Itchrist86 Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Ναι, φυσικά και γίνεται. Άλλωστε όπως αναφέρει και ο τίτλος είναι για unhackable firmwares FP1 & FP2, όπως είναι και η 31 του N95. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloud7 Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Μαλιστα! Ευχαριστώ Παρα πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloud7 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Παιδια μια ερωτηση γιατι εχω διαβασει τοσα και τοσα και εχω χασει λιγο τη μπαλα! ΤΟ Ν95 με v31.0.017 ειναι fp1 ή fp2. Και αν ειναι fp1 γινεται να αναβαθμιστει σε fp2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Παιδια μια ερωτηση γιατι εχω διαβασει τοσα και τοσα και εχω χασει λιγο τη μπαλα! ΤΟ Ν95 με v31.0.017 ειναι fp1 ή fp2. Και αν ειναι fp1 γινεται να αναβαθμιστει σε fp2? ειναι fp1 και δεν γινεται να αναβαθμιστει σε fp2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Δεν έχει καμία σχέση ποια έκδοση λογισμικού φοράει την κάθε στιγμή η συσκευή. Τo λειτουργικό της σύστημα, δεν αλλάζει και, στην προkειμένη περίπτωση, το Ν95 έχει Series 60, 3rd Edition Feature Pack 1. Δυστυχώς σε καμία συσκευή μέχρι σήμερα δεν υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης του λειτουργικού της σε νεότερη έκδοση. Αυτό ίσως το δούμε μόνο όταν βγουν οι συσκευές που θα βασίζονται στο Symbian Foundation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 O 3ος τροπος δουλευει και για E90 με τελευταιο firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Λογικά δουλεύει. Δοκίμασε και πες μας.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloud7 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Ωραια, ωραια τωρα ξεδιαλυνουν τα πραγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Paidia pragmatika voithate... eyxaristw poly......!!!!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Paidia pragmatika voithate... eyxaristw poly......!!!!:O γραψε ελληνικα ειναι κανονισμος του φορουμ να το σεβαστεις αυτο οκ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Για hacking του n95 v31.0.017 01. Μπητε http://andy.ehandysoft.com/devcert.php για να δημιουργήσετε cert ειδικά για το ΙΜΕΙ σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες της σελίδας για το πως θα παραλαβετε cert για το S603rdSigner 02. χρησιμοποιείστε το cer με το S603rdSigner V1.0.sis για να κανετε sign τις εφαρμογες 03. Sign και install MapDrives_v1.00_Unsigned.sis 04. Install JBakTaskMan_v1.00Signed.sis 05. αντιγραψτε το MapDrives.txt στο E:/ 06. αντιγραψτε το installserver.exe στο E:/Hack/sys/bin/ 07. τρεξτε το JBak Taskman και πιγαινετε (Menu > Tools > Apps launch > MapDrives > Press More > Programs Rules > επιλεχτε "AutoStart" -> OK) 08. καντε επανεκκινηση 09. Uninstall MapDrives 10. Sign και install MapDrive_Y.sis και μετα τρεξτε την εφαρμογή 11. Install Modo και μετα τρεξτε την εφαρμογή 12. τρεξτε το Modo, και αντιγραψτε το Installserver.exe απο Y:/sys/bin/ στο C:/sys/bin/ (μπορει να ειναι και στο H:/sys/bin/) 13. Install BiNPDA Sec platform hack.sis 14. καντε επανεκκινηση 15. Delete/Uninstall τα εξης: JBakTaskMan_v1.00Signed.sis MapDrive.sis S603rdSigner V1.0.sis Modo_0.50.sis Y:/sys/bin/installserver.exe 16. Επανεκκινηση και ειστε ετοιμοι! Καλη σας διασκέδαση! Οσοι το δοκιμάσουν θα ήθελα ενα σχολιο παρακαλω! Εγω που το εκανα, πραγματικα χαιρομαι το κινιτο μου! Αν εχει ξαναγραφει το παραπάνω με συγχωρητε για την επανάληψη (και τυχον ορθπγραφικά λαθη)! Ευχαριστώ! ειναι και για το 8αρι.. V31? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 ειναι και για το 8αρι.. V31? ναι αλλα υπαρχει πιο γρηγορη διαδικασια που αναφερεται πριν απο το ποστ σου :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2703799#post2703799 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 ναι αλλα υπαρχει πιο γρηγορη διαδικασια που αναφερεται πριν απο το ποστ σου :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2703799#post2703799 ευχαριστω ! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 μηπως ξερει κανεις εαν υπαρχει κανενα αρχειακι για να χακαρουμε το κοκκινο φως που βγαζει το Ν82 οταν εστιαζει για να τραβηξει φωτο?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 μηπως ξερει κανεις εαν υπαρχει κανενα αρχειακι για να χακαρουμε το κοκκινο φως που βγαζει το Ν82 οταν εστιαζει για να τραβηξει φωτο?? Κι εμένα αυτό μου τη σπάει αλλά μήπως χρειάζεται; :/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 FOVEROS O gesamfunai---cloud7....!!!!!!!!! thnks!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Κι εμένα αυτό μου τη σπάει αλλά μήπως χρειάζεται; :/ Μπα ειναι για να ξερει ο αλλος ποτε βιντεοσκποπεις..Βασικα καπου ειχα δει ενα τροπο να το αφαιρεσεις αλλα με harware μετατροπες, οποτε δεν στο προτεινω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Υπαρχει καποιος που χακαρε 6210 navigator 9.3 FP2 03.25 firmware ?Δοκιμασα και με drakarius και με το hellox αλλα τιποτα. εχω παρει και το cert/key με την διαδικασια την γνωστη απο εδω αλλα δεν εβγαλα και πολυ ακρη.εχει κανεις να προτινει καμια λυση?? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelariano Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 για Ν82 με εκδοση λογισμικου V 30.0.019 απλως υπογραφω το HelloOX με το πιστοποιητικο που πηρα απο εδω, το εγκαθιστω και το τρεχω;;; ενας φακελος που υπαρχει στο rar του HelloOX με ονομα Leftup_CertKey που χρησιμευει;;; Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ... Γιώργος iPhone 3G S, 32GB, White, non JB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Yπογραψε το με το πιστοποιητικο που πηρες απο εδω. Εαν δεν ειχες πιστοποιητικο μπορουσες να δοκιμασεις αυτα που υπαρχουν στο αρχειο (Δεν εχω δοκιμασει τα συγκεκριμενα πιστοποιητικα)! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Yπογραψε το με το πιστοποιητικο που πηρες απο εδω. Εαν δεν ειχες πιστοποιητικο μπορουσες να δοκιμασεις αυτα που υπαρχουν στο αρχειο (Δεν εχω δοκιμασει τα συγκεκριμενα πιστοποιητικα)! Βασικα εμενα με το πιστοποιητικο μου δεν εκανε εγκατασταση...μονο με του leftup εκανε..:confused: Τελος παντων..με οποιο και να κανει δεν υπαρχει προβλημα..Απλα το γραφω για να ξερουν οσοι τους βγαζει σφαλμα εγκαταστασης με το δικο τους, να δοκιμασουν με του leftup;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Ειχα διαβασει και ενα post σου που το εγραψες παλιοτερα. Αυτο που με μπερδευει ειναι:: 1. Γιατι ανεβασαν την εφαμογη unsigned απο την στιγμη που μπορουσαν να την ανεβασουν signed! 2. Eαν λειτουργει το συγκεκριμενο πιστοποιητικο για αυτη την εφαρμογη γιατη να μην λειτουργει και για ολες τις αλλες? Το δοκιμασες? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelariano Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 εγω τελικα την υπεγραπσα με το δικο μου πιστοποιητικο και οχι με του leftup. ολα εντακσει, ευχαριστω και για την βοηθεια. :) Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ... Γιώργος iPhone 3G S, 32GB, White, non JB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Ειχα διαβασει και ενα post σου που το εγραψες παλιοτερα. Αυτο που με μπερδευει ειναι:: 1. Γιατι ανεβασαν την εφαμογη unsigned απο την στιγμη που μπορουσαν να την ανεβασουν signed! 2. Eαν λειτουργει το συγκεκριμενο πιστοποιητικο για αυτη την εφαρμογη γιατη να μην λειτουργει και για ολες τις αλλες? Το δοκιμασες? Ναι δικιο εχεις και εγω αρχικα πηγα να κανω εγκατασταση με το δικο μου πιστοποιητικο και σταματαγε στο 'applying patches'..οπως και σε 2 μελη (τοτε το ειχα γραψει για υπογραφη με του leftup) Τωρα, το αλλο που λες δεν το σκεφτηκα γιατι πηγα να hackαρω την V31 και μολις ειδα οτι με το δικο μου πιστοποιητικο δεν λειτουργησε, δοκιμασα με του Leftup και επιασε με την μια! Καλη ιδεα παντως! Οταν κανω hard format σιγουρα θα το δοκιμασω! Υπαρχει καποιος που να υπεγραψε το HelloΟX με του leftup με την μια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelariano Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 αφου τρεκσουμε το HelloOX και ολοκληρωθει η διαδικασια στη συνεχεια το σβηνουμε, γιατι ενα τετοιο μηνυμα ειδα οτι μου εβγαλε... :confused: Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ... Γιώργος iPhone 3G S, 32GB, White, non JB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts