Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Oι λεπτομερειες κανουν την διαφορα.... Δηλαδή; Πιστεύεις ότι θα δεις κάπου διαφορά στην καθημερινότητά σου με τη συσκευή; Εκτός και εάν θέλεις να χρησιμοποιείς το TV-out κάθε μέρα. Τότε ναι... η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 ποσοι απο εσας που το εχετε αγορασει-παραγγειλει και το περιμενετε,το πηρατε με τις 514 λιρες που ελεγε αρχικα??:rolleyes: Λογικά όλοι... είναι δεσμευτική η τιμή της παραγγελίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Θα ηθελα να ακουσω καποτε μια δικαιολογια για τις αυξησεις... Η αυξημένη ζήτηση συνεπάγεται και αυξημένη τιμή. Χρόνια γνωστή οικονομική πολιτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Κανούριο βιντεάκι που μιλάει για τα αρνητικά του PRO http://www.youtube.com/watch?v=BHeH5-6Cm-Y Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Κανούριο βιντεάκι που μιλάει για τα αρνητικά του PRO http://www.youtube.com/watch?v=BHeH5-6Cm-Y μην παιδευεστε παιδια.... http://www.imageshack.gr/files/qdk0hrhthku31wq57ftk.jpg καιζερ δεν ειναι και ουτε θα γινει το touch pro... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 μην παιδευεστε παιδια.... καιζερ δεν ειναι και ουτε θα γινει το touch pro... Δηλαδη, αντι να παρω το pro, καλυτερα να παρω το tytnII? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Κανούριο βιντεάκι που μιλάει για τα αρνητικά του PRO http://www.youtube.com/watch?v=BHeH5-6Cm-Y Τα αρνητικά που συνοψίζονται στο βιντεάκι, είναι περισσότερο θέμα software και θα διορθωθούν πιστεύω στο πρώτο ίσως update της HTC. Και σίγουρα πολυ νωρίτερα, από κάποιους developers των Rom (βλ. xda). Δε μπορώ να ακούω όμως οτι ειναι χειρότερο από το tytnII. Σε όλα τα θέματα hardware το touch pro ειναι απλά καλυτερο. 1) Πιο γρήγορος επεξεργαστης (και γραφικών) 2) Μεγαλύτερή μνημη τοσο ram οσο και rom 3) Οθόνη vga ωστε να μπορεις να κανεις πολυ πιο εύκολα browsing στο ιντερνετ και γενικα να απεικονίζονται περισσότερα δεδομενα στην οθονη μειώνοντας το scrolling. 4) Πολύ καλύτερος δέκτης gps 5) Μικρότερο και ελαφρύτερο και ομορφότερο και πολλά άλλα που δεν έχει νόημα να συνεχίσω. Μπορώ να γράφω μέρες τεκμηριώνοντας πως το touch pro είναι καλυτερο απο το tytnII. Φιλε zaharaki έχεις επiκεντρωθεί στα λιγα μειονεκτήματα του pro έναντι του tytnII και ξεχνάς τα πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα. Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Δηλαδη, αντι να παρω το pro, καλυτερα να παρω το tytnII? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΥΤΝΙΙ... ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ZAHARAKIS Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 μην παιδευεστε παιδια.... http://www.imageshack.gr/files/qdk0hrhthku31wq57ftk.jpg καιζερ δεν ειναι και ουτε θα γινει το touch pro... Σε αυτό συμφωνούμε. Πάλι καλά που δε θα γίνει καιζερ, γιατί έτσι θα πηγαίναμε πίσω. Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Μπορώ να γράφω μέρες τεκμηριώνοντας πως το touch pro είναι καλυτερο απο το tytnII. Φιλε zaharaki έχεις επiκεντρωθεί στα λιγα μειονεκτήματα του pro έναντι του tytnII και ξεχνάς τα πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΥΤΝΙΙ... ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ZAHARAKIS Σε αυτό συμφωνούμε. Πάλι καλά που δε θα γίνει καιζερ, γιατί έτσι θα πηγαίναμε πίσω. αν δεν εχετε την αισθηση του χιουμορ δεν φταιω εγω :O:O Δηλαδη, αντι να παρω το pro, καλυτερα να παρω το tytnII? οχι ρε παιδια παρτε το :D ειπα εγω να μην το παρετε??:blink: εμενα δεν μου αρεσει και τελος:p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Diavaste to prohgoumeno minima mou. Osoi den exoun to Kaiser mporoun na agorasoun to Pro kai tha einai uper euxaristimenoi. Apla osoi exoun to Kaiser kai psaxnoun gia kati kalitero, DEN tha to broune sto PRO giati to pro exei alli filosofia san siskeui Den antapokrinetai sto idio koino. To pro se osous exoun kaiser tha fanei POLI disxristo Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 αν δεν εχετε την αισθηση του χιουμορ δεν φταιω εγω :O:O εμενα δεν μου αρεσει και τελος:p Το δευτερο, ανατρεπει το χιουμορ το οποιο δεν καταλαβαινουμε εμεις... Γιατι, αφου δεν σου αρεσει το pro, τοτε σιγουρα δεν κανεις χιουμορ για το οτι: "καιζερ δεν ειναι και ουτε θα γινει το touch pro..." anastassis, με κάλυψες απόλυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 πολλα ισως απο τα software bugs θα λυθουν με updates (οχι ολα) αλλα πολλα. Ομως τα hardware πληκτρα και η δινατοτητα να καθεται το κινητο σαν laptop δεν θα την εχει ποτε το pro. Ειδικα το τελευταιο για καποιους ειναι πολυ σημαντικο, και για αυτο εχουν μοντελα οπως qtek 9000, htc tytn ii, x7500, shift. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Το δευτερο, ανατρεπει το χιουμορ το οποιο δεν καταλαβαινουμε εμεις... Γιατι, αφου δεν σου αρεσει το pro, τοτε σιγουρα δεν κανεις χιουμορ για το οτι: "καιζερ δεν ειναι και ουτε θα γινει το touch pro..." anastassis, με κάλυψες απόλυτα... φιλε μου δεν θα κατσω εγω να ασχοληθω για το αν η οχι για σενα ειναι καλυτερο καποιο απο τα 2.εσυ πληρωνεις εσυ αποφασιζεις για το τι θα παρεις η οχι...αλλα επετρεψε μας να εχουμε και εμεις την γνωμη μας.... ερχεσαι απο το πουθενα και αρχιζεις να εκθειαζεις ενα κινητο που ουτε καν το εχεις πιασει στα χερια σου ακομη:!: κατσε πρωτα να το παρεις και μετα να σε ακουσουμε... λογια του αερα ειναι ολα αυτα.....δεν λεω φυσικα για σενα αλλα για ολους οσους φωναζουν παντα πριν την κυκλοφορια ενος κινητου.... καποιοι απο αυτους μπορει και να το αγορασουν και μετα βλεπουμε το επομενο μηνυμα τους στο buy and sell mobiles.... αλλα καποιοι αρεσκονται μονο στις κρισεις -επικρισεις- κατακρισεις χωρις ποτε να εχουν καν πιασει στα χερια τους την επιμαχη συσκευη..... αυτοι υπαρχουν σε ολα τα threads και ελπιζω να μην εισαι και εσυ ενας απο αυτους.... μην με αναγκασετε να το παρω μονο και μονο για να αποδειξω οτι δεν ειναι ....αξιο του καιζερ:X τελος το of topic...αν υπαρχει προβλημα η συνεχεια στους διαξιφισμους ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 πολλα ισως απο τα software bugs θα λυθουν με updates (οχι ολα) αλλα πολλα. Ομως τα hardware πληκτρα και η δινατοτητα να καθεται το κινητο σαν laptop δεν θα την εχει ποτε το pro. Ειδικα το τελευταιο για καποιους ειναι πολυ σημαντικο, και για αυτο εχουν μοντελα οπως qtek 9000, htc tytn ii, x7500, shift. Σύμφωνοι, το tytnII έχει να επιδείξει σαν hardware pros τα μεγαλυτερα πληκτρα και την ανακλινόμενη οθόνη (αν και δεν γραφει κανεις ακουμπώντας το στο γραφείο με τους δείκτες, αλλα έχοντας το στα χέρια και γράφοντας με τους αντίχειρες), ενώ το touch pro σαν hardware pros έχει όλα τα υπόλοιπα που είναι πολύ πιο σημαντικά κατά τη γνώμη μου. Αν δηλαδή η ανάκλιση της οθόνης και τα μεγαλύτερα πλήκτρα αξιολογούνται με +1 το καθένα στο tytnII, τότε ο γρηγορότερος επεξεργαστής, η vga οθόνη, η μνήμη, gps κ.τ.λ. στο touch pro αξιολογούνται με +5 το καθένα. Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 φιλε μου δεν θα κατσω εγω να ασχοληθω για το αν η οχι για σενα ειναι καλυτερο καποιο απο τα 2.εσυ πληρωνεις εσυ αποφασιζεις για το τι θα παρεις η οχι...αλλα επετρεψε μας να εχουμε και εμεις την γνωμη μας.... ερχεσαι απο το πουθενα και αρχιζεις να εκθειαζεις ενα κινητο που ουτε καν το εχεις πιασει στα χερια σου ακομη:!: κατσε πρωτα να το παρεις και μετα να σε ακουσουμε... λογια του αερα ειναι ολα αυτα.....δεν λεω φυσικα για σενα αλλα για ολους οσους φωναζουν παντα πριν την κυκλοφορια ενος κινητου.... καποιοι απο αυτους μπορει και να το αγορασουν και μετα βλεπουμε το επομενο μηνυμα τους στο buy and sell mobiles.... αλλα καποιοι αρεσκονται μονο στις κρισεις -επικρισεις- κατακρισεις χωρις ποτε να εχουν καν πιασει στα χερια τους την επιμαχη συσκευη..... αυτοι υπαρχουν σε ολα τα threads και ελπιζω να μην εισαι και εσυ ενας απο αυτους.... μην με αναγκασετε να το παρω μονο και μονο για να αποδειξω οτι δεν ειναι ....αξιο του καιζερ:X τελος το of topic...αν υπαρχει προβλημα η συνεχεια στους διαξιφισμους ;) Το ίδιο ισχύει και για εσένα φίλε zaharaki. Αφού δεν το έχεις δουλέψει στα χέρια σου, πως μπορείς να το κρίνεις τόσο αυστηρά? Εμένα τα λεγόμενα μου βασίζονται στα διάφορα reviews που κυκλοφορούν και στα specifications του τηλεφώνου. Διαβάζω καθημερινά τα post σας και ποτέ δεν ασχολήθηκα, απλά τις τελευταίες μέρες βλέπω να κατακρίνετε το pro πριν καν βγεί στην αγορά και ενώ η λογική λεέι πως είναι καλύτερο. Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Σύμφωνοι, το tytnII έχει να επιδείξει σαν hardware pros τα μεγαλυτερα πληκτρα και την ανακλινόμενη οθόνη (αν και δεν γραφει κανεις ακουμπώντας το στο γραφείο με τους δείκτες, αλλα έχοντας το στα χέρια και γράφοντας με τους αντίχειρες), ενώ το touch pro σαν hardware pros έχει όλα τα υπόλοιπα που είναι πολύ πιο σημαντικά κατά τη γνώμη μου. Αν δηλαδή η ανάκλιση της οθόνης και τα μεγαλύτερα πλήκτρα αξιολογούνται με +1 το καθένα στο tytnII, τότε ο γρηγορότερος επεξεργαστής, η vga οθόνη, η μνήμη, gps κ.τ.λ. στο touch pro αξιολογούνται με +5 το καθένα. περι ορεξεως κολοκυθοπιτα φιλε μου. για μενα το οτι η οθονη δεν εχει ανακλιση ειναι μεγαλο μειον. τη να κανω το πληκτρολογιο αν δεν εχει ουσια ? προσωπικα βολευτικα ενα απλο τηλεφωνο και ενα shift. το pro δεν νομιζω οτι εχει τα (σωστα) εφοδια στην business κατηγορια. Κινητα με πληκτρολογιο υπαρχουν παρα πολλα, κινητα με πληκτρολογιο και ευχρηστια αυτου πολυ λιγα. Anyway οπως ειπα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Μακαρι να βγει καλο το μοντελο και να μην ερθει συντομα το pro II που θα προσφερει αυτα που λειπουν απο το pro. ;) Και κατι πολυ σημαντικο, το tytn II μεχρι πριν 1 μηνα το ειχα. Αρα εχω αποψη για τα συν και πλυν, καθως και αυτα που εκτιμουσα. To pro να φανταστω οτι δεν το εχει κανεις μεχρι αυτη τη στιγμη στα χερια του. οταν λοιπον θα το εχει καποιος και θα το δουλεψει για αρκετο διαστημα , τοτε θα ακουσω την αποψη του. οχι απο test και εικονες. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Το ίδιο ισχύει και για εσένα φίλε zaharaki. Αφού δεν το έχεις δουλέψει στα χέρια σου, πως μπορείς να το κρίνεις τόσο αυστηρά? Εμένα τα λεγόμενα μου βασίζονται στα διάφορα reviews που κυκλοφορούν και στα specifications του τηλεφώνου. Διαβάζω καθημερινά τα post σας και ποτέ δεν ασχολήθηκα, απλά τις τελευταίες μέρες βλέπω να κατακρίνετε το pro πριν καν βγεί στην αγορά και ενώ η λογική λεέι πως είναι καλύτερο. επετρεψε μου να εχω καποια εμπιστοσυνη στην γνωση μου και στην οποια εμπειρια μου σε αυτες τις συσκευες... εμενα τα λεγομενα μου στηριζονται μεσω των δικων μου εμπειριων, απευθειας απο την ιδιαν χρηση στα κινητα αυτα και των απαιτησεων μου απο αυτα....και πιστεψε με ειναι πολλες οι απαιτησεις μου απο ενα κινητο αυτου του ειδους.....και δεν ειμαι μονο εγω ετσι αλλα πολλα παιδια απο εδω μεσα ;) λες οτι διαβαζεις καθημερινα τα ποστς μας εδω μεσα(μαλλον δεν διαβαζεις ...παρα ακολουθεις τα λινκ που δινονται και βλεπεις φωτογραφιες...) προσωπικα δεν υπαρχει ακομη το κινητο που θα με ικανοποιησει και ειμαι πολυ απολυτος σε αυτο.. μου την δινει να εχω 2 και 3 κινητα για να καλυπτομαι ...κατι που με εκνευριζει αφανταστα.....εγω ο ιδιος κατακρινω οσους το κανουν αυτο (και εμενα μαζι...) αλλα καποιοι ειναι πολυ απαιτητικοι και δεν μπορει μια συσκευη να τους καλυψει απολυτα.... απο μια συσκευη που ερχεται μετα το καιζερ μου και απο μια εταιρεια οπως η htc ,περιμενω μια συσκευη με τουλαχιστον ολα τα καλα του καιζερ + ολα αυτα που ελειπαν απο αυτο !!!!και τπτ λιγοτερο.... δυστυχως για μια ακομη φορα η htc μας απογοητευσε και μας σερβιρει ενα πολυ δυνατο σε hardware κινητο αλλα πολυ δυσχρηστο και not familiar για εναν απαιτητικο χρηστη...:O φιλικα Δημητρης :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Παιδιά είδα ότι πολλοί προτίθενται να πουλήσουν τα κάϊζερ για να αγοράσουν το νέο pro. Ενδιαφέρομαι σοβαρά να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο tytn II. Απαραίτητες προυποθέσεις: Άριστη κατάσταση Αγορασμένο μέσω ACE Περασμένο κάποιο πρόγραμμα με χάρτες. Και φυσικά λογική τιμή. Στείλτε μου προσωπικό μήνυμα. Συγγνώμη για το off topic Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Παιδιά είδα ότι πολλοί προτίθενται να πουλήσουν τα κάϊζερ για να αγοράσουν το νέο pro. Ενδιαφέρομαι σοβαρά να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο tytn II. Απαραίτητες προυποθέσεις: Άριστη κατάσταση Αγορασμένο μέσω ACE Περασμένο κάποιο πρόγραμμα με χάρτες. Και φυσικά λογική τιμή. Στείλτε μου προσωπικό μήνυμα. Συγγνώμη για το off topic που τους ειδες τους πολλους?? :O γιατι δεν ριχνεις μια ματια στις αγγελιες ?? Buy and Sell - Mobiles :: myPhone Forum Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Hi paides.Edo kai kana mina eixa peistei pos to epomeno kinito mou meta apo to N95 tha itan to iphone 3g.Alla meta katalava oti os xristis pou thelei na ta exei ola se mia siskevi kai malista xoris tous xazous periorismous tis apple(vlepe bluetooth, mms, google maps,tora telefaia me to software...ktl) to touch pro me kerdise!!! Epeidi vevaia oi 60 selides einai k ligo diskolo na tis diavaso tha mporouse kapoios na mou pei gia pote perimenoume na erthei Ellada kai me poia timi.. Euxaristo. Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 απο οτι βλεπω εχει 100 + κοματια το expansys http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=169420 ,ποιος το περιμενει αμεσα απο εδω μεσα ? μας εσκασε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 απο οτι βλεπω εχει 100 + κοματια το expansys http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=169420 ,ποιος το περιμενει αμεσα απο εδω μεσα ? μας εσκασε ... το αγγλικο την εριξε για 1η φορα την τιμη :blink: http://www.expansys.com/p.aspx?i=169424 Handset Only Price: £519.99 (442.54 exc.) Discounts available for orders of 5 units or more - call +44 (0)161 868 0868 With Contract From Free on http://www.expansys.com/j/6c/images/product_v2/logos/O2_mini.pnghttp://www.expansys.com/j/6c/images/product_v2/logos/T-Mobile_mini.png Availability: 17 In Stock Now If you order this product before 4:30pm today, UK customers could expect delivery Saturday morning (if the delivery address is a residential post code). θα μας τρελανουνε ρε παιδια ...:wacko: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 κάτι βρομάει σε αυτό το pda ρε παιδιά. είδα και το βίντεο με τα "κατά", και απογοητεύτηκα. μην ακούω σαχλαμάρες του τύπου "τα software λύνονται με update". η Htc είχε ένα ολόκληρο χρόνο να βγάλει ένα pda της ανθρωπιάς, και δεν το κατάφερε. το γεγονός ότι έχει κάποια καλύτερα χαρακτηριστικά απο το Kaiser, δεν πρέπει να το θεωρούμε σαν δώρο αλλά σαν υποχρέωση της HTC να πάει μπροστά. ξέρω πολύ καλά ότι τα προβλήματα δεν θα τα φτιάξει η HTC αλλά τα παιδιά στο xda. αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι το pda λερώνεται πιο εύκολα απο το kaiser, ο ήχος απο το πληκτρολόγιο όταν ανοίγει και κλείνει είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ενοχλητικός, έχει δίκιο ο τυπάς, ελλατήριο της πλάκας είναι, και κάποια στιγμή θα σπάσει, τα hardware buttons είναι λίγα και φτηνής ποιότητας (ας έρθει κάποιος να μου πεί πως όταν πατάει ένα κουμπί στο Diamond είναι καλύτερο απο ένα κουμπί στο Kaiser), θα μπορούσαν να έχουν φτιάξει και την οθόνη να σηκώνεται μιας και το πάχος είναι ίδιο αλλά δεν το κάνανε, η φωτογραφίες όπως ακούσατε δεν διαφέρουν απο το kaiser σε θέμα ποιότητας. εγώ ξέρω ότι πριν ένα χρόνο οι beta testers είχαν το kaiser το λιγότερο ένα μήνα πριν κυκλοφορήσει στην αγορά, ενώ τώρα το πήραν μια βδομάδα πριν κυκλοφορήσει και δεν προλάβανε να πουν τι δεν τους αρέσει. επίσης επειδή προσωπικά εγώ είμαι ένας πολύ αυστηρός καταναλωτής σε ότι αγοράζω, το καιζερ όταν είχε βγεί το αγόρασα χωρίς να περιμένω να το δω στα χέρια μου, να ακούσω κάποιο review ή κάτι άλλο. το pda ήταν διαμάντι πραγματικό, ενώ τώρα με αυτό εδώ το σκέφτομαι απίστευτα. έχω βάλει όλες μου τις ελπίδες πάνω στο μη-υπάρχον (ακόμα) titanium, μπας και δούμε καμιά προκοπή. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Πάντως πιστεύω ότι για τον ήχο που κάνει όταν ανοίγει μάλλον θετικό είναι διότι κάτι έχουν βάλει μέσα σαν έλασμα το οποίο κρατάει πιο σταθερό τον όλο μηχανισμό και αυτό διότι κάποιοι είχαν παραπονεθεί για κουνήματα (παίξιμο), όταν το kaiser ήταν σε κλειστή κατάσταση μετά από πολύ χρήση. Θα φανεί και από κοντά όταν θα το έχω αύριο ή μεθαύριο το πόσο σπαστικό είναι. Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts