Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει δοκιμάσει κανεις κάποιο πρόγραμμα, όπως το skype, για κλήσεις voip σε σταθερα? Φευγω για εξωτερικό αυριο και επειδή το ξενοδοχείο έχει free wifi, θέλω να κάνω κλήσεις στην Ελλάδα.

Ποιο είναι το καλύτερο κατά τη γνώμη σας?

1) Note 8

2) Note III

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παίδες εσείς που το έχετε ήδη από αναπαραγωγή mp3 και video γενικά πως τα πάει;

video εννοώ αναπαραγωγή Divx , Avi. κλπ κλπ

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Administrators
Παίδες εσείς που το έχετε ήδη από αναπαραγωγή mp3 και video γενικά πως τα πάει;

video εννοώ αναπαραγωγή Divx , Avi. κλπ κλπ

Afou ta paei mia xara to Diamond, to idio isxyei kai sto Pro.

Modpic.gif

κλαψ μολις το αποχωριστηκα...

Δε πειραζει καλα ηταν αν και το βλεπω να επιστρεφει συντομα.

Ααα μια παρατηρηση.Μολις εκανα εγκατασταση το εορτολογιο εφαγε τρελο κολλημα.Δεν ανοιγε με τιποτα...δε ξερω αν ηταν συμπτωση η οντως εφταιγε το εορτολογιο.Το μυαλο μου παντως πηγε σε vga ασυμβατοτητα η "προφανως " ασυμβατοτητα με το 3d theme.

Οποτε πριν φυγει απο τα χερια μου εφαγε και ενα hard reset.ετσι για το καλο...

Παιδιά,

πριν από λίγο με ενημέρωσαν με mail από το expansys, ότι η παραγγελία μου για το HTC Touch Pro, έχει αποσταλεί...οπότε αύριο το πρωί με το καλό φαντάζομαι να το έχω στα χέρια μου...:D:D:D

Λιγότερες από 24 ώρες έμειναν...:lol:

• Administrators
Ααα μια παρατηρηση.Μολις εκανα εγκατασταση το εορτολογιο εφαγε τρελο κολλημα.Δεν ανοιγε με τιποτα...δε ξερω αν ηταν συμπτωση η οντως εφταιγε το εορτολογιο.Το μυαλο μου παντως πηγε σε vga ασυμβατοτητα η "προφανως " ασυμβατοτητα με το 3d theme.

To eortologio einai today plugin to opoio den mporei na symbiwsei me to TF3D. H' to ena (TF3D) ... h' ola ta ypoloipa.

Modpic.gif

• Administrators

πριν από λίγο με ενημέρωσαν με mail από το expansys, ότι η παραγγελία μου για το HTC Touch Pro, έχει αποσταλεί...οπότε αύριο το πρωί με το καλό φαντάζομαι να το έχω στα χέρια μου...:D:D:D

Kalws na to paralabeis loipon kai perimenoume neotera! ;)

Modpic.gif

Άντε με το καλό φίλε καλώς να σου έρθει:)

Μόλις τοποθέτησα και εγώ παραγγελία λέτε να το παραλάβω άυριο; :p:p:p

Anyway προτίμησα το αγγλικό για τον ίδιο λόγω που προτιμώ και αγγλικά windows ( απεχθάνομαι την computerίστηκη ελληνοποιημένη ορολογία:wacko:)

Θα σας πώ σύντομα και εντυπώσεις:D

• Administrators
To υπεθεσα αυτο αλλα εγω ηθελα να το τρεχω οταν θελω και ας μην βαλω το plugin αλλα τζιφος.

Den ginetai afto pou les giati to eortologio einai ypoxrewtika efarmogi today-plugin. Den doulevei diaforetika.

Modpic.gif

Μόλις έβαλα Destinator. Απλά απίστευτο. Δεν το περίμενα. Στην βεράντα μου εχω μία περγκολα από πάνω και με το Ν82 δεν κλείδωνε ποτέ. Ούτε και μετά από 15'. Με το pro λόκαρε σε 15". :) Απλά απίστευτο. Τώρα θα προσπαθήσω να περάσω και το iGO.
Rock Simplicity

• Administrators
Μόλις έβαλα Destinator. Απλά απίστευτο. Δεν το περίμενα. Στην βεράντα μου εχω μία περγκολα από πάνω και με το Ν82 δεν κλείδωνε ποτέ. Ούτε και μετά από 15'. Με το pro λόκαρε σε 15". :) Απλά απίστευτο. Τώρα θα προσπαθήσω να περάσω και το iGO.

Adika sygkrineis mia syskevi Symbian me ena PPC se afta ta themata. Se ligo kairo tha aporeis pws exases toso xrono me to symbian leitourgiko! :rolleyes:

Modpic.gif

παιδια γεια σας,ειμαι αλλος ενας υποψηφιος για αγορα του "HTC TOUCH PRO".Βασικα μου αρεσει και το "samsung i900 omnia" αλλα η ζυγαρια γυριζει περισσοτερο στο HTC PRO.Θα ηθελα να ρωτησω απο τους ηδη κατοχους(τυχερους)καποια πραγματα.

1)μπαταρια,αυτονομια με λογικη χρηση γιατι ειμαι καμενος απο το Α701 μου κραταει μονο καποιες ωρες 12π.χ. 2)η ανταποκριση του GPS αν ειναι καλη,3)απο φωτογραφιες ποιοτητα?οχι οτι θα το παρω για να τραβαω φωτο σε γαμους:lol: αλλα για την ιστορια ετσι να ξερω.4)γενικοτερα με τις συνδεσιμοτητες wifi k bt κανενα προβλημα?ταχυτητες?Και το wifi μεχρι ποση αποσταση πιανει?δεν ειχα ποτε.5)με το 528cpu proccesor αν δεν κανω λαθος πως ανταποκρινεται το μηχανημα?6)και τελευταιο,ξερω ρωταω πολλα:O εαν εχει παρατηρησει κανεις οποιαδηποτε μορφη κωλυματος,π.χ. καθυστερηση στην απαντηση οπως Α701 απο κληση.η οθονη να κολαει....κτλ

ευχαριστω πολυ και συγνωμη που ρωταω πολλα:X

Α!Μολις διαβασα καπου οτι εχει χαμηλη αποδοση και το ηχειο του,διορθωνεται αυτο???θα το εκτιμουσα πολυ αν απαντουσε καποιος

κοπέλια αν τελειωσουν τα διαθεσιμα κομματια στο expansys ανανεονονται γρηγορα ή θα περιμενουμε κανα μηνα μεχρι να ξαναφερει;γιατι βλεπω οτι μεσα σε 2 μερες εχουν φυγει πανω απο 80 κομματια...

κοπέλια αν τελειωσουν τα διαθεσιμα κομματια στο expansys ανανεονονται γρηγορα ή θα περιμενουμε κανα μηνα μεχρι να ξαναφερει;γιατι βλεπω οτι μεσα σε 2 μερες εχουν φυγει πανω απο 80 κομματια...

Einai analoga me to proion.Alla theloun 2 meres alla 5 kai alla 10.Sinithos omos 5 meres mou exei tuxei emena...

Burn the rubber, not your soul...

Α οκ! Ε σε λιγο καιρο θα με εχετε και εμενα στην παρεα... Εχω μεγαλο προβλημα. Το τελευταιο εξαμηνο εχω αλλαξει πολλες συσκευες. Πρεπει να εδραιωθω καπου για κανα χρονακι γιατι ετσι οπως παω σε λιγο αντι για φαγητο και νερο θα αρχισω να τρωω ppc's και gadjets! xaxAXAXAXAaXaxa!

• Administrators
Το expansys αγοράζει κατευθείαν από HTC χωρίς μεσάζοντες. Σπάνια μένουν από απόθεμα (ειδικά όταν μια συσκευή γνωρίζουν ότι έχει ζήτηση).

Modpic.gif

Χρησιμοποίησε και τον κωδικό FRX4548 στο πεδίο "Κωδικός Κουπονιού" για έκπτωση 28 ευρώ.

που ακριβως τον βαζω αυτον τον κωδικο; Δεν βλεπω να λεει καπου για κουπονια...

που ακριβως τον βαζω αυτον τον κωδικο; Δεν βλεπω να λεει καπου για κουπονια...

molis pas stin oloklirosi paragelias pano pano tha sou leei epalithefsi kodikou kouponiou.

Burn the rubber, not your soul...

Να τονίσω ότι το iGO8 δουλεύει άψογα. Καμία σχέση με Destnator και Garmin. Είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει. Να πω τέλος ότι όταν το τρέξω έχω ελεύθερη μνήμη 109,24ΜΒ. ;)
Rock Simplicity

Μάλλον δεν αργούν πολύ, προχθές το αγγλικό expansys ήταν out-of-stock, σήμερα έχει.

Καλώς ήρθα καλώς σας βρήκα ! Άψογο το forum , βοηθήθηκα σε πολλά πράγματα !

Όσο για το Htc Touch Pro :

Διάβασα από την 40 σελίδα και μετά του forum και έχω ψηθεί ! Τέλειο gadget !:D Μήπως ξέρει κανένας (από έγκυρες πηγές, οσο το δυνατον...) αν θα βγει κανένα επόμενο pda σε στυλ Diamond αλλά με καλύτερη μπαταρία ? (ξέρω για την extra μπαταρία του Diamond.... δε λέει...)

Εγώ πάντως λέω να περιμένω να το δω στην Ελλάδα και να το πάρω από κανα ΠΛΑΙΣΙΟ, γιατί... αν τύχει κάτι στραβό, να το πάω τσακ μπαμ πίσω (κάπου είδα για καμμένο pixel σε ένα βίντεο). Βέβαια θα είναι πιο ακριβό εδώ με τους κλέφτες... αλλα τι να κάνω αφού θέλω και support ! :lol: (βέβαια την έχω πατήσει και από ΠΛΑΙΣΙΟ... οπότε...:()

Αλήθεια και με την οθόνη αφής τι γίνεται ? Είναι σαν και αυτή του Touch Cruise ? Η δεν έχει ελαστική επιφάνεια , κάτι σαν Iphone ?

Παρεπιπτόντως έχω : Htc Herald, Iphone.

Cya !:)

Καλώς ήρθα καλώς σας βρήκα ! Άψογο το forum , βοηθήθηκα σε πολλά πράγματα !

Όσο για το Htc Touch Pro :

Διάβασα από την 40 σελίδα και μετά του forum και έχω ψηθεί ! Τέλειο gadget !:D Μήπως ξέρει κανένας (από έγκυρες πηγές, οσο το δυνατον...) αν θα βγει κανένα επόμενο pda σε στυλ Diamond αλλά με καλύτερη μπαταρία ? (ξέρω για την extra μπαταρία του Diamond.... δε λέει...)

Εγώ πάντως λέω να περιμένω να το δω στην Ελλάδα και να το πάρω από κανα ΠΛΑΙΣΙΟ, γιατί... αν τύχει κάτι στραβό, να το πάω τσακ μπαμ πίσω (κάπου είδα για καμμένο pixel σε ένα βίντεο). Βέβαια θα είναι πιο ακριβό εδώ με τους κλέφτες... αλλα τι να κάνω αφού θέλω και support ! :lol: (βέβαια την έχω πατήσει και από ΠΛΑΙΣΙΟ... οπότε...:()

Αλήθεια και με την οθόνη αφής τι γίνεται ? Είναι σαν και αυτή του Touch Cruise ? Η δεν έχει ελαστική επιφάνεια , κάτι σαν Iphone ?

Παρεπιπτόντως έχω : Htc Herald, Iphone.

Cya !:)

Είναι πράγματι ενα πολυεργαλείο το touch pro :) όσον αφορά το after sales, από την στιγμή που είναι εντός Ε.Ε η αγορά είναι υποχρεωμένοι οι εδώ αντιπρόσωποι να σου παρέχουν κανονικά service και το παρέχουν το μόνο που δεν μπορείς να έχεις στο αγγλικό touch pro, είναι η ελληνική rom. :)

• Administrators
Μήπως ξέρει κανένας (από έγκυρες πηγές, οσο το δυνατον...) αν θα βγει κανένα επόμενο pda σε στυλ Diamond αλλά με καλύτερη μπαταρία ? (ξέρω για την extra μπαταρία του Diamond.... δε λέει...)

Tha bgei (oxi akoma omws) to Titanium tou opoiou ta akribi xaraktiristika akoma den einai sigoura. Tha einai idio me Diamond alla me ekswteriko syromeno pros ta katw alphanoumeriko pliktrologio.

Giati tou Touch Cruise einai elastiki i epifaneia? Oxi, to Pro (opws kai ola ta ypoloipes syskeves tis seiras Touch) den exoun tin epifaneia twn palioterwn PDA (opws to Herald pou exeis).

Modpic.gif