bujinkan Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Θα βάλεις το nodata και θα απενεργοποιείς την σύνδεση του Wind Plus κάθε φορά που θέλεις να έχεις internet από το active sync ;) Σε μένα μόνο έτσι παίζει και μάλλον ευθύνεται ο proxy. Δοκίμασέ το και πες μου. και εγω εχω βαλει το nodata,παρα πολυ βολικο προγραμμα Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawaz750 Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ..ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΗΔΗ 2 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.. 1.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ.ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. 2.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΜΕ FULL ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ...???ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ..ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΗΔΗ 2 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.. 1.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ.ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. 2.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΜΕ FULL ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ...???ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ??? Και τα δύο είναι πολύ σοβαρά προβλήματα. Εμένα δεν μου έχουν τύχει ποτέ. Επειδή δεν φαντάζομαι να είναι θέμα hardware, εγώ θα δοκίμαζα ένα hard reset ή μια νεότερη ρομ. Οκ... ειχα καταλαβει λαθος! Εγινε! Λοιπον, ειναι να παραγγειλω απο το Expansys καποια πραγματα, ενδιαφερεται κανεις; Ειναι τρελλοι αυτοι εκει περα... 25 ευρω η θηκη και αλλα 21 ευρω απο την αναγραφομενη (12 μεταφορικα + 9 το ΦΠΑ) για τι τελικη τιμη!!! Μα δε παν καλα... ... Δυστυχώς όλοι τόσο χρεώνουν (έρχονται με κούριερ, δεν είναι παραξενιά του expansys), γι' αυτό και για φθηνά σχετικώς πράγματα το συνολικό κόστος αυξάνει δυσανάλογα. Τα 12.9+ΦΠΑ μεταφορικά είναι η μικρότερη κατηγορία για πακέτα έως μισό κιλό. Αυτό που λες για την αναγραφόμενη τιμή δεν το έχω δει. Απ' ότι έχω δει αναφέρουν τη συνολική τιμή (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), όπως ενδείκνυται και κάνουν οι περισσότεροι, και εντός παρενθέσεως την τιμή χωρίς ΦΠΑ. Εμένα οκ μου φαίνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Καλημερα! Κι ομως! Δεν ειναι ολα τα site με τετοιες προμηθειες... Δες εδω για παραδειγμα: http://shop.brando.com.hk/ Σχεδον δωρεαν... Εν παση περιπτωση... Μεχρι πριν απο 2 μερες ειχα τη εξης δυνατοτητα. Σε καποιο ΤΑΒ σε καποια ρυθμιση, δε θυμαμαι σε ποιο μενου, με ρωτουσε αν το "x" και το "ΟΚ" που εμφανιζεται πανω και δεξια στα εκαστοτε παραθυρα/εφαρμογες θα εκανε minimize ή θα εκλεινε οριστικα το προγραμμα. Που ηταν αυτη η ρυθμιση και δε τη βρισκω ποια; Καλη σας μερα και παλι! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Καλημερα! Κι ομως! Δεν ειναι ολα τα site με τετοιες προμηθειες... Δες εδω για παραδειγμα: http://shop.brando.com.hk/ Σχεδον δωρεαν... Εν παση περιπτωση... Μεχρι πριν απο 2 μερες ειχα τη εξης δυνατοτητα. Σε καποιο ΤΑΒ σε καποια ρυθμιση, δε θυμαμαι σε ποιο μενου, με ρωτουσε αν το "x" και το "ΟΚ" που εμφανιζεται πανω και δεξια στα εκαστοτε παραθυρα/εφαρμογες θα εκανε minimize ή θα εκλεινε οριστικα το προγραμμα. Που ηταν αυτη η ρυθμιση και δε τη βρισκω ποια; Καλη σας μερα και παλι! start->settings->system->task manager->button Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 μήπως ξέρει κανείς γιατί στην 1.4 του romeos όταν πατάω mute ring, με γράφει κανονικά? :) αυτό το παιδί ρομ χωρίς πρόβλημα δεν θα βγάλει ποτέ του Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Καλησπερα! Σας ευχαριστω ολους σας που λυνετε με τον πλεον γρηγορο τροπο οποιο προβλημα δημιουργειται και καλυπτετε καθε κενο γνωσης! Σας ευχαριστω ακομα μια φορα και περναω στην επομενη ερωτηση... Ενω ολα λειτουργουν "ρολοι" (ή σχεδον ολα) το προγραμμα που εχει εργοστασιακα για να μπαινομε Youtube Δ Ε Ν... :( Και τι εννοω δεν; οτι ο,τι και να βαλω για να αναζητηση μου βγαζει ενα παραθυρο: Χωρις Βιντεο... Αν προσπαθησω να συνδεθω παραδοσιακα, μεσω του Οπερα τοτε μου ανοιγει το Site μου βρισκει το βιντεο με το ονομα που ξαχνω αλλα δεν υπαρχει ουτε preview ουτε δυνατοτητα αναπαρωγης. Αλλα οπως ειπα, το βασικοτερο προβλημα ειναι αυτο με τον εργοστασιακο Youtube-Browser ο οποιος συμπεριφερεται σαν να μην συνδεετε καν. Α... το προβλημα εννοειται οτι συμβαινει με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ συνδεσης (Wifi, GPRS, ActiveSync). Υ.Γ: Και μια παρατηρηση-συμβουλη. Εχω την ελληνικη εκδοση της ACE. Η οποια παρεχει τη δυνατοτητα μεσα απο το μενου να επιλεξεις γλωσσα τηλεφωνου την αγγλικη, αντι της ελληνικης. Οταν λοιπον το κανω αυτο, στα μενου εμφανιζονται 2 και 3 και 4 φορες τα ιδια shortcuts για τα προγραμμα, τις επαφες κλπ κλπ κλπ... Τα οποια φευγουν ΜΟΝΟ με HardReset. Αρα, συμβουλη μου για οσους εχουν το ελληνικο και θελουν να το γυρισουν στα αγγλικα; μακρυα! Περιμενω τις λυσεις σας για το προβλημα με το YoutubeBrowser... Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris31 Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 gia sas pio ine to kalitero programataki gia na filtraro tilefonimata ke minimata sto htc mou? ine kapos epigon an ginete re sis pls boithiste Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Ενω ολα λειτουργουν "ρολοι" (ή σχεδον ολα) το προγραμμα που εχει εργοστασιακα για να μπαινομε Youtube Δ Ε Ν... :( Και τι εννοω δεν; οτι ο,τι και να βαλω για να αναζητηση μου βγαζει ενα παραθυρο: Χωρις Βιντεο... και γω εχω το ιδιο προβλημα με το Youtube.Μαλλον ειναι γενικο προβλημα... Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 απο οτι εχω ακουσει ειναι θεμα του σερβερ τους,χτες ειχε φτιαξει παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 gia sas pio ine to kalitero programataki gia na filtraro tilefonimata ke minimata sto htc mou? ine kapos epigon an ginete re sis pls boithiste To best selling στο handango ειναι το spb phone suite: http://www.spbsoftwarehouse.com/products/phonesuite/?en Δεν χρησιμοποιω τετοια προγραμματα και δεν μπορω να εκφερω προσωπικη αποψη. Για free εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Παιδια να κανω μια γενικοτερη ερωτηση; Η οθονη του pro απο hardwarικη πλευρα υποστηριζει περισσοτερα χρωματα; Δηλαδη αν υποθετικα τα wm 6.5 υποστηριζουν περισσοτερα χρωματα και αναβαθμισει καποιος θα μπορει να δει βελτιωση στην οθονη; (παντα σε σχεση με τα χρωματα) Προχτες το εβαλα διπλα στην οθονη ενος iphone και μου φαινοταν η οθονη του ασπρομαυρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 μήπως ξέρει κανείς γιατί στην 1.4 του romeos όταν πατάω mute ring, με γράφει κανονικά? :) αυτό το παιδί ρομ χωρίς πρόβλημα δεν θα βγάλει ποτέ του Εμένα πάντως δεν κάνει κάτι τέτοιο. Αλλά έχω την 1.40.1 Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tgi Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 γειά σας παιδιά και από εμένα!!! Μόλις απέκτησα το εν λόγο κινητό Εχω διάβασμα πολύ !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Καλησπερα παιδια! Υπαρχει κανενα προγραμμα για τη διαχειρηση των κλησεων με το εξης σκεπτικο: Να μπορω να δω τη διαρκεια των κλησεων που ειχα για παραδειγμα με μια συγκεκριμενη επαφη/νουμερο; Και κατι ακομα... γενικη ερωτηση οσον αφορα το λειτουργικο συστημα... Εχω βαλει ενα απο αυτα τα προγραμμα περιστροφης της οθονης και πιο συγκεκριμενα το Gyrator. Η ερωτηση ειναι κατα ποσο τετοιου ειδους προγραμμα που δουλευουν στο Background καταναλωνουν ενεργεια ακομα και οταν το κινητο υποτιθεται οτι κοιμαται "standby mode". Οπως επισης και κατα ποσο επιβαρυνουν την μνημη του κινητου και τη καταναλωση μπαταριας γενικοτερα. Διαβαζοντας απο εδω κι απο εκει, βρηκα επισης οτι αλλαζοντας μιας τιμη στη Registry (HKLM/system/GDI/Rotation, στο HideOrientationUI από το 1 σε 0) μπορω να επιτυχω το ιδιο αποτελεσμα (περιστροφη της οθονης) πατωντας παρατεταμενα το κουμπι κλησης. Τι ειναι λοιπον καλυτερο για το κινητο (οσον αφορα τη καταναλωση μπαταριας και την επεξεργαστικη ισχυ), να εχω το προγραμμα που τρεχει στο Background ή να αλλαξω/πειραξω τη τιμη στη Registry; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Εχω βαλει ενα απο αυτα τα προγραμμα περιστροφης της οθονης και πιο συγκεκριμενα το Gyrator. Η ερωτηση ειναι κατα ποσο τετοιου ειδους προγραμμα που δουλευουν στο Background καταναλωνουν ενεργεια ακομα και οταν το κινητο υποτιθεται οτι κοιμαται "standby mode". Οπως επισης και κατα ποσο επιβαρυνουν την μνημη του κινητου και τη καταναλωση μπαταριας γενικοτερα. Διαβαζοντας απο εδω κι απο εκει, βρηκα επισης οτι αλλαζοντας μιας τιμη στη Registry (HKLM/system/GDI/Rotation, στο HideOrientationUI από το 1 σε 0) μπορω να επιτυχω το ιδιο αποτελεσμα (περιστροφη της οθονης) πατωντας παρατεταμενα το κουμπι κλησης. Τι ειναι λοιπον καλυτερο για το κινητο (οσον αφορα τη καταναλωση μπαταριας και την επεξεργαστικη ισχυ), να εχω το προγραμμα που τρεχει στο Background ή να αλλαξω/πειραξω τη τιμη στη Registry; Οτιδήποτε τρέχει στο background της συσκευής (όπως το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς) καταναλώνει ενέργεια. Άλλα προγράμματα περισσότερα, άλλα λιγότερα. Όταν λοιπόν αλλάζεις το rotation χειροκίνητα όπως λες στη δεύτερη περίπτωση, δεν τρέχει κάτι στο background αλλά έτσι στερείσαι την αυτόματη αλλαγή. Διαλέγεις και παίρνεις. Παιδια να κανω μια γενικοτερη ερωτηση; Η οθονη του pro απο hardwarικη πλευρα υποστηριζει περισσοτερα χρωματα; Δηλαδη αν υποθετικα τα wm 6.5 υποστηριζουν περισσοτερα χρωματα και αναβαθμισει καποιος θα μπορει να δει βελτιωση στην οθονη; (παντα σε σχεση με τα χρωματα) Δεν φταίει η οθόνη της συσκευής. Δεν είναι καθόλου δύσκολο για μια οθόνη τέτοιων επιπέδων να υποστηρίζει περισσότερα χρώματα. Ο περιορισμός λοιπόν δεν είναι εκεί αλλά στο λειτουργικό το οποίο είναι φτιαγμένο να δουλεύει με 65K χρώματα. gia sas pio ine to kalitero programataki gia na filtraro tilefonimata ke minimata sto htc mou? ine kapos epigon an ginete re sis pls boithiste Η λύση σου λέγεται MagiCall. (Γράφε με ελληνικά αν θες και μπορείς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Παιδια γνωριζει κανεις πως θα κανω το πληκτρολογιο στην οθονη να σταματησει να ανοιγει οταν υπαρχει καποιο κενο πεδιο στην οθονη;Υπαρχει μια επιλογη στο advance configuration στο input αλλα δεν το απενεργοποιει...Γνωριζει κανεις; Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Παιδια γνωριζει κανεις πως θα κανω το πληκτρολογιο στην οθονη να σταματησει να ανοιγει οταν υπαρχει καποιο κενο πεδιο στην οθονη;Υπαρχει μια επιλογη στο advance configuration στο input αλλα δεν το απενεργοποιει...Γνωριζει κανεις; HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Sip\TurnOffAutoDeploy=1 (αντί 0) Αν και νομίζω ότι και στο Advanced Configuration Tool, η απενεργοποίηση του Input, Auto deploy SIP, κάνει το ίδιο. γειά σας παιδιά και από εμένα!!! Μόλις απέκτησα το εν λόγο κινητό Εχω διάβασμα πολύ !!!!! Με γεια! και καλή μελέτη :) μήπως ξέρει κανείς γιατί στην 1.4 του romeos όταν πατάω mute ring, με γράφει κανονικά? :) αυτό το παιδί ρομ χωρίς πρόβλημα δεν θα βγάλει ποτέ του Εμένα πάντως δεν κάνει κάτι τέτοιο. Αλλά έχω την 1.40.1 Αυτό το πρόβλημα το κάνει πάντα? είναι αναπαράξιμο ή το κάνει ορισμένες φορές? Αν το κάνει μόνο όταν η συσκευή βρίσκεται σε sleep mode και κάποιος καλέσει, μπορεί να είναι από το answerkeys disabler. Το έχεις εγκατεστημένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opetran Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Καλημέρα σε όλους. Εβαλα σήμερα την 1.40 (romeos) και RAPH_Radio_1.02.25.32 και εκτος απο τον tasκ manager (που τον κατέβασα μετά). αντιμετωπίζω το εξής: Το vodafone menu παραμένει ανοιχτό όταν ξεκινάει η συσκευή (οχι απο sleep mode). Δεν ξέρω τι να πειράξω για να κλέινει όπως έκανε πριν την αναβάθμιση. Ευχαριστώ Υ.Γ. Το Χ στα προγράμματα κλείνει τις εφαρμογες ενώ πριν γινόταν minimize. Μηπως ξέρετε πως μπορώ να αλλάξω και αυτό??? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Καλημέρα σε όλους. Εβαλα σήμερα την 1.40 (romeos) και RAPH_Radio_1.02.25.32 και εκτος απο τον tasκ manager (που τον κατέβασα μετά). αντιμετωπίζω το εξής: Το vodafone menu παραμένει ανοιχτό όταν ξεκινάει η συσκευή (οχι απο sleep mode). Δεν ξέρω τι να πειράξω για να κλέινει όπως έκανε πριν την αναβάθμιση. Ευχαριστώ Υ.Γ. Το Χ στα προγράμματα κλείνει τις εφαρμογες ενώ πριν γινόταν minimize. Μηπως ξέρετε πως μπορώ να αλλάξω και αυτό??? Ευχαριστώ. To Vodafone Menu μάλλον δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί. Ούτε η σχετική συντόμευση που εμφανίζεται στα Programs. Η ρύθμιση του task manager είναι στο start->settings->system->task manager->button Είχες καθόλου πριν το radio 1.02.25.28 ? Αν ναι, όταν το δουλέψεις λίγο, πες μας εντυπώσεις για το .32 συγκριτικά με το .28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Καλησπερα σας! Μεσα απο το TF3D στις Ρυθμισεις, στις Επικοινωνιες η τελευταια επιλογη "Συνδεση δεδομενων" ειναι για τι πραγμα ακριβως; Ποτε ενεργοποιει τι; Υ.Γ: Μετα τις ρυθμισεις για το Wind Plus και τα Proxy Settings οπως σας ειπα ΔΕΝ μπορω να μπω στο ιντερνετ μεσω Active-Sync... Ουτε Mail, ουτε surfing. Το περιεργο ειναι οτι ο καιρος ανανεωνεται :) καμια καινουρια ιδεα; To Nodata δε εκανε δουλεια... Απο οτι ειδα το μονο που κανει (και το χρησιμοποιω) ειναι για να κλεινω το WindPlus... Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opetran Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 To Vodafone Menu μάλλον δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί. Ούτε η σχετική συντόμευση που εμφανίζεται στα Programs. Η ρύθμιση του task manager είναι στο start->settings->system->task manager->button Είχες καθόλου πριν το radio 1.02.25.28 ? Αν ναι, όταν το δουλέψεις λίγο, πες μας εντυπώσεις για το .32 συγκριτικά με το .28 1.Δεν με απασχολεί να φύγει το voda menu αλλά να γίνεται μόνο του minimize όπως ήταν πριν την romeos . 2.Έβαλα κατευθείαν την 32 οπότε δυστυχώς δεν ξέρω για την 28 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 1.Δεν με απασχολεί να φύγει το voda menu αλλά να γίνεται μόνο του minimize όπως ήταν πριν την romeos . ... Αν γίνεται minimize και τρέχει στο background, ίσως να καταναλώνει πόρους (έστω και λίγους) χωρίς λόγο. Αν δεν απενεργοποιείται ως service, μάλλον είναι καλύτερο το να εμφανίζεται κατά την εκκίνηση ώστε να πατάει κανείς [Exit] και να το κλείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opetran Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Αν γίνεται minimize και τρέχει στο background, ίσως να καταναλώνει πόρους (έστω και λίγους) χωρίς λόγο. Αν δεν απενεργοποιείται ως service, μάλλον είναι καλύτερο το να εμφανίζεται κατά την εκκίνηση ώστε να πατάει κανείς [Exit] και να το κλείνει. σωστοοοοος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Καλησπερα σας! Μεσα απο το TF3D στις Ρυθμισεις, στις Επικοινωνιες η τελευταια επιλογη "Συνδεση δεδομενων" ειναι για τι πραγμα ακριβως; Ποτε ενεργοποιει τι; ... Μάλλον είναι για τις συνδέσεις δεδομένων GPRS, 3G, EDGE και dialup, όλες τις συνδέσεις δεδομένων δηλαδή πλην Wi-Fi, Bluetooth, USB. Όταν ένα πρόγραμμα χρειάζεται να έχει πρόσβαση στο ίντερνετ, ξεκινάει η σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts