andreas_ku990 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Ο οποίος έχει αλλάξει πορεία τελευταία πράγμα το οποίο όμως δεν παρατηρείται στην HTC ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik6600 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Καλησπέρα, Πέρασα χθες την πρώτη custom ρομ στο pro :) Είμαι πολύ ευχαριστημένος, δεν μπορούσα να περιμένω άλλο να κάνουν κάτι με την αυθεντική. :mad: Έχω όμως ένα πρόβλημα που δεν διορθώθηκε και μάλλον φταίει το pc Δεν συγχρονίζεται με το laptop (την βλέπει σα συσκευή, ανταλλάσω αρχεία αλλά δεν περνάει τις επαφές στο outlook). :confused: Έχει vista και έχω βάλει το “Κέντρο συσκευών των Windows Mobile” Τα έχω περάσει σε 2 υπολογιστές, στον πρώτο λειτούργησε από την πρώτη στιγμή Με κανονικό συγχρονισμό με το outlook και στο laptop δεν μπορώ να το συγχρονίσω με τίποτα. Έχω ξαναπεράσει office, wmdc, κτλ αλλά τίποτα. Στην αρχή πίστευα πως με την αλλαγή rom θα διορθωνόταν (και καλά δικαιολογίες να αλλάξω rom :shifty: ) αλλά και πάλι τίποτα. Δεν θέλω να φορμάρω το laptop, μόνο αυτό έμεινε. Έχει κανείς καμιά παρόμοια εμπειρία ??? στην 243 σελίδα λένε κάτι παρόμοια αλλά λύση δεν λένε και ότι ιδέες είπανε το έκανα. :help::help::help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Με Win Mobile Device Center δεν έχω καταφέρει ποτέ να συγχρονίσω με δύο υπολογιστές. Για την ακρίβεια μου χαλάει και το στήσιμο στον πρώτο. Με WM6.5 πάντα. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik6600 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Με Win Mobile Device Center δεν έχω καταφέρει ποτέ να συγχρονίσω με δύο υπολογιστές. Για την ακρίβεια μου χαλάει και το στήσιμο στον πρώτο. Με WM6.5 πάντα. Ο πρώτος δυστυχώς είναι ο φορητός άρα δεν ισχύει σε μένα. Ξέχασα να αναφέρω ότι έκανα φορματ και στους δύο, πριν συγχρονίζοταν κανονικά. Πλάκα πλάκα τα 6.5 πανε σφαίρα !!!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Κι εγώ για 2 φορητά μιλάω. Ένα Toshiba και ένα LG με Vista και τα δύο. Με XP και το τελευταίο Active Sync γινόταν κανονικά. Τώρα στο LG έχω τα Windows 7 RC αλλά δεν το δοκίμασα (...ακόμα). Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik6600 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Τελικά δικό μου λάθος. Έπρεπε να απεγκαταστήσω το firewall :blink: όχι απλά να το κλείσω 10 μέρες προσπαθούσα, έκανα φορμάτ, άλλαξα ρομ... :wacko: και το μόνο που έπρεπε ήταν να απεγκαταστήσω το firewall... Δεν πειράζει, και τα win7 καλά φαίνονται ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Δηλαδή κατάφερες να κάνεις synch και με τους 2 χωρίς πρόβλημα??? Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik6600 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Δηλαδή κατάφερες να κάνεις synch και με τους 2 χωρίς πρόβλημα??? Ω ναι !!!!! :D win 7 και οι δυο με wm 6.5 το pro !!!! αν έχεις firewall να το βγάλεις τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik6600 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Έχει κανείς καταφέρει να βάλει σε αγγλική rom, τον κατάλογο των επαφών δεξιά την αλφαβητική μπάρα για γρήγορη εναλλαγή στα γράμματα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Έχει κανείς καταφέρει να βάλει σε αγγλική rom, τον κατάλογο των επαφών δεξιά την αλφαβητική μπάρα για γρήγορη εναλλαγή στα γράμματα??? Αυτό το δοκίμασες? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229809 Σε WM6.1 δούλευε κανονικά. Σε WM6.5 είχα κάνει μια προσπάθεια, δεν θυμάμαι σε ποιά rom και δεν έπαιξε. Έκτοτε δεν ξαναδοκίμασα. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik6600 Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Αυτό το δοκίμασες? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229809 Σε WM6.1 δούλευε κανονικά. Σε WM6.5 είχα κάνει μια προσπάθεια, δεν θυμάμαι σε ποιά rom και δεν έπαιξε. Έκτοτε δεν ξαναδοκίμασα. Εκεί δεν είχα δει φίλε μου !!! Thanks!!!! :thanks::thanks::thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Χμμμ κάτι είχε πάρει το μάτι μου για μόντα στο tf3d ωστε να "χωράνε" περισσότερα προγράμματα στο programs tab, αλλά δεν βρίσκω τίποτε... any ideas; :cool: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Χμμμ κάτι είχε πάρει το μάτι μου για μόντα στο tf3d ωστε να "χωράνε" περισσότερα προγράμματα στο programs tab, αλλά δεν βρίσκω τίποτε... any ideas; :cool: Υπάρχουν διάφορα mods, ένα είναι αυτό (υποθέτω ενδιαφέρεσαι για VGA). Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν έχει προβλήματα κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Καλημερα και παλι! Εκανα ποστ το οποιο και μετακινηθηκε ή μπορει και να διαγραφηκε. Επειδη ΔΕΝ εχω ενημερωθει για το τι ακριβως εχει γινει, δεν εχω αλλη επιλογη απο το να ξανα γραψω το ιδιο ακριβως ποστ εδω... Οπερ, σε εναν ηχο ΜΡ3, πως αυξανω την ενταση του, με ποιο προγραμμα, ωστε να ακουγεται ποιο δυνατα στο HTC μου; Οταν παιζει με το MediaPlayer ακουγεται φυσιολογικα, οταν ομως το βαζω ως RingTone τοτε ειναι αισθητα πιο χαμηλα... Σας ευχαριστω! Σε περιπτωση εκ νεου απομακρυνσης του ποστ, σας παρακαλω με ενα ΡΜ τι ακριβως εχει γινει και που θα πρεπει να ποσταρω... Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Εγω γιατι το βλεπω εδω ? :rolleyes: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2920584#post2920584 (που προφανως βρισκεται σε λαθος θεμα και ΔΕΝ εχει μετακινηθει? :blink:) Μηπως θα ηταν καλυτερο να ψαχναμε τα μηνυματα μας πρωτα , πριν παραπονεθουμε ? http://www.myphone.gr/forum/search.php?do=finduser&u=1039 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Καλησπερα σας! Συγνωμη λαθος! Λαθος που το εβαλα αρχικα εκει, και λαθος μου που ενω δεν το βρηκα δεν εψαξα λιγο παραπανω (ημουν αρκετα σιγουρος οτι το ειχα ποσταρει στο σωστο thread). Ελπιζοντας οτι δεν εχω προκαλεσει τρομερη αναστατωση, μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει πως θα μπορεσω να ανεβασω την ενταση σε αυτον τον ηχο κλησεις αλλα και γενικοτερα σε οσα αρχεια ηχου της συσκευης μας θελουμε να ανεβασουμε την ενταση του ηχου πριν χρησιμοποιηθουν ως ringtones; Σας ευχαριστω και παλι συγνωμη για το αδικο σχολιο μου! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Καλησπέρα παίδες Σκέφτομαι να ντύσω το pro μου με αυτή το θήκη, το θέμα είναι όμως πως η ζελατίνα περνάει ανάμεσα στο πληκτρολόγιο και τη συσκευή όταν αυτή είναι κλειστή. Την έχει δοκιμάσει κανείς; Παίζει να δημιουργήσει πρόβλημα στον μηχανισμό; :worry: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Έχω μια αντιστοιχη θηκη: http://shop.brando.com/bw-leather-case-for-htc-touch-pro_p02822c0951d039.html Ειναι με ζελατινα που παρεμβαλεται ακριβως μεταξυ του πληκτρολογιου και της συσκευης οταν αυτη ειναι κλειστη και ΔΕΝ δημιουργει ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα! Εχει ενα ΠΟΛΥ δυνατο κλιπ για τη ζωνη. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Υ.Γ: Το μονο θεμα με αυτες τις θηκες ειναι καθαρα πρακτικο οταν πρεπει να μιλας, οπου πρεπει να βρεις τον "τροπο σου" οταν θα ανοιγεις τη θηκη και θα πρεπει να την κρατας και να μιλας. Υ.Γ. 2: Καμια γνωμη πως δυναμωνουμε την ενταση ηχως ΜΡ3 πριν τα βαλουμε ως ηχους κλησης (ringtone) στο κινητο μας; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Καλησπέρα παίδες Σκέφτομαι να ντύσω το pro μου με αυτή το θήκη, το θέμα είναι όμως πως η ζελατίνα περνάει ανάμεσα στο πληκτρολόγιο και τη συσκευή όταν αυτή είναι κλειστή. Την έχει δοκιμάσει κανείς; Παίζει να δημιουργήσει πρόβλημα στον μηχανισμό; :worry: Κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Κατω απο το καπακι, πισω στη μπαταρια, εχει ενα αυτοκολητακι πανω σε μια βιδα που γραφει void σωστα? Αν για καποιο λογο αφαιρεθει αυτο σημαινει τερμα η εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Σωστά, σημαίνει ότι έχει ανοιχτεί και είναι εκτός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Λέω απλώς να έχει φύγει το αυτοκόλλητο, χωρίς να φαίνεται οτι έχουν πειραχτεί οι βίδες... Πάλι το ίδιο είναι ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Αν το βγάλεις με πολύ προσοχή ίσως καταφέρεις να το ξαναβάλεις. Αλλιώς ψάξε στο ebay για αντίστοιχο :P. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Υ.Γ. 2: Καμια γνωμη πως δυναμωνουμε την ενταση ηχως ΜΡ3 πριν τα βαλουμε ως ηχους κλησης (ringtone) στο κινητο μας; Με το mp3gain Είναι freeware Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Αφού αγόρασα ένα touch pro πέρασα την τελευταία cooked rom του Shep είπα να αγοράσω μια κάρτα μνήμης μεγαλύτερη από αυτή των 2 GB που είχα από το tytn. Αγόρασα μια microSD HC Transcend 8 GB class 6 από το eshop. Δυστυχώς μόλις την έβαλα στο κινητό δεν αντιδρούσε. Δεν την βλέπει καθόλου. Δύο άλλες κάρτες microsd που έχω τις βλέπει κανονικά, οπότε δεν υπάρχει hardware πρόβλημα από το κινητό. Και η microsd της Transcend παίζει μια χαρά στον υπολογιστή και στην φωτογραφική μου οπότε μιλάμε καθαρά για πρόβλημα ασυμβατότητας. Έψαξα και στο xda και δεν είμαι ο μόνος είναι γνωστό πρόβλημα με τις συγκεκριμένη μάρκα κυρίως και τις Adata αν και υπήρχαν αναφορές και για προβλήματα με sandisk. Μπορεί να προτείνει κάποιος από που να πάω πάρω και ποια συγκεκριμένη μάρκα/μοντέλο που σίγουρα να δουλεύει με το κινητό? Είδα και μια Toshiba made in Japan στο eshop. Την έχει κανένας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts