Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Και εγω θα περιμενω για τα νεα οπλα που μαλλον θα τα εχουμε εδω χειροπιαστα απ το..νεο χρονο.

...και νωρίτερα θα έλεγα!

Modpic.gif

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

First Live Photo

http://i21.photobucket.com/albums/b299/Holishi/htc_post-2.jpg

Κάτω σειρά το 1ο από αριστερά

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

αυτή η φωτογραφία, τι ακριβώς είναι? TyTN III πάντως κανένα δεν θα είναι απο αυτά, σας το υπογράφω. αν δεν βγεί το XPERIA να το δοκιμάσει ο κόσμος και να μάθει η HTC τι πρέπει να διορθώσει ώστε να φτιάξει κάτι καλύτερο απο αυτό, τότε δεν πρόκειται να βγεί το TyTN III. εγώ μπορώ να ζητήσω να είναι όπως το iPhone, αλλά να έχει wm6? τι ωραία που θα ήταν.

αυτή η φωτογραφία, τι ακριβώς είναι? TyTN III πάντως κανένα δεν θα είναι απο αυτά, σας το υπογράφω. αν δεν βγεί το XPERIA να το δοκιμάσει ο κόσμος και να μάθει η HTC τι πρέπει να διορθώσει ώστε να φτιάξει κάτι καλύτερο απο αυτό, τότε δεν πρόκειται να βγεί το TyTN III. εγώ μπορώ να ζητήσω να είναι όπως το iPhone, αλλά να έχει wm6? τι ωραία που θα ήταν.

Tι σχέση έχει η εμφάνιση με τις βελτιώσεις που πιθανόν να γίνουν γενικότερα.

Το σχήμα μάλλον αυτό θα είναι, άλλωστε αυτό που βλέπουμε μπορεί να μη δουλεύει κιόλας.

Επίσης αν το iphone είχε wm6 δεν θα ήταν iphone.

είπα πως θα μου άρεσε. δυστυχώς με βολεύουν πολύ η συσκευές που λειτουργούν καλά με δάχτυλα παρά με πενάκι, για αυτό μ'αρέσει το Touch και το iPhone, αλλά τι να τα κάνεις αν έχουν περιορισμένες εφαρμογές? ανέφερα το xperia, γιατί είπα πως αν δεν κυκλοφορήσει πρώτα αυτό γενικά σαν συσκευή να δουν αν θα πουλήσει, δεν γίνεται να ξεκινήσουν ένα προϊόν έτσι στα τυφλά χωρίς να ξέρουν τι λάθος κάνανε. το σχήμα όντως θα είναι παραληλόγραμμο έχεις δίκιο.

• Administrators
είπα πως θα μου άρεσε. δυστυχώς με βολεύουν πολύ η συσκευές που λειτουργούν καλά με δάχτυλα παρά με πενάκι, για αυτό μ'αρέσει το Touch και το iPhone, αλλά τι να τα κάνεις αν έχουν περιορισμένες εφαρμογές?

To Touch Cruise? :worry:

Modpic.gif

μ'αρέσει το cruise. αλλά έχει πολύ χάλια οθόνη. δεν ξέρω αν το έχεις δοκιμάσει, αλλά έχει μια πολύ περίεργη αίσθηση. η αλήθεια πάντως είναι πως αν δεν έπερνα το Kaiser θα έπερνα το cruise.

• Administrators
Se katalabainw ti les. Afti itan kai i diki mou prwti entypwsi se sygkrisi me to Kaiser. Sti synexeia omws eksoikeiwnesai poly grigora me tin diaforetiki aisthisi kai pistevw pws de tha mporouse na einai alliws.

Modpic.gif

θα μπορούσε να έχει την ίδια αίσθηση που έχει το touch.

• Administrators
Ma me to Touch tin idia exei (kai an allakseis kai tin evaisthisia mesw Registry akoma kalyteri). Egw gia to Kaiser eipa oti exei diaforetiki aisthisi kati pou einai logiko eksallou.

Modpic.gif

θα μπορούσε να έχει την ίδια αίσθηση που έχει το touch.

Επειδη ειχα το Touch πριν παρω το TC στην αρχη και εμενα μου φανηκε καπως η αισθηση της οθονης στην αρχη,τωρα ομως δε μπορω να γυρισω πισω!!Πιστευω απο εδω και περα θα ειναι ετσι η αισθηση των οθονων αφης.

Οσο για το WebViRuS που θελει να ειναι σα το iPhone, αλλά να έχει wm6 θελω να πω δε θα ηταν μονο ωραία..θα ηταν ΤΕΛΕΙΑ!!!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Οσο για το WebViRuS που θελει να ειναι σα το iPhone, αλλά να έχει wm6 θελω να πω δε θα ηταν μονο ωραία..θα ηταν ΤΕΛΕΙΑ!!!:)

ετσι ακριβως Μανο :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

είπα ωραία για να μην δείξω υπερβολικός :D

και αυτό το cruise ρε παιδί μου τι τα θέλει τα κουμπιά στο κάτω μέρος της οθόνης? σαν αγκούρια είναι. δεν θέλουμε κουμπιά. μόνο ένα power on και ούτε. (και οπωσδήποτε ένα reset κουμπί :D)

• Administrators

Gigabyte GSmart MS808

(Ki as exei ta koumpakia pou den aresoun sto Thodwri)

Modpic.gif

είπα ωραία για να μην δείξω υπερβολικός :D

και αυτό το cruise ρε παιδί μου τι τα θέλει τα κουμπιά στο κάτω μέρος της οθόνης? σαν αγκούρια είναι. δεν θέλουμε κουμπιά. μόνο ένα power on και ούτε. (και οπωσδήποτε ένα reset κουμπί :D)

εσενα σου ειναι απαραιτητο το soft reset button :p:lol::lol:

Gigabyte GSmart MS808

(Ki as exei ta koumpakia pou den aresoun sto Thodwri)

αστον να λεει Γιαννη ;)

ετσι κανει και θα δεις που θα το παρει πριν απο καθε αλλον :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

πως μου είχε ξεφύγει αυτό το κουκλάκι? για τα κουμπιά θα κάνω τα στραβά μάτια, είναι μικρά και δεν φαίνονται. πωλείται kaiser περασμένο απο τρελά test drive οπότε δεν θα έχετε προβλήματα στο μέλλον, μιας και αντέχει με τέτοιο κάτοχο τόσο καιρό, και φυσικά σε άψογη κατάσταση :D και αν το πάρετε μετρητά..... δώρο το τασάκι.

με τους drivers των γραφικών ξέρουμε τίποτα? η θα την πατήσουμε όπως το kaiser. το μόνο του μειονέκτημα είναι πως είναι πολύ ψηλό.

εσενα σου ειναι απαραιτητο το soft reset button :p:lol::lol:

αστον να λεει Γιαννη ;)

ούτε να με είχε γεννήσει αυτός ο άνθρωπος :lol:

ούτε να με είχε γεννήσει αυτός ο άνθρωπος :lol:

η πειρα τοσων χρονων Θοδωρη...η πειρα :D:D

• Administrators

Sti sygkekrimeni periptwsi exw tin entypwsi oti tha ginei 100stari gia to poios tha to parei prwtos! :p

Modpic.gif

θα το πάμε ανα ηλικία. επειδή είμαι μικρότερος με λιγότερη υπομονή μπαίνω μπροστά :D

• Administrators

Mexri tote... mias kai opws tonises kai esy, eisai o mikroteros, mporei na exeis parasyrthei apo tin omorfia tou Samsung SGH-i900 pou moiazei akoma perissotero me iphone (kai fainetai eksisou aksiologi syskevi).

(Dimitri... prospathw na ton mperdepsw, les na ta kataferw?)

Modpic.gif

μπα δεν παίζει :) το gigabyte θέλω. το samsung δεν με ενθουσίασε.

(Dimitri... prospathw na ton mperdepsw, les na ta kataferw?)

αν το παρουμε εμεις και το επιβεβαιωσει με τα ματια του κι ολας :lol: μπορει....αλλιως δυσκολο το βλεπω :O

μπα δεν παίζει :) το gigabyte θέλω. το samsung δεν με ενθουσίασε.

ασε ...ξερω....ειναι να μην σου κολησει κατι :cry: :X :lol::p:D