NLS Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 ρε συ NLS συγγραφέας έπρεπε να γίνεις. κάθε post σου και μισή σελίδα. :) ναι, αντίθετα με κάποιον άλλο (μήπως, σε αυτόν που απαντάω τώρα; :X) φροντίζω να είναι οι κουβέντες μου με backup πάντα επίσης μετά τα 25 χρόνια χρήσης του, αποκτάς ευχέρεια στο keyboard (και χωρίς didacta ε), θες δεν θες γράφεις όσο γρήγορα θα μίλαγες Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Φιλε athanaso77 Αν θυμαμαι καλα και σε προηγούμενα post βγαζεις το diamond το ιδιο γρηγορο με το touch pro. Και αυτο παλι δεν μπορω να το καταλαβω...:blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι τουλάχιστον περίεργο (ξέρεις ότι νορμάλ δέχομαι τα λόγια σου λόγω της εμπειρίας σου - όπως ελπίζω και πολλοί τα δικά μου) Δεν μιλάω με απόλυτα νούμερα. Εκεί μπορεί να υπάρχουν διαφορές όπως πολύ ωραία τα είπες. Μιλάω για γενικότερη αίσθηση με ότι σφάλμα αυτό μπορεί να συνεπάγεται μιας και δεν έχω βρει χρόνο να τεστάρω επί τούτου τις συσκευές και με αντικειμενικά κριτήρια. Εξάλλου η μπαταρία του Pro δεν είναι "στρωμένη" ακόμα. Αλλά και πάλι μην περιμένετε τρομερές διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Ta alogata den krivontai.......!:p:p ε μα - το "λέει" και το sig σου (πλαγίως) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Δεν μιλάω με απόλυτα νούμερα. Εκεί μπορεί να υπάρχουν διαφορές όπως πολύ ωραία τα είπες. Μιλάω για γενικότερη αίσθηση με ότι σφάλμα αυτό μπορεί να συνεπάγεται μιας και δεν έχω βρει χρόνο να τεστάρω επί τούτου τις συσκευές και με αντικειμενικά κριτήρια. Εξάλλου η μπαταρία του Pro δεν είναι "στρωμένη" ακόμα. Αλλά και πάλι μην περιμένετε τρομερές διαφορές. εγώ περιμένω διαφορές στα επίπεδα που είπα το "τρομερές" (ή μη τρομερές) είναι μεγάλη κουβέντα, αλλά και υποκειμενική ε αν ένα diamond βγάζει 2 μέρες, 48 ώρες (btw εξακολουθώ να ψιλοαμφιβάλλω για αυτό το νούμερο), το pro με απόλυτα ίδια χρήση θα βγάζει 2.5 μέρες τουλάχιστον (3 λένε τα νούμερα αλλά χάρισα μισή μέρα για τους λόγους που ανέφερα), αν βγάζει το διαμάντι 1.5 (πιο ρεαλιστικό γιατί όταν λένε "δυο" προφανώς εννοούν από το πρωί της μιας, νωρίς το απόγευμα της άλλης, όχι δυο λοιπόν), τότε το προ βγάζει καθαρές και ολόκληρες (κανονικές) 2 (πάλι με χάρισμα μερικών ωρών) - απλή μέθοδος των τριών, νομίζω την μαθαίνουν στο δημοτικό :) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Αν θυμαμαι καλα και σε προηγούμενα post βγαζεις το diamond το ιδιο γρηγορο με το touch pro. Και αυτο παλι δεν μπορω να το καταλαβω...:blink::blink::blink: Αυτό γιατί; Λόγω της περισσότερης RAM το Pro; Το ότι περισσεύει περισσότερη στο Pro δεν σημαίνει ότι δεν περισσεύει στο Diamond. Παιδιά επειδή βλέπω μια τάση λιθοβολισμού για να δικαιολογήσουμε όλοι τα παραπάνω Ευρώ που δώσαμε... δεν μιλάω με βάση επίσημου benchmarking αλλά με την αίσθηση που μου αφήνουν οι συσκευές στην καθημερινότητά τους. Και πιστέψτε με... δεν τις αφήνω σε ησυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 συμφωνώ το pro και το diamond σε θέμα ταχύτητα δεν πρέπει να διαφέρουν εμφανώς (σε θέμα smoothness του touchflo3d πρέπει να υπάρχει κάποια διαφορά γιατί υποψιάζομαι επί τούτου μπήκε η επιπλέον RAM) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 (σε θέμα smoothness του touchflo3d πρέπει να υπάρχει κάποια διαφορά γιατί υποψιάζομαι επί τούτου μπήκε η επιπλέον RAM) Περισσότερη RAM είναι πάντα καλοδεχούμενη αλλά δε νομίζω να μπήκε γιαυτό μιας και το TF3D χρειάζεται αρκετά λιγότερη μνήμη από όση έχει ελευθερη να διαθέσει το Diamond και φυσικά το Pro. Αλίμονο κιόλας εάν την κατάπινε όλη!!! Το smoothness που αναφέρεσαι στηρίζεται σε άλλα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 NLS το pda σου που βρίσκεται τώρα? εμένα μόλις έκανε Transferred through Marseille - France Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Περισσότερη RAM είναι πάντα καλοδεχούμενη αλλά δε νομίζω να μπήκε γιαυτό μιας και το TF3D χρειάζεται αρκετά λιγότερη μνήμη από όση έχει ελευθερη να διαθέσει το Diamond και φυσικά το Pro. Αλίμονο κιόλας εάν την κατάπινε όλη!!! Το smoothness που αναφέρεσαι στηρίζεται σε άλλα πράγματα. όπως; (μπλα μπλα να μεγαλώσει το μήνυμα - τι βλακώδες όριο) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 NLS το pda σου που βρίσκεται τώρα? εμένα μόλις έκανε Transferred through Marseille - France ε μαζί τα έχουν - δίπλα δίπλα στην ίδια κούτα είναι :D αύριο λες να έρθει; btw πότε ακριβώς έκανες παραγγελία και πότε έστειλες τα επιπλέον χαρτιά; (για να δούμε response time) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 όπως; Την πιο σημαντική βελτίωση την έχουμε δει με τις καινούργιες εκδόσεις του ίδιου του TF3D. Μη νομίζεις ότι το TF3D επηρεάζει τόσο τη RAM. Έχω δουλέψει και ROMs (στο Diamond) που δεν υπάρχει καθόλου TF3D. Η RAM που κερδίζεις είναι αξιοσημείωτη αλλά όχι καθοριστική για τα δεδομένα των Diamond & Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 αύριο ΠΟΛΥ δύσκολο. (μην ξεχνάς ότι είμαστε Ελλάδα) παραγγελία έκανα Κυριακή. (για ποια χαρτιά μιλάς?) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 athanaso πιστευω οτι εχεις δικιο εκ πρωτης οψεως και αυτο που λες ειναι λογικο απλα μαλλον τα παιδια ενοουν οτι επειδη στο diamond θελουν να εχουν πολυ ελευθερη RAM και δεν μπορουν hardwarικα ισως να εβαλαν χερι στο touchflo. Η ελευθερη RAM του diamond ειναι πραγματι υπεραρκετη αλλα ο κοσμος ειναι αχορταγος με αυτο το νουμερο και η htc το ξερει αυτο. Κατα τη γνωμη μου μαλλον παντως μαλλον εχεις εσυ δικιο και πιστευω οτι η παραπανω RAM στο pro ισως να χρειαζεται στο tvout η απλα να ειναι για λογους marketing... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Ξέρω ότι πολλοί εδώ μέσα θα με λιθοβολήσουν αλλά το asus p750 (που έχει μόνο 64 mb ram) τρέχει κανονικότατα ακόμα και με 3 mb ελεύθερα (έχοντας πολλά προγράμματα ανοικτά ταυτόχρονα). Άρα καλή η απεριόριστη ελεύθερη ραμ στα χαρτιά αλλά όχι πάντα στην ουσία όπως πολλοί φαντάζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 asus p750 (που έχει μόνο 64 mb ram) τρέχει κανονικότατα ακόμα και με 3 mb ελεύθερα Αυτό δεν είναι ασφαλής λειτουργία της συσκευής και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι 64ΜΒ συνολικής RAM είναι αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 απλή μέθοδος των τριών, νομίζω την μαθαίνουν στο δημοτικό :) Πραγματικά στηρίζεσαι σε αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Review & Photos: PhoneArena.com http://img55.imageshack.us/img55/6898/picah7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Αυτό δεν είναι ασφαλής λειτουργία της συσκευής και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι 64ΜΒ συνολικής RAM είναι αρκετά. Όχι βέβαια, δεν ισχυρίζομαι κανένα από τα δύο. Απλά πραγματικά πιστεύω από όσα έχω δει ότι αν μελλοντικά δούμε συσκευή με 500 ελεύθερα στην πραγματικότητα δεν θα έχει διαφορά στην απόδοση από άλλη με 50 ελεύθερα για να τρέχουν τα ίδια προγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Όχι βέβαια, δεν ισχυρίζομαι κανένα από τα δύο. Απλά πραγματικά πιστεύω από όσα έχω δει ότι αν μελλοντικά δούμε συσκευή με 500 ελεύθερα στην πραγματικότητα δεν θα έχει διαφορά στην απόδοση από άλλη με 50 ελεύθερα για να τρέχουν τα ίδια προγράμματα. Δεν έχεις άδικο σε αυτό. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpaniaki Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Ερώτηση : Δηλαδή δεν ισχύει "όσο περισσότερη ram έχεις τόσο περισσότερη παίρνει το λειτουργικό" ? (για να πάει πιο γρήγορα) Λέω τώρα εγώ !:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Ερώτηση : Δηλαδή δεν ισχύει "όσο περισσότερη ram έχεις τόσο περισσότερη παίρνει το λειτουργικό" ? (για να πάει πιο γρήγορα) Λέω τώρα εγώ !:) Κάθε πρόγραμμα παίρνει όση ραμ χρειάζεται και όχι περισσότερη επειδή υπάρχει διαθέσιμη. Τα σημερινά προγράμματα δεν είναι τόσο μνημοβόρα (ακόμη και τα βαριά όπως το destinator ή το Igo) οπότε δεν πρόκειται να δεις πρόγραμμα που να χρειάζεται δεκάδες mb για να τρέξει. Στο μέλλον θα τα δούμε και αυτά (σκεφτείτε τι έγινε με τα windows) αλλά στο μέλλον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spontios Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Review & Photos: PhoneArena.com http://img55.imageshack.us/img55/6898/picah7.jpg :clap::clap::clap::clap:poly kalo!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpaniaki Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Μάλιστα... thx για την ταχύτατη απάντηση σου ! Απλά... είμαι καχύποπτος με το ακουσμα της λέξης... MICROSOFT !:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Ερώτηση : Δηλαδή δεν ισχύει "όσο περισσότερη ram έχεις τόσο περισσότερη παίρνει το λειτουργικό" ? (για να πάει πιο γρήγορα) Το λειτουργικό παίρνει όση χρειάζεται ανεξαρτήτως από το πόση έχεις εσύ. Εάν έχεις περισσότερη... σου περισσεύει. Εάν έχεις λιγότερη... σου κολλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts