Jump to content

Nikker1985

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nikker1985

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Nikker1985's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Λίγο πολύ τα περισσότερα applications που έχω συνδέονται στο internet (ακόμα και αυτά που δεν χρειάζεται, για να κατεβαίνουνε διαφημίσεις στο κινητό μου). Δεκτό ο developer να βγάζει λεφτά απο την δουλειά του, μέσω διαφήμισης αλλά δυστυχώς δεν έχω κάποιο πλάνο με την εταιρία μου και αυτό που συμβαίνει είναι ότι καθημερινά...χρεώνομαι επειδή συνδέεται στο internet. Τα apps που το κάνουνε αυτό αυτόματα είναι λίγο πολύ όλα. Υπάρχει κάποιο άλλο app που θα με βοηθήσει να μην το επιτρέπω αυτό. Ακόμα και αν βγάζει error και δεν μου επιτρέπει να τρέξω τις διάφορες άλλες εφαρμογές (λόγω έλλειψης σύνδεσης internet.)
  2. Δοκίμασα το Companion Link, την trial έκδοση...τίποτα. Το Windows Media Player μεταφέρει μόνο τα τραγούδια, όχι το ίδιο το playlist και μετά πρέπει να το κάνεις χειροποίητα. Μέσω Itunes δεν γίνεται καθόλου. Χρησιμοποίησα το Media Go αλλά ούτε για πέταμα δεν κάνει. Πρώτον δεν περνιούνται τα τραγούδια στο ίδιο του το Library και δεύτερον μόνο καταλάθος κατάφερα να μεταφέρω ένα Playlist στο κινητό μου. Πως μπορεί να γίνει? PS: Έλεος...αυτά είναι στοιχειώδη πράγματα που μέχρι και το προηγούμενο μου κινητό έκανε για πλάκα. Περίμενα σαν μπαλάκας να βγει το Xperia Pro με το Qwerty αλλά μονίμως μεταφερότανε η κυκλοφορία του. Το ζητούμενο ήταν καλή κάμερα,qwerty αφότου την έπαθα απο το προηγούμενο μου κινητό που δεν κατάφερα ποτέ να πληκτρολογίσω στην οθόνη του (omnia με στυλουδάκι να κρέμεται). Το Nokia με τα 12mp το αππέριψα λόγο του ότι δεν είχε qwerty και ήμουνα μεταξύ E7 και Xperia Pro. Προτίμησα Xperia λόγο Xrmor πωςτολεν. Δεν την πάλεψα άλλο και πήρα το Arc. Τρίτη μέρα και το πληκτρολόγιο του είναι meh. Δεν είναι κακό και την δουλειά του την κάνει. Λίγα λαθάκια άνω κσπανίως, και μπορώ να πληκτρολογίσω. Κάμερα πολύ καλή και όντως το Xrmromrr πως το λένε κάνει καλή δουλειά με έντονα χρώματα. Ίσως είναι η δεύτερη καλύτερη μετά το Nokia N12. Το touchscreen του είναι πολύ καλό. Δεν αγγίζει την τελειότητα όπως των Iphone αλλά είναι πολύ κοντά. Είναι πολύ responsive. Το Android πολύ καλό με πολύ τσάμπα πράγμα αλλά έχει μερικά σοβαρά προβληματάκια. Περισσότερα για τα οποία έχω ανεβάσει εδώ για όποιον ενδιαφέρεται. Συνδέεται στο internet χωρίς να έχω πλάνο και με χρεώνει λόγω των apps. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=312339 Σημαντικό πρόβλημα Privacy, ο μόνος τρόπος να γίνει μεταφορά των contacts είναι μέσω net. (+οι επαφές μεταφέρονται εύκολα, φωτογραφίες για κάθε επαφή πρέπει να της ξαναπεράσεις ξεχωριστά. Μέσω google contacts τουλάχιστον που το έκανα εγώ, μέσω Facebook δεν ξέρω). http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=312338 Δεν μπορώ να κάνω μεταφορά Playlist μουσικής και το Media Go δεν παλεύεται. Είναι το μόνο πρόγραμμα που υποτίθεται ότι μπορεί να το κάνει. Windows Media Player, Itunes δε.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=312337
  3. Αλλού ποστάρονται τα Sony Ericson αλλού τα Nokia, άλλη κατηγορία τα apple άλλη τα windows. Μήπως θα ήταν καλό να υπάρχει και μία κατηγορία συγκριτικά? Όπου θα ζυγίζονται τα υπέρ και τα κατά μοντέλων, ή διαφορετικών τύπων πλατφόρμας κτλ?
  4. Φίλε Chel παιχνιδάκια παίρνει. Οι εφαρμογές .CAB είναι έτοιμες να παίξουνε κατευθείαν. Συνήθως εξητημένα παιχνιδάκια που χρησιμοποιούν το touchscreen και τον αισθητήρα G.Το γνωστό παιχνιδάκι με την μπίλια, που γέρνεις το κινητό και μετακινείται η μπίλια και διάφορες παραλλαγές του ;ή τα ζάρια. Απο κει και έπειτα βρίσκεις εύκολα και γρήγορα, δωρεάν μέσω internet, ένα Java Emulator και παίζεις όλα τα αρχεία .JAR ή .JAD όπου λειτουργεί κανονικά το touchscreen ανάλογα το παιχνίδι ή χρησιμοποιείς το πληκτρολογιάκι του emulator.. Γίνεται ήδη πανικός απο άπειρα τέτοια παιχνιδάκια (τα βρίσκεις μαζεμένα σε torrents και εύκολα σε διάφορα forum), αλλά ψάχνω να βρω ένα Java Downloader, να τα κατεβάσω απο το net στον υπολογιστή μου,ορισμένα που έχω υπόψην μου. Eπίσης λόγω Windows Mobile πιστεύω ότι με λίγο ψάξιμο θα βρεις και multiplayer παιχνίδια, που παίζονται Online όπως κανά σκάκι ή πόκερ. Φίλε Vsalap σου προτείνω το http://www.omniacs.net. Βεβαίως είναι μικρή κοινωνία εκεί και δεν έχω συναντήσει κάποιον με παρόμοιο πρόβλημα.Περαστικά...
  5. Έχει ανοιχτή ακρόαση έτοιμη απο μαμά. Όχι δεν γίνεται format όταν μείνει απο μπαταρία. Φορτίζει και μέσω USB απο υπολογιστή αλλά όταν είναι ήδη ανοιχτό. Άμα είναι κλειστό φορτίζει αποκλειστικά απο τον φορτιστή του.
  6. Έχει ελληνικό menu. Εναλλάσεσαι μεταξύ πληκτρολογίων πολύ εύκολα. Υπάρχει το Samsung Keypad, Samsung PhonePad και Samsung Keyboard. Το Phonepad είναι σαν του κινητού τηλεφώνου και εύκολο για χοντροδάχτυλους. Το keypad είναι το πιο βολικό όλων, κάτι ανάμεσα σε phonepad και keyboard , πάλι συμβατό με χοντροδάχτυλους. Το Samsung Keyboard δεν υφίσταται για χρήση χωρίς την γραφίδα που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ξεφορτώνονται. Έχει λεξικό κανονικά, μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει τονισμός. Υπάρχει ένα ακόμα πληκτρολόγιο περασμένο, του MS Keyboard που είναι της Microsoft Mobile, εκεί έχει τόνους αλλά οι λέξεις που πληκτρολογείς δεν περνιώνται στο λεξικό του Samsung. Υπάρχουν και άλλα πληκτρολόγια που μπορείς να βρεις πολύ εύκολα και τσάμπα μέσω internet αλλά αχρείαστα μου φαίνονται. Ελληνικό menu έχει κανονικά και οι εφαρμογές είναι συμβατές. Μέχρι στιγμής έχω 45 προγράμματα στριμώξει μέσα και το μοναδικό που δεν λειτούργησε είναι το Microsoft Voice Command, που δεν έκανε announce caller σε Ελληνικά ονόματα επομένως και το ξεφορτώθηκα. Το κινητό είναι κομπλέ αλλά να υπενθυμίσω ένα πράγμα. Θέλει υπομονή και συνήθεια. Είναι επικίνδυνο τις πρώτες μέρες να το ποδοπατήσεις, να του βάλεις φωτιά και να κατουρήσεις τις στάχτες του. Υπάρχει και το http://www.omniacs.net/, όπου μερικοί τυπάδες εκεί μέσα έχουνε ΠΟΛΛΑ κιλά υπομονής.
  7. Ιδιοκτήτης Omnia. To 16άρι διαφέρει μόνο ως προς την χωρητικότητα. Την αναπαραγωγή μουσικής θα την χαρακτήριζα ικανοποιητική σε ένταση, πολύ καλή σε ποιότητα. Αφού πάρεις τηλέφωνο φεύγουν τα πλήκτρα, αλλά έχεις την επιλογή να τα φέρεις (αν σου ζητηθεί "πατήστε το τάδε πλήκτρο"). Έχει διάφορα πληκτρολόγια μέσα. Αλλάζεις εύκολα τον τύπο πληκτρολογίου που θέλεις. Δεν χρειάζεται την γραφίδα εκτός αν χρησιμοποιείς το πλήρες, όπου τα γράμματα είναι ψείρες. Έχει και πληκτρολόγιο σε στυλ κινητού, έχει και ένα άλλο που λέγεται keypad και το θεωρώ πολύ βολικό. Πρόβλημα αποτελεί ότι μόνο το πλήρες πληκτρολόγιο έχει τόνους...αλλά θα διορθωθεί αυτό όπου να ναι. Λίγα λόγια. Όταν το πρωτοπήρα, ήθελα να του βάλω φωτιά, να το ποδοπατίσω και να ανεβάσω βιντεάκι στο youtube. Θέλει υπομονή μέχρι να το συνηθίσεις. Και θα χρειαστείς και κάποιον που να ξέρει απο windows mobile. Αν για σένα το κινητό δεν είναι απλά ένα εργαλείο που παίρνεις τηλέφωνο, αυτό είναι το καλύτερο. MSN, Skype, GPS, Καιρός, Wifi, 5MP φωτογραφική με πολύ δυνατό flash, translators, παιχνίδια... Ομολογώ ότι με βολεύει πάρα πολύ, ότι με την αγορά του δεν σου δίνουν απλά ακουστικά, αλλά υποδοχή για ακουστικά, το λεγόμενο Jack, με βολεύει γιατί έχω ειδικά ακουστικά για την μηχανή όταν οδηγάω.
  8. Ιδιοκτήτης Omnia. To 16άρι διαφέρει μόνο ως προς την χωρητικότητα. Την αναπαραγωγή μουσικής θα την χαρακτήριζα ικανοποιητική σε ένταση, πολύ καλή σε ποιότητα. Αφού πάρεις τηλέφωνο φεύγουν τα πλήκτρα, αλλά έχεις την επιλογή να τα φέρεις (αν σου ζητηθεί "πατήστε το τάδε πλήκτρο"). Έχει διάφορα πληκτρολόγια μέσα. Αλλάζεις εύκολα τον τύπο πληκτρολογίου που θέλεις. Δεν χρειάζεται την γραφίδα εκτός αν χρησιμοποιείς το πλήρες, όπου τα γράμματα είναι ψείρες. Έχει και πληκτρολόγιο σε στυλ κινητού, έχει και ένα άλλο που λέγεται keypad και το θεωρώ πολύ βολικό. Πρόβλημα αποτελεί ότι μόνο το πλήρες πληκτρολόγιο έχει τόνους...αλλά θα διορθωθεί αυτό όπου να ναι. Λίγα λόγια. Όταν το πρωτοπήρα, ήθελα να του βάλω φωτιά, να το ποδοπατίσω και να ανεβάσω βιντεάκι στο youtube. Θέλει υπομονή μέχρι να το συνηθίσεις. Και θα χρειαστείς και κάποιον που να ξέρει απο windows mobile. Αν για σένα το κινητό δεν είναι απλά ένα εργαλείο που παίρνεις τηλέφωνο, αυτό είναι το καλύτερο. MSN, Skype, GPS, Καιρός, Wifi, 5MP φωτογραφική με πολύ δυνατό flash, translators, παιχνίδια... Ομολογώ ότι με βολεύει πάρα πολύ, ότι με την αγορά του δεν σου δίνουν απλά ακουστικά, αλλά υποδοχή για ακουστικά, το λεγόμενο Jack, με βολεύει γιατί έχω ειδικά ακουστικά για την μηχανή όταν οδηγάω.
  9. Απορίες: Πως φτιάχνω playlist στο touch player? Πως δημιουργώ νέα λέξη στο λεξικό? Πως βάζω τόνους? (Χωρίς την χρήση λεξικού.) Πως φτιάχνω ταχεία κλήση? (Κλικάρω το Speedtouch και με πετάει στον τηλεφωνικό κατάλογο). Please παίδες, απαντήστε τις απορίες μου.
  10. Να ρωτίσω και εγώ κάτι τους ιδιοκτήτες? Σίγμα τελικό έχει? --->ς<--- Τόνους έχει? Δεν εννοώ το λεξικό, εννοώ το κανονικό πληκτρολόγιο.
  11. Χαίρετε παίδες, μόλις έφτιαξα ένα θέμα για το Omnia, σκοπεύω να το κρατήσω καθαρό και οργανωμένο, καθένας που θα προσφέρει μία συμβουλή θα προστίθεται στο πρώτο post για να το βρίσκουνε όλοι εύκολα, για περάστε. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2586659#post2586659 :)
  12. Ας μαζευτούμε λίγο όλοι οι τυχεροί ιδιοκτήτες αυτής της συσκευής να δούμε τι επιλογές έχουμε και τι μπορεί να κάνει το κινητό μας καθώς και να λύσουμε ότι απορίες έχουμε. Ας συμβάλει ο καθένας ότι μπορεί απο γνώσεις, προγράμματα και τα σχετικά. Προσωπικά πάει λίγη ώρα που το έθεσα σε λειτουργία και τώρα ψάχνω να δω πως θα καταφέρω να περάσω το office outlook στην συσκευή μου. Χαζή απορία το ξέρω, αλλά μόλις ξεψαρώσω λίγο θα βοηθίσω και εγώ με την σειρά μου σε βαρβάτα θέματα. Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους συμμετασχουν.
  13. Απογοήτευση για το PS3. Μόλις αγόρασα ένα. Μαζί με έναν Full HD προτζέκτορα. ******* τους που ΔΕΝ δίνουν HDMI καλώδιο και πρέπει να το πάρεις ξεχωριστά. ******* τους που ΔΕΝ δίνουν δεύτερο χειριστήριο. ******* τους που όταν αγοράσεις δεύτερο χειριστήριο ΔΕΝ δίνουν και δεύτερο καλώδιο. ******* racing παιχνίδια να μην δίνουν την δυνατότητα να παίξεις διπλό!!!??!?!?!?!?! Υπάρχουνε πολλοί παράγοντες που μας ****** κανονικότατα. - Πειραγμένα ratings σε όλα τα sites και περιοδικά, -διαφημίσεις ΜΕΣΑ σε παιχνίδια, -παιχνίδια που θα έπρεπε να κολυμπάνε στο αίμα φλωρεύουνε για να απευθύνονται σε μεγαλύτερο κοινό και -παιχνίδια που θα πρεπε να παίζονται διπλά ΔΕΝ...Γιατί? Γιατί δύο παίζουνε με ένα παιχνίδι.Θέλουνε ο καθένας να παίρνει το δικό του παιχνίδι αν θέλει. Μας έφαγε το online gaming και θα πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις. -πρέπει να πληρώσεις extra για να ξεκλειδώσεις ορισμένα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, όπως όπλα. -special editions παιχνιδιών με extra πράγματα. Τι νομίζετε δηλαδή, ότι το σπρώξανε στην αγορά και συνεχίσανε να το εξελίσουν?Λάθος, εξ αρχής το προορίζανε να βγάλουν μία extra έκδοση. Εκτός άμα πουλήσει πολύ το παιχνίδι βγάζουνε τρία καινούρια όπλα και αυτό ήτανε. Δευτέρα δημοτικού πήγαινα όταν ο Baraka έκανε μία χλαπ με την λεπίδα του κατευθείαν στον λαιμό και τσίριζε ο αντίπαλος κουνώντας τα χέρια του με το αίμα να εκτοξεύεται κυριολεκτικά μέτρα μακριά. Η Nintendo τα καταφέρνει ακόμα γιατί είναι αυτό που ανέκαθεν ήτανε. Ψυχαγωγεία. Η nintendo σου δίνει τον Mario πάντα, η Sega τον Sonic και η Sony δύο παιχνίδια της κακιάς ώρας. Uncharted?Αναρωτιέμαι ποιός έχει ενδιαφερθεί έστω και στο ελάχιστο να το προχωρήσει λίγο. Πραγματικά ενώ ήμουνα κατά της πειρατίας είμαι διατεθιμένος με τα χίλια να το γυρίσω γιατί δεν αξίζουνε τα λεφτά μου. Και τέλος...που διαφημίζετε ότι τα γραφικά είναι τόσο τέλεια...είναι απογοήτευση. Έχω δει Blu Ray και HD ταινίες και περίμενα ανάλογη βελτίωση και στα videogames. Δεν είναι όμως τόσο οργασμικά ωραία. Τα έχουνε απλώσει σε Blu Ray δισκάκι μόνο και μόνο για να παλέψουνε την πειρατεία. Ξέρετε αν μπορώ να στριμώξω παιχνίδια του PS3 στον σκληρό μου δίσκο και να τα παίζω δίχως το δισκάκι τους? PS2?Άλλα παιχνίδια?
  14. Mία απάντηση θέλω να μου δώσετε μόνο. Τα λεφτά μου πίσω, υπάρχει περίπτωση να τα κερδίσω?
  15. Λοιπόν παίδες... Ο υπολογιστής είναι ο Dominus Turbo X, τον χρυσοπλήρωσα στα 2.500 ευρώ. Μου φέρανε καινούριο όλα καλά όλα ωραία...χάλασε μέσα σε τρεις ώρες χρήσεις πάλι τα ίδια προβλήματα. Οι turbo x είναι εμφανώς *******.Θα παρακαλούσα τους admins να μην το διορθώσουνε αυτό γιατί δεν είναι έκφραση, είναι ορισμός. Turbo X = *******. Αύριο μιλάω με δικηγόρους και γραμμή προστασίας καταναλωτή να πάρω τα λεφτά μου πίσω.Στο Πλαίσιο προσπαθούν να με πείσουνε να πάρω άλλο προϊόν ίσης αξίας και φυσικά δεν συμβιβάζομαι.Δεν είναι τα λεφτά που μου λείπουνε, είναι η αξιοπρέπεια μου. Και είδατε πως δεν είχα καμμία όρεξη να εκθέσω το Πλαίσιο και τους υπολογιστές καθώς ήθελα πολύ να πιστέψω πως και εμείς οι Έλληνες μπορούμε να έχουμε κάποια δικιά μας βιομηχανία, αλλά ούτε μπροστιάρης τους θα γίνω ούτε θύμα τους. Και με ταλαιπωρήσανε αρκετά εκεί πέρα.Φυσικά όταν έχω σκάσει 6.000 ευρώ για υπολογιστές δεν περιμένω την αντιμετώπιση που είχα, αλλά περιμένω να έρθουνε σπίτι μου να μου καθαρίσουνε τα παπούτσια. Yποτίθεται ότι αγόρασα την Ferrari των υπολογιστών όχι το Yugo.Περιμένω καλύτερο Follow Up, την διαδικασία που φροντίζεις τον πελάτη και μετά την απομάκρυνση του απο το ταμείο. Τους είχα ζητήσει τον καινούριο να μου τον ρυθμίσουνε κιόλας, σε μεγέθη ανάλυση και τα σχετικά...φυσικότατα με γράψανε στα @@ τους. Τερματήσανε την ανάλυση στο 1980 Χ 1200 και δεν ρυθμίσανε καθόλου τα μεγέθη. Κατασταλάζω στον HP 7ετίας που έχω και τα σχέδια μου για παιχνίδια αναβάλλονται.
×
×
  • Create New...