Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά αν κάνω αυτό που γράφω εδώ :

Start > Settings > Connections > Connections > Cosmote GPRS > Set up my proxy server >This network connects to the internet και ξε-τσεκάρω τη τελευταία επιλογή, δε θα κάνει αναβαθμίσεις ο καιρός, ούτε θα μπορώ να συνδέομαι με το ίντερνετ παρά μόνο με wi-fi, οπότε δε θα χρεώνομαι κλήσεις προς ίντερνετ? Μάλλον όμως δε θα στέλνω και MMS...?

Αναφορά μηνύματος

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eπειδη το εχω απορια αυτο: Εννοεις οτι αν κανω avtivesync μεσω usb μπορω να παιρνω ιντερνετ απο το pc? Γινεται αυτο?Ποιες επιλογες πρεπει να τσεκαρω?

Ναι γινετε!Νομιζω πως δεν πρεπει να πειραξεις ρυθμισεις,απο τη στιγμη που συχρονιζει με το pc εχεις αυτοματα και ιντερνετ!:)

Παναγιώτης

• Administrators
Επειδη ο λογαριαμος τραπεζης που θα παρουν τα λεφτα ειναι σε διαφορετικο ονομα απο το ονομα του παραληπτη δεν πιστευω να εχει σημασια...

Δεν θα πάρουν τα χρήματα από κάπου... εσύ θα τα καταθέσεις μετρητά στο δικό τους λογαριασμό και το πακέτο θα σου έρθει στη διεύθυνση που θα έχεις ορίσει στη παραγγελία σου.

Modpic.gif

Δεν θα πάρουν τα χρήματα από κάπου... εσύ θα τα καταθέσεις μετρητά στο δικό τους λογαριασμό και το πακέτο θα σου έρθει στη διεύθυνση που θα έχεις ορίσει στη παραγγελία σου.

ναι αλλα δεν μου ειπατε αν μ αυτο τον τροπο γλυτωνω την διαδικασια αποστολης αλλων χαρτιων(φαξ λογικα με λογαριαμους ΔΕΗ, ταυτοτητας και οτι αλλο ζητησουν);

ναι αλλα δεν μου ειπατε αν μ αυτο τον τροπο γλυτωνω την διαδικασια αποστολης αλλων χαρτιων(φαξ λογικα με λογαριαμους ΔΕΗ, ταυτοτητας και οτι αλλο ζητησουν);

Enimerotika anafero oti to touch pro to poulaei kai ena allo eshop onomati "vnp".Tha sou elega na tou rikseis mia matia mipos kai eksipiretitheis kalitera...

h**p://www.vnp.gr

Burn the rubber, not your soul...

Enimerotika anafero oti to touch pro to poulaei kai ena allo eshop onomati "vnp".Tha sou elega na tou rikseis mia matia mipos kai eksipiretitheis kalitera...

h**p://www.vnp.gr

να μου λειπει η συνδεση...

Συγγνωμη τωρα ειδα οτι το εχει και χωρις... Αξιοπιστο το vnp;

ΞΟΟ ΟΞΏΞ»Ο ΞΌΞ΅Ξ³Ξ±Ξ»ΞΏ ΟΟοβλημΡ ΞΌΞ΅ ΟΞΏ encoding ΟολλΟΞ½ ΡλληνικΟΞ½ ΟΡλιδΟΞ½ ΞΌΞ΅ ΟΞΏΞ½ ΡνΟΟΞΌΞ±ΟομΡνο opera. Ξ₯ΟΞ±ΟΟΡι ΞΊΞ±ΞΌΞΉΞ± Ξ»ΟΟΞ·? Ξ±Ξ±Ξ±Ξ±Ξ± ΞΊΞ±ΞΉ ΟΞΏΞ½ΞΏΟΟ ΟΞ΅ Οαιδια ΟΟΟ Ξ²Ξ±ΞΆΟ ΞΌΞ΅ ΟΞΏ ΞΞΞ map? ΞΡν ΟΞΏ Ξ²ΟΞΉΟΞΊΟ ΞΌΞ΅ ΟΞΉΟΞΏΟΞ±.
Rock Simplicity

• Administrators

Φυσικά... γιαυτό στο προτείνω εξάλλου.

Modpic.gif

Ego to psiloskeftomai na to paro apo kei mias kai exei edra tin Ag. Paraskevi kai einai sxedon dipla mou!!!

μικρη η διαφορα αλλα τι λετε εσεις; Μπορω νσ ρπικοινωνησω τηλεφωνικος με αυτους η μονο μεσω ιντερνετ;

Xilia signwmi gia to proigoumeno post alla den to iksera oti me to AEK map den fainontai ta ellinika. Afto pou rwtisa einai: 1on den vriskw me tipota tous tonous, den me enoxlei vevaia kai na min tous vrw alla elega mipws... kai 2on ti kanoume stin periptwsi poy iparxei provlima me to encoding sta ellinika sites me ton opera.
Rock Simplicity

• Administrators
μικρη η διαφορα αλλα τι λετε εσεις; Μπορω νσ ρπικοινωνησω τηλεφωνικος με αυτους η μονο μεσω ιντερνετ;

Πάρτους ένα τηλέφωνο εάν σε ενδιαφέρει...

http://www.vnp.gr/index.php?menu=contact

Modpic.gif

Xilia signwmi gia to proigoumeno post alla den to iksera oti me to AEK map den fainontai ta ellinika. Afto pou rwtisa einai: 1on den vriskw me tipota tous tonous, den me enoxlei vevaia kai na min tous vrw alla elega mipws... kai 2on ti kanoume stin periptwsi poy iparxei provlima me to encoding sta ellinika sites me ton opera.

αν πατησεις το SYM στο πληκτρολογιο και μετα το γραμμα βαζει τονο. τουλαχιστον με το αεκμαπ εγω ετσι εκανα. Πιστευω οτι αν εγραφες το μηνυμα σου με μικρα ελληνικα και οχι κεφαλαια δεν θα το βλεπαμε σαν ιερογλυφικα αλλα κανονικα.Εσυ λογικα χρησιμοποιουσες το layout για τα μηνυματα και αυτο ειναι συνδυασμος λατινικων κεφαλαιων γραμματων με ελληνικων κ γι αυτο δημιουργει προβλημα...

Παιδιά, εγώ έχω ένα πρόβλημα. Κατεβάζω κανονικά το ΑΕΚΜαρ στο pc, επιλέγω γλώσσα, πάω να κάνω εγκατάσταση και μόλις πατάω το install, μετά από λίγο μου βγάζει αναφορά σφάλματος της Microsoft. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει?

Και με όταν κατεβάζω το Nodata, μου το βγάζει σε μορφή setup.xml και δε μπορώ να το κάνω εγκατάσταση. Μήπως ξέρετε κάποια λύση? :(

• Administrators
Παιδιά, εγώ έχω ένα πρόβλημα. Κατεβάζω κανονικά το ΑΕΚΜαρ στο pc, επιλέγω γλώσσα, πάω να κάνω εγκατάσταση και μόλις πατάω το install, μετά από λίγο μου βγάζει αναφορά σφάλματος της Microsoft. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει?

Ean akolouthiseis pista tis odigies pou exw dwsei sto link pio pisw, den tha exeis problima.

Και με όταν κατεβάζω το Nodata, μου το βγάζει σε μορφή setup.xml και δε μπορώ να το κάνω εγκατάσταση. Μήπως ξέρετε κάποια λύση? :(

To No Data pou katebazeis petakse to opws einai mesa sti syskevi sou kai treksto apo ekei me ton explorer tis syskevis.

Modpic.gif

το NoData Που κατεύασες είναι .CAB! βάλτο στο pda και τρέξτο απο εκεί. αχχχχχ με στενοχωρείται. όσο για το AEK 99.9% κάποιο χαζό λάθος θα είναι.

εσύ εντάξει δεν με έχεις ενοχλήσει ακόμα, αλλά πήρανε τόσα άτομα το Touch Pro, κανείς δεν έχει βγάλει μια σωστή αναφορά για το τηλέφωνο, βγάλτε μια φωτογραφία σε βράδυ και μέρα, δείξτε μας το flash που δεν το έχουμε δει σε κανένα βίντεο, κάντε εγκατάσταση το Destinator 6 και πείτε μας εντυπώσεις, δοκιμάστε κάποιος τα "registry" fixes που κάνει ο κόσμος και στο Diamond για να λειτουργεί πιο γρήγορα το touch flo κτλ, να μας πείτε πως πάει. κάντε μια σύγκριση με το Kaiser, πόσο γρήγορα γράφει το ένα απο το άλλο, πόσο έντονη είναι η διαφορά της οθόνης στον ήλιο. τέτοια πράματα!

χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον δεν γίνεται να μου αγοράζεται pda των 600+ ευρώ, και να μην ξέρετε τα βασικά. (γενικά μιλάω, δεν το αναφέρω σε κάποιο συγκεκριμένα, άντε ίσως λίγο στον Ζαχαράκη για να του την σπάσω) :)

Εχετε δικιο παιδια και σας καταλαβαινω αλλα ελλειψη χρονου βλεπετε...

Παντως οριστε μερικες φοτο εξωτερικες...

Δεν χρειάζονται χαρτιά όπως φωτοτυπίες ταυτότητας και λογαριασμού ΔΕΗ, καταθέτεις τα χρήματα σ' ενα αριθμό λογαριασμού που θα σου στείλουν με mail,στην Εμπορική τράπεζα, το ποσόν και με το που λάβουν ενημέρωση από την τράπεζα πραγματοποιούν την αποστολή.

Απλή διαδικασία αλλά έχει 2-3 μέρες επιπλέον επιπλέον καθυστέρυση σε σχέση με την πιστωτική κάρτα.

Κάτι άλλο που θα ήθελα να πω σε όσους παραγγέλνουν από expansys:

Αν χρειάζονται κάποιο μικρο-αξεσουάρ, όπως θήκη, protectors, και γενικά οτιδήποτε με μικρό βάρος, να το παραγγέλνουν μαζί με την παραγγελία της συσκευής.

Με αυτό τον τρόπο γλητώνουν τα μεταφορικά επόμενης παραγγελίας αν χρειασθούν θήκη ή κάτι άλλο.

Για την συσκευή χρεώνουν 1,1 kg η συσκευασία όμως δεν ξεπερνά τα 500 γραμμάρια οπότε γιατί να μην εκμεταλευτούμε το επιπλέον διαθέσημο?

Επίσης μην ξεχνάτε τους εκπτωτικούς κωδικούς. κερδίζετε χρήματα, ειδικά στο pro που η αξία του ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ξεπερνά τα 500 ευρώ έχετε έκπτωση 25 ευρώ.

Στο diamond που παράγγειλα νόμιζα πως η έκπτωση είναι επι της συνολικής αξίας, και τελικά μου έκαναν μόνο 5 ευρώ. Αν το ήξερα θα παραγγελνα μια πιο ακριβή θήκη για να περάσω τα 500 ευρώ και να μου έλθει σχεδόν στη μιση τιμή.

Αν κάποιος έχει συγγενικό πρόσωπο με εταιρεία στο όνομα του, ας του ζητήσει να κοπεί το τιμολόγειο στην εταιρεία, θα γλυτώσει το ΦΠΑ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,