stefanostam Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 @ Moralas Χθες προσπάθησα και εγώ να χακάρω το δικό μου και κολλούσε στο ίδιο σημείο κ κατέβασα ένα πακέτο που βρίσκεται στην προηγούμενη σελίδα με την επόμενη έκδοση του HelloOX...Δοκίμασε με αυτό και τις οδηγίες που έχει το txt μέσα σε εκείνο το rar... Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicnos Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 λοιπον, επιδη κ εμενα κολλουσε εγω εκανα αυτο περνας παλι το MapDrives, πατας στο hello0X (το εικονιδιο με τον ταυρο) που ειναι στις εφαρμογες, με την 2η περναει. και μετα ολα οκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Πάλι τα ίδια κάνει... Να δοκιμάσω με την 1.01 ή την 1.02? Επίσης αυτό που δε κατάλαβα είναι: ***must sign with a 17 capability Dev Cert*** Τι εννοεί με αυτό? Εγώ έκανα sign τις εφαρμογές που θέλει μέσω του s60SignSis και του πιστοποιητικού που πήρα από το αντίστοιχο site. Τελικά χωρίς να καταλάβω πως περάστικε.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenace Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 καλησπερα!!θα ηθελα να ρωτησω με πιο τροπο να χακαρω το κινητο μ n82 v30??..me ton 2o pantos δεν εγινε τπτ!!δεν βλεπω το sys !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggosa Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 καλησπερα!!θα ηθελα να ρωτησω με πιο τροπο να χακαρω το κινητο μ n82 v30??..me ton 2o pantos δεν εγινε τπτ!!δεν βλεπω το sys !!! Τον 3ο. Δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenace Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 καλημερα!!!ουτε με τον τριτο τροπο το ανοιγει το σις!!ευχαριστω παντως!!θα παρω τη σιγουρη λυση του πιστοποιητικοϋ!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIO21 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 βγηκε καινουργια εκδοση του hellox.. η 1.03...και πλεον δεν χρειαζεται εγκατασταση το mapdrives...αρκει το hellox...ειναι πιο ευκολο τωρα.. :) Παράθεση καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggosa Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 καλημερα!!!ουτε με τον τριτο τροπο το ανοιγει το σις!!ευχαριστω παντως!!θα παρω τη σιγουρη λυση του πιστοποιητικοϋ!!:) O τρίτος τρόπος προυποθέτει ότι θα πάρεις πρώτα πιστοποιητικό ώστε να μπορείς να "επισημοποιήσεις" το hellox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padoflinos Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 ρε παιδιά τι γίνεται με τα hellox.εχω δοκιμασει ολεσ τις versions του hellox μεχρι την 1.03 και παντα κολλαει στο σημειο appluing paches!γιατι ρε ****το εχω το e71 με το frimware 200 το τελευταιο plz help μου χουν σπασει τα νευρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 παιδια μια βοηθεια παρακαλω. προσπαθω να κανω τον 3ο τροπο. τρεχω το hellox και αφου τρεχει μιαζει να κολαει αφου γραφει συννεχεια applying open4all , τοση πολη ωρα περνει? τι αλο να κανω? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 @padoflinos και @ababapanos δοκιμαστε με τον παρακατω τροπο και τα αρχεια που επισυναπτω. Ελπιζω να λειτουργει και στις συσκευες σας.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2671799#post2671799 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Ενημερώθηκε με την έκδοση 1.03 του HelloOX ο 3ο τρόπος του πρώτου post! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titos18 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Να σας ρωτήσω, εγώ που ακόμα έχω hackαρισμένη την έκδοση 20.0.062 του Ν82 και κάνω εγκατάσταση unsinged εφαρμογές κανονικά υποτίθεται πως μετά από το update στην 30 το instalserv δεν θα πειραχτεί και θα μπορώ να κάνω εγκατάσταση unsinged εφαρμογές ακόμα, σωστά? Το ρωτάω γιατί αν είναι έτσι λογικά δεν θα χρειαστεί να κάνω sing το HelloOX για να το εγκαταστήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Ο installserver.exe θα λειτουργει κανονικα... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderGod Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Προσπαθω να καταλαβω, αλλα δε το βρισκω καπου γραμμενο ξεκαθαρα... Έχω το ν85, το οποιο δε χακευεται τελειως, αλλα μπορεις αν το χακάρεις να βλεπεις κ να πειραζεις πλεον τα αρχεια συστηματος. Απο τη στιγμη που installserver για το ν85 δεν υπαρχει σπασμενο, σε τι μπορει να με οφελησει να το χακαρω? Άντε ίσως να βγάλεις τον ήχο της κάμερας. Υπάρχει κάτι αλλο? Και επίσης αυτό που δεν έχω καταλαβει ακριβώς: το χακ εγκαθιστά certificates leftup+BiNPDA+OPDA. Δηλαδή? Βοηθήστε λιγάκι να βρω που παν τα τέσσερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Αρκετοι οπως εγω θελουν να μπαινουν σε ολους τους φακελους της συσκευης τους. Μερικες φορες μπορει να χρειαστει. Με το συγκεκριμενο τροπο μπορεις να κανεις εγκατασταση απευθειας μερικες unsigned εφαρμογες οταν τρεχεις το Patch ChangeSWIpolicyPath. Δοκιμασε το δεν εχεις να χασεις τιποτα! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Και επίσης αυτό που δεν έχω καταλαβει ακριβώς: το χακ εγκαθιστά certificates leftup+BiNPDA+OPDA. Δηλαδή? Βοηθήστε λιγάκι να βρω που παν τα τέσσερα... Τα πιστοποιητικά έχουν κάποιες δυνατότητες (capabilities). Επειδή το πιστοποιητικό που δίνει το OPDA (αυτό δίνουμε και εμείς) δεν τις περιλαμβάνει όλες, έφτιαξαν ένα πιστοποιητικό με όνομα "Leftup_Cert.cer" που έχει όλες αυτές τις δυνατότητες των leftup, BiNPDA, OPDA και είναι ανεξάρτητο από το imei της συσκευής. Ελπίζω να σε βοήθησα να τα ξεκαθαρίσεις λίγο μέσα σου.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderGod Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Τα πιστοποιητικά έχουν κάποιες δυνατότητες (capabilities). Επειδή το πιστοποιητικό που δίνει το OPDA (αυτό δίνουμε και εμείς) δεν τις περιλαμβάνει όλες, έφτιαξαν ένα πιστοποιητικό με όνομα "Leftup_Cert.cer" που έχει όλες αυτές τις δυνατότητες των leftup, BiNPDA, OPDA και είναι ανεξάρτητο από το imei της συσκευής. Ελπίζω να σε βοήθησα να τα ξεκαθαρίσεις λίγο μέσα σου.:) Οκ, μια χαρα ως εδω. Οταν λεει το χακ οτι εγκαθιστα τα πιστοποιητικα αυτα, σημαινει πως αν κανεις sign τις εφαρμογες με το επισυναπτωμενο αρχειο cert απλα θα δουλευουν? ΑΠο οτι καταλαβα δηλαδη, χωρις το χακ, αν κανεις sign τις εφαρμογες με το leftup δε θα δουλευουν ετσι? τοχω τοχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 ρε παιδιά τι γίνεται με τα hellox.εχω δοκιμασει ολεσ τις versions του hellox μεχρι την 1.03 και παντα κολλαει στο σημειο appluing paches!γιατι ρε ****το εχω το e71 με το frimware 200 το τελευταιο plz help μου χουν σπασει τα νευρα παιδια μια βοηθεια παρακαλω. προσπαθω να κανω τον 3ο τροπο. τρεχω το hellox και αφου τρεχει μιαζει να κολαει αφου γραφει συννεχεια applying open4all , τοση πολη ωρα περνει? τι αλο να κανω? Παιδια δεν ξερω αν το λυσατε αυτο το προβλημα που κολλαει στο applying patches αλλα η λυση ειναι στο να υπογραψετε το HelloΧ με το πιστοποιητικο που Leftup που εχει μεσα το αρχειο που κατεβαζετε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 καλησπερα εvας φιλος μου πηρε ενα Ν95 8gbκαι εχει v30,θελει να του περασω τα games απο ngage αλλα βλεπω οτι δεν κανει install το TRK αρχειο οπως ειχα κανει στο δικο μου(v20),ποιος ειναι ο τροπος στο 30firmware? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Εφόσον το πήρε τώρα, πριν αρχίσει να το σετάρει και να το χακάρει πες του να κάνει αναβάθμιση στη V 31.0.015. Τώρα όσο αφορά το ερώτημά σου, θα χρησιμοποιήσει τον 3ο τρόπο από τη πρώτη σελίδα ώστε να χακάρει τη συσκευή του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 ευχαριστω Itchrist86:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloud7 Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Για hacking του n95 v31.0.017 01. Μπητε http://andy.ehandysoft.com/devcert.php για να δημιουργήσετε cert ειδικά για το ΙΜΕΙ σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες της σελίδας για το πως θα παραλαβετε cert για το S603rdSigner 02. χρησιμοποιείστε το cer με το S603rdSigner V1.0.sis για να κανετε sign τις εφαρμογες 03. Sign και install MapDrives_v1.00_Unsigned.sis 04. Install JBakTaskMan_v1.00Signed.sis 05. αντιγραψτε το MapDrives.txt στο E:/ 06. αντιγραψτε το installserver.exe στο E:/Hack/sys/bin/ 07. τρεξτε το JBak Taskman και πιγαινετε (Menu > Tools > Apps launch > MapDrives > Press More > Programs Rules > επιλεχτε "AutoStart" -> OK) 08. καντε επανεκκινηση 09. Uninstall MapDrives 10. Sign και install MapDrive_Y.sis και μετα τρεξτε την εφαρμογή 11. Install Modo και μετα τρεξτε την εφαρμογή 12. τρεξτε το Modo, και αντιγραψτε το Installserver.exe απο Y:/sys/bin/ στο C:/sys/bin/ (μπορει να ειναι και στο H:/sys/bin/) 13. Install BiNPDA Sec platform hack.sis 14. καντε επανεκκινηση 15. Delete/Uninstall τα εξης: JBakTaskMan_v1.00Signed.sis MapDrive.sis S603rdSigner V1.0.sis Modo_0.50.sis Y:/sys/bin/installserver.exe 16. Επανεκκινηση και ειστε ετοιμοι! Καλη σας διασκέδαση! Οσοι το δοκιμάσουν θα ήθελα ενα σχολιο παρακαλω! Εγω που το εκανα, πραγματικα χαιρομαι το κινιτο μου! Αν εχει ξαναγραφει το παραπάνω με συγχωρητε για την επανάληψη (και τυχον ορθπγραφικά λαθη)! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Υπάρχει πολύ πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος! Απλά δες τον 3ο τρόπο στη πρώτη σελίδα.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloud7 Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Μια ερώτηση. ο 3ος τρόπος ισχύει και για το n95 v31.0.017? Ρωτάω γιατί έφαγα πολύ χρόνο μέχρι να βρω το συγκεκριμένο τρόπο, τον οποίο τον βρήκα πριν απο δύο εβδομάδες περίπου ενω εδώ βλέπω οτι υπάρχει από τον περσινό Μάρτιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts