Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Εσένα σε νοιάζει το A2DP να υποστηρίζεται από τη συσκευή και τέτοιο πρόβλημα δεν έχεις. Με οποιοδήποτε bluetooth hands-free λοιπόν μπορείς να κάνεις αυτό που ζητάς. ;)

Modpic.gif

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εσένα σε νοιάζει το A2DP να υποστηρίζεται από τη συσκευή και τέτοιο πρόβλημα δεν έχεις. Με οποιοδήποτε bluetooth hands-free λοιπόν μπορείς να κάνεις αυτό που ζητάς. ;)

Εννοείς ότι αρκεί να υποστηρίζεται το AD2P από την τηλεφωνική συσκευή?

Νομίζω πρέπει να το υποστηρίζει και το ακουστικό. Και απ' ότι είδα, τα περισσότερα μονοφωνικά ακουστικά bluetooth, δεν αναφέρουν το προφίλ A2DP στα specifications.

Η μουσική δεν με ενδιαφέρει από bluetooth, αλλά δεδομένου ότι το ακουστικό του Pro είναι στο πίσω μέρος, μπορεί να μην ακούγεται καλά όταν το ακουμπάει κανείς σε βάση στο αυτοκίνητο για να το λειτουργήσει ως GPS. Γι' αυτό ρωτάω για δυνατότητα μεταφοράς του ήχου, ανεξάρτητα αν είναι τηλεφωνική κλήση. Πάντως, κάπου διάβασα ότι με το πρόγραμμα Bluetooth Audio (ή άλλα ανάλογα), μπορεί να μεταφερθεί ο ήχος και χωρίς το ακουστικό να υποστηρίζει A2DP.

• Administrators
Εννοείς ότι αρκεί να υποστηρίζεται το AD2P από την τηλεφωνική συσκευή?

Νομίζω πρέπει να το υποστηρίζει και το ακουστικό. Και απ' ότι είδα, τα περισσότερα μονοφωνικά ακουστικά bluetooth, δεν αναφέρουν το προφίλ A2DP στα specifications.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με απλό μονοφωνικό ακουστικό.

Πάντως, κάπου διάβασα ότι με το πρόγραμμα Bluetooth Audio (ή άλλα ανάλογα), μπορεί να μεταφερθεί ο ήχος και χωρίς το ακουστικό να υποστηρίζει A2DP.

Και αυτό γίνεται! :rolleyes:

Αν και κατά τη γνώμη μου δε θα χρειαστείς κάτι τέτοιο. Η ένταση του ηχείου θα είναι αρκετή για τη δουλειά που το θέλεις.

Modpic.gif

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Aftes oi fwtografies dipla apo to Diamond kai otan fainetai to paxos... den to timane katholou pantws!!! :O

Αυτοι που θελουν πληκτρολογιο εχουν μαλλον συμβιβαστει με το παχος...

Αληθεια απο τα παιδια που το εχουν προπαραγγειλει απο expansys το πηρε κανεις να μας πει νεα;

• Administrators
Αληθεια απο τα παιδια που το εχουν προπαραγγειλει απο expansys το πηρε κανεις να μας πει νεα;

Akoma tipota.

Modpic.gif

Aftes oi fwtografies dipla apo to Diamond kai otan fainetai to paxos... den to timane katholou pantws!!! :O

Einai mikrotero apo to Kaiser.... Des posoi exoume to kaiser :)

Ας επιχειρήσουμε...

• Administrators

Exei perasei kai apo ta dika mou xeria to Kaiser, se mia epoxi omws pou i agora tou itan monodromos. Me tis simerines epiloges omws, den isxyei to idio kai gia to Touch Pro! ;)

Modpic.gif

Exei perasei kai apo ta dika mou xeria to Kaiser, se mia epoxi omws pou i agora tou itan monodromos. Me tis simerines epiloges omws, den isxyei to idio kai gia to Touch Pro! ;)

ποιο αλλο Γιαννη εχει τα χαρακτηριστικα του προ ?

νομιζω οτι ακομη και σημερα,με τις οποιες εναλλακτικες κυκλοφορουν, ειναι κορυφαιο και για οσους θελουν πληκτρολογιο,απλα το καλυτερο ;)

μπορει για οσους δεν θελουν πληκτρολογιο να υπαρχουν και αλλες επιλογες,βασικα μια,το ομνια,αλλα για οσους το θεωρουν απαραιτητο ...ειναι η μοναδικη ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

καλώς να μας ορίσει το πολυπόθητο

:D

http://www.devicewire.co.uk/

http://www.clove.co.uk/

Λιγο τσουκτερή η τιμή για όσους θέλουν να το έχουν πρώτοι

γιατι οσοι το εχουν προπαραγγειλει στο expancys θα το παρουν πιο φθηνα ?:confused:

πιο ακριβα ερχεται απο exapncys ;)

http://www.expansys.com/

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Alla tote tha to epairnes outws i allws.

μπα Γιαννη δεν θα παρω ,ακομη :rolleyes:

μια χαρα ειναι το καιζερ μου,

το μονο που θα με κανει να το παρω το προ ειναι απλα η περιεργια μου και η επιμονη μου να εχω ιδιαν γνωμη για το τι κανει η οχι καλα,η καθε συσκευη που εχει τραβηξει το ενδιαφερον μου ενιοτε ;)

δεν λεω οτι δεν με τρωει να το παρω....απλα δεν υπαρχει πλεον σοβαρος λογος να το κανω αμεσα :)

ισως οταν το αποφασισω να το κανω,τοτε μετα απο καιρο θα ξαναπαρω ελληνικο pda:p

για τον μονο λογο οτι δεν μεταπωλουνται και ευκολα τα αγγλικα :happy:

και ειμαστε πολλοι,ζωη να χουμε :D

Θαναση :D

μπα Γιαννη δεν θα παρω ,ακομη :rolleyes:

ισως οταν το αποφασισω να το κανω,τοτε μετα απο καιρο θα ξαναπαρω ελληνικο pda:p

για τον μονο λογο οτι δεν μεταπωλουνται και ευκολα τα αγγλικα :happy:

μεσα στο μυαλο μου εισαι zaxarakis ,γιαυτο το λογο και εγω θα προτημουσα ελληνικο το ειπα και ποιο πανω αλλα δεν ειπα το λογο ! ειναι ενα diamond με πληκτρολογιο ... πολυ καλο ομως θα περασει και απο μενα σιγουρα αλλα αργοτερα .. ως τοτε ας δουμε τους φιλους μας της εντυπωσεις και ολλα τα αλλα και βλεπουμε ..

ειναι ενα diamond με πληκτρολογιο ...

αν ηταν ετσι :cry: τοτε ειναι που δεν θα το επαιρνα ποτε :!:

Akoma tipota.

Το πλοίο πρέπει να ξεφόρτωσε.

http://www.clove.co.uk

Committed to providing you with the latest technology as soon as we can, we are pleased to confirm that the HTC Touch Pro is now in stock.

...

So do not waste any time ensure you get one of the first units that have arrived into stock today.

http://www.devicewire.co.uk

25 Currently In Stock

http://www.expansys.com.gr

RDoyle

Expansys Purchasing

10:12 12 Aug 08

The first batch i'm hoping will land within the next 12 hours however stock is going to be in demand ...

http://www.htcdirect.co.uk

HTC Touch Pro TyTN III - IN STOCK!!!!

http://www.handtec.co.uk

in stock - next day delivery

Shipped 13th August 2008

Giati emena mou fainetai oti etsi tha einai? :rolleyes:

αυτην την επιφυλαξη εχω και εγω ....και για αυτο δεν με τρελαινει οπως το καιζερ οταν παρουσιαστηκε :rolleyes:

ετσι περιμενω να το δοκιμασετε εσεις πρωτα αυτη τη φορα...

μεχρι στιγμης η ελειψη hardware buttons το κανει ιδιο με το diamond (εκτος του πληκτρολογιου και της περισσοτερης ραμ) και αυτο ειναι μεγα αρνητικο για μενα :!:

ετσι,ουσιαστικα μονο και μονο η περισοτερη ραμ και η καλυτερη (vga) οθονη,αντε και οι drivers (που ερχονται σιγα σιγα και για το καιζερ)δεν ειναι καθεαυτου δυνατα στοιχεια για να με κανει να αλλαξω το καιζερ μου ;)

Giati emena mou fainetai oti etsi tha einai? :rolleyes:

εκτος και αν ειναι οντως pro ! δηλαδη κατι καλυτερο ποιο δυνατο και επαγγελματικο απο το diamond,αλωστε και το καιζερ διεφερε απο το αρτεμις και απο cruise ...

και ειμαστε πολλοι,ζωη να χουμε :D

Θαναση :D

Χαίρομαι Δημήτρη που το thread του Kaiser θα μείνει ενεργό γιατί δεν θα ήθελα να γράφω μόνος μου :D

Ας επιχειρήσουμε...

ετσι,ουσιαστικα μονο και μονο η περισοτερη ραμ και η καλυτερη (vga) οθονη,αντε και οι drivers (που ερχονται σιγα σιγα και για το καιζερ)δεν ειναι καθεαυτου δυνατα στοιχεια για να με κανει να αλλαξω το καιζερ μου ;)

Πολυ λογικο μου φαινεται!

Aν δεν ειχες ομως το καιζερ και ηθελες να παρεις καποιο, θα επέλεγες το κειζερ ή το pro;