Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Σε σχέση με το TyTN (το πρώτο) που το είχα είναι μεγαλύτερο ή όχι ??? το ίδιο πάχος έχουν ??

Touch Pro: 51 x 102 x 18.05 mm

Tytn: 58 x 112.5 x 21.95 mm

...ara arketa mikrotero.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Touch Pro: 51 x 102 x 18.05 mm

Tytn: 58 x 112.5 x 21.95 mm

...ara arketa mikrotero.

sorry που γίνομαι λίγο σπασίκλας αλλά έχω δει διαφορετικά νούμερα σε πολλά reviews και sites όσον αφορά τις διαστάσεις...κάποιος που το έχει μπορεί να πει με σιγουριά για το μέγεθος του ???

Το αναφέρω με το TyTN γιατί το θεωρούσα χοντρό τηλέφωνο που το είχα οπότε για μένα είναι αυτο είναι το όριο σε πάχος για να το πάρω.

σίγουρα είναι μικρότερο :O :confused:

To na theleis na grafeis sms me 160 ellinikous xaraktires kai apo ta on-screen pliktrologia tis HTC.

ορθώς .... αναμένω

sorry που γίνομαι λίγο σπασίκλας αλλά έχω δει διαφορετικά νούμερα σε πολλά reviews και sites όσον αφορά τις διαστάσεις...κάποιος που το έχει μπορεί να πει με σιγουριά για το μέγεθος του ???

Το αναφέρω με το TyTN γιατί το θεωρούσα χοντρό τηλέφωνο που το είχα οπότε για μένα είναι αυτο είναι το όριο σε πάχος για να το πάρω.

σίγουρα είναι μικρότερο :O :confused:

Είναι σίγουρα πολύ μικρότερο. Και γενικά στο χέρι είναι από τα μικρότερα ppc. Πρέπει να κοιτάς όλες τις διαστάσεις και όχι μόνο το πάχος.Και εξηγούμαι. Αν είχες ένα κινητό με διαστασεις φύλου χαρτιού Α4 29,7 x 20 x 0,001 θα σου άρεσε?? Το touch pro στο χέρι είναι το μικρότερο που έχω πιάσει μετά το diamond

1) Note 8

2) Note III

An exeis akoma endiasmous tsekare sto youtube ta liga reviews pou iparxoun gia to touch pro kai tha deis oti sti sigrisi me to kaiser, einai leptotero.
Burn the rubber, not your soul...

Yparxoun bebaia endiameses lyseis giafto, pou se allous aresoun, se allous oxi. :rolleyes:

Θα εξαρτηθούν όλα από το χρόνο που θα κάνει να εμφανιστεί στην Ελληνική αγορά. Άραγε η ACE θα ακολουθήσει το ίδιο μοντέλο με το Diamond; Πρώτα δηλαδή στον Γερμανό - Cosmote και μετά το χάος;;;;

Tο παράγγειλα πριν από λίγο από το expansys και ελπίζω να πάνε όλα καλά ώστε μετά από λίγο καιρό να μάθει να "μιλάει" και ελληνικά το HTCακι μου...:lol:

Μόλις το λάβω στα χέρια μου θα ενημερώσω...:D

Kaloriziko se ola ta paidia! :rolleyes:

Να σαι καλά...επίσης...:)

Πρέπει να ξέρεις ότι το πμ που μου έστειλες ήταν αυτό που με έκανε να το παραγγείλω στην αγγλική και να μη περιμένω την ελληνική ROM...:O

Να σαι καλά...επίσης...:)

Πρέπει να ξέρεις ότι το πμ που μου έστειλες ήταν αυτό που με έκανε να το παραγγείλω στην αγγλική και να μη περιμένω την ελληνική ROM...:O

varaderos13 exeis pm...

Burn the rubber, not your soul...

Εγώ δεν είμαι υπέρ των ενδιάμεσων λύσεων, αυτό είναι δεδομένο, και γενικώς δεν τις κατανοώ οπότε μένω σιωπηλή και αναμένω. :)

Εντάξει, δεν είναι και ενδιάμεση λύση ακριβώς. Απλά κάνεις το ίδιο πράγμα με άλλο τρόπο...:)

Ekei den exei problima... sto eggyomai egw! Doulevoun kanonika afta pou thes kathws kai to elliniko smartdialing sto phonepad :rolleyes:

Δεν ενοω να εμφανιζονται οι επαφες κανονικα μονο αλλα η μπαρα που εχει το touchflo στις επαφες ειναι αγγλικη.

Μπορει με καποιο τροπο να γινει ελληνικη;

Ενοω την πλαινη μπαρα που σκρολαρει στο αλφαβητο...

Ρε παιδια τι εγινε;;;;;;;

Ολοι το παραγγειλατε;

Το πρωι που μπηκα στο expansys ειχε 100+ κοματια και τωρα εχει 68:

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=169420

• Administrators
η μπαρα που εχει το touchflo στις επαφες ειναι αγγλικη.

Μπορει με καποιο τροπο να γινει ελληνικη;

Ενοω την πλαινη μπαρα που σκρολαρει στο αλφαβητο...

Αυτό όχι... δεν έχει βρεθεί κάποια λύση για να αλλάξουν σε ελληνικά τα γράμματα της μπάρας και κατά τη γνώμη μου πάντα γιατί απλά δεν είναι τόσο απαραίτητο. Εάν με το πληκτρολόγιο σου πληκτρολογείς το όνομα της επαφής που ψάχνεις... στην βρίσκει αμέσως.

Modpic.gif

• Administrators

Το πρωι που μπηκα στο expansys ειχε 100+ κοματια και τωρα εχει 68:

Μην το πολυεμπιστεύεσαι αυτό... :rolleyes:

Modpic.gif