alex2539 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Για όσους δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμα, αυτό εδώ είναι ένα must have πρόγραμμα για αυτούς που χρησιμοποιούν το tf3d Δημιουργεί ένα επιπλέον tab που δέχεται άλλα today plugins. Άκρως πρακτικό και χρήσιμο!!! Δυστυχώς δεν δέχεται το task, αλλά δεν πειράζει! Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κανένα task today plug in? Επίσης επειδή έχω βάλει την stock rom με το απλό tf3d, ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω το tab με το ημερολόγιο που έχει και το tf3d2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTER1706 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση το mobile shell v.3.0 (6411) να δημιουργεί πρόβλημα στο destinator έκδοση v.7.0.0.588.11; ενώ ξεκινάει να φορτώνει, σταματάει και μου βγάζει την κλασική σελίδα error report των windows ή κολλάει στην διαδικασιά φόρτωσης και μένει εκεί. έχω την τελευταία official rom. soft reset και επανεγκατάσταση έκανα. πριν την εγκατάσταση του shell δεν υπήρχε πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Με ακριβως τις ιδιες εκδοσεις και την τελευταια official rom, εμενα δεν βγαζει κανενα προβλημα. Λειτουργει μια χαρα. Δηλαδη οταν δεν εχεις ενεργοποιημενο το spb shell, σου παιζει μια χαρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTER1706 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 @alex2539 το σκέφτηκα κ προσπάθησα να το απενεργοποιήσω αλλά δεν βρήκα από που. έχεις ιδέα; προφανώς δεν θα φταίει το shell αλλά είπα μπας και γλιτώσω το φορματ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 εκκίνηση-ρυθμισεις-spb mobile shell μετα στην κατω δεξια γωνια και εξοδος απο το shell. Μου ειχε σπασει τα #@$#@ μεχρι να το βρω αυτο την πρωτη φορα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nteminio21 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 καλησπερα παιδια πως μπορω να βαλω δωρεαν προγραμμα navigation στο ΗΤC TOUCH PRO μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTER1706 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 @alex2539 Τελικά δεν βοήθησε η απενεργοποίηση του shell. Πάνω που το είχα πάρει απόφαση για κάνα φορματ, μου είπε συνάδελφός το εξής κορυφαίο: σβήσε τα μηνύματα.είναι bug του destinator. Και όντως έτσι ήταν, όλα καλά τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Δυστυχώς δεν δέχεται το task, αλλά δεν πειράζει! Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κανένα task today plug in? alex, υπάρχει και είναι πάρα πολύ καλό, το χρησιμοποιώ χρόνια (από το παλιό μου TyTN) αντί για το default. Είναι το AM Tasksplus, και είναι και freeware. Μπορείς με τις ρυθμίσεις του να το κάνεις από ολόιδιο με το default μέχρι άκρως αναλυτικό. Πάρα πολύ καλό. Και αν τυχόν θέλεις και ένα Calendar Today Plugin, στο ίδιο στυλ, υπάρχει το Calendar+ (αν και το TF3D το ψιλοκαλύπτει το θέμα calendar). Σε κάτι άλλο τώρα... Ακόμα πειραματίζομαι ...πυρετωδώς με το θέμα κατανάλωση ρεύματος / μπαταρίας, και ακόμα είμαι πολύ δυσαρεστημένος (άδειασμα σε ένα 24ωρο με ελάχιστη χρήση, χωρίς "μεγάλα κόλπα" wifi, 3G internet, video, games κλπ !). Αυτό που θα ήθελα σαν βοήθεια, από όποιον μπορεί, είναι το εξής : Όποιος έχει αρκετά καλή αυτονομία στο Touch Pro του (π.χ. 2 μέρες), και έχει περασμένο και το BatteryStatus / HomeScreen++, θα ήθελα να μου πει τη μέση κατανάλωση που του αναφέρει το παραπάνω plugin (αφού ενεργοποιηθεί η ανάλογη επιλογή "Show Powerdrain"). Θα με βοηθήσει πάρα πολύ, και πιστεύω όχι μόνο εμένα - για να δούμε "πού βρίσκεται" ο καθένας και γιατί υπάρχει τέτοια μεγάλη απόκλιση στην αυτονομία από τη μια συσκευή στην άλλη. Τα δικά μου έχουν ως εξής : ROM 5.05.401.1 (official) Radio 1.14.25.05 (με αντίστοιχο rilphone.dll) 3G σήμα : Μέση τιμή 46% Κατανάλωση : Μέσες τιμές 64mA / 246mW Αυτές είναι οι συνηθισμένες τιμές στις οποίες "κάθεται" το σύστημα σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, αφού αφήσω τη συσκευή να "ηρεμήσει" (χωρίς να τρέχει τίποτα "δικό μου" στο background εκτός απο τα defaults), και με το backlight στο χαμηλότερο επίπεδο (χωρίς auto backlight). Έτσι για σύγκριση, οι αντίστοιχες μετρήσεις στο TyTN - στις ίδιες συνθήκες, ίδιο μέρος, ίδια ώρα - είναι : 3G σήμα : Μέση τιμή 58% Κατανάλωση : Μέσες τιμές 21mA / 75mW !!! Όποιος μπορεί ας δώσει τις τιμές του δικού του Touch Pro, μήπως βγάλουμε καμιά άκρη ! θενκς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 καλησπερα παιδια πως μπορω να βαλω δωρεαν προγραμμα navigation στο ΗΤC TOUCH PRO μου? Δωρεάν δεν υπάρχει και δεν μας επιτρέπεται στο forum να μιλάμε για παράνομο λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 @alex2539 Τελικά δεν βοήθησε η απενεργοποίηση του shell. Πάνω που το είχα πάρει απόφαση για κάνα φορματ, μου είπε συνάδελφός το εξής κορυφαίο: σβήσε τα μηνύματα.είναι bug του destinator. Και όντως έτσι ήταν, όλα καλά τώρα. Bug του destinator ε? Κάπου το έχω ξανακούσει αυτό αλλά δεν μου έχει τύχει ποτέ. Και έχω και κάτι εκατοντάδες μηνύματα!!! Το destinator το έχεις στην κάρτα ή στη συσκευή? alex, υπάρχει και είναι πάρα πολύ καλό, το χρησιμοποιώ χρόνια (από το παλιό μου TyTN) αντί για το default. Είναι το AM Tasksplus, και είναι και freeware. Μπορείς με τις ρυθμίσεις του να το κάνεις από ολόιδιο με το default μέχρι άκρως αναλυτικό. Πάρα πολύ καλό. Και αν τυχόν θέλεις και ένα Calendar Today Plugin, στο ίδιο στυλ, υπάρχει το Calendar+ (αν και το TF3D το ψιλοκαλύπτει το θέμα calendar). Σε κάτι άλλο τώρα... Ακόμα πειραματίζομαι ...πυρετωδώς με το θέμα κατανάλωση ρεύματος / μπαταρίας, και ακόμα είμαι πολύ δυσαρεστημένος (άδειασμα σε ένα 24ωρο με ελάχιστη χρήση, χωρίς "μεγάλα κόλπα" wifi, 3G internet, video, games κλπ !). Αυτό που θα ήθελα σαν βοήθεια, από όποιον μπορεί, είναι το εξής : Όποιος έχει αρκετά καλή αυτονομία στο Touch Pro του (π.χ. 2 μέρες), και έχει περασμένο και το BatteryStatus / HomeScreen++, θα ήθελα να μου πει τη μέση κατανάλωση που του αναφέρει το παραπάνω plugin (αφού ενεργοποιηθεί η ανάλογη επιλογή "Show Powerdrain"). Θα με βοηθήσει πάρα πολύ, και πιστεύω όχι μόνο εμένα - για να δούμε "πού βρίσκεται" ο καθένας και γιατί υπάρχει τέτοια μεγάλη απόκλιση στην αυτονομία από τη μια συσκευή στην άλλη. Τα δικά μου έχουν ως εξής : ROM 5.05.401.1 (official) Radio 1.14.25.05 (με αντίστοιχο rilphone.dll) 3G σήμα : Μέση τιμή 46% Κατανάλωση : Μέσες τιμές 64mA / 246mW Αυτές είναι οι συνηθισμένες τιμές στις οποίες "κάθεται" το σύστημα σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, αφού αφήσω τη συσκευή να "ηρεμήσει" (χωρίς να τρέχει τίποτα "δικό μου" στο background εκτός απο τα defaults), και με το backlight στο χαμηλότερο επίπεδο (χωρίς auto backlight). Έτσι για σύγκριση, οι αντίστοιχες μετρήσεις στο TyTN - στις ίδιες συνθήκες, ίδιο μέρος, ίδια ώρα - είναι : 3G σήμα : Μέση τιμή 58% Κατανάλωση : Μέσες τιμές 21mA / 75mW !!! Όποιος μπορεί ας δώσει τις τιμές του δικού του Touch Pro, μήπως βγάλουμε καμιά άκρη ! θενκς :) Το AM Tasksplus είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν, είναι και συμβατό με το manila today page:up::yahoo::clap: Πλέον στο today screen tab έχω ότι χρειάζομαι!!!!!!!(καλά μιλάμε γίνεται χαμός εκεί, πως τα έχω στριμώξει όλα έτσι:confused:) Αυτό το BatteryStatus / HomeScreen++ είναι αξιόπιστο? Ρωτάω για τον εξής λόγο: Μέσα στο σπίτι μου δεν έχω καθόλου καλό σήμα και μεταβάλλεται πολύ ανάλογα με το που έχω το κινητό. Έτυχε δυο φορές να μην έχω καθόλου σήμα και αυτό μου έδειχνε την μια φορά 100% και την άλλη 75%. Επίσης 3g σήμα δεν πιάνω καθόλου στο σπίτι μου. Πάντως απ΄ότι βλέπω έχεις το Radio 1.14.25.05, τελικά κατέληξες σε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Το AM Tasksplus είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν, είναι και συμβατό με το manila today page:up::yahoo::clap: Πλέον στο today screen tab έχω ότι χρειάζομαι!!!!!!!(καλά μιλάμε γίνεται χαμός εκεί, πως τα έχω στριμώξει όλα έτσι) Το ήξερα ότι θα σε βολέψει :) Κι εγώ για τον ίδιο λόγο το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια, ακριβώς επειδή μπορεί να ενσωματωθεί σε άλλα today plugins, σε αντίθεση με το default "tasks" των WM. Κι εγώ τώρα στο MTP το έχω βάλει. Αυτό το BatteryStatus / HomeScreen++ είναι αξιόπιστο? Ρωτάω για τον εξής λόγο: Μέσα στο σπίτι μου δεν έχω καθόλου καλό σήμα και μεταβάλλεται πολύ ανάλογα με το που έχω το κινητό. Έτυχε δυο φορές να μην έχω καθόλου σήμα και αυτό μου έδειχνε την μια φορά 100% και την άλλη 75%. Επίσης 3g σήμα δεν πιάνω καθόλου στο σπίτι μου. Νομίζω ότι είναι αρκετά αξιόπιστο, αν και στο σήμα συγκεκριμένα, ίσως όχι απόλυτα. Έχει τύχει να μου δείξει ακόμα και ...2% σήμα :lol:, αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα ξαναέδειξε σωστά. Ίσως είναι απλά θέμα του πόσο συχνά ενημερώνει τις ενδείξεις του (αυτό ρυθμίζεται). Πάντως για την μέτρηση της κατανάλωσης ρεύματος που ανέφερα, νομίζω ότι είναι πιο αξιόπιστο. Update - Το διασταύρωσα με τις ενδείξεις του Powerguard, και δίνει τις ίδιες τιμές. Άρα πρέπει να είναι αξιόπιστο (εκτός αν είναι και τα 2 λάθος :p) Όσο για σήμα 3G που δεν πιάνεις, αν θέλεις να κάνεις τις μετρήσεις της κατανάλωσης, ας είναι και σε 2G, δεν παύει να είναι ένα σημείο αναφοράς (νομίζω σε εμένα και σε απλό 2G οι τιμές Powerdrain είναι ίδιες, με σήμα 80-100%). Πάντως και στο δικό μου σπίτι τα πράγματα με το σήμα είναι ακριβώς όπως τα περιγράφεις. Μήπως είμαστε γείτονες ; :p (τις μετρήσεις που έγραψα παραπάνω τις κάνω στη δουλειά, που είναι καλύτερα τα πράγματα). Πάντως απ΄ότι βλέπω έχεις το Radio 1.14.25.05, τελικά κατέληξες σε αυτό? Ναι ! Αφού to άλλαξα ...3-4 φορές με το 1.12.25,19, κατέληξα σε αυτό + το δικό του rilphone.dll. Στο σήμα κινητής είναι λίγο πολύ ίδια, σε μπαταρία δεν είδα καμιά ξεκάθαρη διαφορά (γι' αυτό παλεύω ακόμα !), αλλά είδα σημαντική διαφορά (προς το καλύτερο) στο GPS ! Οπότε μέχρι στιγμής τουλάχιστον, είναι νικητής. Απλά είπα να μην σας πρήζω με post κάθε φορά που ...ακουμπάω το κινητό μου :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Bug του destinator ε? Κάπου το έχω ξανακούσει αυτό αλλά δεν μου έχει τύχει ποτέ. Και έχω και κάτι εκατοντάδες μηνύματα!!! Το destinator το έχεις στην κάρτα ή στη συσκευή? Αντί να σβήσεις τα μηνύματα, σβήνεις το smsmodule.dll και είσαι έτοιμος. Σε εσένα μπορεί να μην υπάρχει ήδη και γιαυτό δεν έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 ρε παιδια εχει βγει καμια μαγειρεμενη ρομ ελληνικα winm6.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Μπα, δεν νομιζω! Δεν εχω πετυχει καμια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 για το pro σε 6.5 ποια προτεινεται ρε παιδια σκεφτομαι να φλασαρω για πρωτη φορα και δεν εχω καταλαβει ποια να βαλω σκεφτομαι αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=517296 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να σου προτεινει κατι. Καθε ρομ ειναι διαφορετικη και πρεπει μονος σου να δοκιμασεις και να βρεις ποια σου ταιριαζει. Παντως οι ρομ του energy ειναι απο τις καλυτερες και ισως οι γρηγοροτερες!!! Τουλαχιστον τη σειρα 2 που εχω δοκιμασει εγω ηταν οι γρηγοροτερες αλλα δυστυχως ετρωγαν πολυ μνημη και αδιαζαν τη μπαταρια σχετικα γρηγορα..... τωρα στην 3 με τα 6.5 δεν ξερω τι παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 την εβαλα τελικα πολυ καλη φαινεται αλλα θελει δουλιτσα ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Δηλαδη??? εχει bugs?? Τιποτα σοβαρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 μαλλον να το εκφρασω πιο σωστα να περασω tp layout aekmap να το συγχρονισω ... και γω πρωτη φορα τα εβαλα και ψαχνομαι bugs ακομα οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Πριν περασεις το aekmap, επελεξε το keyboard layout του touch pro απο το Keyboard Selector στα Utillities για να μην εχεις το keyboard layout του fuze!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 tks το εκανα αργησα να καταλαβω τι εφταιγε(πρωτη φλασια μου) αλλα το εστησα καλα πανε και πολυ ωραιο interface και το tf3d2 καλο φαινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Το tf3d2 εχει ακομα το bug με την ωρα ζώνης? δηλαδη σου αλλαζει την ωρα και την ζώνη οταν πατας πανω στο ρολόι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 oxi εχω αφησει μονο την ελλαδα δλδ εκανα remove τις υπολοιπες και δουλευει μια χαρα και μια διορθωση τελικα δεν εχω την energy αλλα την τελευταια του shep http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=497699 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να σου προτεινει κατι. Καθε ρομ ειναι διαφορετικη και πρεπει μονος σου να δοκιμασεις και να βρεις ποια σου ταιριαζει. Παντως οι ρομ του energy ειναι απο τις καλυτερες και ισως οι γρηγοροτερες!!! Τουλαχιστον τη σειρα 2 που εχω δοκιμασει εγω ηταν οι γρηγοροτερες αλλα δυστυχως ετρωγαν πολυ μνημη και αδιαζαν τη μπαταρια σχετικα γρηγορα..... τωρα στην 3 με τα 6.5 δεν ξερω τι παιζει Το θέμα μνημη και μπαταρια ηταν το αδυνατο σημειο των "Energy" με την τελευτεα σειρά 3.0 να ειναι πιο ενεργοβορα απο ποτε. Και εκει έγεινε η μεγάλη αλλαγη, ο NRG εκατσε και ξαναφτιαξε την ROM. Η σειρά Phoenix πλέον οπως ονομαζετε ειναι στα επιπεδα των Energy 1.0 και ειναι μια απο τις λιγες ROM με wm6.5 που σπαπταλουν λιγη μνημη. Όσο για το θέμα τις μπαταρίας τα πραγματα έχουν βελτιωθεί θεαματικά με την διαφορά να φενετε μετα απο 2-3 πληρης φορτισεις. Επιπλεον τα 6,5 έχουν βελτιωθεί αρκετά στα σημεία και πλέον δεν κρασαρουν για το παραμικρο, give it a try, εγώ πάντος έμεινα με αυτά. Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Το προβλημα με την καταναλωση της μνημης ποτε δεν με απασχολουσε, ετσι κ' αλλιως την εχουμε περίσσια. Αυτο με τη μπαταρια ειναι πραγματικα ενα θεμα....... !!!! Ελεγα να δοκιμασω τα 6.5 και να βαλω την PROven 4.x rom, μιας και μου ειχε αφήσει πολυ καλες εντυπωσεις απο την 3.2. Απο την αλλη ομως εχω βαρεθει να flashαρω καθε εβδομαδα και να στηνω απο την αρχη για "ψύλλου πήδημα", οπότε λεω να περιμενω λιγο ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts