nikoskat Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Παιδιά, επειδή απ' ό,τι φαίνεται έχω χάσει κάποια επεισόδια :O, χάνουμε κάτι στο Ν82 από το καινούργιο χακάρισμα έναντι του παλιού (αυτού με Caps On/Off)??? Το τηλέφωνο είναι συνεχώς χακαρισμένο? Υπάρχει κάποιος "διακόπτης" που όταν θέλουμε να επιτρέπει πρόσβση στους φακέλους συστήματος και όταν δε θέλουμε να την αποκλείει? :confused: Αν δουλεύει όπως παλιά, θα ψαχτώ κι εγώ να αναβαθμίσω στην έκδοση 31 και θα χακάρω. :D οχι ειναι το ιδιο χακ, με patch γινεται που λεγεται open4all. αν θες το τρεχεις αυτοματα και τρεχει μαζι με την εκκινηση του κινητου, επισης απενεργοποιειται οποτε θελεις. ειναι φουλ χακεμα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Παιδια με το firmware 31 στο Ν95 8g εχει βαλει κανεις παιχνιδια του Νgage? σπασμενα... Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 οχι ειναι το ιδιο χακ, με patch γινεται που λεγεται open4all. αν θες το τρεχεις αυτοματα και τρεχει μαζι με την εκκινηση του κινητου, επισης απενεργοποιειται οποτε θελεις. ειναι φουλ χακεμα :D Ωραίος Νικολάκη, θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. :D Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Εχω την 31. Δεν το είχα χακάρει ποτέ. Εκανα τον 3ο τρόπο και μου έβαλε ένα ROMpatcher. Με αυτό τι κάνω; Δεν δίνει πληροφορίες... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
commandante Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 απο οτι εχει παρει το ματι μ ειναι σαν caps on caps off δεν το εχω δοκιμασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Α εντάξει τώρα το πιασα...:lol: τι κάνει αυτό το caps on caps off; Για να βάζεις unsigned sis; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
commandante Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 απενεργοπειει τους περιορισμους της συσκευης για να μπορεις να πειράξεις αρχεία συστήματος και το αντιθετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 απο οτι εχει παρει το ματι μ ειναι σαν caps on caps off δεν το εχω δοκιμασει Εχω την 31. Δεν το είχα χακάρει ποτέ. Εκανα τον 3ο τρόπο και μου έβαλε ένα ROMpatcher. Με αυτό τι κάνω; Δεν δίνει πληροφορίες... Α εντάξει τώρα το πιασα...:lol: τι κάνει αυτό το caps on caps off; Για να βάζεις unsigned sis; Σωστά.:) Επειδή δεν υπάρχουν τα Caps ON/OFF, η δυνατότητα να έχεις πρόσβαση στους sys και private δίνεται πλέον μέσω του patch open4all που περιέχει ο ROM Patcher. το Ν78 τουλαχιστον χακαρεται οσον αφορα τους κρυφους φακελους και την προσπελαση τους; μονο για τις unsigned εμεινε; Νίκο δες αυτό και τα άλλα 2 που ακολουθούν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Εγω που έχω βγάλει το ROM Patcher πειράζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Εγω που έχω βγάλει το ROM Patcher πειράζει? Tι firmware εχει η συσκευη σου? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 V31 με hellox hack. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 V31 με hellox hack. το ROM Patcher πρεπει να βαλεις με το Patch -Open4All- Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggosa Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Μια μικρή βοήθεια. Έχω το Ν82 με V30 firmware. Θα δουλέψει κάποιος από τους τρόπους που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα? 0 3ος ίσως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ναι ο 3ος είναι για σένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Μια μικρή βοήθεια. Έχω το Ν82 με V30 firmware. Θα δουλέψει κάποιος από τους τρόπους που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα? 0 3ος ίσως... 0 3ος τροπος 100% Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Έχει δοκιμάσει κανείς τον 3ο τρόπο σε Ν78 με την τελευταία έκδοση να μας πει αν δούλεψε; Δεν έχω ούτε υπολογιστή ούτε την τελευταία έκδοση λογισμικού για να το δοκιμάσω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ναι Γιώργο. Δες εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggosa Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 0 3ος τροπος 100% Ναι ο 3ος είναι για σένα. Ευχαριστώ παιδιά. Περιμένω τον κωδικό μου από το άλλο topic για να ξεκινήσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 ρε παιδια για βοηθηστε λιγο γιατι εχω φρικαρει, μετα απο 1+ χρονο που μου ειχαν κλεψει το n95 πηγα χθες ξανα αγορασα το ιδιο ακριβως μοντελο. οπως και παλια πηγα να μπω στην σελιδα symbian signed για να βγαλω πιστοποιητικα κλπ κλπ ομως ο λογαριασμος μου ειχε ληξει και δεν σε αφηνει να γραφτεις με κανενα email :X μετα απο ψαξιμο βρηκα αυτο το ποστ. το κακο ειναι οτι το 95 μου φοραει το firmware 31.0.17 (το τελευταιο δηλαδη) και φανταστειτε..... 1)στο Drakkarious_2[1].02__BETA_ μολις παταω το menu1 μου βγαζει 16error (αντι για 18 που θα επρεπε) παταω σε ολα yes ομως οι κρυφοι φακελοι δεν εμφανιζονται με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω extract τα δυο αρχειακια στο sys\bin 2)στο Drakkarious 3[1].01 δεν βγαζει ΚΑΝ error μολις επιλεγω menu1 και οπως καταλαβαινετε παλι δεν εχω προσβαση στους κρυφους φακελους για να αντιγραψω τα αρχεια και οτα πηγα να εμφανισω τους κρυφους φακελους με τον ποιο δυσκολο τροπο (βλεπε python στο pc, s60_3_1_app_trk_2_7, κλπ κλπ) δεν μπορουσε να γινει η εγκατασταση του s60_3_1_app_trk_2_7 για το γνωστο error και δεν μπορω να κανω manual εγκατασταση γιατι το helloCarbide οπως σας ειπα πριν δεν δουλευει :mad: υπαρχει καμια σωτηρια για εμενα? τουλαχιστον με καποιον τροπο να μπορεσω να υπογραψω 3-4 εφαρμογες που θελω να βαλω. ξενερωσα πολυ ασχημα σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 ρε παιδια για βοηθηστε λιγο γιατι εχω φρικαρει, μετα απο 1+ χρονο που μου ειχαν κλεψει το n95 πηγα χθες ξανα αγορασα το ιδιο ακριβως μοντελο. οπως και παλια πηγα να μπω στην σελιδα symbian signed για να βγαλω πιστοποιητικα κλπ κλπ ομως ο λογαριασμος μου ειχε ληξει και δεν σε αφηνει να γραφτεις με κανενα email :X μετα απο ψαξιμο βρηκα αυτο το ποστ. το κακο ειναι οτι το 95 μου φοραει το firmware 31.0.17 (το τελευταιο δηλαδη) και φανταστειτε..... 1)στο Drakkarious_2[1].02__BETA_ μολις παταω το menu1 μου βγαζει 16error (αντι για 18 που θα επρεπε) παταω σε ολα yes ομως οι κρυφοι φακελοι δεν εμφανιζονται με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω extract τα δυο αρχειακια στο sys\bin 2)στο Drakkarious 3[1].01 δεν βγαζει ΚΑΝ error μολις επιλεγω menu1 και οπως καταλαβαινετε παλι δεν εχω προσβαση στους κρυφους φακελους για να αντιγραψω τα αρχεια και οτα πηγα να εμφανισω τους κρυφους φακελους με τον ποιο δυσκολο τροπο (βλεπε python στο pc, s60_3_1_app_trk_2_7, κλπ κλπ) δεν μπορουσε να γινει η εγκατασταση του s60_3_1_app_trk_2_7 για το γνωστο error και δεν μπορω να κανω manual εγκατασταση γιατι το helloCarbide οπως σας ειπα πριν δεν δουλευει :mad: υπαρχει καμια σωτηρια για εμενα? τουλαχιστον με καποιον τροπο να μπορεσω να υπογραψω 3-4 εφαρμογες που θελω να βαλω. ξενερωσα πολυ ασχημα σημερα κοιταξε εδω για να υπογραψεις οτι θελεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=208801:!:και στην πρωτη σελιδα , εδω που γραφεις, για να το χακαρεις ξανα, την τριτη μεθοδο Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Έχεις μείνει πολύ πίσω... Δες τον 3ο τρόπο στη πρώτη σελίδα και θα είσαι οκ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 σε ευχαριστω πρωτα απο ολα για την απαντηση. λοιπον παω τωρα να τσεκαρω το ποστ που μου υπεδειξες, παντως οσο για το hackαρισμα εγραψα εδω τι παιζει για την τριτη περιπτωση που λες : δεν μπορουσε να γινει η εγκατασταση του s60_3_1_app_trk_2_7 για το γνωστο error (λογο του καινουριου firmware) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Μα ο 3ος τρόπος δεν αναφέρει πουθενά το trk... Ακριβώς κάτω από τον τρόπο με το Drakkarious είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 σε ευχαριστω πρωτα απο ολα για την απαντηση. λοιπον παω τωρα να τσεκαρω το ποστ που μου υπεδειξες, παντως οσο για το hackαρισμα εγραψα εδω τι παιζει για την τριτη περιπτωση που λες : (λογο του καινουριου firmware) ναι δικιο εχεις, μπερδεψα του τροπους... το προβλημα με την τριτη περιπτωση ειναι οτι λεει ξεκαθαρα 1. Υπογράφουμε και εγκαθιστούμε το αρχείο «MapDrives.Unsigned.sis» (δεν δημιουργείται εικονίδιο). 2. Υπογράφουμε και εγκαθιστούμε το αρχείο «HelloOX.Unsigned.sis». 3. Εφόσον εγκατασταθεί, τρέχουμε το «HelloOX.Unsigned.sis». και εγω εφοσον δεν εχω πιστοποιητικο δεν μπορω να υπογραψω.... σχετικα με το λινκ που μου εδωσες χθες παλι δεν εβγαλα πολυ ακρη γιατι διαβασα πολλα και διαφορα για τις υπογραφες, και για διαφορους τροπους και το μονο που καταφερα ηταν να μπερδεφτω εντελος εκεινη την ωρα και να το παρατησω :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 ναι δικιο εχεις, μπερδεψα του τροπους... το προβλημα με την τριτη περιπτωση ειναι οτι λεει ξεκαθαρα και εγω εφοσον δεν εχω πιστοποιητικο δεν μπορω να υπογραψω.... σχετικα με το λινκ που μου εδωσες χθες παλι δεν εβγαλα πολυ ακρη γιατι διαβασα πολλα και διαφορα για τις υπογραφες, και για διαφορους τροπους και το μονο που καταφερα ηταν να μπερδεφτω εντελος εκεινη την ωρα και να το παρατησω :wacko: 1.Μπορεις να βγαλεις πιστοποιητικο ομως πολυ απλα οπως λενε οι οδηγιες απλα ζητα το με βαση το ΙΜΕΙ σου.2. κοιταξε και εδω που υπαρχει αναλυτικος οδηγος xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts