xerolas Δημοσιεύτηκε August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 3, 2003 Οταν θέλετε να αλλάξετε συσκευή (λόγω παλαιοτητας η οτιδήποτε άλλο) πάτε σε νέο νούμερο με σε νέα σύνδεση,χρησιμοποιείτε τυχόν επιδότηση ως παλιος χρήστης η αγοράζετε την συσκευή ανεξάρτητα ?? Παράθεση " Similis simili gaudet" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Αν έκανα νέα σύνδεση για κάθε κινητό που αγόραζα δεν θα ήξερα τι να πρωτοπληρώσω! Προτιμώ να αγοράζω μια συσκευή μόνη της! Φέτος όμως σκεφτομαι να κάνω την πρώτη μου σύνδεση, οπότε θα εποφεληθώ και απο την επιδότηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Simfwnw ki egw,kalitera na pairneis thn siskeuh moni ths kai na mhn allazeis ka8e ligo ari8mous!Eksalou panw-katw ta idia lefta erxetai me to na th pareis me sindesi.Ki exeis kai to kefali sou isixo na mhn trexeis ka8e mhna na plirwneis logariasmous! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 απλή αγορά. με μετρητά ή με δώσεις άτοκες φυσικά. :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Καθε χρονο αλλαζω νουμερο και συσκευη... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον trod Καθε χρονο αλλαζω νουμερο και συσκευη... :blink: και οι θαυμάστριες? πως ξέρουν τον νέο σου αριθμό??? εγώ τουλάχιστον αυτό το πρόβλημα έχω όταν άλλαξα αριθμό πέρσυ το καλοκαίρι :D (με πείραξε το ξενύχτι... :whistle: ) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Εγώ κάθε χρόνο ανανέωση.Δεν με πάει να με χάσουν οι θαυμάστριές μου :cool: :whistle: Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Με απλή αγορά. Γιατί να αλλάζω νούμερο κάθε τρεις και λίγο ή να πληρώνω 2-3-4 πάγια τσάμπα? Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Εαν πρόκειται για συσκευή αξίας μεγαλύτερης των 200 ευρώ, συνήθως συμφέρει η νέα σύνδεση, γιατί επωφελείσαι και τον "δωρεάν" χρόνο ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Μακράν η καλύτερη μέθοδος δεν είναι η επέκταση συμβολαίου? Εχω το ίδιο νούμερο από το 1998 και παίρνω με επιδότηση μία συσκευή το χρόνο. Με σύνδεση στο τρίωρο πάγιο μου έρχεται πολύ φθηνα τελικά. Βέβαια έτσι κι αλλιώς εξαντλώ τα 180 λεπτά το μήνα οπότε με συμφέρει αυτή η μέθοδος. Μετρώντας τιμές και συγκρίνοντας θα δείτε ότι είτε ως "νέος" πελάτης είτε ως παλιός με επέκταση, τα ίδια χρήματα δίνεις για τη συσκευή τελικά.. Οπότε γιατί να αλλάζεις νούμερο? Κ. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Παλιότερα έκανα νέα σύνδεση όταν ήθελα να αλλάξω συσκευή. Τώρα όταν θέλω κάποια συσκευή, προτιμώ να την αγοράσω. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Ανάλογα τι θες πιό πολύ νούμερο ή συσκευή....Πάντως ο χρόνος ομιλίας είναι δέλεαρ να πάρεις με επιδότιση και συσκευή ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parischri Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Εγώ πάντως τα υπολόγισα....Αν πάρεις <<δωρεάν>> το Τ610 στο Vodafone 600 πληρώνεις πάγιο μόνον 858 ευρώπουλα.Τζάμπα πραμα δηλαδή :p ενώ αν το πάρεις σκέτο σκας μόνο 388....So simple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον parischri Εγώ πάντως τα υπολόγισα....Αν πάρεις <<δωρεάν>> το Τ610 στο Vodafone 600 πληρώνεις πάγιο μόνον 858 ευρώπουλα.Τζάμπα πραμα δηλαδή :p ενώ αν το πάρεις σκέτο σκας μόνο 388....So simple Μα, αν δεν χρειάζεσαι τα 600 λεπτά μηνιαίως, δεν θα επιλέξεις το 600 αλλά ένα μικρότερο πρόγραμμα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον parischri Εγώ πάντως τα υπολόγισα....Αν πάρεις <<δωρεάν>> το Τ610 στο Vodafone 600 πληρώνεις πάγιο μόνον 858 ευρώπουλα.Τζάμπα πραμα δηλαδή :p ενώ αν το πάρεις σκέτο σκας μόνο 388....So simple Μα, αγαπητέ, αυτές οι προσφορές ταιριάζουν σε εκείνους που μιλούν έτσι κι αλλιως τόσο πολύ. Δεν είναι για τον καθενα. Όταν κάποιος είναι ήδη στο πρόγραμμα των 600 λεπτών τα πληρώνει ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ τα ευρώπουλα. Όπως εγώ πληρώνω (για το τρίωρο) 23€ επί 12 μήνες ίσον 276€+SMS+MMS+o χρόνος μετά τα 180 min+ΦΠΑ είναι σχεδόν 700€ το χρόνο. Αφού αυτα τα πληρώνω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ γιατι να αγορασω συσκευη χωρίς επιδότηση αφού η βόντα τον Μάιο μου "έδωσε" 200€ για αγορά συσκευής;;;; Όποιος έχει το Βοντα 600 πληρώνει 70€ το μήνα επειδη αυτη ειναι η χρηση του. Οποτε γιατι να μην παρει ΤΖΑΜΠΑ το Έρικσον???? Τουτέστιν λύστε μου την απορία: Γιατί ένας συνδρομητής με συμβόλαιο να αλλάξει αριθμό όταν υπάρχει η επέκταση με την ίδια επιδότηση?? (για να μην πω καλύτερη αν είσαι καλός πελατης). Επίσης γιατί να αγοράσεις μόνη της (καινούρια) συσκευή όταν υπάρχουν οι επιδοτήσεις?? Αυτά Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parischri Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Τότε να δώσω ένα πιο πειστικό παράδειγμα..Εγώ ας πούμε είμαι χρήστης των SMS..Aν πάρω συσευή στο πρόγραμμα της Voda SMS 150,που είναι το πιο συμφέρον για τη χρήση που κάνω εγώ,με το πάγιο που πληρώνω στην ουσία πληρώνω τα 150 αυτά SMS (που δίνονται <<δωρεάν>>) ακριβότερα απ' ότι αν έστελνα 150 SMS με Cu που έχω τώρα...Για τη χρήση που κάνω εγώ λοιπόν είναι καλύτερα να έχει κανείς κάρτα που είναι πιο φθήνα τα μηνύματα απ'ότι αν έχεις συμβόλαιο(καιστις 3 εταιρείες πλην της Q για την οποία στοιχεία δεν γνωρίζω).. και επομένως να αγοράζεις τη συσκευή μόνος σου και φυσικά αν γίνεται με άτοκες δόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Τουτέστιν λύστε μου την απορία: Γιατί ένας συνδρομητής με συμβόλαιο να αλλάξει αριθμό όταν υπάρχει η επέκταση με την ίδια επιδότηση?? (για να μην πω καλύτερη αν είσαι καλός πελατης). Επίσης γιατί να αγοράσεις μόνη της (καινούρια) συσκευή όταν υπάρχουν οι επιδοτήσεις?? Δεν είναι καθόλου ίδιες οι επιδοτήσεις. Ειδικά στη vodafone η οποιά υπολογίζει την επιδότηση και από τις κλήσεις που δέχεσαι, η επιδότηση για αναβάθμιση μπορεί να είναι πολύ μικρή ή 0! Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Γενικά οι επιδοτήσεις της vodafone είναι χάλια, δυστυχώς. Είναι ένας από τους λόγους που παλιότερα άλλαζα νούμερο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 βασικά έχω μια κάρτα που τον αριθμό τον ξερουν όλοι,και μια εφεδρική σύνδεση (που τον αριθμό δεν ξέρει κανεις:lol:) την οποία κάθε χρόνο διακόπτο και κάνω καινούργια έτσι έχω καλή επιδότηση ανάλογα τα προγράμματα.Ύστερα βάζω την καρτούλα μου στην νέα συσκευή and that's all :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GrieveR Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Nomizw pws to kalytero einai na xrhsimopoiei kaneis tin epidothsh h to poly poly na agorazei kainouria syskeyh an to epitrepei to valantio....alimono an eprepe dhladh molis allazeis kinhto na eixes na plhrwneis ka8e mhna +ena neo logariasmo :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic Ειδικά στη vodafone η οποιά υπολογίζει την επιδότηση και από τις κλήσεις που δέχεσαι με ποιο τρόπο ακριβώς ξέρεις? :confused: Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον GrieveR alimono an eprepe dhladh molis allazeis kinhto na eixes na plhrwneis ka8e mhna +ena neo logariasmo :) Εννοείται ότι την παλία σύνδεση την κόβεις, οπότε πληρώνεις ένα λογαριασμό το μήνα πάλι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lemanis με ποιο τρόπο ακριβώς ξέρεις? :confused: Σπύρος δυστυχώς όχι.. το έχουν μυστικό. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 πώς να γίνεται άραγε? αν πχ. δέχεσαι πολλές κλήσεις από άλλο κινητό βόνταφον (οπότε αυτοί κονομάνε πιο πολύ) τότε έχεις μεγαλύτερη επιδότηση? :confused: :confused: Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lemanis πώς να γίνεται άραγε? αν πχ. δέχεσαι πολλές κλήσεις από άλλο κινητό βόνταφον (οπότε αυτοί κονομάνε πιο πολύ) τότε έχεις μεγαλύτερη επιδότηση? :confused: :confused: Σπύρος Όχι ακριβώς. Αυτοί κερδίζουν επίσης όταν σε καλούν από άλλα δίκτυα λόγω των τελών τερματισμού! ;) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts