htrul18 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Όντως το πιο πιθανό σενάριο απ' αυτά που ακούγονται είναι να μάλωσε με τον Κανάκη. Και στο προηγούμενο τηλεοπτικό (Γιάννης ο όμορφος) δεν συμμετείχε. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 αυτος ο κανακης γλωσσα δε βαζει μεσα να μιλησει κανας αλλος?? πολυ στημενο μου κανει..υπερβολικα.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 αυτος ο κανακης γλωσσα δε βαζει μεσα να μιλησει κανας αλλος?? πολυ στημενο μου κανει..υπερβολικα.. Εμένα πολύ πατάτα μου κάνει... :down: Δεν κάνουν κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει ο Λάκης: "κοινωνική κριτική", το αγαπημένο χόμπυ του Έλληνα... :X Ο Κανάκης και ο Σερβετάς κάνουν όλο το παιχνίδι, οι άλλοι δύο απλά κομπάρσοι είναι... ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 τι κομπαρσοι....2 λεξουλες ειπε ο ενας,ακομα 2 ο αλλος.. χειροτερα και απο τις γλαστρες της ρουλας.. αυτος ο κανακης πως το λεει ετσι το "Λ"... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Νταξ για 1η φορά καλούτσικη φάση. Σιγά σιγά θα βρουν τον ρυθμό τους (ελπίζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Πρωτον ,λειπει η πιο συμπθητικη φατσα απο την παρεα..Δευτερον οιαζει με ραδιοφωνο τελειως μονο που φαινονται κιολας και χωρις τραγουδια επι μια ωρα ηταν βαρετο να μιλουν μονοι τους..Δεν μπορουσαν να καλυψουν τον χρονο...Και ολο λεγαν τα ιδια και τα ιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Νταξ για 1η φορά καλούτσικη φάση. Σιγά σιγά θα βρουν τον ρυθμό τους (ελπίζω) Κι εγώ έτσι πιστεύω. Ότι θα βρουν το ρυθμό τους σιγά σιγα. Ελπίζω να μιλάνε και οι άλλοι λίγο περισσότερο.. Στην αρχή μπορώ να πω ότι βαρέθηκα αλλά σιγά σιγά (με Ψωμιάδη και φοιτητικές εκλογές) έφτιαξε το πράγμα. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 τι κομπαρσοι....2 λεξουλες ειπε ο ενας,ακομα 2 ο αλλος.. χειροτερα και απο τις γλαστρες της ρουλας.. αυτος ο κανακης πως το λεει ετσι το "Λ"... αστα χαλια ηταν...:mad: Νταξ για 1η φορά καλούτσικη φάση. Σιγά σιγά θα βρουν τον ρυθμό τους (ελπίζω) για να δουμε γιατι εγω απογοητευτηκα!!κλεμενα απο το Θεμο βρε παιδι μου ολα ειναι??ετσι και στα μεσημεριανα ετσι και τωρα...:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxir Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Helloooow, στην Ελλάδα ζούμε, περιμένατε μήπως να δείτε κάτι το αξιόλογο με καμιά υπερπαραγωγή; :rolleyes: Αποτυχία εις το μέγιστο και όλο εις το άπειρο, επιεικώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Το οτι ειμαστε στην Ελλαδα δεν σημαινει οτι δεεν μπορει να γινει μια αξιοπρεπης δουλεια....Ο Λαζοπουλος πχ και ο Θεμος εχουν πολυ πιο προσεγμενη εκπομπη..Αυτο ηταν πολυ προχειροδουλεια..Μαζεψαν τα βιντεακια και καθισαν επι 45 λεπτα τα παληκαρια να λενε τα δικα τους...Θα θελα να ξερα ο αντεννα με τοσες αποτυχιες και φιασκο φετος δεν κατεληξε να πληρωσει πολυ περισσοτερα απο το να φτιαξει μερικες καλες δουλειες;Ουτε θυμαμαι πλεον τα ονοματα των τηλεπαιχνιδιων και εκπομων που εκοψε .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ εκπομπή με σχολιασμό της επικαιρότητας είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για άτομα που ότι είχαν να δώσουν, το έδωσαν πριν πολλά χρόνια. Εβδομαδιαία ίσως να έπιανε, αλλά και πάλι δύσκολα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Τοσο χαλια ρε παιδια? Δεν προλαβα να την δω. Ισως αυριο :rolleyes: Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 λεω να τους δωσω λιγο ακομα χρονο εγω... ενταξει δεν τρελαθηκα χθες, αλλα ο λογος που δεν τρελαινομαι πια, ουτε στα τελευταια αμαν ουτε και τωρα ειναι οτι αυτα που λενε δυστυχως ειναι αληθεια, εχουν δικιο σε πολλα απο τα οσα λενε και δεν ειναι καθολου ευχάριστα... δεν βρισκω κατι να γελασω οταν ακουω οτι ο ταδε υπουργος εχει αυθαιρετα και αλλοδαπους και το παιζει υπερανω... δυστυχως εχουν δικιο... νομιζω ομως οτι θα στρωσει, δωστε λιγο χρονο! :rolleyes::rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Δώστε χρόνο. Πάντως 2-3 απο τα χθεσινά αστεία (π.χ. το τέννις και το smartphone του Κιούση) είναι «εσωτερικά» που ισως δεν μπορεί να τα πιάσει κάποιος που δεν ακούει την μεσημεριανή εκπομπή τους στο ραδιόφωνο :p Αυτό βέβαια πρέπει αλλάξει αφού δεν ακούει imagine όλος ο κόσμος, καθώς και να μην μιλάει τόσο πολύ ο Κανάκης. Πιστεύω θα στρώσουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Το θετικό είναι ότι το δεύτερο επεισόδιο ήταν καλύτερο από το πρώτο (κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον). Μήπως ξέρουμε τίποτα από πλευράς τηλεθέασης; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Πολύ καλύτερο το σημερινό, ήταν πιο άνετοι και ο Σκύλος άρχισε να μιλάει πιο πολύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 αχ δεν το ειδα... ειχαν πλακα εε;; να παρει.. αυτο ελεγα απο την αρχη, η ωρα που διαλεξαν ειναι περιεργη, ολο και κατι εχεις να κανεις... ενω αν ηταν βραδυ θα το βλεπανε περισσοτεροι πιστευω... :rolleyes::rolleyes:;);) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Πολύ καλύτερο το σημερινό, ήταν πιο άνετοι και ο Σκύλος άρχισε να μιλάει πιο πολύ. Μπαααα εγω παλι βαρετο το βρηκα...:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Καταρχήν προσοχή τι λέμε για τον imagine γιατι ακούω απο την αρχή μέχρι το τέλος όλες τις εκπομπές και οι άνθρωποι κάνουν τρομερή προσπάθεια, είναι φοβεροί, πέζπυν μουσικάρες που είναι το πιο σημαντικό και έχουν τρομερή ακροαματικότιτα τουλάχιστον στην θεσσαλονίκη... δεν μετράω τον χαμό που γίνεται απο το ίντερνετ... :) Απο πολύ νωρίς όλα αυτά Ώς αναφορά την εκπομπή πρέπει να κάνουμε υπομονή γιατί είναι καθημερινή και θα στρώσει όχι μόνο απο την μεριά τους αλλά και απο την μεριά μας... θα κατεφέρουμε σιγά σιγά βλέποντας να βγάλουμε απο το μυαλό μας τα παλιά που κάνανε και να καταλάβουμε τι προσπαθούν να περάσουν. Κατα την γνώμη μου ( τα έλεγα και απο την αρχή) πρέπει να βγάζουν πιο πολλές τηλεφωνικές γραμμές, να διαβάζουν μηνύματα, και να μιλάνε γενικά πιο πολλοί όλοι και να μην παίζουν τόσα πολλά βίντεο. Και αποτι βλέπω κάτι γίνεται... :) AUTA Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 το είδα λίγο χθες εντελώς τυχαία και δεν μου έκανε καμιά εντύπωση... ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ! παίζει ένα βίντεο και καθόμαστε και κριτικάρουμε τους πάντες και τα πάντα.. κάτι άλλο παίζει??? Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Υπομονή μην κριτικάρατε από την αρχή το ξαναλέω. Παιδιά δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ξανά... Αλλά ξέρει κάποιος που οφείλεται αυτή η τεράστια έλλειψη για μένα του Καλιβάτση? Και απο το ραδιόφωνο εννοείται! Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Έχουν ακουστεί διάφορα για τα οποία δεν είμαι σίγουρος. Με κάθε επιφύλαξη, έχω να πω πως επικρατέστερο είναι το οτι είχε μπλέξει με ναρκωτικά και για αυτό μάλωσαν οι άλλοι μαζί του. Τώρα τι συμβαίνει στην πραγματικότητα δεν γνωρίζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Υπομονή μην κριτικάρατε από την αρχή το ξαναλέω. Παιδιά δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ξανά... Αλλά ξέρει κάποιος που οφείλεται αυτή η τεράστια έλλειψη για μένα του Καλιβάτση? Και απο το ραδιόφωνο εννοείται! Έχουν ακουστεί διάφορα για τα οποία δεν είμαι σίγουρος. Με κάθε επιφύλαξη, έχω να πω πως επικρατέστερο είναι το οτι είχε μπλέξει με ναρκωτικά και για αυτό μάλωσαν οι άλλοι μαζί του. Τώρα τι συμβαίνει στην πραγματικότητα δεν γνωρίζω.αν διαβασετε τις προηγουμενες σελιδες θα μαθετε τι ακουγεται/ισχυει Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Βιβή, κι εσύ μην είσαι τόσο σίγουρη και λες «ισχύει». Τις έχω διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 οταν κατι εχει ανακοινωθει και κυκλοφορει στο ιντερνετ και στα περιοδικα,τοτε δεν μπορει ο πασ ενας να το αμφισβητει ετσι απλα :) (αναφερομαι στην συνεργασια του με το μεγκα) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts