Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Επειδή δεν γνωρίζω και στο thread της cosmote δεν πήρα απάντηση, τα 250 MB περίπου σε πόση ώρα πλοήγησης αρκούνε; Min sygxeeis ta PPC me ta Symbian. Sto PPCs den exei xrewsi i ploigisi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpaniaki Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Min sygxeeis ta PPC me ta Symbian. Sto PPCs den exei xrewsi i ploigisi. Δηλαδή το serfaρισμα δεν χρεώνεται ? Πλοήγηση = σερφάρισμα ? Διορθώστε με. Γιατί νομίζω πως και μια σελίδα να ανοίξεις τα ΚB μετράνε. Απλά σκέφτομαι το Touch pro με της Cosmote 5 GB Internet on the go. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς ? Ξέρουμε τπτ από ταχύτητες και κάλυψη καθώς και από μπαταρία στο κινητό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 εμενα γιατι ανοιγουν ολα τα site ,με opera imini και εχω και msn με wind plus non stop? anyway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Δηλαδή το serfaρισμα δεν χρεώνεται ? Πλοήγηση = σερφάρισμα ? Διορθώστε με. To serfarisma xrewnetai. Alla i ploigisi me to Destinator h' ena allo programma ploigisis den exei kamia sxesi me to serfarisma sto Internet. Leitourgei aftousio me ton dekti GPS tis syskevis sou, lockarei doryforous kai einai etoimo. Kai afto den exei kamia xrewsi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Άρα από ότι μου έχετε πει μέχρι στιγμής ή πάω στα 5 GB (το επόμενο πακέτο) ή τίποτα; Κάποιος με εμπειρία σε ppc,pda; Ευχαριστώ όπως και αν έχει Εξαρτάται από τη χρήση κάθε ατόμου. Η παρούσα σελίδα είναι μισό mb περίπου, δηλαδή με 250mb μπορείς να δεις 500 τέτοιες το μήνα, ή 17 τη μέρα. Βέβαια αν βλέπεις σελίδες με τις ίδιες εικόνες, δεν θα ξανακατεβαίνουν ολόκληρες γιατί οι εικόνες υπάρχουν στο cache. Στα email μπορείς να ορίσεις να μην κατεβαίνουν αυτότατα τα email πάνω από κάποιο μέγεθος, και από συνημμένα αρχεία μπορείς να κατεβάζεις μόνο αυτά που σε ενδιαφέρουν. Εγώ έχω μια άλλη ερώτηση, με το GPRS μπορείς να έχεις αξιόπιστη πρόσβαση στο δίκτυο? Δηλαδή αν θες περιορισμένη πρόσβαση, να κατεβάζεις κάνα email, κάνει δουλειά? Τι ταχύτητα έχει? Είναι με πάγιο ή όλο ανά kb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Εγώ έχω μια άλλη ερώτηση, με το GPRS μπορείς να έχεις αξιόπιστη πρόσβαση στο δίκτυο? Δηλαδή αν θες περιορισμένη πρόσβαση, να κατεβάζεις κάνα email, κάνει δουλειά? Τι ταχύτητα έχει? Είναι με πάγιο ή όλο ανά kb? Μια χαρά κάνει τη δουλειά του για τα βασικά όπως λες. Μπορείς να έχεις με πρόγραμμα ή ελεύθερο. Αυτά θα σου τα πει ο provider σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Mετα απο ολες αυτες τις μερες χρησης, θελω τις εντυπωσεις σας απο το δεκτη του gps. Ποσο γρηγορος, ποσο ισχυρος και γενικα οτι αλλο βλεπετε και σε σύγκριση με αλλες συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Μια χαρά κάνει τη δουλειά του για τα βασικά όπως λες. Μπορείς να έχεις με πρόγραμμα ή ελεύθερο. Αυτά θα σου τα πει ο provider σου. thanks μήπως ξέρεις αν το tp παίρνει σωστά τις ρυθμίσεις για το gprs απο τη vodafone μέσω της αυτόματης διαδικασίας την πρώτη φορά που εκκινείται ή θέλει ρυθμίσεις χειροκίνητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 thanks μήπως ξέρεις αν το tp παίρνει σωστά τις ρυθμίσεις για το gprs απο τη vodafone μέσω της αυτόματης διαδικασίας την πρώτη φορά που εκκινείται ή θέλει ρυθμίσεις χειροκίνητα? Κάνει αυτόματα τις ρυθμίσεις για όλους τους providers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Mετα απο ολες αυτες τις μερες χρησης, θελω τις εντυπωσεις σας απο το δεκτη του gps. Ποσο γρηγορος, ποσο ισχυρος και γενικα οτι αλλο βλεπετε και σε σύγκριση με αλλες συσκευες. Είναι για μένα το μοναδικό (να το πω) μελανό σημείο της συσκευής. Επειδή έχουν περάσει σχεδόν όλες από τα χέρια μου... είναι τελευταία στη λίστα θα έλεγα σε σχέση με τις τελευταίες συσκευές του ανταγωνισμού. Ευελπιστούμε βέβαια σε ανανεωμένη έκδοση του Radio που ίσως βελτιώσει την κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpaniaki Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 To serfarisma xrewnetai. Alla i ploigisi me to Destinator h' ena allo programma ploigisis den exei kamia sxesi me to serfarisma sto Internet. Leitourgei aftousio me ton dekti GPS tis syskevis sou, lockarei doryforous kai einai etoimo. Kai afto den exei kamia xrewsi. Α οκ απλά κατάλαβα λάθος. Thx. Είναι για μένα το μοναδικό (να το πω) μελανό σημείο της συσκευής. Επειδή έχουν περάσει σχεδόν όλες από τα χέρια μου... είναι τελευταία στη λίστα θα έλεγα σε σχέση με τις τελευταίες συσκευές του ανταγωνισμού. Ευελπιστούμε βέβαια σε ανανεωμένη έκδοση του Radio που ίσως βελτιώσει την κατάσταση. Τι , δηλαδή δεν ανταποκρίνεται καλά το GPS ? Δεν είναι αξιόπιστο ? (ακρίβεια ?) Δηλαδή εσύ για το hardware λες ότι δεν σε εντυπωσιάζει, ή για το software ? Γιατί αν είναι με ένα software update... οκ αλλά να ξέρουμε πριν το πάρουμε...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 ίσως να είναι θέμα firmware ίσως όχι υπάρχουν φορές που τα χάνει για ώρα, όταν λοκάρει λοκάρει γερά όμως επίσης υπάρχουν φορές που έχει lag, εσυ είσαι αλλού και αυτό έχει μείνει πίσω Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpaniaki Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 ίσως να είναι θέμα firmware ίσως όχι υπάρχουν φορές που τα χάνει για ώρα, όταν λοκάρει λοκάρει γερά όμως επίσης υπάρχουν φορές που έχει lag, εσυ είσαι αλλού και αυτό έχει μείνει πίσω Τώρα απογοητεύτηκα. Τελικά αξίζει σαν GPS ? Τι προτείνετε ? Καλύτερες είναι οι εξωτερικές κεραίες GPS ? Σόρρυ ρε παιδιά αλλά με αυτά που ακούω, ανησυχώ. Σόρρυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Kαι το κακο ειναι πως δεν δεχεται ενσύρματη εξωτερικη κεραια για να το βοηθησει στην περιπτωση που ειναι θεμα hardware. Γνωριζει καποιος, αν υπαρχουν κεραιες gps bluetooth, οχι δεκτες, αλλα κεραιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Τώρα απογοητεύτηκα. Τελικά αξίζει σαν GPS ? Τι προτείνετε ? Εάν το θέλεις ειδικά για το GPS θα έλεγα να κοιτάξεις σε άλλες λύσεις. Είναι και αυτό το θέμα της έλλειψης θύρας για εξωτερική κεραία. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Γνωριζει καποιος, αν υπαρχουν κεραιες gps bluetooth, οχι δεκτες, αλλα κεραιες. Δεν έχω κάτι υπόψιν μου και να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να αποφύγω τέτοιου είδους λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Δεν έχω κάτι υπόψιν μου και να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να αποφύγω τέτοιου είδους λύση. Tο ιδιο και'γω. Aλλα στην αναγκη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Με το Destinator 7 έχω τα παλιά προβλήματα που είχε το P3300. Σβήνει η οθόνη σε προβολή χάρτη. Το κάνει και σε σας? Όσο για το GPS μια χαρά δουλεύει με το iGO8. Δεν χάνει ποτέ το σήμα ούτε καθυστερεί. Και ο υπολογισμός διαδρομής γίνεται σε χρόνο DT. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTER1706 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 το wind plus non stop το εχεις ακουστα? το κοίταξα λίγο αλλά δεν έχω όρεξη να αλλάζω εταιρεία ή καρτες μόνο για ιντερνετ. Όπως είπε κι ο φίλος πιο πάνω, όλα είναι σχετικά, δλδ. άμα βλέπεις videakia online κάθε μέρα, τότε ναι τα 250 δε σου φτάνουν. Εννοείται πως δεν σκοπέυω να βλέπω βιντεάκια. Ξέρω ότι τρώνε mb. Η χρήση του θα είναι περισσότερο για ώρα ανάγκης ή όταν βρεθώ κάπου και τύχη να βαριέμαι αφόρητα. Min sygxeeis ta PPC me ta Symbian. Sto PPCs den exei xrewsi i ploigisi. Μιλούσα αυστηρά για σερφάρισμα. Δεν σκόπευα να χρεώνομαι και την πλοήγηση με το gps. Οπότε ok. Στα email μπορείς να ορίσεις να μην κατεβαίνουν αυτότατα τα email πάνω από κάποιο μέγεθος, και από συνημμένα αρχεία μπορείς να κατεβάζεις μόνο αυτά που σε ενδιαφέρουν. Από ότι φαντάζομαι αυτό ισχύει για mail που θα συνδέονται στο outlook και όχι για web mails όπως gmail, yahoo. Παιδιά σας ευχαριστώ όλους.:) οταν με το καλό έρθει και το πάρω θα το συνδυάσω με τα 250 mb και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Μην ξεχάσεις να περάσεις τον opera mini όμως πάνω γιατί ο συνδυασμός opera mopbile + gprs είναι απλά δραματικός. Εγώ με EDGE και με τον opera mobile ζορίζομαι στο surfing. Με τον Opera Mini βρήκα την υγειά μου. Όσο για το gps που λέτε, αν και προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει τόσο επισταμένα άλλη συσκευή για πλοήγηση στο παρελθόν οπότε η εμπειρία που έχω αποκτήσει με το diamond είναι μόνο εμπειρική από αυτό και όχι συγκριτική έχω να πω ότι εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει τόσο τραγικά προβλήματα. Έχω κάνει 3 μεγάλα ταξίδια στην Ευρωπή (χρησιμοποιώντας igo) και 2 μεγάλα στην Ελλάδα (destinator 7) και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος γνωρίζοντας πάντα ότι αυτό που έχω στα χέρια μου είναι ένα ppc. (EDIT: Αυτά αφορούν το diamond και όχι το Pro - Γράψτε λάθος - Νόμιζα ότι έγραφα στο thread του diamond) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Με το Destinator 7 έχω τα παλιά προβλήματα που είχε το P3300. Σβήνει η οθόνη σε προβολή χάρτη. Το κάνει και σε σας? Pithanotata exeis palioteri (beta) ekdosi tou Destinator 7. Bale tin teleftaia (final) kai tha eisai ok. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Όσο για το gps που λέτε, αν και προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει τόσο επισταμένα άλλη συσκευή για πλοήγηση στο παρελθόν οπότε η εμπειρία που έχω αποκτήσει με το diamond είναι μόνο εμπειρική από αυτό και όχι συγκριτική έχω να πω ότι εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει τόσο τραγικά προβλήματα. H genikoteri symperifora tou GPS sto Diamond einai kalyteri apo tou Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 H genikoteri symperifora tou GPS sto Diamond einai kalyteri apo tou Pro. Γιάννη έχεις δίκιο. Νόμιζα ότι έγραφα στο thread του diamond γι αυτό μου έκανε εντύπωση! :D Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Pithanotata exeis palioteri (beta) ekdosi tou Destinator 7. Bale tin teleftaia (final) kai tha eisai ok. :rolleyes: Η πλάκα είναι ότι έχω και την τελευταία αλλά πέρασα μια που δίνει κάποιος σε προηγούμενο post για να δουλεύει σίγουρα μιας και δεν το πολυχρησιμοποιώ. Προτιμώ το iGO8 (και μην αρχίσουμε πάλι τα vs :p):lol: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Η πλάκα είναι ότι έχω και την τελευταία αλλά πέρασα μια που δίνει κάποιος σε προηγούμενο post για να δουλεύει σίγουρα μιας και δεν το πολυχρησιμοποιώ. Dokimasmena pantws stis perissoteres syskeves den yparxei to problima afto stin ekdosi v7.0.0.588.11 tou Destinator! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts