gel Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Καλα κι εγω το ήθελα το spelling κυρίως για τα emails, αλλά το παλεύω.. Το 3G το ανοίγω μόνο όταν χρησιμοποιώ το GPS για να κατεβαίνουν γρήγορα οι χάρτες, γιατί αλλιώς ρουφάει τη μπαταρια σαν τρελό. Όσο για τη .247 και σταθερή και πολύ καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας.. Έβαλεσ Facebook 1.5? Αρκετά βελτιωμένο... :) Ε καλά η 1.5 δεν είναι και κάτι τρομερό ακόμη έχει δρόμο η εφαρμογή και επαυξάνω για την 247 και την διαχείριση μπαταρίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 ναι. από εκεί την κατεβάζεις. δεν χάνεις τίποτε. ίδιο μενού είναι. Βασικά δεν ξέρω τον λόγο που πρέπει να κατεβάσεις την .247 από το c***kberry??? Βάζεις το desktop manager και κάνεις από εκεί την δουλεία σου.....Εύκολα και αξιόπιστα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Καμία σχέση. Οι αναβαθμίσεις λόγω vendor δε. Ει Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Μετά απο 2 εβδομάδες με την .247 μπορώ να πω οτι είναι μακράν η καλύτερη που έχω βάλει στο bold αλλά ρε παιδί μου να μην έχει βγάλει έστω ένα ορθογραφικό έλεγχο στα ελληνικά .... Τέλος πάντων σε αυτό δεν κολάμε και ιδιαίτερα.... Οι φωτογραφίες έρχονται πολύ ποιο γρήγορα απο την .246. Πιστεύω οτι κάτι έχουν κάνει με το 3G και όταν δεν έχεις κάλυψη δεν τρώει μπαταρία ... Έχω πρόβλημα με το internet με την wind πάει πολυυυυυυυ αργα δεν ξέρω αν φταίει το bold τώρα ή η wind ...... Αυτά προς το παρών. Α ξέρει κανεις τι γίνεται με το musicid που έχει μόνο η at&t ;;;; Έχει βρει κανένας κάτι ανάλογο γιατί με ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 musicid?.. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Μετά απο 2 εβδομάδες με την .247 μπορώ να πω οτι είναι μακράν η καλύτερη που έχω βάλει στο bold αλλά ρε παιδί μου να μην έχει βγάλει έστω ένα ορθογραφικό έλεγχο στα ελληνικά .... Τέλος πάντων σε αυτό δεν κολάμε και ιδιαίτερα.... Οι φωτογραφίες έρχονται πολύ ποιο γρήγορα απο την .246. Πιστεύω οτι κάτι έχουν κάνει με το 3G και όταν δεν έχεις κάλυψη δεν τρώει μπαταρία ... Έχω πρόβλημα με το internet με την wind πάει πολυυυυυυυ αργα δεν ξέρω αν φταίει το bold τώρα ή η wind ...... Αυτά προς το παρών. Α ξέρει κανεις τι γίνεται με το musicid που έχει μόνο η at&t ;;;; Έχει βρει κανένας κάτι ανάλογο γιατί με ενδιαφέρει. MusicID? Σαν αυτό στα Sony Ericsson? Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Musicid.... ακουει το τραγουδι και σου αναγνωριζει τον τιτλο μεσω internet. Ναι σαν αυτο της sonyericsson κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 δε νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο. δεν βρίσκω νόημα ύπαρξης σε ένα επαγγελματικό κινητό. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Τι ενοεις επαγγελματικο κινητο ;; ανομιζω οτι ειναι στην κατηγορια smartphone και φυσικα η at&t που το βαζει κατι θα ξερει νομιζω χωρις να εχω κανενα εντονο τονο γι αυτο που λες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 το bold όχι. είναι μεγάλο, με πλήρες qwerty και είναι η ναυαρχίδα της rim στα επαγγελματικά κινητά. το storm είναι multimedia. (και καλά) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsi1 Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Εγω παλι εχω απροια για τα sms και τα Ελληνικα. Μεχρι 70 χαρακτηρες, ενω στο storm μεχρι 160. !!!! Εισαι σίγουρος? Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είχα την εντύπωση ότι σε όλα τα BB τα ελληνικά στα SMS είναι στους 70 χαρακτήρες... Παράθεση PIN: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimm1 Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Τι ενοεις επαγγελματικο κινητο ;; ανομιζω οτι ειναι στην κατηγορια smartphone και φυσικα η at&t που το βαζει κατι θα ξερει νομιζω χωρις να εχω κανενα εντονο τονο γι αυτο που λες ! Οπως το ειπε επαγγελματικο!!! Παράθεση Mobile gadget freak!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 160 χαρακτήρες στα ελληνικά. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 καλησπερα, εχω το εξης προβλημα....ειμαι στη wind στο bbest το οποιο δεν εχει υπηρεσια να μαθαινεις το υπολοιπο των μοναδων σου ή το χρονο που εχεις καταναλωσει!! το bold που εχω βγαζει συνολικα το χρονο των εισερχομενων και των εξερχομενων. Υπαρχει τροπος να δω καπως τι κλησεις κανω και συνολο διαρκειας εξερχομενων κλησεων??? ΣΩΣΤΕ ΜΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 160 χαρακτήρες στα ελληνικά. 160? για Bold Μιλάμε..! καλησπερα, εχω το εξης προβλημα....ειμαι στη wind στο bbest το οποιο δεν εχει υπηρεσια να μαθαινεις το υπολοιπο των μοναδων σου ή το χρονο που εχεις καταναλωσει!! το bold που εχω βγαζει συνολικα το χρονο των εισερχομενων και των εξερχομενων. Υπαρχει τροπος να δω καπως τι κλησεις κανω και συνολο διαρκειας εξερχομενων κλησεων??? ΣΩΣΤΕ ΜΕ Μόνο περιμένοντας τον λογαριασμό του μήνα.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 160? για Bold Μιλάμε..! Μόνο περιμένοντας τον λογαριασμό του μήνα.. :( ουτε ενα προγραμμα δεν υπαρχει????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsi1 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 160 χαρακτήρες στα ελληνικά. Σε παρακαλώ, μπορείς να το διευκρινησεις λίγο παραπάνω? 160 Ελληνικούς χαρακτήρες, σε ποιό τηλέφωνο??? Παράθεση PIN: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Σε παρακαλώ, μπορείς να το διευκρινησεις λίγο παραπάνω? 160 Ελληνικούς χαρακτήρες, σε ποιό τηλέφωνο??? Storm 9500 Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 έχω την αίσθηση ότι και στο bold 160 είναι. θα το τσεκάρω ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Δεν είναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsi1 Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Εχω το Bold από τον Ιανουάριο. Τώρα τελεταία, με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα, έχω το εξής πρόβλημα: Το τηλέφωνο κολάει, δηλαδή εξαφανίζονται τα πάντα από την οθόνη (παίρνει λευκό χρώμα) και χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση. Σας έχει συμβεί? Είναι κάτι το συνηθισμένο για τα ΒΒ? Υπάρχει λύση? Παράθεση PIN: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Εχω το Bold από τον Ιανουάριο. Τώρα τελεταία, με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα, έχω το εξής πρόβλημα: Το τηλέφωνο κολάει, δηλαδή εξαφανίζονται τα πάντα από την οθόνη (παίρνει λευκό χρώμα) και χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση. Σας έχει συμβεί? Είναι κάτι το συνηθισμένο για τα ΒΒ? Υπάρχει λύση? Ελα bro, θα στο κανω καμμια αναβαθμιση αν περασω απο εκει, μπας και στρωσει, λογικα θα εισαι πισω σε εκδοση :-))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 ακριβώς. δυστυχώς τρέχουν σε java και κολλάνε συχνά καθώς και είναι αργά. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Musicid.... ακουει το τραγουδι και σου αναγνωριζει τον τιτλο μεσω internet. Ναι σαν αυτο της sonyericsson κατι τετοιο http://www.shazam.com/music/web/home.html $4.99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Το βρήκα τελικά το shazam τέλειο είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που έχουν βάλει στο iphone! Η αναγνώριση γίνεται μέσω του bis γρήγορα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο που μένει τώρα είναι και ένα καλό spelling για ελληνικά και εμένα πραγματικά δεν μου χρειάζεται τίποτε άλλο! P.s. Έχει δοκιμάσει κανεις τον browser bolt και αν σας δουλεύει τα ελληνικά κανονικά;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts