Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2500747#post2500747

Apla den mporeis na baleis ta ellinika tis ACE, tipota allo.

(Twra to thema me ton diaxwrismo afto tis ACE stis egxwries kai mi syskeves sikwnei syzitisi alla telospantwn)

Εννοείς δλδ ότι θα έχω Αγγλικά τα windows; Το touchflo άλλωστε μπαίνει ελληνικό.

Άρα το θέμα με τα πίξελ αληθεύει, είναι συνηθισμένο όμως φαινόμενο (για να ξέρω πόσο πιθανό είναι να μου τύχει)

Ευχαριστώ για τα links!:clap:

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ε ναι έχει διαφορά. Μπορείς να γράφεις και να βλέπεις ελληνικά. Το μόνο που μπορείς να αλλάξεις εαν είναι αγγλική η συσκευή σου είναι να κάνεις μόνο το touch flo 3D ελληνικό και να βάλεις ελληνικά πληκτρολόγια.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Ε ναι έχει διαφορά. Μπορείς να γράφεις και να βλέπεις ελληνικά.

Αναφέρεσαι πχ στο word; λίγο πιο συγκεκριμένα αν μπορείς.

Εννοώ ότι θα μπορείς να γράφεις ελληνικά , αλλά όχι να βλέπεις ελληνικά. Ας πούμε start-έναρξη , programms-προγράμματα.

edit: Επειδή είχαμε μια συζήτηση με τον miky7 μέσω pm μου είπε να διορθώσω την απάντηση γιατί δεν είναι σωστή. Λοιπόν αν δεν πάρεις συσκευή της ace-hellas με τα ελληνικά , θα μπορείς αν θες να γράφεις ελληνικά (στέλνεις μυνήματα και τέτοια) με 160 χαρακτήρες. Επίσης θα μπορείς να αλλάξεις την γλώσσα του touchflo από αγγλικά σε ελληνικά. Αυτά είναι τα μόνα που μπορείς να κάνεις αν δεν πάρεις ελληνική συσκευή. Αν πάρεις ελληνική όμως θα μπορείς να έχει ελληνικά πάνω , δηλαδή να γράφει έναρξη-προγράμματα κτλ.

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

λοιπόν σημερα δοκίμασα το gps με το registry fixes, με το Dest 6. μένει πίσω γύρω στα 10 μέτρα απο εκεί που είμαι, η ταχύτητα αργεί να ενημερωθεί, δηλαδή αν θέλει 2-3 δευτερόλεπτα μέχρι να βρει την πραγματική μου ταχύτητα και μέσα σε αυτά τα 2-3 δευτερόλεπτα έχω αλλάξει πάλι την ταχύτητα, αυτό βέβαια δεν μπορεί να γίνει καλύτερο.

θα κοιτάξω να βάλω και το 7 μήπως γίνει καλύτερο.

Δλδ θα έχω αγγλικά windows και μενού και εφόσον θελήσω ελληνικό touchflo 3D + ελληνικά sms + δυνατότητα γραφής ελληνικών μέσω του συρόμενου πληκτρολογίου με ΑΕΚMap)

Είναι λογικό να έχω αγγλικά windows αλλιώς τότε ποια η διαφορά.

Μια χαρά μέχρι εδώ.

Με τα αγγλικά ms office τι γίνεται; θα χρειαστώ κάποιο patch ώστε να διαβάζω και γράφω ελληνικά ή απλά μόνο αλλαγή γλώσσας από τις ρυθμίσεις του;

Με τα αγγλικά ms office τι γίνεται; θα χρειαστώ κάποιο patch ώστε να διαβάζω και γράφω ελληνικά ή απλά μόνο αλλαγή γλώσσας από τις ρυθμίσεις του;

Νομίζω ότι δεν θα έχει πρόβλημα στην κωδικοποίηση.

Burn the rubber, not your soul...

Kairo eixa na grapsw.poioi apo edw mesa exoyn perasei allh rom kai ap aytes poy exoyn bgei ws twra poia 8ewreite kalyterh?

Sorry gia ta greeklish alla eimai e3wteriko se ena internet kafe kai elhnika den exei...

Δλδ θα έχω αγγλικά windows και μενού και εφόσον θελήσω ελληνικό touchflo 3D + ελληνικά sms + δυνατότητα γραφής ελληνικών μέσω του συρόμενου πληκτρολογίου με ΑΕΚMap)

Είναι λογικό να έχω αγγλικά windows αλλιώς τότε ποια η διαφορά.

Μια χαρά μέχρι εδώ.

Ακριβώς όπως τα γράφεις.

Δεν χρειάζεσαι κανένα patch. Ισχύει ότι ισχύει για τo MS Office και στα κανονικά Windows (XP, Vista κλπ). Με τα αγγλικά Windows και το αγγλικό MS Office διαβάζεις κανονικότατα ελληνικά κείμενα, και γράφεις κανονικότατα ελληνικά κείμενα, αρκεί να πατήσεις τον συνδυασμό κουμπιών που έχεις ορίσει στο AEKmap για να αλλάζει πληκτρολόγιο.

Για τα καμένα πίξελ που ρώτησες, είναι πολύ καινούργια η συσκευή για να προσδιοριστεί η πιθανότητα να παρουσιάσει καμένο πίξελ. Αλλά θα έλεγα να μη δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτόν τον παράγοντα για την απόφασή σου.

Συγνώμη βρε παιδιά αλλα αυτο εδώ είναι αληθινό?

http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=HTCTOUCHPRO

Το ελληνικό Touch Pro είναι ήδη εδώ???Ξέρει κανείς τίποτα?

Το περιμένω πως και πως αυτες τις μέρες μήπως και προλάβω την αναβάθμιση που εχω απο Cosmote.

Και κάτι άλλο, τα screen protector του Diamond κάνουν και για το Pro αν θέλω να αγοράσω extra?

Ευχαριστώ

@IIInferno

• Administrators
Το ελληνικό Touch Pro είναι ήδη εδώ???

Ποιος είπε ότι είναι ελληνικό; :confused:

Και κάτι άλλο, τα screen protector του Diamond κάνουν και για το Pro αν θέλω να αγοράσω extra?

Όχι... το Pro έχει πιο ομαλές γωνίες από το Diamond.

Modpic.gif

• Administrators

Αυτό εδώ όμως δεν μου φαίνεται και τόσο ελληνικό:

Warranty : 2 years from the official Service of the Manufacturer

(Συνήθως όταν το καλύπτει η ACE το τονίζουν περισσότερο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνω και λάθος φυσικά)

Modpic.gif

• Administrators
Το pro exei erthei ellada o germanos sugekrimena stin timi twn 726e

Και από μεριά μου δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου. :worry:

Modpic.gif

Και από μεριά μου δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου. :worry:

Anikse to pio prosfato filadio tou germanou kai tha to deis, prosopika to filadio to vrika se kuriakatiki efimerida kai to exei kai sketi suskeui kai me sumvolaio

Anikse to pio prosfato filadio tou germanou kai tha to deis, prosopika to filadio to vrika se kuriakatiki efimerida kai to exei kai sketi suskeui kai me sumvolaio

Προσοχή:Συσκευές Touch Diamond με πειρατικό λογισμικό

http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?p=81964#post81964

Swtos ROM σε καινούρια κινητά της ACE (Diamond) στο Γερμανό του MALL

http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?p=80726#post80726

http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=10179&page=2

[sIGPIC][/sIGPIC]

RX8Club.GR

Επίσημα Αναγνωρισμένο

Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος

• Administrators

Μην ανησυχείς... ελληνική ROM για το PRO δεν υπάρχει ούτε παράνομη, συνεπώς και να ήθελαν δε θα μπορούσαν να βρουν.

Αυτό που γράφεις είναι ένα γνωστό θέμα που έχει συζητηθεί εκτενώς στο thead του Diamond και όχι μόνο εδώ και καιρό.

Modpic.gif

Εγώ καθότι δεν παρακολουθώ το thread του Diamond το έμαθα σχετικά πρόσφατα αλλά δεν είναι αυτό το θέμα

Πέρσι έγινε χαμός με τα ΝΟΚΙΑ Ν95 που έκανε εισαγωγή από όπου μπορούσε να φανταστεί κανείς ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η WIND τα οποία φυσικά πουλούσαν χωρίς να ενημερώνουν τον καταναλωτή ότι ΔΕΝ ήταν ευρωπαικών προδιαγραφών και γι'αυτό το λόγο η ελληνική ΝΟΚΙΑ δεν θα τα αναγνώριζε σε περίπτωση εγγύησης . Παραλίγο να την είχα πατήσει κι εγώ αλλά ευτυχώς πονηρεύτηκα όταν μου είπαν ότι είχαν μόνο 1 χρόνο εγγύηση ενώ ΟΛΑ τα ευρωπαϊκά είχαν 2 χρόνια

Εγώ την γλύτωσα και μετέφερα σε άλλη εταιρεία το συμβόλαιό μου

Το πρόβλημα είναι ότι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και η WIND -όπως υποδεικνύει το 2ο link μου= μυαλό δεν έβαλαν και συνεχίζουν τις ίδιες ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ :mad::mad::mad:

Και γιατί να βάλουν άλλωστε αφού δεν τους ενόχλησε κανένας

[sIGPIC][/sIGPIC]

RX8Club.GR

Επίσημα Αναγνωρισμένο

• Administrators
Το πρόβλημα είναι ότι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και η WIND -όπως υποδεικνύει το 2ο link μου= μυαλό δεν έβαλαν και συνεχίζουν τις ίδιες ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ :mad::mad::mad:

Και γιατί να βάλουν άλλωστε αφού δεν τους ενόχλησε κανένας

Το θέμα έχει ήδη πάρει την έκταση που του αρμόζει και η ACE Hellas έχει κινήσει τις ανάλογες νομικές διαδικασίες.

Modpic.gif

Ας ελπίσουμε ότι θα είναι τα τελευταία κρούσματα αλλοδαπών συσκευών που ελληνοποιήθηκαν

Υ.Γ. Καλά που υπάρχει και το ΙΝΤΕΡΝΕΤ αλλιώς.... :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

RX8Club.GR

Επίσημα Αναγνωρισμένο

• Administrators
Ας ελπίσουμε ότι θα είναι τα τελευταία κρούσματα αλλοδαπών συσκευών που ελληνοποιήθηκαν

Εγώ θα το έλεγα... ας είναι τα τελευταία κρούσματα αλλοδαπών συσκευών που πωλήθηκαν παρανόμως ως ελληνικές!

(Δεν είμαι ενάντια στο να γίνονται custom προσπάθειες εξελληνοποίησης ROM).

Modpic.gif

Το θέμα έχει ήδη πάρει την έκταση που του αρμόζει και η ACE Hellas έχει κινήσει τις ανάλογες νομικές διαδικασίες.

Tην ACE τι την νοιάζει ποιός πουλάει τι;:confused: