αμαξακι αλλα αργο :p

προσεξες αν ηταν μια μηχανη μαζι του; μου φανηκε οτι ειχε ενα σεκιουριτα αλλα οχι σιγουρα. ωραιο αμαξακι αλλα αργο :p

Όχι δεν είδα μηχανή μαζί του, αλλά ήταν ένα ακόμη αμάξι, σχεδόν κολλημένο πίσω του. Για κάποιο περίεργο λόγο δεν είδα τι μάρκα ήταν... :p

Όντως ιδιαίτερα αργό αμάξι και με απαίσιο εσωτερικό... :p :p

Κοιταχτε τι "εντοπισε" ενα παιδι απο αλλο forum.... McLaren Mercedes SLR!

Προσεξτε καλυτερα και θα δειτε και τις Ελληνικες πινακιδες! Ο Ελληνας πειναει παιδες...

http://img469.imageshack.us/img469/8319/slr29xl.jpg

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε? πως ειπατε?????ωραια μερα σημερα ε????λιακαδα, ουτε συννεφακι στον ουρανο.....!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388