Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλου σου ή εκθεσιακό σε Γερμανό; Γιατί το εκθεσιακό ποιός ξέρει τι έχει τραβήξει...

Το αντίθετο θα έλεγα. Το εκθεσιακό είναι καθαρό από εφαρμογές τρίτων και με ένα reset είναι το ιδανικό.

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πάντως είναι πολύ περίεργο ... πρώτη φορά το ακούω ... εκτός και αν είναι κάνας φίλος του και το έχει γ@***** σε εφαρμογές σε χτυπήματα και τέτοια ...
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

• Administrators
Πάντως παιδιά , εγώ σήμερα έπιασα στα χέρια μου το Diamond με την rom 1.93, και δεν μου άρεσε η ταχύτητα του... ελπίζω να είναι καλύτερα στο Touch Pro.

H 1.93 einai mia xara apo apopsi taxytitas. Den kserw me ti to sygkrineis kai sou fainetai argo. Kai sto Pro pantws i apokrisi einai i idia.

η htc έβγαλε νεο μοντέλο αλλά δεν είναι το titanium ... είναι το s740 αλλά τα specs του δεν είναι και τόσο καλά ... πάντως πιστεύω το προ θα κρατάει περισσότερο

To S740 den einai Pocket PC alla smartphone. Entelws diaforetiki syskevi poy ypagetai se diaforetiki katigoria kai fysika den tithetai thema sygkrisis.

Modpic.gif

δεν είπα εγώ ποτέ ότι θα συγκριθεί ... διάβασα τα specs του αλλά όπως είπα δεν είναι και τόσο καλά για να συγκριθεί με μια τέτοια συσκευή ...
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

παιδιά λίγη ώρα που το δουλεύω έχω να πω τα εξής.

1) το άνοιγμα της συσκευασίας είναι όντως μια εμπειρία

2) το εργαλείο είναι πανέμορφο απλά

3) αν κάποιος έχει Kaiser και πιάσει στο χέρι του το PRO θα νομίζει ότι είναι το μισό PDA! πραγματικά πολύ μικρό και ελαφρύ

4) οι δαχτυλιές είναι μεγάλος πονοκέφαλος

5) το tv-out το δοκίμασα και πρέπει να πω πως είμαι εντυπωσιασμένος!

6) τα ακουστικά του θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα

7) η θήκη που έρχεται μαζί είναι πολύ ωραία

8 ) το ελατήριο που ανοίγει το πληκτρολόγιο είναι για κλάματα, κάνει θόρυβο (απαράδεχτο!)

9) το πληκτρολόγιο είναι απλά φανταστικό - γράφω πολύ πιο γρήγορα απο ότι έγραφα με το Kaiser

10) το touchFlo είναι αργό θα δοκιμάσω σε λίγο και τα tweaks και θα σας πω.

11) έρχονται και άλλα... :)

3) αν κάποιος έχει Kaiser και πιάσει στο χέρι του το PRO θα νομίζει ότι είναι το μισό PDA! πραγματικά πολύ μικρό και ελαφρύ

8 ) το ελατήριο που ανοίγει το πληκτρολόγιο είναι για κλάματα, κάνει θόρυβο (απαράδεχτο!)

9) το πληκτρολόγιο είναι απλά φανταστικό - γράφω πολύ πιο γρήγορα απο ότι έγραφα με το Kaiser

άντε άλλαξε και την υπογραφή σου ... καλά για τις δαχτυλιές το ξέρουμε από το diamond ... όταν ανοίγει το πληκτρολόγιο θες να πεις ότι κάνει θόρυβο ??? όταν είναι κλειστό έχει τίποτα τριξήματα ? το touchflo είναι αργό ??? περίεργο ... και νόμιζα ότι θα ήταν γρήγορο ... βέβαια εξαρτάτε και από τις απετήσεις του κάθενος...

ΜΕΓΙΑ-ΜΕΓΙΑ.Περιμενουμε και αλλα να ακουσουμε

ναι το ελλατήριο που ανοίγει το πληκτρολόγιο τραντάζεται μια φορά όταν ανοίγει.

λοιπόν με τα tweaks όντως γίνεται πιο γρήγορο το touchflo απλώς έχει και μια καθυστέρηση 1-2 δευτερολέπτων για να σου φέρει αυτό που θες πχ. τις επαφές

ΜΕΓΙΑ-ΜΕΓΙΑ.Περιμενουμε και αλλα να ακουσουμε

μέχρι το βράδυ θα έχω βγάλει κάποια άποψη. πάντως για να απαντήσω στην μεγάλη ερώτηση του αν αξίζει να φύγεις απο το kaiser προς το Pro, η ζυγαριά γέρνει λίγο προς το Pro τώρα. θα δείξει μέχρι το βράδυ :)

• Administrators
το touchflo είναι αργό ??? περίεργο ... και νόμιζα ότι θα ήταν γρήγορο ...

Kai poios eipe oti den einai grigoro? :confused::confused::confused:

Modpic.gif

ηρθε στα χερια μου και μενα επιτελους.... Παιδια εχω εντυπωσιαστει με το μεγεθος του και απο την οθονη του! ιδιαιτερα για το 2ο μια και ημουν για αρκετο καιρο χρηστης iphone...δεν το εχω σκαλισει ιδιαιτερα γιατι δεν μου μενει χρονος αλλα μολις τον βρω θα το ξεζουμισω... το μεγεθος ειναι καταπληκτικο και το πληκτρολογιο τα σπαει!!! :D

Παρέλαβα και εγώ πριν λίγο το πακέτο μετά την απαραίτητη καθυστέρηση λόγω διακοπών/expansys/dhl. Η συσκευή δείχνει όμορφη και συμμαζεμένη. Έχει κάποιο πάχος, αλλά τούβλο δεν το λες. Έχει και κάποιο βάρος αλλά έχει καλή αίσθηση στο χέρι. Το βάζω να φορτίσει και έφυγα να πάρω μνήμη.

1ο προβλημα.... Οταν παω ν αλλαξω ηχο (οποιονδηποτε) μου βγαζει το εξης... A problem occured with shell32.exe. Please tell micros**** μπλα μπλα μπλα... Το εχει συναντησει καποιος; Να κλεισω το error reporting;

μου το έβγαλε και εμένα δεν δοκίμασα ακόμα να αλλάξω ήχο, αλλά του είπα να μην κάνει report και τέλος

οκ το έλυσα! κάντε ένα hard reset στο pda πριν ξεκινήσετε να το στήνετε!

1) πηγαίνει ελάχιστα γρηγορότερα

2) δεν έχεις πρόβλημα με το shell32 που πετάει error.

οκ το έλυσα! κάντε ένα hard reset στο pda πριν ξεκινήσετε να το στήνετε!

καλη αρχη :lol:

Γιατι;;;;;;;;;;;;;

ετσι κανει ο Θοδωρης :rolleyes: σιγα μην κατσει να σκασει:D

ενα HR και ολα παλι απο την αρχη....:rolleyes:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Βασικά το Diamond το δοκίμασα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και από ότι είδα είχε ελεύθερη 54 ΜΒ ram . Το touchflo μια πήγαινε καλά μία lagαρε. Και επίσης στο πάτημα των κουμπιών από την οριζόντια μπάρα του Touchflo , μου φάνηκε ότι δεν είχε την ανταπόκριση που θα περίμενα , ώστε αναγκαζόμουν να το ξαναπατήσω για να σιγουρευτώ.

Τα προγράμματα γρήγορα άνοιγαν. ΤΟ TOUCHFLO ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΡΓΟ.

Όσον αφορά την ταχύτητα στα γραφικά , το συγκρίνω με το Iphone (το παλιό) με το 2.0.2 firmware. Εντάξει ξέρω ότι στο θέμα το γραφικών το Iphone είναι πολύ μπροστά. Αλλά στο Diamond ήταν σπάσιμο νεύρων να πρέπει να κάνω scroll αρκετά αργά (σε σχέση με το Iphone) ώστε να επιλέξω το πρόγραμμα / μενού που ήθελα.

Κατά τα άλλα πολύ όμορφη συσκευή, αν και θα έπερνα το Touch Pro.