Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 το αγγλικο την εριξε για 1η φορα την τιμη :blink: Μικρή σημασία έχει αυτό πια... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 το pda ήταν διαμάντι πραγματικό, ενώ τώρα με αυτό εδώ το σκέφτομαι απίστευτα. έχω βάλει όλες μου τις ελπίδες πάνω στο μη-υπάρχον (ακόμα) titanium, μπας και δούμε καμιά προκοπή. Μην περιμένεις να δεις κάτι ριζοσπαστικό στο Titanium. Η ίδια συσκευή θα είναι αλλά με αλφανουμερικό πληκτρολόγιο. Την πεπατημένη θα ακολουθεί. Και όσες αντιρήσεις να έχουμε όλοι μας... οι συσκευές αυτές θα πουλήσουν περισσότερο από όλα τα προηγούμενα HTC μαζί! Χωρίς αυτό να σημαίνει και κάτι καλό για εμάς... αλλά σημαίνει για την HTC. H εταιρία το ξέρει καλά το κόλπο και μπήκε πανέξυπνα σαν ανταγωνιστής του iphone και λοιπών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Κατι που θεωρώ πολυ σημαντικό και πολυ καλο για το pro, ειναι στη χρηση του, που δεν απαιτεί την γραφίδα σχεδον σε ολες του τις λειτουργίες. Αυτο ειναι ενα τεραστιο εργονομικό πλεονέκτημα. Ακομα, μου αρεσει που οταν δουλεύεις το πληκτρολογιο του, τα κουμπιά κατω απο την οθόνη, τα εχεις στο δεξι χερι, ανοίγει δηλ αριστερα το πληκτρολόγιο και δεξια η οθονη. Ειναι παλι θεμα εργονομιας. Πιστευω πως ειναι πολλες ακομα οι καινοτομιες τις οποιες θα διαπιστωσουμε στην χρηση. Τελος, πιστευω οτι πολυ δυσκολα μια εταιρία και ιδίως η htc θα εκανε κατι που να μην εχει πολλα πλεονεκτηματα σε σχεση με κατι που ειναι ηδη στο παρελθον οπως για παράδειγμα το tytnII... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 δεν περιμένω θαύματα στο Titanium, απλώς ένα pda Που είναι ελάχιστα πιο παχύ απο το Diamond ώστε να το κρατάω στο χέρι μου και να ξέρω ότι είναι pda, και τέλος ότι έχει το Pro χωρίς το keyboard. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Κατι που θεωρώ πολυ σημαντικό και πολυ καλο για το pro, ειναι στη χρηση του, που δεν απαιτεί την γραφίδα σχεδον σε ολες του τις λειτουργίες. Αυτό ακριβώς ισχύει και για το Diamond. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 το αγγλικο την εριξε για 1η φορα την τιμη :blink: http://www.expansys.com/p.aspx?i=169424 Handset Only Price: £519.99 (442.54 exc.) Discounts available for orders of 5 units or more - call +44 (0)161 868 0868 With Contract From Free on http://www.expansys.com/j/6c/images/product_v2/logos/O2_mini.pnghttp://www.expansys.com/j/6c/images/product_v2/logos/T-Mobile_mini.png Availability: 17 In Stock Now If you order this product before 4:30pm today, UK customers could expect delivery Saturday morning (if the delivery address is a residential post code). θα μας τρελανουνε ρε παιδια ...:wacko: Αντίθετα η τιμή στο http://www.expansys.com.gr ανέβηκε από 655 σε 670. HTC Touch Pro Κωδικός eXpansys: 169420 Τιμή: €669.99 Υπάρχουν όμως και φθηνότερα μαγαζιά. Πάντως, για όποιον πρόκειται να παραγγείλει τώρα κοντά από expansys, ίσως τον συμφέρει να πάρει τον παρακάτω κωδικό που συμπεριλαμβάνει ένα πακέτο για το αυτοκίνητο (φορτιστή, βεντούζα, βάση στήριξης), και κάνει μόνο 10 ευρώ παραπάνω: HTC Touch Pro + Πακέτο Αυτοκινήτου Κωδικός eXpansys: 171433 Τιμή: €679.99 Περιλαμβάνει: HTC Touch Pro eXpansys Car Pack for HTC Touch Pro Σε κάθε περίπτωση, αν παραγγείλετε από expansys, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω εκπτωτικούς κωδικούς: FRX4547 €5 (ανεξαρτήτως ύψους αγορών) FRX4548 5% (ανεξαρτήτως ύψους αγορών) FRX4610 €25 (για αγορές >€500) FRX4611 €35 (για αγορές >€700) FRX4612 €50 (για αγορές >€1000) Ισχύουν μέχρι 31/08/2008. Ο εκπτωτικός κωδικός εισάγεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Κατι που θεωρώ πολυ σημαντικό και πολυ καλο για το pro, ειναι στη χρηση του, που δεν απαιτεί την γραφίδα σχεδον σε ολες του τις λειτουργίες. Αυτο ειναι ενα τεραστιο εργονομικό πλεονέκτημα. Ακομα, μου αρεσει που οταν δουλεύεις το πληκτρολογιο του, τα κουμπιά κατω απο την οθόνη, τα εχεις στο δεξι χερι, ανοίγει δηλ αριστερα το πληκτρολόγιο και δεξια η οθονη. Ειναι παλι θεμα εργονομιας. Πιστευω πως ειναι πολλες ακομα οι καινοτομιες τις οποιες θα διαπιστωσουμε στην χρηση. Τελος, πιστευω οτι πολυ δυσκολα μια εταιρία και ιδίως η htc θα εκανε κατι που να μην εχει πολλα πλεονεκτηματα σε σχεση με κατι που ειναι ηδη στο παρελθον οπως για παράδειγμα το tytnII... Αυτό ακριβώς ισχύει και για το Diamond. μαθαινοντας καλα ενα pda με πολλα hardware buttons η χρηση της γραφιδας καταναει πολυ σπανια και εκει ειναι που υπερεχει το καιζερ και οχι αυτα που αναφερετε ;) με μονο 3 HButtons διαθεσιμα,δεν ειναι πλεονεκτημα του προ ουτε του διαμαντιου αυτο παιδια ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Μικρή σημασία έχει αυτό πια... :rolleyes: αντε καλοριζικο λοιπον Γιαννη :D:D:D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Ρε παιδιά η DHL δεν λειτουργεί Σαββα/κο?? Για να μην περιμένω και τσάμπα μιας και δεν έχω ξαναπάρει κάτι από expansys, έγραφε 1-2 μέρες παράδοση Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Άκυρη η ερώτηση, πήρα και μου είπαν ότι θα έρθει την Δευτέρα διότι μάλλον στο αεροδρόμιο δεν υπάρχει ψυχή και δεν έχει ξεφορτωθεί το container. :( Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Ρε παιδιά η DHL δεν λειτουργεί Σαββα/κο?? Για να μην περιμένω και τσάμπα μιας και δεν έχω ξαναπάρει κάτι από expansys, έγραφε 1-2 μέρες παράδοση Εννοεί 1-2 εργάσιμες, οπότε δεν μετράνε τα Σαββατοκύριακα. Σάββατα πρωί εργάζονται μέχρι τις 1400 και μπορούν να γίνουν παραδόσεις, με επιπλέον χρέωση. Αν έχεις αριθμό αποστολής, βάλε τον εδώ http://www.dhl.gr και δες που βρίσκεται το πακέτο. Αλλιώς δοκίμασε να τους πάρεις τηλ (210-989 0000) μήπως μπορούν να σου πουν με βάση το όνομα αν έχει έρθει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Ή μπορεί κάποιοι να ακύρωσαν την παραγγελία τους. Btw, ρώτησα στο info@expansys.com.gr για το πότε θα λάβει κανείς το τηλέφωνο αν κάνει την παραγγελία τώρα, και η απάντηση είναι ότι μπορεί να στείλουν σήμερα. Περιμένουμε μία παραλαβή σήμερα. Εάν πληρώσετε με πιστωτική ή paypal, θα μπορέσει να σταλεί σήμερα για να τη λάβετε σε 1-2 εργάσιμες. Με αντικαταβολή σε 6-7 εργάσιμες και με κατάθεση σε 3-4 εργάσιμες ημέρες. Το δικό μου πάντως που το έχω πάρει με αντικαταβολή, θα το έχω τη Δευτέρα σύμφωνα με το tracking της UPS. Καθόλου άσχημα :) Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Το δικό μου πάντως που το έχω πάρει με αντικαταβολή, θα το έχω τη Δευτέρα σύμφωνα με το tracking της UPS. Καθόλου άσχημα :) Μια χαρα!Αναμένουμε τις πρώτες εντυπώσεις! Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 αντε καλοριζικο λοιπον Γιαννη :D:D:D Μπα δε νομίζω Δημήτρη... όπως έχουμε πει και παλιότερα... δεν μου αρέσουν οι συσκευές με κινούμενα μέρη! Για το λόγο αυτό το Kaiser δεν έγινε ποτέ η αγαπημένη μου συσκευή. Εξάλλου στο Diamond λύθηκε και το τελευταίο πρόβλημα των αγγλικών συσκευών. Μπορούμε και γράφουμε κανονικά sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες με τα πληκτρολόγια της HTC. Πραγματικά με αυτά... η γραφίδα είναι εντελώς περιττή πλέον στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Μπα δε νομίζω Δημήτρη... όπως έχουμε πει και παλιότερα... δεν μου αρέσουν οι συσκευές με κινούμενα μέρη! Για το λόγο αυτό το Kaiser δεν έγινε ποτέ η αγαπημένη μου συσκευή. Εξάλλου στο Diamond λύθηκε και το τελευταίο πρόβλημα των αγγλικών συσκευών. Μπορούμε και γράφουμε κανονικά sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες με τα πληκτρολόγια της HTC. Πραγματικά με αυτά... η γραφίδα είναι εντελώς περιττή πλέον στη συσκευή. χαιρομαι φιλε μου που βρισκονται λυσεις συντομα(οχι οτι δεν θα βρισκοντουσαν :p) και το τηλεφωνο γινεται φιλικο και ευχρηστο προς τον χρηστη:) μακαρι να το βολευτειτε:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 μακαρι να το βολευτειτε:) Η αλήθεια είναι ότι το έχουμε βολευτεί ήδη! :happy: Προσωπικά δεν μου λείπει τίποτα από τη συσκευή. Μοναδικός μου αντίπαλος... το πάθος μου για ότι καινούργιο βγαίνει (χωρίς να σημαίνει ότι είναι πάντα και καλύτερο). :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Τι παιχτηκε με το διαμαντι κ εχει ελληνικα? Του περασαν cooked ROM της ace κ δουλευει κανονικα? Υπαρχει περιπτωση δηλαδη να γινεται κ στο PRΟ? Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Τι παιχτηκε με το διαμαντι κ εχει ελληνικα? Του περασαν cooked ROM της ace κ δουλευει κανονικα? Δεν μπορώ να πω πολλά εδώ στο forum δυστυχώς! :X Υπαρχει περιπτωση δηλαδη να γινεται κ στο PRΟ? Εάν γίνει κάτι παρόμοιο και για το Pro ναι. Μην ξεχνάμε ότι το Pro έχει και το hardware πληκτρολόγιο και εκεί πρέπει να γίνει άλλη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω. Είμαι στο "τσακ" να παραγγείλω το HTC Touch Pro, αλλά είναι προς το παρόν μόνο με αγγλικό μενού (απ΄ότι νομίζω τουλάχιστον). Ξέρετε αν μπορώ όταν βγει με το καλό η ελληνική έκδοση να τη περάσω και στο δικό μου τηλέφωνο? Γίνεται αυτό και μήπως ξέρετε αν μπορώ να το κάνω μόνος μου ή πρέπει να απευθυνθώ στην εταιρεία που το παράγγειλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Επειδή πλησιάζει η ώρα που θα έχω το κινητό στα χέρια μου, ενημερώνομαι όσο πιο πολύ γίνεται...Τώρα επεξεργάζομαι λίγο τις custom bootsplashes kai splash screens και θα ήθελα να μάθω ποιον registry editor να επιλέξω. Ο PHM είναι λίγο απαρχαιωμένος στα γραφικά. Δεν υπάρχει κάτι πιο φρέσκο? Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Επειδή πλησιάζει η ώρα που θα έχω το κινητό στα χέρια μου, ενημερώνομαι όσο πιο πολύ γίνεται...Τώρα επεξεργάζομαι λίγο τις custom bootsplashes kai splash screens και θα ήθελα να μάθω ποιον registry editor να επιλέξω. Ο PHM είναι λίγο απαρχαιωμένος στα γραφικά. Δεν υπάρχει κάτι πιο φρέσκο? Ελπιζω απο αυριο να μην σε χασουμε :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Ελπιζω απο αυριο να μην σε χασουμε :lol::lol::lol::lol: Μάλλον θα χαθώ από προσώπου γης!!!:ninja: Θυμάμαι όταν είχα πάρει το 6630 το οποίο ήταν το πρώτο μου κινητό με λειτουργικό σύστημα είχα χαθεί για καμιά εβδομάδα από την σχολή μου και νόμιζαν ότι έπαθα κάτι. Sorry για το off topic. Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Δεν μπορείς να περάσεις ελληνικά μετά.... Πήγαινε στο αντίστοιχο thread στα windows mobile κινητά που υπάρχουν όλες οι απαντήσεις Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Δεν μπορείς να περάσεις ελληνικά μετά.... Πήγαινε στο αντίστοιχο thread στα windows mobile κινητά που υπάρχουν όλες οι απαντήσεις Είσαι σίγουρος ότι δε γίνεται? Γιατί έμαθα ότι μπορείς, με το ανάλογο αντίτιμο βέβαια, να το πας στην ACE Hellas και να στο περάσουν αυτοί όταν με το καλό βγει το ελληνικό μενού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 θα ήθελα να μάθω ποιον registry editor να επιλέξω. Ο PHM είναι λίγο απαρχαιωμένος στα γραφικά. Δεν υπάρχει κάτι πιο φρέσκο? Αφού ούτως ή άλλως θα βάλεις το Resco Explorer 7.03, θα χρησιμοποιείς το δικό του Registry Editor που είναι μακράν πιο μοντέρνος και κατάλληλος για τη συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts