Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@Ninblack:

Θα χρειαστείς βέβαια και το stock-spl να επαναφέρεις για να είσαι εντός εγγύησης.

Αν περασω το official rom βγαινει και το hard-spl η χρειαζεται να κανω καποια διαδικασια ακομα γιατι εψαξα στο internet για το πως να βγαλω το hard-spl οπως λεει ο φιλος athanaso77 αλλα δεν βρηκα πως γινεται

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όχι, δεν βγαίνει όποια rom και να περάσεις, είναι κάτι ανεξάρτητο. Η επιστροφή στο stock SPL όμως είναι πανεύκολη, δες το πρώτο post εδώ, στο σημείο που γράφει "UPDATE: STEP BY STEP HOW TO RETURN TO STOCK SPL".

Μια προταση σε οσους εχουν η θελουν να χρησιμοποιησουν "μαγειρεμενη" rom.

Bαλτε τη rom του shep τη dusk απο το γνωστο μαγαζι.

Μιλαμε οτι το raphael πεταει και ειναι πανεμορφο μ'αυτη.

Γρηγορη και με καλη διαχειρηση μνημης και ο τυπος εχει κανει καλη δουλεια με το dusk interface.Την ειχε προτεινει και ενας φιλος εδω στο forum,την εχω εδω και μια εβδομαδα και τη συνιστω ανεπιφυλακτα.

OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Καλησπερα παιδια!

Εκανα σημερα φορμάτ και πέρασα τα προγραμμα ξανα.

Μόνο που είχα ξεχασει να κανω softreset μετα την εγκατασταση του καθε προγραμματος με αποτελεσμα στο τελος να γινει το εξης:

Καθε φορα που κανω softreset ειτε reboot το κινητο μου βγαζει ενα παραθυρο με τιτλο:

SmartResident.exe (και την δυνατοτητα να το κλεισω πατωντας οκ)

και το κειμενο στο παραθυρο να λεει:

The file SmartResident

cannot be opened. Either it

is not signed with a trusted certificate,

or one of its components, cannot be found

I fht problem persists, try

reinstalling or

restoring this file.

Απο ποιο προγραμμα μπορει να βγαινει αυτο για να το διορθωσω μονον αυτο...;

Σας ευχαριστω!

Το βρήκα. Είναι απο το SlovoEd.

Αν θελετε μπορείτε να αφαιρεσετε το ποστ!

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

• Administrators
Δεν γνωρίζω από που προέρχεται αυτό το μήνυμα. Πήγαινε όμως στον φάκελο /Windows/Startup και δες μήπως υπάρχει εκεί κάποιο shortcut του συγκεκριμένου exe file. Εάν ναι αφαίρεσε το. Γνώμη μου πάντως είναι καλύτερα να κάνεις πάλι ένα hard reset και με προσεχτική εγκατάσταση να δεις ποιο από τα προγράμματα που εγκαθιστάς σου βγάζει αυτό το λάθος.

Modpic.gif

• 3 weeks later...
Να ρωτησω κατι που το εχω απορια, ηθελα να το παρω με επιδοτηση αλλα δεν το εδινε η Κοσμοτε, με landscape και με το πληκτρολογιο ανοικτο, μπορουσες να το δουλέψεις μονο με τα πληκτρα? Η' ειναι μονο για να γραψεις κειμενο και τιποτα αλλο?
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Μόνο με τα πλήκτρα του qwerty οχι. Μπορείς βέβαια να κινείσαι στις επιλογές με τα βελάκια και να επιλέγεις με το enter, αλλά δεν μπορεις να το δουλέψεις όλο. Υπάρχουν στιγμες που η οθόνη είναι απαραίτητη!!!

Και αυτές οι στιγμές (κατ' εμέ) είναι όταν χρειάζεσαι τα soft keys.

Στο (ανεπανάληπτο) kaizer π.χ., ακόμα και με το πληκτρολόγιο ανοιχτό, είχες τα soft keys έτοιμα πάνω από τα άλλα πλήκτρα. Δυστυχώς χωρίς την αφή της οθόνης στο συγκεκριμένο κινητό, δεν κάνεις δουλειά.

Έχε υπ' όψιν σου επίσης πως το manilla δεν τρέχει σε landscape στο συγκεκριμένο κινητό. Βέβαια, για αυτό μπορεί να έχει βρει κανείς καμμία λύση. Δεν το έχω ψάξει.

Για να μην παρεξηγηθώ βέβαια, δηλώνω ευχαριστημένος τα μάλα από το Touch Pro.

• Administrators

Ας μην είμαστε υπερβολικοί, από πότε ήταν μειονέκτημα η touch χρήση της οθόνης; :rolleyes:

Με τη συσκευή εκμεταλλεύεσαι άνετα ότι σου προσφέρει μια touch συσκευή και έχεις και το hardware πληκτρολόγιο για να γράφεις τα κείμενα σου.

Modpic.gif

• 2 weeks later...

Παιδιά καλησπέρα.

Λόγω βάρβαρου ρυθμού ζωής, έχω πολλούς μήνες να παρακολουθήσω την εξέλιξη των "μαγειρεμένων" ρομ στο xda και γι'αυτό ήθελα να σας ρωτήσω αν έχουν κυκλοφορίσει ρομ 6.5 με διορθωμένα τα προβλήματα που παρουσίαζαν οι πρώτες εκδόσεις (πρόβλημα φωτισμού οθόνης, αδυναμία αναγνώρισης ελληνικού πληκτρολογίου κτλ).

Μια υπόδειξη προς κάποια συγκεκριμένη ρομ, θα ήταν βαθύτατα εκτιμηταία.

Κοίταξε για τις rom του Shep. Είναι οι πιο σταθερές και από τις πιο γρήγορες. Εγώ χρησιμοποιώ ακόμη την έκδοση με το sense 2.1 και όχι με το 2.5 γιατί νομίζω πως έιναι πιο σταθερό για το τηλέφωνό μας αυτή τη στιγμή.

Άσχετο: Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει αλλαγή πρόσοψης και οθόνης (φαντάζομαι πάνε μαζί) για το προ;

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

• Administrators

Πρέπει να επικοινωνήσεις με την ACE Hellas για να σου πουν για το κόστος το οποίο συνήθως είναι αρκετά υψηλό. Τώρα εάν σε ενδιαφέρει να ακολουθήσεις κάποιον πιο οικονομικό και unofficial δρόμο υπάρχει και το ebay. Έτσι όμως πρέπει να κάνεις τη δουλειά μόνος σου και είσαι εκτός εγγύησης.

http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=htc+touch+pro+lcd&_sacat=0&_trksid=m270&_odkw=htc+touch+pro+screen&_osacat=0

Modpic.gif

Άσχετο: Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει αλλαγή πρόσοψης και οθόνης (φαντάζομαι πάνε μαζί) για το προ;

Εννοείς οθόνη και το πλαστικό γύρω γύρω? δεν ξέρω πόσο έχουν και φαντάζομαι θα είναι ακριβό, αλλά ενημερωτικά σου λέω πως για καπάκια γύρω γύρω εμένα μου είχαν ζητήσει 250 ευρώ!

Γεια σε όλους.

Εχω ενα προβλημα με τη συσκευή μου. Πάνω στα κουμπιά (home, back, phone on, phone off) βρίσκεται κολλημένη μια παχιά ζελατίνα (σαν protector). Αυτή έχει αρχίσει κα ξεκολάει σιγά σιγά πάνω απο τα κουμπιά όπως φένεται και στην εικόνα.

Ξέρει κάποιος τι θα γίνει αν την αφεραίσω πλήρως? Θα φυγουν και τα εικονίσια μαζί ή όχι? Υπάρχει τρόπος να την ξανακολλήσω? Στη έσχατη αν χρειαστεί να πάει αντιπροσωπεία, που πάρχει? και πόσο θα κοστίσει? ξέρει κάποιος?

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους,

εδω και λιγο καιρο εχω αγορασει το HTC Touch Pro απο το ebay και μετα απο 2-3 μηνες ενασχοληση πιστευω πως ηρθε η ωρα να δοκιμασω τις λυσεις απο το xda-developers.

Για αρχη σκεφτομουν να βαλω την επισημη ελληνικη εκδοση και οχι καποια cooked rom κυριως για λογους εξοικειωσης αλλα και υποστηριξης των ελληνικων. Το προβλημα ειναι οτι εχω βρει την καταλληλη rom (η HTC Touch Pro_RUU_Raphael_HTC_Europe_5.05.401.1_R_Radio_Sign ed_Raphael_52.58.25.30_1.11.25.01_Ship.zip συμφωνα με το γνωστο ελληνικο forum της HTC) , αλλα δεν μπορω να βρω την εκδοση του ελληνικου πληκτρολογιου 1.4.3.1 (οπως αναφερεται στο ιδιο forum)

Υπαρχει καμια ελπιδα να τη βρω?

Διαφορετικα, υπαρχει καποια αξιοπιστη λυση για να εχω ελληνικό πληκτρολογιο (και σαν εικονικο και στο keypad)?

Ευχαριστώ.

• Administrators

Την ελληνική rom δεν μπορείς να την βάλεις γιατί απλά δεν υπάρχει ελληνική. Η Ace Hellas έχει πάρει την αγγλική και πάνω σε αυτή περνάει τα Ελληνικά της. Αυτό το αρχείο των ελληνικών δεν μπορεί να μπει σε μη ελληνικές συσκευές.

Σχετικά με τα Ελληνικά πληκτρολόγια, εάν διαβάσεις πιο πίσω θα βρεις αξιόπιστες και δοκιμασμένες λύσεις. Όπως για παράδειγμα το fingerkeyboard για το software και aekmap για το hardware πληκτρολόγιο. Εάν διαβάσεις εδώ πάντως στις προηγούμενες σελίδες θα καλυφθείς πλήρως.

Modpic.gif

Χρόνια πολλά σε όλους :)

Έχω το προ εδώ και ένα χρόνο, και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

του περνάω συνέχεια ρομ από xda και όλα υπέροχα.

Το ανιψάκι μου, το είδε και του άρεσε, πήρε και αυτός ένα τέτοιο

μου το έφερε του πέρασα την ρομ που ήθελε και από τότε

σέρνεται, και δεν κάνω πλάκα.

17 λεπτά το pimbackup για 100 επαφές, χωρίς μηνύματα και εμαιλ.

γνωρίζει κανείς τίποτα???? :confused:

είναι κανένα γνωστό πρόβλημα??? δεν θυμάμαι να διάβασα κάτι παρόμοιο

Το έκανα ξανά update την ρομ πάλι το ίδιο.

Και αν δεν διορθώνεται πως περνάω πάλι το official spl???

ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

• Administrators
Και αν δεν διορθώνεται πως περνάω πάλι το official spl???

Εδώ θα βρεις πληροφορίες για το πως θα επιστρέψεις στο stock spl.

Βάλε την official ROM και παρατήρησε εάν εξακολουθεί να είναι τόσο αργό.

Modpic.gif

καλά είσαι κορυφαίος!!!! τόσο γρήγορα απάντηση???? :shock: :shock: :shock:

Θα το δοκιμάσω και θα σου πω!!!!

Λοιπόν την έβαλα την μαμά ρομ και φαίνονται όλα καλά!!!!

Στα ελληνικά μου βγάζει σφάλμα.

και έχω βάλει το μαμά spl.

καμιά γνώμη????

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

• Administrators
Στα ελληνικά μου βγάζει σφάλμα.

Τι σφάλμα; Η συσκευή είναι ελληνική της ACE Hellas; Μόνο τότε μπαίνουν τα ελληνικά.

Modpic.gif