Jump to content

[S60 3rd Edition] Hacks & Patches

liogr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΑΚΥΡΟ προφανώς έκανα λάθος ο 3ος τρόπος είναι αυτός?

Οι κάτοχοι συσκευών S60 3rd Edition Feature Pack 2 για να μπορούν να εγκαθιστούν μη υπογεγραμμένες εφαρμογές (unsigned) θα πρέπει να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες.

Επειδή στις Feature Pack 2 συσκευές το "installserver.exe", δηλαδή το αρχείο που ευθύνεται για την εγκατάσταση unsigned εφαρμογών (εγκαθίσταται κατά την εκτέλεση του HelloOX) δεν λειτουργεί, τη λύση δίνει ένα patch του RomPatcher ονόματι "installserver.rmp".

Για κάθε συσκευή υπάρχει και η αντίστοιχη έκδοση αυτού του patch. Τα διαθέσιμα patches βρίσκονται εδώ.

Εδικά για το Nokia N96-1 υπάρχουν τα ακόλουθα:

* Για παλιότερες εκδόσεις λογισμικού, αυτό.

* Για την τελευταία έκδοση (20.050), αυτό.

Για να εμφανιστούν στη λίστα του RomPatcher, τοποθετείτε τα patches στη κάρτα μνήμης στον φάκελο Patches (E:\Patches). Το μόνο που μένει πλέον είναι να τρέξετε το RomPatcher και να ενεργοποιήσετε το εν λόγω patch πατώντας Options > Patch > Enable

αν ναι βρικα το patch για το ν85 (patch installserver N85 v11.rmp) απλα τι κανω μετα δεν λεει κατι? αν καταλαβα σωστα πρεπει να υπογραπσω το HelloOX ωστε να γινει η εγκατάσταση του προγράμματος "RomPatcher"?

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι άλλο να πει...

Ακολούθησε τις οδηγίες από την αρχή...

Από το τέλος άρχισες...;

Εφοσον εγκαταστησεις το "HelloOX" και αφού βρίκες το αντίστοιχο patch για το RomPatcher κάνε αυτό που γράφω παρακάτω...

Για να εμφανιστούν στη λίστα του RomPatcher, τοποθετείτε τα patches στη κάρτα μνήμης στον φάκελο Patches (E:\Patches). Το μόνο που μένει πλέον είναι να τρέξετε το RomPatcher και να ενεργοποιήσετε το εν λόγω patch πατώντας Options > Patch > Enable.

Πόσο πιο απλά βρε παιδιά.

Τον οδηγό τον έκανα όσο πιο απλό και κατανοητό γίνεται.

ΥΓ: Δεν δουλευει κανένας άλλος τρόπος εκτός του 3ου!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Κατεβασα το αρχειο με τα patches αλλα για το κινητο μου(6210) δεν υπαρχει,τι κανω?Αν γνωριζει καποιος κατοχος του εν λογω μοντελου ας μου πει..Ευχαριστω

To HelloOX που το κανουμε εγκατασταση, στη μνημη κινητου ή για ασφαλεια στη καρτα μνημης?

To HelloOX που το κανουμε εγκατασταση, στη μνημη κινητου ή για ασφαλεια στη καρτα μνημης?

Πιο απλος να γινει ο οδηγος δεν γινεται:Υπογράφουμε και εγκαθιστούμε στη μνήμη της συσκευής το αρχείο "HelloOX.1.03.Unsigned.sis".

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

OK απλα θελω να μαι σιγουρος.

Και κατι ακομα....εχουν περασει 24 ωρες αλλα ακομα δεν μουεμφανιζει το key και το cer ξενο site.Να περιμενω και αλλο?

Nαι περιμενε μερικες φορες αργουν.

Απο την στιγμη που υπαρχει γραμμενο δεν χρειαζεται να ρωτησεις για να εισαι σιγουρος. Τον συγκεκριμενο οδηγο τον εχουν ακολουθησει αρκετα μελη. Εαν υπηρχε λαθος θα το διορθωναμε.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Στη πρωτη σελιδα λετε να ενεργοποιησουμε το patch με το Rom Patcher, το Rom Patcher ομως που το βρισκουμε?

Sorry, το εκανα

nervous:

Μαθε επιτελους να χρησιμοποιεις την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ μηνυματος

Itchrist86:

Και να διαβάζεις σωστά τις οδηγίες και όχι αρπα κολα!!!

Ευχαριστω ΠΟΛΥ.Ελπιζω να σται και στους υπολοιπους τοσο εξυπηρετικοι και μην αρκειστε μονο σε υποδειξεις, αλλα σε πραγματικη βοηθεια

Για τον φιλο που μου το ζητησε:

Patch:Installserver_6210N_v1.1
;v1.1 now u can install software as usual when patch is disable after applied
;Thanks to wadowice,zorn,swmail ,fca00000 and others SnR:sys\bin\installserver.exe:F8D028A91FA80BF0:002828A91FA80BF0
SnR:sys\bin\installserver.exe:2FD028A904A80BF0:002828A904A80BF0
SnR:sys\bin\installserver.exe:0B58F44E:00230B50
SnR:sys\bin\installserver.exe:002809D0A0690521:002809E0A0690521
SnR:sys\bin\installserver.exe:401C07D0:401C07E0
SnR:sys\bin\installserver.exe:1BD10198:1BE00198
SnR:sys\bin\installserver.exe:70B5060000251324:0020704700251324

Το αποθηκευουμε με την καταληξη rmp

Εχω και το link, αλλα δεν ξερω πως να το κανω upload

--- Από Itchrist86 ---

παιδια εχω το Ν82 με την 31.0.0.16 να χρησιμποιησω το Heloox 1.03 η 1.04 ρωταω γιατι διαβασα στο symbiantalk.net οτι η τεσσαρα εχει πολλα προβληματα επειδη δεν ειναι σωστα γραμμενη ισχυει? και κατι τελευταιο αυτο το hack του Darkarious δουλευει η ειναι τιποτα fake? Kαλημερα
υπογραφή εκτός ορίων

Το έχουμε γράψει άπειρες φορές εδώ μέσα...

Ακολούθησε τον τρόπο στο πρώτο μήνυμα. Δεν δουλεύει κανένας άλλος.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

1ος τρόπος:

2ος τρόπος:

Εγκατέστησα το Drakkarious 2.02 (BETA) αλλά το X-plore δεν γίνεται εγκατάσταση. Τι φταίει?

Ν95 8gb. Ευχαριστώ

Υ.Γ. στον πρώτο τρόπο δεν θέλω να δώσω το ΙΜΕΙ μου. Τι άλλο μπορώ να κάνω?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Φίλε μου το έχουμε γράψει ίσα με 200φορές πως πλέον μόνο ο τρόπο στο πρώτο μήνυμα λειτουργεί.:ninja:

Τελευταία αναφορά ακριβώς αποπάνω.

Το πρόσθεσες μετά, γι αυτό δεν το είδα.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Γιατί δεν δίνεις το imei;

Δεν υπάρχει κανένας φόβος. Τόσοι εκατοντάδες κάτοχοι το έχουν κάνει.

Τότε θα μείνεις χωρίς hack και unsigned εφαρμογές.

Ποια έκδοση λογισμικού έχεις;

Έλπιζα να μην έχεις την τελευταία μπας και γίνει κάτι...

Με τη τελευταία έκδοση το Hello OX είναι η μόνη επιλογή.

Το παλιό μου Ν95 (απλό) το είχα κάνει με τον παλιό τρόπο.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Με την εκδόση 31.0.014 (06-11-08) αποκλείεται.

Με παλιότερη ίσως.

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ήδη αλλά επισηνάπτω ένα κολπάκι που βρήκα ώστε ο default viewer του κινητού να εμφανίζει μόνο τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βρίσκονται στους φακέλους E:\images και E:\videos.

Αντιγράφουμε το MGXDatabasePlugin.rsc στο C:\resource και κάνουμε επανεκκίνηση. Τόσο απλά!

Στο δικό μου (Ν82) λειτουργεί!

De4vTfGN_o.jpg Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ήδη αλλά επισηνάπτω ένα κολπάκι που βρήκα ώστε ο default viewer του κινητού να εμφανίζει μόνο τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βρίσκονται στους φακέλους E:\images και E:\videos.

Αντιγράφουμε το MGXDatabasePlugin.rsc στο C:\resource και κάνουμε επανεκκίνηση. Τόσο απλά!

Στο δικό μου (Ν82) λειτουργεί!

να σε ρωτησω πως το περασες στο resourse? γιατι εγω παρολλο που το εχω χακαρισμενο δεν με αφηνει με τπτ! ουτε μεσω καλωδιου ουτε απο xplore! :S

edit: ειχα κλειστα τα rom! omg! σωστος και δουλευει αψογα! :) ολες αυτεs οι μικρογραφιες απο το NDrive που μου ειχε πεταξει μεσα στην εκθεση μου ειχαν σπασει τα νευρα! thanks again!

[sIGPIC][/sIGPIC]