Toxicity Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Το εχω παρατηρησει κι εγω. Με καρτα cosmote στο se k750 πολλες φορες δεν ερχεται καθολου ενω στο soul ερχεται μολις ανοιξω το κινητο. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Το εχω παρατηρησει κι εγω. Με καρτα cosmote στο se k750 πολλες φορες δεν ερχεται καθολου ενω στο soul ερχεται μολις ανοιξω το κινητο. και στο δικο μου κ750 με cosmote μπορει να κανει και μια μερα να ερθει μπορει να ερθει και αμεσως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsar10 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Πήρα πριν 2-3 μέρες το Τ303 και παρατήρησα οτι το σήμα "ανεβοκατεβαίνει" συνέχεια. Δίπλα σε ένα Κ800 το οποίο εχει σταθερό σήμα, το Τ303 μια δεν εχει καθόλου, μια full, μια λίγο , ολα αυτά σε δευτερόλεπτα. Παρατήρησε κανείς από τους κατόχους τέτοια συμπεριφορά? Λέω να το πάω για αλλαγή γιατί μου έσπασε τα νεύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Πήρα πριν 2-3 μέρες το Τ303 και παρατήρησα οτι το σήμα "ανεβοκατεβαίνει" συνέχεια. Δίπλα σε ένα Κ800 το οποίο εχει σταθερό σήμα, το Τ303 μια δεν εχει καθόλου, μια full, μια λίγο , ολα αυτά σε δευτερόλεπτα. Παρατήρησε κανείς από τους κατόχους τέτοια συμπεριφορά? Λέω να το πάω για αλλαγή γιατί μου έσπασε τα νεύρα. Και για αλλαγη να το πας δεν νομιζω να το δεχθουν. τωρα αμα χανει το σημα,και δειχνει οτι το κινητο ειναι κλειστο,αλλαζει το πραγμα.αλλα για στιγμιαιο χασιμο,δεν νομιζω να παιζει και προβλημα.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsar10 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Και για αλλαγη να το πας δεν νομιζω να το δεχθουν. τωρα αμα χανει το σημα,και δειχνει οτι το κινητο ειναι κλειστο,αλλαζει το πραγμα.αλλα για στιγμιαιο χασιμο,δεν νομιζω να παιζει και προβλημα.:cool: Ναι αλλά αυτό πρώτη φορά το βλέπω σε κινητό (είχα πάνω από 10 συσκευές στην κατοχή μου μέχρι τώρα) και βασικά δεν είναι στιγμιαίο ακριβώς, το σήμα χάνεται (στο display) για αρκετά δεύτερα. Πάντως έχω δικαίωμα αλλαγής μέσα στις 10 πρώτες μέρες (ετσι μου είπαν στον Γερμανό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Εγώ που το αγόρασα πριν ένα μήνα από το e-shop, δεν έχω συναντήσει τέτοιο πρόβλημα. Από τότε έχω να κλείσω και το κινητό ;) Πάντως η μόνη παραφωνία που θέλει διόρθωση, είναι ότι για μια ακόμη φορά δεν έχουν βάλει το "ς", ούτε στη προσθήκη συμβόλου.. Ας ελπίσουμε σε διόρθωση σε κάποιο μελλοντική αναβάθμιση λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Ναι αλλά αυτό πρώτη φορά το βλέπω σε κινητό (είχα πάνω από 10 συσκευές στην κατοχή μου μέχρι τώρα) και βασικά δεν είναι στιγμιαίο ακριβώς, το σήμα χάνεται (στο display) για αρκετά δεύτερα. Πάντως έχω δικαίωμα αλλαγής μέσα στις 10 πρώτες μέρες (ετσι μου είπαν στον Γερμανό) Εχεις! μεσα σε 7 εργασιμες μερες.:) Πηγαινε'το. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Τελικα δεν υπαρχει τροπος να συγχρονισουμε το κινητο με PC (βλ. Outlook) ? Εγκατεστησα το SE PC Suite, λλα δεν μπορεσε να δει το κινητο μεσω Bluetooth. Τι κανουμε τωρα ? Εχω περιπου 500 επαφες με αρκετα πεδία η κάθε μια. Τι κανουμε ? Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Mε myphoneExplorer δεν γίνεται κάτι ;;; Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Ηταν το πρώτο που δοκιμασα πριν το PC Suite, αλλα δυστυχως τιποτα Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itsosse Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Τελικα δεν υπαρχει τροπος να συγχρονισουμε το κινητο με PC (βλ. Outlook) ? Εγκατεστησα το SE PC Suite, λλα δεν μπορεσε να δει το κινητο μεσω Bluetooth. Τι κανουμε τωρα ? Εχω περιπου 500 επαφες με αρκετα πεδία η κάθε μια. Τι κανουμε ? ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΤΟ PC SUITE ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ? ΝΟΜΙΖΩ OTI ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΤΟ PC SUITE ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ? ΝΟΜΙΖΩ OTI ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Με καλωδιο δεν δοκιμασα γιατι δεν ειχα. Ξερουμε τυπο καλωδιου και απο που θα το παρω (εννοω καποιο καταστημα που να ξερουμε οτι το εχει σιγουρα και οχι γενικα "κατστηματα ηλεκτρονικών") ? Και πως θα κανουμε το PC Suite να διαβασει τα δεδομενα του Outlook σε επαφες, ημερολογιο, σημειωσεις κλπ ? Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το καλώδιο που είχα από το P990i. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το καλώδιο που είχα από το P990i. Και κανεις κανονικα συγχρονισμο ? Διαβαζει το MyPhoneExplorer τα αρχεια του Outlook ? Μπορεις να μου πεις τον τυπο του καλωδιου να ψαξω αυριο να το βρω ? Δεν με παιρνει για οτιδηποτε αλλο (βλεπε χειροκινητη αποστολη) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Θα το κοιτάξω αύριο, γιατί έχει πέσει κούραση σήμερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Πάντως η μόνη παραφωνία που θέλει διόρθωση, είναι ότι για μια ακόμη φορά δεν έχουν βάλει το "ς", ούτε στη προσθήκη συμβόλου.. Ας ελπίσουμε σε διόρθωση σε κάποιο μελλοντική αναβάθμιση λογισμικού. Για να γράψει ένα SE το ''ς'' θα πρέπει να γράφεις με Τ9.Όταν δεν έχεις ενεργοποιήσει το Τ9 και γράφεις το μόνο σίγμα που σου εμφανίζει είναι το ''σ'',ενώ το Τ9 ξέρει τη λέξη και την γράφει με ''ς'';).Δοκίμασε το και πες μου:). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Ναι το γνωρίζω αυτό, αλλά στο K750i και αρχικά στο P990i το είχε μέσω της προσθήκης συμβόλου. Δε μου αρέσει καθόλου η χρήση του λεξικού και ευελπιστώ σε κάποια μελλοντική διόρθωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Και κανεις κανονικα συγχρονισμο ? Διαβαζει το MyPhoneExplorer τα αρχεια του Outlook ? Μπορεις να μου πεις τον τυπο του καλωδιου να ψαξω αυριο να το βρω ? Δεν με παιρνει για οτιδηποτε αλλο (βλεπε χειροκινητη αποστολη) Από τη στιγμή που το τηλέφωνο, όταν συνδέεις το καλώδιο έχει μόνο λειτουργία file transfer και όχι phone mode, θα είναι λίγο δύσκολο να συγχρονιστεί με το outlook. Η SE δεν δίνει software για το συγκεκριμένο μοντέλο και το MyPhoneExplorer δε το αναγνωρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Από τη στιγμή που το τηλέφωνο, όταν συνδέεις το καλώδιο έχει μόνο λειτουργία file transfer και όχι phone mode, θα είναι λίγο δύσκολο να συγχρονιστεί με το outlook. Η SE δεν δίνει software για το συγκεκριμένο μοντέλο και το MyPhoneExplorer δε το αναγνωρίζει. Και εγω ετσι λεω. Κοινως τον ηπιαμε. Αρα το ξεχναμε και το παω πισω, ετσι κι αλλοιως ειχε πρόβλημα στην αναπαραγωγη των ηχων κλήσης Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Τι εννοείς πρόβλημα στην αναπαραγωγή των ήχων κλήσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Τι εννοείς πρόβλημα στην αναπαραγωγή των ήχων κλήσης; Εννοω οταν πας στους ηχους κλησης και επιλεγεις να κανεις αναπαραγωγη καποιον ηχο για να τσεκαρεις πως ακουγεται, ωστε στη συνεχεια μετα να τον επιλεξεις σαν ηχο κλησης στο συγκεκριμενο προφιλ που επεξεργαζεσαι. Ενω δειχνει οτι κανει αναπαραγωγη, ο ηχος δεν ακουγεται. Πηγα σημερα στο ΠΛΑΙΣΙΟ απο οπου το πηρα χθες το μεσημερι και δοκιμασα το εκθεσειακο και επαιζε κανονικα. Ασε δε που στο site τους σε παραπλανουν λεγοντας οτι κανει συγχρονιμο με PC ενω δεν κανει. Οποτε αυριο παω για επιστροφη και αλλαγη μοντελου Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Τότε έχεις προβληματικό τηλέφωνο. Μάλλον όταν λένε ότι συγχρονίζεται με τον υπολογιστή, θα εννοούν τη μεταφορά αρχείων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsar10 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Δοκίμασα με καλώδιο της SE σύνδεση και παίζει μόνο σε file transfer mode. Ξεχάστε το phone mode. Ό μόνος τρόπος να περάσεις τηλέφωνα είναι μέσω bluetooth από άλλο τηλέφωνο, εγώ το έκανα απο Κ800, δεν ξέρω αν παίζει σωστά με άλλα non-SE κινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Αγόρασε ένας γνωστός μου το συγκεκριμένο κινητό και παραπονιέται ότι ακούει έναν θόρυβο όταν μιλάει. Σα να τρίβονται καλώδια ή κάτι τετοιο. ΤΟ έχετε παρατηρήσει? Είναι ενοχλητικό αλλά του είπα πως από τη στιγμή που δουλεύει δεν πρόκειται να το αλλάξουν. Το καλό είναι πως το αγόρασε από το πλαίσιο. Εχετε μήπως καμιά ιδέα? Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Δοκίμασε να βάλει κάρτα άλλου δικτύου?Μπορεί να ήταν πρόβλημα του δικτύου που έχει.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts