Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Σε σχέση με το TyTN (το πρώτο) που το είχα είναι μεγαλύτερο ή όχι ??? το ίδιο πάχος έχουν ?? Touch Pro: 51 x 102 x 18.05 mm Tytn: 58 x 112.5 x 21.95 mm ...ara arketa mikrotero. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Touch Pro: 51 x 102 x 18.05 mm Tytn: 58 x 112.5 x 21.95 mm ...ara arketa mikrotero. sorry που γίνομαι λίγο σπασίκλας αλλά έχω δει διαφορετικά νούμερα σε πολλά reviews και sites όσον αφορά τις διαστάσεις...κάποιος που το έχει μπορεί να πει με σιγουριά για το μέγεθος του ??? Το αναφέρω με το TyTN γιατί το θεωρούσα χοντρό τηλέφωνο που το είχα οπότε για μένα είναι αυτο είναι το όριο σε πάχος για να το πάρω. σίγουρα είναι μικρότερο :O :confused: Παράθεση @great_vc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakor Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 To na theleis na grafeis sms me 160 ellinikous xaraktires kai apo ta on-screen pliktrologia tis HTC. ορθώς .... αναμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 sorry που γίνομαι λίγο σπασίκλας αλλά έχω δει διαφορετικά νούμερα σε πολλά reviews και sites όσον αφορά τις διαστάσεις...κάποιος που το έχει μπορεί να πει με σιγουριά για το μέγεθος του ??? Το αναφέρω με το TyTN γιατί το θεωρούσα χοντρό τηλέφωνο που το είχα οπότε για μένα είναι αυτο είναι το όριο σε πάχος για να το πάρω. σίγουρα είναι μικρότερο :O :confused: Είναι σίγουρα πολύ μικρότερο. Και γενικά στο χέρι είναι από τα μικρότερα ppc. Πρέπει να κοιτάς όλες τις διαστάσεις και όχι μόνο το πάχος.Και εξηγούμαι. Αν είχες ένα κινητό με διαστασεις φύλου χαρτιού Α4 29,7 x 20 x 0,001 θα σου άρεσε?? Το touch pro στο χέρι είναι το μικρότερο που έχω πιάσει μετά το diamond Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 An exeis akoma endiasmous tsekare sto youtube ta liga reviews pou iparxoun gia to touch pro kai tha deis oti sti sigrisi me to kaiser, einai leptotero. Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 ορθώς .... αναμένω Yparxoun bebaia endiameses lyseis giafto, pou se allous aresoun, se allous oxi. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Μόλις του έκανα και registration στην HTC europe. Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντήσεις Παράθεση @great_vc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakor Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Yparxoun bebaia endiameses lyseis giafto, pou se allous aresoun, se allous oxi. :rolleyes: Θα εξαρτηθούν όλα από το χρόνο που θα κάνει να εμφανιστεί στην Ελληνική αγορά. Άραγε η ACE θα ακολουθήσει το ίδιο μοντέλο με το Diamond; Πρώτα δηλαδή στον Γερμανό - Cosmote και μετά το χάος;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Tο παράγγειλα πριν από λίγο από το expansys και ελπίζω να πάνε όλα καλά ώστε μετά από λίγο καιρό να μάθει να "μιλάει" και ελληνικά το HTCακι μου...:lol: Μόλις το λάβω στα χέρια μου θα ενημερώσω...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Kaloriziko se ola ta paidia! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Kaloriziko se ola ta paidia! :rolleyes: Να σαι καλά...επίσης...:) Πρέπει να ξέρεις ότι το πμ που μου έστειλες ήταν αυτό που με έκανε να το παραγγείλω στην αγγλική και να μη περιμένω την ελληνική ROM...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Να σαι καλά...επίσης...:) Πρέπει να ξέρεις ότι το πμ που μου έστειλες ήταν αυτό που με έκανε να το παραγγείλω στην αγγλική και να μη περιμένω την ελληνική ROM...:O varaderos13 exeis pm... Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 varaderos13 exeis pm... Και εσύ...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Yparxoun bebaia endiameses lyseis giafto, pou se allous aresoun, se allous oxi. :rolleyes: Αυτό ήταν ΟΤΙ καλύτερο...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakor Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Εγώ τι να πω τώρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Εγώ τι να πω τώρα.... Γιατί το λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakor Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Εγώ δεν είμαι υπέρ των ενδιάμεσων λύσεων, αυτό είναι δεδομένο, και γενικώς δεν τις κατανοώ οπότε μένω σιωπηλή και αναμένω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Εντάξει, δεν είναι και ενδιάμεση λύση ακριβώς. Απλά κάνεις το ίδιο πράγμα με άλλο τρόπο...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Ekei den exei problima... sto eggyomai egw! Doulevoun kanonika afta pou thes kathws kai to elliniko smartdialing sto phonepad :rolleyes: Δεν ενοω να εμφανιζονται οι επαφες κανονικα μονο αλλα η μπαρα που εχει το touchflo στις επαφες ειναι αγγλικη. Μπορει με καποιο τροπο να γινει ελληνικη; Ενοω την πλαινη μπαρα που σκρολαρει στο αλφαβητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Ρε παιδια τι εγινε;;;;;;; Ολοι το παραγγειλατε; Το πρωι που μπηκα στο expansys ειχε 100+ κοματια και τωρα εχει 68: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=169420 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 η μπαρα που εχει το touchflo στις επαφες ειναι αγγλικη. Μπορει με καποιο τροπο να γινει ελληνικη; Ενοω την πλαινη μπαρα που σκρολαρει στο αλφαβητο... Αυτό όχι... δεν έχει βρεθεί κάποια λύση για να αλλάξουν σε ελληνικά τα γράμματα της μπάρας και κατά τη γνώμη μου πάντα γιατί απλά δεν είναι τόσο απαραίτητο. Εάν με το πληκτρολόγιο σου πληκτρολογείς το όνομα της επαφής που ψάχνεις... στην βρίσκει αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Το πρωι που μπηκα στο expansys ειχε 100+ κοματια και τωρα εχει 68: Μην το πολυεμπιστεύεσαι αυτό... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Δυο κομμάτια ξέρω που πήγαν πάντως...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Δυο κομμάτια ξέρω που πήγαν πάντως...:rolleyes: Δύο πήρες; :confused: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts