resurection_boy Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Σιγουρα ηταν SLR καθος ουτε τυφλος ειμαι ουτε τρελος (νομιζω τουλαχιστων) Και επιπλεον ο αδερφος του κολλιτου μου δουλευει στην Mercedes και μου ειπε οτι εχει ενας μια SLR. Γιατι οχι αλλοστε, το οτι ειναι ακριβη δεν παει να πει οτι δεν υπαρχει καμια στην Ελλαδα. Ferrari πως υπαρχει; Μπορει αλλωστε να την εφερε μεταχυρισμενη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Μεταχειρησμενη σιγουρα δεν την εφερε... Τετοια αμαξια δεν ερχονται ακομα μεταχειρησμενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 http://exoticspotter.com/bt00027/bt00027_22250.jpg ontos na mia poy etheathh sthn athina Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Να, ολοιδια ητανε και η αυτη που ιδα εγω μονο που ειχε πανω πινακηδες με τον αριθμο ΡΟΝ-1ΧΧΧ που ομως δεν ητανε κανοικη, ητανε απο αυτες που φτιαχνουν για να εινια πιο ωραιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 ti oraio kolo poy exei ayto to amaksi den ksero patheno plaka h moyrh den moy aresei toso poli . (mhn me peite yperboliko leo apla thn gnomh moy ) Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 avth sthn athina einai arketa gnwsti, apo ti mou exoun pei trigyrnaei edw kai mines xwris pinakides.....xmmmmmm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Τη νεα M5 (507 hp) την ειδα στη Βουλιαγμενη πριν απο 1 1/2 εβδομαδα. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ !!!, οπως επισης και την νεα 7ρα ! (στη παραλιακη, στο υψος γλυφαδας απογευματακι πριν απο 1 μηνα περιπου!):cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Thn nea 7ara tin prwtoeida prin ligous mines eksw apo to polykatastima Fena ston Foinika Thessalonikis...prepei na einai tou idioktiti, giati tin eixe mprosta mprosta stin eisodo epeidiktika ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Χτες το Βραδυ μια SLR με Ελληνικες πινακιδες (ροδιακες, ολοκαινουργιες, ΡΟΝ-1ΧΧΧ ) και επισης μια Μ5 (αληθια γιατι κανετε σαν τρελη για αυτην; Ποσο κανει; ) Μπλε επισης με ροδιακες πινακιδες. Και της δυο στο Μαντρακι, για οσους ξερουν απο Ροδο, την Μ5 παρκαρισμενη και την SLR σε κινιση, αλλα που να τραξει εκει μεσα; Αυτή την έχω δει και εγώ αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι Μ5... Ναι μεν έχει το ίδιο χρώμα με την Μ5 (μπλε) αλλά δεν την είδα από πίσω για να δω τις 4 εξατμίσεις (4 στο κέντρο δεν έχει? :confused: )... Αν την ξαναδω :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Δεν ειναι ακριβως η νεα 7αρα!! Τουλαχιστον δεν ειναι η facelifted.... ;) Οσο για αυτη που ειδες ειναι οντως του ιδιοκτητη και ειναι με Βουλγαρικες πινακιδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Δεν ειναι ακριβως η νεα 7αρα!! Τουλαχιστον δεν ειναι η facelifted.... ;) Οσο για αυτη που ειδες ειναι οντως του ιδιοκτητη και ειναι με Βουλγαρικες πινακιδες! Τζαμπα θα την πήρε..Θυμάμαι παλιά είχαμε ανακοινώσει τιμές αυτοκινήτων από βουλγαρία και μιλάμε μου έκανε εντύπωση το ότι έπαιρνες μεχρι και τοπ μοντέλα εταιριών όπως 760Li και άλλα τέτοια σε τιμές που στην Ελλάδα παίρνεις τις βασικές εκδόσεις (730ι whatever) Εγώ προχθές είδα παρκαρισμένη έξω από Starbucks μια CLS500..και είπα "αι στο διαολο,πότε πρόλαβε" Anyway,να τη χαίρεται το παιδί,τουλάχιστον θα χω την τιμή να λέω ότι ένας συμπατριώτης μου πήρε cls :p (αν είναι δυνατόν να νοιώθεις τιμή για τα παλιοσίδερα) Πάντως,αν θέλετε λίγο την άποψη μου,δεν είδα καμμιά διαφορά από την Ε-class...Πριν αρχίσετε να κοροιδεύετε διαβάστε... Το πάτωμα τους είναι το ίδιο...Η νεοφερμένη στο πάτωμα της Ε βασίζεται Απο μέσα,οι χώροι ήταν οι ίδιοι,με την Ε να υπερτερεί λογω της 5ης θέσης(κέντρο πίσω),εκεί όπου η cls είχε κάτι σαν bar,κάτι που έδινε πολλούς πόντους πολυτέλειας πάντως..Έπειτα,υπερτερούσε η cls σε πολυτέλεια αφού είχε καλούδια όπως navigation system,airmatic dc,18' alloy wheels,thermotronic climate system,memory package etc τα οποία,ας είμαστε σοβαροί,αν πάρεις την Ε500 τα περισσότερα θα ναι στα στανταρντς και εάν θα ανεβεις σε τέτοια λεφτά,δε νομίζω να κολώσεις να δώσεις και ακόμη κάποια για τα υπόλοιπα εξτρα.Μου έκανε εντύπωση η τεράστια διαφορά τιμής μεταξύ της Ε200 και της CLS350,η οποία εδώ φτάνει τις 60000 ευρώ.Έπειτα συνηδητοποίησα ότι εάν ανέβεις στην E350 η διαφορά σχεδόν μηδενίζεται άρα όλο αυτό οφείλεται στον υψηλό φόρο,λόγω κυβισμού...ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΓΓΛΟΙ,ΠΑΙΡΝΟΥΝ CLS500 ΜΕ ΜΟΛΙΣ 65 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 prin 2 evdomades Thessaloniki parkarismeni epi tis Kon.Karamanli aspri (!) BMW 645 Cabrio me ellinika noumera kai simera sto ipsos tis Kamaras mavri 645...kala pame :) Episis na pw oti yparxei magazi stin Thessaloniki pou idi edw kai vdomades poulaei to kainourio ML350kai ML320, to opoio apoti paratirisa einai san aplo facelift tou paliou kai den mou ekane idiaiteri entipwsi... Telos, Chrysler Crossfire panw sto Retziki kai Maserati 4200gt stin Martiou....entypwsiaka! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 signwmi re magges, koitousa gia avtin tin SLR pou anaferate kai an den me geloun ta matia mou, i timi tis vasi tou katalogou tis antiproswpeias tis Mercedes einai stin Ellada 590.000 evrw!!!!!!!!!!!!!!!!! Diladi theoretika kapoios pou agorase mia SLR, tha mporouse na eixe parei 4-5 ferrari...malista.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 signwmi re magges, koitousa gia avtin tin SLR pou anaferate kai an den me geloun ta matia mou, i timi tis vasi tou katalogou tis antiproswpeias tis Mercedes einai stin Ellada 590.000 evrw!!!!!!!!!!!!!!!!! Diladi theoretika kapoios pou agorase mia SLR, tha mporouse na eixe parei 4-5 ferrari...malista.... Καλά 4-5 όχι... 2-3 maximum αλλά και μία να έπαιρνε για μένα θα άξιζε περισσότερο. Με εξιτάρει περισσότερο η ιδέα μιας 430 η μιας 575 παρά της SLR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Αναλογα τι ferrari φιλε teris. Εχει και την Enzo ας πουμε που κανει 800.000! Παντος εγω την ξαναειδα σημερα αυτην που κυκλοφορει στην Ροδο, καταφερα να διακρινω καθαρα το χρωμα λογο του οτι ητανε μερα, μια μαυρη με αριθμο ΡΟΝ-1111 ! Ευκολος για να τον θυματε! Πανεμορφη παντος, αν και απο μπροστα ειναι ολοιδια με την SLK. Αλλα απο τα πλαγια ειναι πανεμορφη, πιο ωραια και απο οτι πισω. Και η φοτο δεν λενε τπτ μπροστα στην πραγματικοτιτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Αναλογα τι ferrari φιλε teris. Εχει και την Enzo ας πουμε που κανει 800.000! Παντος εγω την ξαναειδα σημερα αυτην που κυκλοφορει στην Ροδο, καταφερα να διακρινω καθαρα το χρωμα λογο του οτι ητανε μερα, μια μαυρη με αριθμο ΡΟΝ-1111 ! Ευκολος για να τον θυματε! Πανεμορφη παντος, αν και απο μπροστα ειναι ολοιδια με την SLK. Αλλα απο τα πλαγια ειναι πανεμορφη, πιο ωραια και απο οτι πισω. Και η φοτο δεν λενε τπτ μπροστα στην πραγματικοτιτα. an kai eisai tixeros kai tin exeis dei kai apo konta live file, an tsekareis avto to link me tin xaraktiristiki foto mallon tha diapistwseis oti exoun kapoies ...mikres diafores me slk :w00t: (gia ekswterika milame, e...min mpleksoume ta mixanika meri).... :D http://blogsimages.skynet.be/images/000/145/313_Mercedes%20SLR.JPG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Νταξει, σιγουρα δεν εχουν βαλει και το ιδιο καπο κτλ. Αλλα ειναι πολυ ιδια μεταξυ τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 εκει που ελεγα οτι δεν προκειται να δω ποτε Hummer στο Ελλαδισταν... πριν 3-4 μερες ενα κιτρινα Hummer... ναι ναι αυτα τα αμερικανικα θωρηκτα με Γερμανικες πινακιδες κινουνταν στην Λαγκαδα μπροστα στο Παυλου Μελα το στρατοπεδο... περιττο να πω οτι επιανε 1μιση λωριδα του δρομου... στιγμιαια το ειδα που θα παει δεν θα το ξαναπετυχω αν το εχει κανενας Ελλην?θα το βγαλω κατευθειαν φωτο Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 ρε παιδια, θα δωσω τοσα λεφτα για την SLR; mercedes; ημαρτον ρε, ημαρτον :D. και δεν παιρνω μια Lamborghini ή 5-6 RS4 να παταω την SLR οποτε θελω; συγγνωμη κιολας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 E oxi kai thaq patas slr.... den einai ena tixaio amaksi... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Μεγάλη κακεντρεχεια και προκατάληψη υπάρχει με την mercedes απ ότι βλέπω και δεν μ αρέσει..Αμάν πια...Νομίζω δεν είδατε ούτε την brand new cls500 / cls 55amg ούτε την SLR ... Καμμία σχέση το ένα με το άλλο αλλά με τις νέες slk/cls η μερσέντες έχει αρχίσει να μπαίνει στο σωστό δρόμο..Ασχετο με αυτό,αλλά η SLR δεν είναι ένα αυτοκίνητο πόλης σχεδιασμένο με γνώμονα άνεση και χλιδή και μπορεί άνετα να τσακίσει πολλές Ferrari..Αμάν πια,δηλαδή όλοι έχουν γίνει masters of the road και αναζητούν το καλύτερο απ το κάθε αυτοκίνητο ή μήπως και να τους το προσφέρει θα καταφέρουν να το εκμεταλλευτούν??Εγώ τι σκ**α,σε άλλη χώρα ζω και βλέπω ότι όλοι κυκλοφορούν με μικρά panda,matiz,atos και όλα τα σχετικά??Εσείς αν ζείτε εκεί που όλοι βαράνε κόφτες και γ****ε τα στροφιλίκια απ την κορφή μέχρι τα νύχια κάθε μέρα,βγάλτε μια φωτογραφία και στείλτε μου την και μένα γιατί πολύ θα ενδιαφερόμουνα να γνωρίσω τον τόπο σας!!Αμα πια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 prin 2 evdomades Thessaloniki parkarismeni epi tis Kon.Karamanli aspri (!) BMW 645 Cabrio me ellinika noumera kai simera sto ipsos tis Kamaras mavri 645...kala pame :) Episis na pw oti yparxei magazi stin Thessaloniki pou idi edw kai vdomades poulaei to kainourio ML350kai ML320, to opoio apoti paratirisa einai san aplo facelift tou paliou kai den mou ekane idiaiteri entipwsi... Telos, Chrysler Crossfire panw sto Retziki kai Maserati 4200gt stin Martiou....entypwsiaka! :D ...και που να σε εχουν παει και βολτα με 645 :D !!!! ΑΛΛΟ ΦΡΟΥΤΟ ! :cool: Εμπειρια ζωης ! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 ρε παιδια, θα δωσω τοσα λεφτα για την SLR; mercedes; ημαρτον ρε, ημαρτον :D. και δεν παιρνω μια Lamborghini ή 5-6 RS4 να παταω την SLR οποτε θελω; συγγνωμη κιολας... apo oti exo akoysei 350 telikh !!!!!!!!!!!! ayrio deytera tha pao na to zhthso na moy to dosoyn 3 meres gia test drive !!! V8 ypertrofodotoymeno 5,5 litra 620 alloga 0-100 poli poli kao apo to 5 Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 V8 626 gia tin akribia aloga, 0-100 se 3.8s kai teliki 334km/h... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Κοιτα JustMe δεν νομιζω οτι καποιος συγκρινε την SLR με ενα κοινο αυτοκινητο αλλα και παλι στις συγκρισεις του ειδικου τυπου με τα αυτοκινητα του ανταγωνισμου (Ferrari Enzo, Porsche Carrera GT) ειναι ακρκετα πισω... Οσο για της CLS μην το συζητας καν!! Προκειται ουσιαστικα για την E-class με αλλη... προσοψη! Ιδιο πατωμα, ιδια μηχανικα μερη και σε αρκετες περιπτωσεις ιδιοι κινητηρες! Καμια σχεση με σπορ καταβολες για αλλη μια φορα! Στο τευχος 58 του περιοδικου CAR (Φεβρουαριος 2005) υπαρχει συγκριτικο αναμεσα στην BMW ///M5, την Μercedes CLS 55 AMG και την Porsche 911 Carrara! Μετα την πρωτη σελιδα του αρθρου την CLS την αφηνουν απλα εξω απο το συγκριτικο γιατι δεν μπορει να ανταπεξελθει! Εξακολουθει να ειναι ενα γρηγορο πολυτελες αυτοκινητο!! Τιποτα παραπανω, τιποτα λιγοτερο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts