Jump to content

Πολλά προβλήματα σε καινούργιο laptop


Nikker1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

High Definition οθόνη...η τελευταία Nvidia 8800 GTX!!! (Στο αντίστοιχο site είχε και τα τρία θαυμαστικά),

superduperwow ηχειάκια με δύο ολόκληρα subwoofers...

1980 ανάλυση και 4 ram χωρίς να ξέρω τι σημαίνει αυτό.

 

Τον παίρνω λέγοντας ωραία...τώρα θα ξεκολωθώ στα παιχνίδια.Ηome ****** cinema subwoofers κιετς...

 

Και έχουμε και λέμε.Η οθόνη δεν ήτανε ρυθμισμένη.Τα εικονίδια, οι φωτογραφίες...όλα όλα όλα πατικωμένα λόγω widescreen.

Στην χαμηλότερη ανάλυση. Tο έβαλα στην κανονική και τα εικονίδια ήτανε κούτσικα.Οι αναλογίες γραμματοσειρών είναι για γέλια..ορίστε ένα ενδεικτικό παράδειγμα.

 

http://i61.photobucket.com/albums/h63/Nikker1985/-bitmap.jpg

 

Το ποντίκι μου στην πιο γρήγορη ρύθμιση κάνει τα 0-100 nano meter σε 20 δευτερόλεπτα και πιάνεται το χέρι μου να πάω απο το "Ο Υπολογιστής μου" στο "Κάδος Ανακύκλωσης".

 

Φυσικά και πήρα την τεχνική υποστήριξη.

Και εμφανώς αυτοί που δουλεύουν εκεί ξέρουνε λιγότερα για υπολογιστές απο ότι η μητέρα μου.

"Χαμήλωσε την ανάλυση."

 

Ήμαστε σοβαροί?

Επαναλαμβάνω...."χαμήλωσε την ανάλυση" "ήμαστε ******* σοβαροί?"

 

Ξόδεψα 2500 ευρώ για 1980 Χ 1200 ανάλυση για να απολαμβάνω 800 Χ 600 ναούμε? Δεν μου το λέγανε πιο πριν να γλυτώσω...χμ....1500 ευρώ?

 

Επίσης...κολλάει.Ένας θεός ξέρει πόσοοοο πολύ κολλάει το *****...Μία φορά να κουνήσω το mouse μου χωρίς να παγώσει και να τηλεμεταφερθεί αυτόματα (μόλις 0.00001 Χ 10 εις την -20 nano meter μακριά).

 

Κάτι μου λέει η NVidia ποιότητα εις βάρος της απόδοσης.Δηλαδή οι επιλογές μου είναι τετραγωνισμένα πιξελιασμένα γραφικά σε normal ροή ...ή η ποιότητα που ζήτησα σε ροή "ανάβω τσιγάρο ανάμεσα απο τα καρέ".

Δηλαδή πλήρωσα το προνόμοιο να επιλέγω πως θα με ******

 

Μετά είναι η ΜΟΥΦΑ ένταση των ηχείων μου.ΜΟΥΦΑ ΜΟΥΦΑ ΜΟΥΦΑ ΜΟΥΦΑ ΜΟΥΦΑ ΜΟΥΦΑ.Πήρα για την γυναίκα μου έναν compact υπολογιστή βάρους 0,9 κιλών (δηλαδή 900000% πιο ελαφρύς απο τον superduper τον δικό μου) και πραγματικά η μουσική μου δεν ακουγότανε καθόλου κάτω απο τα βιντεάκια bollywood που έβλεπε στο youtube στην μισή ένταση.

 

Παιχνίδια δεν έχω δοκιμάσει να παίξω ακόμα.Αλλά δεν έχω καμμία όρεξη να έχω τρεξίματα.

 

Παιδιά...έλεος.Πραγματικά νιώθω πολύ άσχημα που σπατάλησα έτσι τα χρήματα μου για κάτι που τελικώς δεν μπορεί να κάνει δουλειά.Και ούτε καν καινούριο δεν είναι.Μου είπανε να το πάω στο service να μου το φτιάξουνε.

ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ?

Kάτι σαν να αγοράζεις τρακαρισμένο καινούριο αυτοκίνητο.

 

Δεν με ενδιαφέρουνε ούτε οι υπολογιστές, ούτε τα παιχνίδια ούτε τίποτα.Μπορείτε να μου πείτε τι επιλογές έχω τώρα?

 

Υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστραφεί ο υπολογιστής και να πάρω τα λεφτά μου πίσω?

Η

υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι τελείως εντάξει και να τα κάνει όλα, βαρβάτα παιχνίδια, ένταση ήχου της προκοπής έστω, και τα σχετικά?

η την ******* γιατί τελικώς θα κρατήσω έναν μούφα ακριβοπληρωμένο υπολογιστή που δεν κάνει τίποτα.

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.

Link to comment
Share on other sites

Τι μάρκα είναι; Ποιό μοντέλο; (Όπ, με πρόλαβε ο Νίκος:p)

 

Ανάλυση εννοείς 1920x1200, και τα 4 της ram είναι gb :)

 

Για το mouse πιστεύω ότι κάνεις κάτι λάθος. Όπως και νά χει, θα ασχοληθείς αργότερα με τις ρυθμίσεις. Στην ανάγκη, κάνε επανεγκατάσταση του λειτουργικού.

 

Για αρχή, κατέβασε αυτό: http://www.memtest.org/download/2.01/memtest86+-2.01.iso.zip, κάνε extract, και με nero πήγαινε εγγραφή εικονικού δίσκου (burn image). Βάλτο στον υπολογιστή σου και ξεκίνα. Κάνε όλα τα tests. Στο πρώτο σφάλμα που θα δείς, τα μαζεύεις, και πάς για αντικατάσταση μνημών. Άφησε το να τρέξει για μια νύχτα. Αν δεν έχεις σφάλματα, ξεκίνα με μια επανεγκατάσταση.

Link to comment
Share on other sites

Πιστέυω από προσωπική εμπειρία πως για να δουλέψει το ΤΕΡΑΣ σου πρέπει να του βάλεις ένα λειτουργικό x64.Δοκίμασε τα vista ultimate x64 και είμαι 99% σίγουρος ότι το μηχάνημα θα πηγαίνει σφαίρα.
Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._
Link to comment
Share on other sites

Το αρχικό post τροποποιήθηκε και αφαιρέθηκαν διάφορες λέξεις και εκφράσεις που δεν επιτρέπονται.

 

Για το πρόβλημα, καλό θα ήταν να έλεγες τουλάχιστον τον κατασκευαστή του φορητού. Όλα αυτά και όπως τα έγραψες, περισσότερο μπερδεύουν, για παράδειγμα κάπου λες ότι δεν είναι καν καινούργιος υπολογιστής, ενώ από όλα τα υπόλοιπα, τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα. Αν πάντως είναι καινούργιο το μηχάνημα και έχει προβλήματα όπως το να σου κολλάει το mouse (αλήθεια αυτό το κάνει με το touchpad και με κάποιο usb ποντίκι) και αν το έχεις μόνο μερικές μέρες, θα έλεγα να το πας πίσω όπως είναι. Πριν το κάνεις όμως, δες αν ανεβάζει cpu usage όταν εμφανίζεται κάποιο από τα προβλήματα που λες, ειδικά τα κολλήματα του ποντικιού (άσε ανοιχτό τον task manager για να το δεις αυτό).

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς πρόκειται για κάποιο BTO notebook, αν κρίνω από την κάρτα γραφικών που είναι εγκατεστημένη και από τα WinXP.

 

Αν το notebook σου δεν έχει κλείσει 7 ημέρες στην κατοχή σου κι έχει πρόβλημα μπορείς -θεωρητικά πάντα- να το επιστρέψεις. Στην Ιταλία τουλάχιστον τις 7 πρώτες μέρες έχεις δικαίωμα αντικατάστασης από το κατάστημα που το αγόρασες σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος, μετά αναλαμβάνει η εγγύηση.

 

Αν το έχεις αγοράσει από το Πλαίσιο και το μηχάνημα είναι Turbo-X δε νομίζω να έχουν πρόβλημα να στο αλλάξουν.

 

Κάτι ακόμα: αν τα εικονίδια στην WUXGA ανάλυση σε ενοχλούν επειδή φαίνονται μικρά τότε μπορείς να αλλάξεις το μέγεθός τους. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με τις γραμαμτοσειρές σε browsers ή έγγραφα. Το να κατηγορείς την οθόνη για τα κούτσικα εικονίδια είναι χαζό αφού ο ίδιος λες πιο κάτω ότι πλήρωσες ένα σωρό χρήματα για να έχεις τέτοια οθόνη άρα ήξερες τι έπαιρνες.

 

Εν κατακλείδι, κάποια πατάτα μου μυρίζεται στη συναρμολόγηση, ειδικά αν πρόκειται για BTO. Το ταχύτερο δυνατόν για αντικατάσταση ή, αν πέρασαν οι 7 ημέρες, για service.

 

Καλό κουράγιο.

:shifty:
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ παίδες για την βοήθεια σας, δυστυχώς επειδή είμαι φαντάρος θα πάρει λίγο χρόνο να διορθωθεί η κατάσταση.

 

Παρόλαυτα τους πήρα τηλέφωνο την Δευτέρα (5 μέρες μετά την αγορά) και ζήτησα να σημειωθεί πως ίσως υπάρξει ενδεχόμενη επιστροφή του laptop.

 

Θα τον πάω στο service τους μόλις μπορέσω πάλι αλλά πρώτα θα τσεκάρω το task manager όταν μου κολλήσει πάλι με το καλό.

 

Τα εικονίδια και τις γραμματοσειρές κτλ κτλ..έχω φτύσει αίμα να τα ρυθμίσω.Κάτι λίγα έχω καταφέρει αλλά θέλει λίγο ψάξιμο ακόμα.

Με τα DPI και τα σχετικά...

 

Tι ράτσα είναι ο υπολογιστής δεν θα σας πω ακόμα για να μην εκθέσω την εταιρία.Άμα έχω τραβήγματα και τα πάρω στο κρανίο, τότε βλέπουμε.Για την ώρα είμαι αισιόδοξος.

 

Απορία σχετικά με games.Κάποιος μου είπε πως δεν έχει βγει ακόμα ο υπολογιστής που θα μπορέσει να τρέξει το CRYSIS.Ισχύει?

 

Assasins Creed και τα λοιπά τραβάει η gtx8800?

 

Ευχαριστώ παίδες, τα λέμε επ'αόριστον.

Link to comment
Share on other sites

Tι ράτσα είναι ο υπολογιστής δεν θα σας πω ακόμα για να μην εκθέσω την εταιρία.Άμα έχω τραβήγματα και τα πάρω στο κρανίο, τότε βλέπουμε.

 

ορίστε? :confused:

 

λύση: clean installation.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Link to comment
Share on other sites

Δόξα σοι ο θεός...

 

Τον πήγα σήμερα στο service τους, τον βάλανε μπρος και παρουσίασε τα προβλήματα και μπροστά τους.

 

Αυτό είναι το σπουδαιότερο πράγμα αφού για λόγους συνήθης γκαντεμίας ήμουνα 97.4% σίγουρος ότι μπροστά τους θα λειτουργήσει άψογα.

 

"Το ζωγραφισμένο μαύρο τετραγωνάκι στην οθόνη το έκανα επίτηδες για να μην εκθέσω τον κατασκευαστή...έκρυψα ένα εικονίδιο που τον μαρτυρούσε."

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχει νόημα αυτό που κάνεις να μην λες τον κατασκευαστή. Ελλατωματικά προϊόντα βγάζουν όλοι.
Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν παίδες...

 

Ο υπολογιστής είναι ο Dominus Turbo X, τον χρυσοπλήρωσα στα 2.500 ευρώ.

 

Μου φέρανε καινούριο όλα καλά όλα ωραία...χάλασε μέσα σε τρεις ώρες χρήσεις πάλι τα ίδια προβλήματα.

 

Οι turbo x είναι εμφανώς *******.Θα παρακαλούσα τους admins να μην το διορθώσουνε αυτό γιατί δεν είναι έκφραση, είναι ορισμός.

Turbo X = *******.

 

Αύριο μιλάω με δικηγόρους και γραμμή προστασίας καταναλωτή να πάρω τα λεφτά μου πίσω.Στο Πλαίσιο προσπαθούν να με πείσουνε να πάρω άλλο προϊόν ίσης αξίας και φυσικά δεν συμβιβάζομαι.Δεν είναι τα λεφτά που μου λείπουνε, είναι η αξιοπρέπεια μου.

 

Και είδατε πως δεν είχα καμμία όρεξη να εκθέσω το Πλαίσιο και τους υπολογιστές καθώς ήθελα πολύ να πιστέψω πως και εμείς οι Έλληνες μπορούμε να έχουμε κάποια δικιά μας βιομηχανία, αλλά ούτε μπροστιάρης τους θα γίνω ούτε θύμα τους.

 

Και με ταλαιπωρήσανε αρκετά εκεί πέρα.Φυσικά όταν έχω σκάσει 6.000 ευρώ για υπολογιστές δεν περιμένω την αντιμετώπιση που είχα, αλλά περιμένω να έρθουνε σπίτι μου να μου καθαρίσουνε τα παπούτσια.

 

Yποτίθεται ότι αγόρασα την Ferrari των υπολογιστών όχι το Yugo.Περιμένω καλύτερο Follow Up, την διαδικασία που φροντίζεις τον πελάτη και μετά την απομάκρυνση του απο το ταμείο.

 

Τους είχα ζητήσει τον καινούριο να μου τον ρυθμίσουνε κιόλας, σε μεγέθη ανάλυση και τα σχετικά...φυσικότατα με γράψανε στα @@ τους. Τερματήσανε την ανάλυση στο 1980 Χ 1200 και δεν ρυθμίσανε καθόλου τα μεγέθη.

 

Κατασταλάζω στον HP 7ετίας που έχω και τα σχέδια μου για παιχνίδια αναβάλλονται.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν παίδες...

 

Ο υπολογιστής είναι ο Dominus Turbo X, τον χρυσοπλήρωσα στα 2.500 ευρώ.

 

Μου φέρανε καινούριο όλα καλά όλα ωραία...χάλασε μέσα σε τρεις ώρες χρήσεις πάλι τα ίδια προβλήματα.

 

Οι turbo x είναι εμφανώς *******.Θα παρακαλούσα τους admins να μην το διορθώσουνε αυτό γιατί δεν είναι έκφραση, είναι ορισμός.

Turbo X = *******.

 

Αύριο μιλάω με δικηγόρους και γραμμή προστασίας καταναλωτή να πάρω τα λεφτά μου πίσω.Στο Πλαίσιο προσπαθούν να με πείσουνε να πάρω άλλο προϊόν ίσης αξίας και φυσικά δεν συμβιβάζομαι.Δεν είναι τα λεφτά που μου λείπουνε, είναι η αξιοπρέπεια μου.

 

Και είδατε πως δεν είχα καμμία όρεξη να εκθέσω το Πλαίσιο και τους υπολογιστές καθώς ήθελα πολύ να πιστέψω πως και εμείς οι Έλληνες μπορούμε να έχουμε κάποια δικιά μας βιομηχανία, αλλά ούτε μπροστιάρης τους θα γίνω ούτε θύμα τους.

 

Και με ταλαιπωρήσανε αρκετά εκεί πέρα.Φυσικά όταν έχω σκάσει 6.000 ευρώ για υπολογιστές δεν περιμένω την αντιμετώπιση που είχα, αλλά περιμένω να έρθουνε σπίτι μου να μου καθαρίσουνε τα παπούτσια.

 

Yποτίθεται ότι αγόρασα την Ferrari των υπολογιστών όχι το Yugo.Περιμένω καλύτερο Follow Up, την διαδικασία που φροντίζεις τον πελάτη και μετά την απομάκρυνση του απο το ταμείο.

 

Τους είχα ζητήσει τον καινούριο να μου τον ρυθμίσουνε κιόλας, σε μεγέθη ανάλυση και τα σχετικά...φυσικότατα με γράψανε στα @@ τους. Τερματήσανε την ανάλυση στο 1980 Χ 1200 και δεν ρυθμίσανε καθόλου τα μεγέθη.

 

Κατασταλάζω στον HP 7ετίας που έχω και τα σχέδια μου για παιχνίδια αναβάλλονται.

 

Καμιά φορά συμβαίνει και στις καλύτερες εταιρείες :lol: Εγώ από τη δική μου εμπειρία θα σου πω ότι ο αδελφός μου αγόρασε συναφές μηχάνημα Turbo-X laptop και γενικότερα είχε αρκετά προβλήματα, όμως αφότου εγκατέστησε το τελευταίο Service Pack για Vista (δεν ξέρω αν έχει 32 ή 64 bit), πλέον όλα πάνε καλά...

 

Μια σημείωση: θα συμφωνήσω στα όσα έγραψες περί του ότι βιάζονται να αποδόσουν ευθύνες στον πελάτη. Το laptop του είχε πρόβλημα με το ρολόϊ, το οποίο διαρκώς έδινε λάθος ώρα. Του είπανε από το Πλαίσιο πως φταίει κάποιο πρόγραμμα που εγκατέστησε και άλλα τρελά αλλά μια γρήγορη αναζήτηση στον γούγλη απέδειξε πως είναι πάρα πολλοί χρήστες με το ίδιο πρόβλημα. Είναι γνωστή η τακτική του "φύγε κακό απ' τα μάτια μου..." και άσε τον πελάτη να ψάχνεται (αν κι έτσι μας αναγκάζουν να αποκτήσουμε πρόσθετες γνώσεις...)

Link to comment
Share on other sites

Yποτίθεται ότι αγόρασα την Ferrari των υπολογιστών όχι το Yugo.Περιμένω καλύτερο Follow Up, την διαδικασία που φροντίζεις τον πελάτη και μετά την απομάκρυνση του απο το ταμείο.

 

Φίλε μου δυστυχώς δεν αγόρασες τη ferrari, αγόρασες απλώς το πιο γρήγορο lada. Η επιλογή σου ήταν αποτυχημένη, καθώς όταν είσαι αποφασισμένος να δώσεις τόσα χρήματα η επιλογή επώνυμου λάπτοπ είναι μονόδρομος.

 

Ferrari θα έπαιρνες άμα αγόραζες κάποιο Alienware πχ, ή κάποιο Dell XPS, που πάνω κάτω, στα ίδια χρήματα θα σου έβγαιναν.

 

Τέτοια BTO λάπτοπς παίρνεις μόνο όταν τα έχεις δει και χρησιμοποιήσει και έχεις διαπιστώσει ότι σε καλύπτουν, αλλά και όταν έχεις περιορισμένο budget (αν και πλέον πολλά επώνυμα, καλά λάπτοπ παίζουν στο χιλιάρικο).

 

Σε εμένα τουλάχιστον το ποσό των 2,500Ε μου φαίνεται τραγικά μεγάλο. Με τα μισά λεφτά παίρνεις κάτι επώνυμο, καλό, που θα παίζει και τα περισσότερα παιχνίδια. Οπότε πήγαινε, διεκδίκησε τα χρήματά σου πίσω, και αν δε σου δώσουν μετρητά, πάρε ένα σημαντικά φτηνότερο λάπτοπ και κράτα τα υπόλοιπα για τις μελλοντικές αγορές σου.

Link to comment
Share on other sites

Θα παρακαλούσα τους admins να μην το διορθώσουνε αυτό γιατί δεν είναι έκφραση, είναι ορισμός.
Τέτοιες εκφράσεις απαγορεύονται. Δεν είναι κάτι συζητήσιμο.

Yποτίθεται ότι αγόρασα την Ferrari των υπολογιστών όχι το Yugo.Περιμένω καλύτερο Follow Up, την διαδικασία που φροντίζεις τον πελάτη και μετά την απομάκρυνση του απο το ταμείο.
Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι το ποσόν που έδωσες είναι πάρα πολύ μεγάλο και θα έπρεπε να είχες επιλέξει κάποια επώνυμο μηχάνημα και όχι built-to-order. Στα φορητά μεγάλη σημασία έχει η ποιότητα κατασκευής και η εμπειρία του κατασκευαστή.
Link to comment
Share on other sites

Και κάτι άλλο σημαντικό είναι να κατανοήσουμε ότι τον φορητό υπολογιστή τον αγοράζουμε σαν δεύτερο μηχάνημα και όχι σαν κύριο μιας και οι δυνατότητες τους είναι "περιορισμένες".
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Και κάτι άλλο σημαντικό είναι να κατανοήσουμε ότι τον φορητό υπολογιστή τον αγοράζουμε σαν δεύτερο μηχάνημα και όχι σαν κύριο μιας και οι δυνατότητες τους είναι "περιορισμένες".

 

Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω. Οι σημερινοί φορητοί είναι υπερπλήρεις και καλύπτουν τις ανάγκες πολλών χρηστών (μαζί σε αυτούς κι εγώ) χωρίς να απαιτείται η ύπαρξη σταθερού.

:shifty:
Link to comment
Share on other sites

Mία απάντηση θέλω να μου δώσετε μόνο.

 

Τα λεφτά μου πίσω, υπάρχει περίπτωση να τα κερδίσω?

 

Υπάρχει.Απλώς δύσκολα.Βλέπεις εδώ στο Ελλαδιστάν η επιστροφή χρημάτων είναι ειδική περίπτωση ενώ σε όλες τις πολιτισμένες χώρες της ΕΕ είναι καθημερινό φαινόμενο.

Μην τους αφήσεις έτσι,να το τραβήξεις όσο πάει.Και απο εδώ και πέρα μόνο επώνυμα προιόντα όχι σαβούρες τέτοιων καταστημάτων.Ελπίζω να διαβάζει κάποιος από το Πλαίσιο αυτό το thread και να φροντίσει να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις του Έλληνα καταναλωτή.Ξυπνήστε κύριοι.

 

ΥΓ:Απείλησε τους και με καταγγελία στο Υπουργείο Εμπορίου.

 

Ορίστε και μερικές καταγγελίες οι οποίες βρήκαν αντίκρυσμα μέσω ΚΕΠΚΑ:

 

Καταναλωτής αγόρασε συσκευή DVD player, στο τέλος Νοεμβρίου 2001 και από τις πρώτες μέρες χρήσης, παρουσιάστηκε πρόβλημα λειτουργίας. Ο Καταναλωτής πήγε την συσκευή για επιδιόρθωση, αμέσως, και την παρέλαβε στο τέλος Δεκεμβρίου, με την διαβεβαίωση ότι διορθώθηκε το πρόβλημα. Ωστόσο, επειδή το πρόβλημα επέμενε, ο Καταναλωτής απαίτησε αντικατάσταση της συσκευής. Ένα μήνα μετά, παρέλαβε τη νέα συσκευή, η οποία παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα. Ο Καταναλωτής, μετά το δεύτερο κρούσμα, απαιτεί να παραλάβει η εταιρία τη συσκευή και να του επιστραφούν τα χρήματα. Η εταιρεία αρνείται να παραλάβει τη συσκευή, λόγω του αιτήματος του Καταναλωτή για επιστροφή των χρημάτων του. Με την παρέμβαση του ΚΕ.Π.ΚΑ., ο Καταναλωτής πήρε πίσω τα χρήματά του, μέσα σε 10 μόνο μέρες.

 

Ο καταναλωτής που απευθύνθηκε στο ΚΕ.Π.ΚΑ στην ακόλουθη περίπτωση, αγόρασε Η/Υ αξίας 410.000 δρχ. Το μηχάνημα παρουσίασε αμέσως βλάβη. Το αίτημά του για επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του Η/Υ δεν ικανοποιήθηκε επί ένα μήνα. 9 μόλις ημέρες μετά την κοινοποίηση έγγραφης καταγγελίας στο ΚΕ.Π.ΚΑ, η υπόθεσή του τακτοποιήθηκε.

 

Σχετικό Link εδώ.

Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Παντως ειναι πολυ καλοι στην προωθηση των προιοντων τους, σε σημειο που παρολιγο να με πεισουν και εμενα :lol:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1079654

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

Link to comment
Share on other sites

Παντως ειναι πολυ καλοι στην προωθηση των προιοντων τους, σε σημειο που παρολιγο να με πεισουν και εμενα :lol:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1079654

 

*Σε συστήματα με 4GB μνήμης Ram, ενδέχεται το λειτουργικό σύστημα να μην αναγνωρίζει περισσότερα από 3GB διαθέσιμης μνήμης.

 

Τότε τι τα θέλει τα υπόλοιπα??? Αν τα βάζει για τα γραφικά τότε είναι άθλιο... Υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις στα 4GB RAM με ενσωματωμένη ξεχωριστή μνήμη στα γραφικά...

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

 

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

Link to comment
Share on other sites

Είναι γνωστό το πρόβλημα που έχουν πολλές εκδόσεις των windows να δουν 4GB μνήμης. Δεν είναι πρόβλημα του μηχανήματος. Από την άλλη είναι η απλούστερη λύση να βάλεις σε ένα μηχάνημα που έχει 2 slots (όπως συμβαίνει στα περισσότερα laptops) μνήμη 2x2GB. Ωστόσο επειδή ακριβώς υπάρχει αυτό το θέμα, το αναφέρουν.

 

Όμως, τα τελευταία posts δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα, οπότε το topic κλειδώνεται.

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...