Jump to content

BlackBerry Bold 9000

panagiog
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα σε όλους

είμαι εδώ και μερικές μέρες ένας ευτυχής κάτοχος ενός Bold.

περιμένοντας την ενεργοποίηση απο την wind του BIS συνεχίζω να εξερευνώ τη συσκευή και τις δυνατότητες της και έχω να θέσω κάποια ερώτηματα στους έμπειρους χρήστες.

1) ισχύει ότι δεν μπορούμε να δούμε σελίδες που είναι γραμμένες σε flash???

2)με τα pdf αρχεία υπάρχει κάποιος τρόπος να τα αναγνωρίζει η συσκευή?

3)ΠΩΣ αλλάζει ο ήχος ειδοποίησης για τα sms???????????

ευχαριστώ εκ των προτέρων

PIN: 2098D774

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημέρα σε όλους

είμαι εδώ και μερικές μέρες ένας ευτυχής κάτοχος ενός Bold.

περιμένοντας την ενεργοποίηση απο την wind του BIS συνεχίζω να εξερευνώ τη συσκευή και τις δυνατότητες της και έχω να θέσω κάποια ερώτηματα στους έμπειρους χρήστες.

1) ισχύει ότι δεν μπορούμε να δούμε σελίδες που είναι γραμμένες σε flash???

2)με τα pdf αρχεία υπάρχει κάποιος τρόπος να τα αναγνωρίζει η συσκευή?

3)ΠΩΣ αλλάζει ο ήχος ειδοποίησης για τα sms???????????

ευχαριστώ εκ των προτέρων

1.Δν μπορείς να δεις σελίδες σε φλας.

2.Μια χαρά τα αναγνωρίζει τα PDF οταν σου τα στέλνουν.

3. Δημιουργείς ένα νέο Custom profil και το μετατρέπεις στα μέτρα σου.

<Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br]

http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png

PIN: 251B37D8

Για βοηθάτε βρε gurus, λέει να πάρω το Bold χωρίς σύνδεση blackberry αλλά να το λειτουργώ ως απλό τηλέφωνο με δίκτυο wifi;

Επίσης, υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει το gps χωρίς δίκτυο blackberry/internet κλπ.

Σας ευχαριστώ

Sent neither from iphone nor android phone

Για βοηθάτε βρε gurus, λέει να πάρω το Bold χωρίς σύνδεση blackberry αλλά να το λειτουργώ ως απλό τηλέφωνο με δίκτυο wifi;

Επίσης, υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει το gps χωρίς δίκτυο blackberry/internet κλπ.

Σας ευχαριστώ

Gps δεν δουλεύει χωρίς blackberry service ενεργοποιημένο. Τώρα για wifi οι περισσότεροι που ξέρω δεν μπορούν να το ενεργοποιήσουν χωρίς BIS.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Παιδιά ζω ένα δράμα (τρόπος του λέγειν).

Χτύπησε το BOLD στην μεταλλική πλευρά του και άφησε σημάδι!

Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν υπάρχει αντιπροσωπεία εδώ

για αλλαγή του καπακιού, γιατί δεν θέλω να το δώσω στην WIND και

να το χάσω για κάνα μήνα.

Ευχαριστώ!

Κι εγώ έχω ένα μικρό σημαδάκι εκεί αλλά δεν πολυ ενοχλεί.. Αντιπροσωπεία νομίζω δεν υπάρχει.. Και στη WIND ΜΗΝ το δώσεις :)

Παιδιά ζω ένα δράμα (τρόπος του λέγειν).

Χτύπησε το BOLD στην μεταλλική πλευρά του και άφησε σημάδι!

Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν υπάρχει αντιπροσωπεία εδώ

για αλλαγή του καπακιού, γιατί δεν θέλω να το δώσω στην WIND και

να το χάσω για κάνα μήνα.

Ευχαριστώ!

Μάλλον αυτό θέλεις:

http://cnn.cn/shop/blackberry-bold-9000-bezel-side-button-p-3233.htmll

Ρίξε μια ματιά γενικότερα:

http://cnn.cn/shop/blackberry-9000-c-200_498.html

Αντώνης

:: www.moschatoweather.eu ::

Μάλλον αυτό θέλεις:

http://cnn.cn/shop/blackberry-bold-9000-bezel-side-button-p-3233.htmll

Ρίξε μια ματιά γενικότερα:

http://cnn.cn/shop/blackberry-9000-c-200_498.html

Εύκολο φαίνεται και λέω να το δοκιμάσω.

Είναι γνήσια ανταλλακτικά; Γιατί βλέπω "Brand blackberry"

Εύκολο φαίνεται και λέω να το δοκιμάσω.

Είναι γνήσια ανταλλακτικά; Γιατί βλέπω "Brand blackberry"

Ειναι κινέζικα. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι γνήσια.

PIN:

Παίδία καλησπέρα,

Από σήμερα το μεσημέρι παρέλαβα και εγώ το Bold και μπήκα στο club.

BIS δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα, γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί η φορητότητα, επομένως για καμιά βδομάδα ακόμα θα είναι σαν να έχω μισό τηλέφωνο :p .

Εντυπώσεις: ΠΟΛΥ καλή οθόνη, ΠΟΛΥ καλό trackball - να δούμε αν αντέχει κιόλας, ψιλοέυθραυστο το είδα, ΠΟΛΥ πρακτικό και απλό μενού (κλασσικοί αμερικάνοι, τα απλοποιούν όλα όσο δεν παίρνει :) ), αρκετά ελαφρύ για το μέγεθος νομίζω, ποιοτικό στην κατασκευή και προφανως δυνατό στα μαιλοιντερνετικά που είναι και το φορτε του (είπαμε δεν τα χω δει ακομα). Media δυνατότητες και κάμερα, δεν πολυκοίταξα.

Τώρα επειδή το ψαξά μόνο σαν κινητό, μιας και δεν έχω ακόμα BIS, έχω 2-3 ερωτησούλες:

1. SMS στα ελληνικά μόνο 70 χαρακτήρες παίζουν (κάτι που το ψιλοπερίμενα κιόλας)? Δοκίμασα το data encoding στα 7bit, αλλά από ότι είδα το βγάζει μόνο για αγγλικά, άρα για μας μόνο greeklish. Ισχύει ή κάνω λάθος κάπου? Κάτι για multitap διάβαζα στο manual αλλά δεν έβγαλά άκρη, τι παίζει?

2. Γιατί ρε παιδία οι αμερικάνοι έχουν μια εμμονή να βάζουν την δόνηση πριν τον ήχο και όχι μαζί? Το χα δει και στα μοτορόλα, και προφανώς το περίμενα και εδώ.

3. Όταν καποιος σε καλεί και χτυπάει, αν πατήσεις ένα οποιοδήποτε κουμπί (ή κοινώς αν απλά το βγάζεις από την θήκη...) κόβει τον ήχο, υπάρχει ρύθμιση να το βγάλω?

4. Φορτιστή αυτοκινητού βάζω έναν οποιοδήποτε USB, ή να ψάξω για κάναν συγκεκριμένο? Έχω ας πούμε τον άντίστοιχο του GPS. Εσείς τι έχετε βρεί?

Αυτά προς το παρον. Ευχαριστώ

One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo

1. Ναι, Ελληνικά SMS μέχρι 70 χαρακτήρες.

3. Αν το βγάλεις από τη θήκη σταματάει για 1 sec, και αρχίζει να ξαναχτυπάει (έχει δυνατότητα να ορίσεις άλλο ringtone όταν είναι στη θήκη, και άλλο όταν είναι εκτός, καθώς επίσης και το αν θα έχει δόνηση, το volume level κλπ).

4. Οποιοδήποτε usb.

Αντώνης

:: www.moschatoweather.eu ::

Μόλις νεεργοποιηθεί το BIS τι πρέπει να κάνω για να σετάρω την συσκευή? Vodafone έχω. Αρκεί μια εγγραφή στην σελίδα τους και από εκεί και πέρα το berry αναγνωρίζεται αυτόματα ή βάζω και τίποτα ρυθμίσεις στο κινητό μου?

Κάνεις την εγγραφή στο site και οι ρυθμίσεις έρχονται μόνες τους.. Επίσης θα εμφανιστούν και τα εικονίδια για κανάλια push πχ καιρός.

Κάνεις την εγγραφή στο site και οι ρυθμίσεις έρχονται μόνες τους.. Επίσης θα εμφανιστούν και τα εικονίδια για κανάλια push πχ καιρός.

Ευχαριστώ. Καλη φάση. άρα μόλις ολοκληρωθεί η φορητότητα μου, με μια εγγραφή θα μαι ΟΚ. Αναγνωρίζει από μόνο του και ρυθμίζει το τηλέφωνο αφού δίνει PIN και IMEI. Γιατί βασικά για να πώ την αλήθεια χτένισα όλο το menu και το μόνο που βρήκ για ρύθμιση είναι για τον browser :p.

και ενεργοποιήθηκε και όλα σούπερ με το τηλέφωνο.

μερικές απορίες για τους ποιο έμπειρους.

σε ένα παράθυρο στο μενού αναφέρει weather setup

κατά την εξερεύνηση μπήκα και μεταφέρθηκα στο push services

από εκεί λοιπόν κατέβασα το msn και την εφαρμογή για facebook.

έκανα και ένα ερώτημα στη wind για την χρέωση και μου είπαν αυτό που περίμενα ότι δλδ είναι μέσα στο πακέτο BIS

αλλά επειδή δεν έχω καμία διάθεση για μαγικές χρεώσεις που έχουν αναφερθεί σε άλλο thread, αν μπορει να το επιβεβαιώσει και κάποιος έμπειρος με τα blackberry

Εγώ έχω WIND, υποτίθεται με τη συνδρομή στο ΒΒ ότι καλύπτονται όλα, αλλά στον τελευταίο λογαριασμό είχαν εάν 50άρι euro εξτρά χρεώσεις, για τα οποία ακόμα δεν έχω απάντηση επίσημη από τη WIND...

Εγώ έχω WIND, υποτίθεται με τη συνδρομή στο ΒΒ ότι καλύπτονται όλα, αλλά στον τελευταίο λογαριασμό είχαν εάν 50άρι euro εξτρά χρεώσεις, για τα οποία ακόμα δεν έχω απάντηση επίσημη από τη WIND...

αυτά είναι που θέλω να αποφύγω...αυτές τις μικρές στιγμές χρεωστικής απόλαυσης.....

και κάτι άλλο να επισημάνω.χτες παρατήρησα ότι στην ένδειξη του σήματος ανέφερε 3G και δίπλα είχε κάτι σαν το σήμα των blackberry...

μέσω GPRS δεν μπαίνουμε εμείς?

θα έπρεπε να μπεί σε 3G?????

Αν θες δουλεύεις σε 3G και έχεις γρήγορες ταχύτητες και χαμηλή αυτονομία μπαταρίας, ή GPRS με χαμηλότερες ταχύτητες και μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας.. 3G ή GPRS έχει να κάνει με τη σύνδεση/ταχύτητα και μόνο

άρα αφού έχω επιλέξει και 2G και 3G γυρνάει μόνο του για να εκμεταλευτεί ποιο γρήγορο σήμα?

κάτι τέτοιο δεν παίζει?

Ακριβώς.. Όταν είσαι σε περιοχή με 3G γυρίζει μόνο του. Απλά να ξέρεις ότι 1ον το 3G 'ρουφάει' την μπαταρία, και 2ον όταν γίνεται η εναλλαγή από 2 σε 3, 'χάνεται' για λίγο το σήμα με αποτέλεσμα να χάνεις κλήσεις κτλ.. Ενημερωτικά αυτα :)

Αν θες δουλεύεις σε 3G και έχεις γρήγορες ταχύτητες και χαμηλή αυτονομία μπαταρίας, ή GPRS με χαμηλότερες ταχύτητες και μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας.. 3G ή GPRS έχει να κάνει με τη σύνδεση/ταχύτητα και μόνο

Για τα μαιλ το GPRS φτάνει και περισσεύει...

Για το Browsing χωρίς καθυστερήσεις χρειάζεσαι 3G!

<Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br]

http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png

PIN: 251B37D8

Μετά από πολλά χρόνια οπαδός των Windows Mobile, έκανα το μεγάλο βήμα και "αλλαξοπίστησα" για ένα BB Bold. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το τηλέφωνο. Η παρακολούθηση των emails με βοηθά στην δουλειά μου. Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική και δεν έχω κανένα παράπονο μέχρι στιγμής. Αυτά...
PIN:

Μεγαλώνει η οικογένεια των ΒΒs στην Ελλάδα.. Προς κατόχους Bold: Στις ρυθμίσεις του Browser, στο Default Browser, ποια επιλογή έχετε επιλέξει? Εμένα έχει Interent Browser, WIND Plus & Hotspot browser & έχω επιλέξει το 1ο, το οποίο και δουλεύει αυτόματα με GPRS ή με WiFi (αν βρει)