Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κάποιος που έχει ανοίξει ποτέ το pro?

στο site της htc.com υπαρχει service manual υπαρχει επισης και στους xda καπου

τι θες?

Έχω το Touch pro και αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα.

Χωρίς να μου πέσει η συσκευή (δεν έχει την παραμικρή γρατζουνιά) έχει κολλήσει σε landscape mode η οθόνη και δεν λειτουργεί το slide, όπως και το πληκτρολόγιο.

Έχω βάλει καινούρια ROM - τίποτα. Hard reset - τίποτα.

Έχει κανένας αυτό το πρόβλημα?

Ποιά λύση υπάρχει?

εχεις official ρομ η cooked μου το ειχε κανει και μενα μια φορα αλλα με ενα φλασαρισμα εστρωσε

στο site της htc.com υπαρχει service manual υπαρχει επισης και στους xda καπου

τι θες?

http://www.mikechannon.net/page1.html

και μια ερωτηση απο μενα,

υπαρχει καποιο προγραμμα για να streamarw απο live24 δε λεω καλη φαση ο οπερα αλλα θελω κατι ποιο γρηγορο

Συνεχιζοντας τις δοκιμες radio roms εχω να πω τα εξης:

Ξεκινησα με την ρομ του μαμα firmware της ΑCE και μου εβγαζε 1,5 μερα με ζορι,ενω το σημα επαιζε στο χωρο μου μεταξυ 2-4 γραμμων χωρις να μετακινω το τηλεφωνο.

Μετα πηγα στην προτεινομενη 1.12.25.19 (με το dll εγκατεστημενο).Ο χρονος ζωης βελτιωθηκε (2 μερες) ενω το σημα ηταν ακομη ασταθες.Παρατηρησα ομως οτι με το browsing μεσω wifi η συσκευη ζεσταινοταν αισθητα στο 10αλεπτο(δυστυχως δε θυμαμαι αν το εκανε και με το original radio).

Προχθες ειπα να δοκιμασω την τελευταια και αμφιλεγομενη 1.14.25.35 με το dll της.

Ειμαι με cosmote gsm.Αποψε,στο τελος της 2ης μερας (η πρωτη μερα ζορικη,η δευτερη μετρια) με καμια ωρα συνολο wifi,αρκετα τηλεφωνα,sms και μερικες εγκαταστασεις αυτη τη στιγμη,44 ωρες μετα την φορτιση,η μπαταρια ειναι στο 52%.Το σημα πολυ σπανια πεφτει στις 3 γραμμες απο φουλ,ενω η συσκευη μετα απο 20αλεπτο radio wifi streaming ειναι απλα χλιαρη.

Θελω να πιστευω πως δεν ειναι τυχαιο.Αν μπορει καποιος ας τη δοκιμασει ωστε να ποσταρει εντυπωσεις.

Συνεχιζοντας τις δοκιμες radio roms εχω να πω τα εξης:

Ξεκινησα με την ρομ του μαμα firmware της ΑCE και μου εβγαζε 1,5 μερα με ζορι,ενω το σημα επαιζε στο χωρο μου μεταξυ 2-4 γραμμων χωρις να μετακινω το τηλεφωνο.

Μετα πηγα στην προτεινομενη 1.12.25.19 (με το dll εγκατεστημενο).Ο χρονος ζωης βελτιωθηκε (2 μερες) ενω το σημα ηταν ακομη ασταθες.Παρατηρησα ομως οτι με το browsing μεσω wifi η συσκευη ζεσταινοταν αισθητα στο 10αλεπτο(δυστυχως δε θυμαμαι αν το εκανε και με το original radio).

Προχθες ειπα να δοκιμασω την τελευταια και αμφιλεγομενη 1.14.25.35 με το dll της.

Ειμαι με cosmote gsm.Αποψε,στο τελος της 2ης μερας (η πρωτη μερα ζορικη,η δευτερη μετρια) με καμια ωρα συνολο wifi,αρκετα τηλεφωνα,sms και μερικες εγκαταστασεις αυτη τη στιγμη,44 ωρες μετα την φορτιση,η μπαταρια ειναι στο 52%.Το σημα πολυ σπανια πεφτει στις 3 γραμμες απο φουλ,ενω η συσκευη μετα απο 20αλεπτο radio wifi streaming ειναι απλα χλιαρη.

Θελω να πιστευω πως δεν ειναι τυχαιο.Αν μπορει καποιος ας τη δοκιμασει ωστε να ποσταρει εντυπωσεις.

για να καταλαβω ποια ρομ εχεις αυτη την στιγμη ?

εγω παντως εχω radio 1,14,25,05 με ενερτζυ ρομ 1306 (win 6.5) και η μπαταρια κραταει κανα 40ωρο αλλα με πολυ χρηση και ολη μερα wifi

θα δοκιμασω και την καινουρια και θα ποσταρω

Εχω την τελευταια ρομ της ace helas με καποια tweaks (junobatteryfix,atid3ddrivers,manilla tweaks κλπ).Εχοντας δοκιμασει και την 6.1 αλλα και την phoeinix του NRG καθως και τις τελευταιες του Monx (πλερωσα) πραγματικα δε βρισκω λογο να κρατησω cooked rom στη συγκεκριμενη συσκευη,δεν βλεπω δλδ χαοτικες διαφορες οπως για παραδειγμα στο 9000 απο την απαραδεκτη wm5 ελληνικη στις δουλειες του Τομαλ στα 6.1.Ασε που τα 6.5 γενικα μου καθονται στο λαιμο.

Ασχετο ΥΓ.Το GPS fix για την official δουλευει πραγματικα,το lock γινεται μεσα σε 15-20 δευτερα.

κοιταξε γουστα ειναι αυτα..

εγω την 6,5 δεν την αλλαζω με τιποτα τωρα για την official θα συμφωνησω μαζι σου απλα δεν εχει πολες δυνατοτητες για παιχνιδι μιας και θελει signed εφαρμογες, απο την αλλη ειναι η μονη που υποστιτιζει ελληνικα

το gps και εγω θελω απο cold start 30 sec το πολυ αλλα αυτο βοηθαει και η radio που στα μαμα ειναι χαλι μαυρο

Γεια σε όλους. Βασικά θέλω να κάνω δώρο ένα htc κινητό. Το θέμα είναι ότι γνωρίζοντας ότι κυκλοφόρησαν πρόσφατα τα diamond2 και pro2 αναρωτιόμουν αν μπορούσα να βρω κάπου φτηνά τα diamond1 ή pro1 επειδή πλέον είναι παλιά μοντέλα για να μην αδειάσει πολύ η τσέπη μου....

ευχαριστώ.

Γεια σε όλους. Βασικά θέλω να κάνω δώρο ένα htc κινητό. Το θέμα είναι ότι γνωρίζοντας ότι κυκλοφόρησαν πρόσφατα τα diamond2 και pro2 αναρωτιόμουν αν μπορούσα να βρω κάπου φτηνά τα diamond1 ή pro1 επειδή πλέον είναι παλιά μοντέλα για να μην αδειάσει πολύ η τσέπη μου....

ευχαριστώ.

HTC Diamond -> http://www.skroutz.gr/s/48850/HTC-P3700-Touch-Diamond.html

Touch Pro -> http://www.skroutz.gr/s/53575/HTC-Touch-Pro.html

HTC Touch Diamond 2 -> http://www.skroutz.gr/s/75766/HTC-Touch-Diamond-2.html

HTC Touch Pro 2 -> http://www.skroutz.gr/s/75767/HTC-Touch-Pro-2.html

Κωνσταντίνος

ευχαριστώ πολύ freco. χθες καθώς σέρφαρα βρήκα ότι το htc diamond2 και το pro2 είναι ελάχιστα πιο ακριβά από τα παλιά μοντέλα αν τα παραγγείλεις από το expansys. δηλαδή με 445 παίρνω το πρώτο και 600 το δεύτερο όταν στην ελλάδα έχει στα ίδια περίπου λεφτά το diamond 1 και προ1.

Βασικά ψαρεύοντας λίγο παραπάνω τον αδερφό μου (για τον οποίο προορίζεται το δώρο) μου είπε ότι δεν θέλει μόνο htc απλά θέλει ένα pda με qwerty και μεγάλη ROM/RAM για να μην κολλάει με την πολλές εφαρμογές που βάζει αυτός. πήρε πριν κανά χρόνο το toshiba G810 (το οποίο μάλλον θα το πασάρει σε μένα...) αλλά λόγω δουλειάς το έχει πνίξει με εφαρμογές το καημένο και κάνει γύρω στο 3λεπτο να ανοίξει. αν όχι htc έχει κανείς τπτ άλλο να προτίνει γύρω στα 300-450 ευρώ?

Ευχαριστώ

@LeVa Δοκίμασε και με τους εκπτωτικούς κωδικούς στην υπογραφή μου να δεις πόσο βγαίνει. Επίσης αν έχει κάποιος στην οικογένεια εταιρικό ΑΦΜ το δηλώνεις και γλυτώνεις τον ΦΠΑ.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

ευχαριστώ πολύ freco. χθες καθώς σέρφαρα βρήκα ότι το htc diamond2 και το pro2 είναι ελάχιστα πιο ακριβά από τα παλιά μοντέλα αν τα παραγγείλεις από το expansys. δηλαδή με 445 παίρνω το πρώτο και 600 το δεύτερο όταν στην ελλάδα έχει στα ίδια περίπου λεφτά το diamond 1 και προ1.

Βασικά ψαρεύοντας λίγο παραπάνω τον αδερφό μου (για τον οποίο προορίζεται το δώρο) μου είπε ότι δεν θέλει μόνο htc απλά θέλει ένα pda με qwerty και μεγάλη ROM/RAM για να μην κολλάει με την πολλές εφαρμογές που βάζει αυτός. πήρε πριν κανά χρόνο το toshiba G810 (το οποίο μάλλον θα το πασάρει σε μένα...) αλλά λόγω δουλειάς το έχει πνίξει με εφαρμογές το καημένο και κάνει γύρω στο 3λεπτο να ανοίξει. αν όχι htc έχει κανείς τπτ άλλο να προτίνει γύρω στα 300-450 ευρώ?

Ευχαριστώ

Αν στα 300-450 λες για καινούριο, δύσκολο το βλέπω!

Αν ο αδερφός σου θέλει pda με qwerty, αυτα που αξίζουν είναι το htc touch pro και το sonyerricsson xperia x1. Αν το μεγεθος δεν παιζει ρόλο τοτε touch pro 2...

Εχει δοκιμάσει κανείς το τελευταίο radio?

Εχω στείλει το δικό μου για service εδώ και κάτι εβδομάδες και ακόμα περιμένω.

Εχω αυτή τη στιγμή ένα xperia, που λένε οτι εχει τρομερό gps και πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί λένε οτι το gps του touch pro είναι χάλια. Η μόνη διαφορά που βλέπω είναι στο λιιιιιγο καλύτερο σήμα στο xperia, όχι τίποτα τρομερό. Ο αριθμος των δορυφόρων αλλά και η πλοήγηση είναι ίδια.

Εχει δοκιμάσει κανείς το τελευταίο radio?

Εγώ ...φυσικά :p

Υποθέτω ότι εννοείς το .25.35. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες δοκιμάζω όλα τα radio, το καθένα με τουλάχιστον 1 πλήρη κύκλο φόρτισης, και κρατάω σημειώσεις. Πάντα με πάνω-κάτω την ίδια χρήση, και ακριβώς στα ίδια σημεία - ένα πολύ δύσκολο με χάλια σήμα, και ένα με μέτριο. Για το 25.35, τα αποτελέσματά μου είναι ως εξής :

Με το αντίστοιχο rilphone, στο δύσκολο σημείο δεν μπορώ καν να μιλήσω, πολλές φορές δεν έρχονται καν οι κλήσεις, κλπ (όπως και με κάποια άλλα radio). Στο μέτριο σημείο, στην καλύτερη περίπτωση φτάνει μέχρι 1 γραμμή 3G. Το GPS είναι μέτριο (2-3 λεπτά για fix από cold start), και όσο για τη μπαταρία... λιγότερο από ένα 24ωρο (15-18 ώρες), με ελάχιστη χρήση - λίγα λεπτά ομιλία, 4-5 SMS και 2-3 φορές απλό έλεγχο email !

Χωρίς το rilphone (για την ακρίβεια, με το rilphone που έχει η ROM, δηλαδή το 1.11.25.01), τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα ! Άνετη και αδιάκοπη ομιλία στο δύσκολο σημείο (η σημαντικότερη διαφορά), τα ίδια στο μέτριο (1 γραμμή 3G στην καλύτερη περίπτωση), λίγο καλύτερο GPS, αλλά μπαταρία τα ίδια χάλια, με ίδια χρήση.

Και εκεί που είχα αρχίσει να απογοητεύομαι, είπα να αρχίσω να δοκιμάζω κι άλλους συνδυασμούς, και πέρασα το rilphone του 1.12.25.19, κρατώντας όμως το .25.35 radio. Με το αποτέλεσμα έπαθα μια ψιλοπλάκα :

Στο δύσκολο σημείο, άνετη ομιλία με μια γραμμή 3G (!), και κάποιες φορές μέχρι και HSDPA internet (!!!), στο μέτριο 2 γραμμές 3G, εντυπωσιακό GPS (fix από cold start σε... 20-30" !!!), και μπαταρία πάνω από μιάμιση μέρα, και μάλιστα με αισθητά περισσότερη χρήση (10-20' 3G/H internet browsing, συχνότερο "πασπάτεμα", και... πάνω από μιάμιση ώρα Need For Speed !)

Όπως καταλαβαίνεις, προς το παρόν κάνω ένα διάλειμμα από τις δοκιμές και τους συνδυασμούς, και κάθομαι με αυτό. Μετά από λίγες μέρες ίσως συνεχίσω μήπως πετύχω κάτι ακόμα καλύτερο :)

Εχω αυτή τη στιγμή ένα xperia, που λένε οτι εχει τρομερό gps και πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί λένε οτι το gps του touch pro είναι χάλια. Η μόνη διαφορά που βλέπω είναι στο λιιιιιγο καλύτερο σήμα στο xperia, όχι τίποτα τρομερό. Ο αριθμος των δορυφόρων αλλά και η πλοήγηση είναι ίδια.

Με το παραπάνω σετάρισμα radio/rilphone, δεν ζητάω τίποτα περισσότερο από το GPS. Γρήγορο και ακριβές !

Και εγώ που έλεγα πως τα rilphone παίζουν μικρό ρόλο...... αντε να βρείς τώρα το καλύτερο συνδυασμό!!!!!!

Το έχω δοκιμάσει εγώ!!!!

Κατέβασε το απο εδώ.

Εμείς έχουμε το raph100.... το 800 είναι η sprint έκδοση!!!!

Δεν έχω δοκιμάσει ο τελευταίο, το προηγούμενο απο αυτο. Θέλει πολύ δουλειά ακόμα!!! (τουλάχιστον μέχρι την έκδοση που είχα δοκιμάσει....)

Την πρώτη φορά αργεί πολύ και κολλάει.....

Μόλις το περάσεις και δεις οτι αργεί πάρα πολύ, κάνε soft reset και ξαναδοκίμασε. Αν δεις πάλι το ίδιο, ξανακάντο. Κάποια στιγμή θα τρέξει.

Όταν τρέξει για πρώτη φορά, τις επόμενες φορτώνει πιο γρήγορα.

Αξίζει να πάω το htc για service ή θα το πληρώσω καινούργιο; Έχει κάποιος εμπειρία από ace hellas να μου πει;

Είχε πέσει καφές, η οθόνη έχει κάποια στίγματα μέσα της (δεν με ενδιαφέρει η οθόνη), κολλάει το πλήκτρο της μείωσης του ήχου και ΔΕΝ λειτουργεί ο ήχος.... ουτε όταν χτυπάει το κινητό, ουτε ακούοω αυτον που μου μιλάει. :lol::lol::lol::lol:

Να το πάω η μπαααα??? Έχει κάποιος κανένα "εναλλακτικό" μαγαζί για service?

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Αξίζει να πάω το htc για service ή θα το πληρώσω καινούργιο; Έχει κάποιος εμπειρία από ace hellas να μου πει;

Είχε πέσει καφές, η οθόνη έχει κάποια στίγματα μέσα της (δεν με ενδιαφέρει η οθόνη), κολλάει το πλήκτρο της μείωσης του ήχου και ΔΕΝ λειτουργεί ο ήχος.... ουτε όταν χτυπάει το κινητό, ουτε ακούοω αυτον που μου μιλάει. :lol::lol::lol::lol:

Να το πάω η μπαααα??? Έχει κάποιος κανένα "εναλλακτικό" μαγαζί για service?

Κυκλοφόρησε αυτό. Ιαπωνία αρχικά. Το άλλο μήνα "to a mobile shop near you"

Έτσι απλά το αναφέρω...:lol:

Κωνσταντίνος

Κυκλοφόρησε αυτό. Ιαπωνία αρχικά. Το άλλο μήνα "to a mobile shop near you"

Έτσι απλά το αναφέρω...:lol:

Α ναι μωρέ, το καινούριο netbook της toshiba.

Αυτό το θηρίο κάνει το iphone μου να φαίνεται μινιατούρα...

Πάντως τώρα σοβαρά αμα δω άνθρωπο να το έχει στο αφτί και να μιλάει, θα βάλω το γέλια. Με το handsfree, εντάξει...........

Α ναι μωρέ, το καινούριο netbook της toshiba.

Αυτό το θηρίο κάνει το iphone μου να φαίνεται μινιατούρα...

:lol::lol::lol::lol:

Κωνσταντίνος

Καλημέρα σας,

Επειδή είμαι νέος στα mobilephones και πήρα ένα touch pro, μπορείτε να μου πείτε που θα διαβάσω στο forum τα βασικά για αυτά τα κινητά, γιατί δεν τα γνωρίζω;

Ευχαριστώ.

Ξεκίνα από την υπογραφή μου, τις αρχικές σελίδες του thread και εδώ http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=183

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club