ant0ine Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Λοιπόν, κάτι άσχετο. Έχω το Bold και παρατήρησα το εξής. Στον προηγούμενο λογαριασμό μου είχα off-net WAP browsing χρεώσεις. Πήρα στη Wind και έλεγξαν τις ρυθμίσεις μου και είδαν ότι όλα είναι σωστά. Καταλήξαμε λοιπόν στο σημείο να μου κόψουν την WAP πρόσβαση για να μην υπάρξει άλλο θέμα. Είδα λοιπόν ότι το μόνο πράγμα που δεν δούλευε ήταν ένα bookmark που είχα μέσα. Πως είναι δυνατόν να μπαίνει μέσω WAP αυτό ενώ όλες οι ρυθμίσεις είναι σε Internet Browser;;; Παρατήρησα στην version 5.0.0.411 που έχω τώρα και που πήγα να βάλω ένα bookmark μου έβγαλε να επιλέξω που θέλω να αποθηκευτεί το bookmark και πως θέλω να συνδέομαι σε αυτό (Internet Browser, Wind Plus, Hotspot Browser). Το 4.6 os είχε αυτή την επιλογή;;; Αλλά και να είχε δεν παίζει να είχα επιλέξει Wind Plus. Τέσπα, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οι χρεώσεις μου από εκεί προέρχονταν. Αν έχετε τίποτα off-net χρεώσεις ελέγξτε τα bookmark σας πως συνδέονται. Αυτά και καλή χρονιάαααα!!! Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Μήπως ξέρετε πως μπορώ να δω εάν μία συσκευή bb bold είναι unregistered? Το πουλάει ένα παλικάρι αλλά το είχε πάρει από άλλον και δεν ξέρει εάν είναι unregistered μιας και δεν το χρησιμοποίησε ποτέ με το BIS. Ευχαριστώ Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Μήπως ξέρετε πως μπορώ να δω εάν μία συσκευή bb bold είναι unregistered? Το πουλάει ένα παλικάρι αλλά το είχε πάρει από άλλον και δεν ξέρει εάν είναι unregistered μιας και δεν το χρησιμοποίησε ποτέ με το BIS. Ευχαριστώ Ελληνικό είναι το τηλέφωνο? Τότε είναι branded, δεν νομίζω ότι το έφερε καμιά εταιρία από τις τρεις unbranded. Αλλά και γενικά berry και unbranded ελάχιστα κυκλοφορούνε και απέξω. Αυτό που κυκλοφορεί standar είναι wiped τηλέφωνα που τα κάναν unbranded. Εμένα τουλάχιστον που είναι Vodafone το "δείχνει" καθαρά όταν bootarei με έαν τεράστιο σήμα της Vodafone :) Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Ελληνικό είναι το τηλέφωνο? Τότε είναι branded, δεν νομίζω ότι το έφερε καμιά εταιρία από τις τρεις unbranded. Αλλά και γενικά berry και unbranded ελάχιστα κυκλοφορούνε και απέξω. Αυτό που κυκλοφορεί standar είναι wiped τηλέφωνα που τα κάναν unbranded. Εμένα τουλάχιστον που είναι Vodafone το "δείχνει" καθαρά όταν bootarei με έαν τεράστιο σήμα της Vodafone :) Μάλλον δεν κατάλαβες την ερώτηση μου. Δεν έχει σχέση το branded με αυτό που ρωτάω... :) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Μήπως ξέρετε πως μπορώ να δω εάν μία συσκευή bb bold είναι unregistered? Το πουλάει ένα παλικάρι αλλά το είχε πάρει από άλλον και δεν ξέρει εάν είναι unregistered μιας και δεν το χρησιμοποίησε ποτέ με το BIS. Ευχαριστώ Unregistered, όσον αφορά το BIS/BES; (δήλωση PIN στον παροχο κτλ...) καλη χρονιά Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Unregistered, όσον αφορά το BIS/BES; (δήλωση PIN στον παροχο κτλ...) καλη χρονιά Ναι. Ξέρεις πως μπορούμε να το καταλάβουμε πριν το αγοράσουμε γιατί μόνο ο κάτοχος μπορεί να το κάνει unregistered Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Ναι. Ξέρεις πως μπορούμε να το καταλάβουμε πριν το αγοράσουμε γιατί μόνο ο κάτοχος μπορεί να το κάνει unregistered Αυτό δεν το γνωρίζω, πώς δλδ μπορείς να το τσεκάρεις, βάσει PIN κτλ.. Υπάρχει δυνατότητα να ρωτήσεις τον ίδιο? π.χ. κι εγώ δεύτερο χέρι το πήρα και πολυ απλά το παιδί που το είχε έκανε αίτηση διακοπής στη Vodafone. Εγώ έχω Cosmote. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Αυτό δεν το γνωρίζω, πώς δλδ μπορείς να το τσεκάρεις, βάσει PIN κτλ.. Υπάρχει δυνατότητα να ρωτήσεις τον ίδιο? π.χ. κι εγώ δεύτερο χέρι το πήρα και πολυ απλά το παιδί που το είχε έκανε αίτηση διακοπής στη Vodafone. Εγώ έχω Cosmote. Τον έχω ρωτήσει τον ίδιο αλλά και αυτός το είχε πάρει από αλλού και δεν το δούλεψε σαν blackberry αλλά σαν απλό κινητό άρα δεν ασχολήθηκε με BIS/BES. Δεν γνωρίζει να μου απαντήσει αλλά με ρωτάει εάν ξέρω κάποιον τρόπο να το διαπιστώσουμε πριν το αγοράσω... Δεν μπορεί να μην υπάρχει ρε γμτ κάποιος τρόπος... ;) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Ζήτα του το PIN & to ΙΜΕΙ και μπες στο BB site του carrier σου και άνοιξε λογαριασμό.. Θα σου ζητήσει αυτά τα 2 και θεωρητικά αν είναι ήδη registered δεν θα σε αφήσει να προχωρήσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Τον έχω ρωτήσει τον ίδιο αλλά και αυτός το είχε πάρει από αλλού και δεν το δούλεψε σαν blackberry αλλά σαν απλό κινητό άρα δεν ασχολήθηκε με BIS/BES. Δεν γνωρίζει να μου απαντήσει αλλά με ρωτάει εάν ξέρω κάποιον τρόπο να το διαπιστώσουμε πριν το αγοράσω... Δεν μπορεί να μην υπάρχει ρε γμτ κάποιος τρόπος... ;) Α, μάλιστα. Καλύτερα ας μας πούν οι ειδικοί εδώ μέσα:D Πρέπει να γίνεται... ίσως με ψάξιμο του PIN στους παρόχους. Στην τελική κάνε ...δοκιμή. Πήγαινε να κάνεις register στον πάροχό σου και θα σου πούνε αν ΔΕΝ γίνεται. Ούτε χρήματα θα χάσεις. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Ζήτα του το PIN & to ΙΜΕΙ και μπες στο BB site του carrier σου και άνοιξε λογαριασμό.. Θα σου ζητήσει αυτά τα 2 και θεωρητικά αν είναι ήδη registered δεν θα σε αφήσει να προχωρήσεις.. Έχω ήδη λογαριασμό. Να ανοίξω καινούριο? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Όχι, απλά το δηλώνεις. Αν είναι unregistered, τότε το δέχεται, αλλιώς σου λέει ότι δε γίνεται. Μετά ξαναβάζεις το δικό σου αν δε γίνεται. Και το πιο απλό ακόμα είναι να βάλεις τη sim σου στο καινούριο - θα κάνει αυτόματα register αν είναι ελεύθερο. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsi1 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Ξέρει κανείς αν έχει κυκλοφορήσει η official OS 5.0??? Αν ναί, που μπορούμε να την βρούμε??? Παράθεση PIN: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Ξέρει κανείς αν έχει κυκλοφορήσει η official OS 5.0??? Αν ναί, που μπορούμε να την βρούμε??? ΕΔΩ θα τη βρείς:) Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 ΕΔΩ θα τη βρείς:) Και εδώ... Megaupload http://tiny.cc/D4eVP Rapidshare http://tiny.cc/Zw8vi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Megaupload http://tiny.cc/D4eVP Rapidshare http://tiny.cc/Zw8vi Γιώργο αυτες που δίνεις δεν έχουν ελληνικά για input! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Δοκίμασες? Εμένα είχε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 καλησπερα κ καλη χρονια,υπαρχει καποιος τροπος να περασεις ελληνικο μενου στο bb 9000?κ με ποιο τροπο?ειμαι νεος χρηστης κ για αυτο συγμωμη αν κανω καποιο λαθος.ευχαριστω. Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 εγκατεστησε το λειτουργικο προγραμμα 5.0 που θα βρεις ψαχνοντας στο φορουμ Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Ξαφνικά, και μετά το ντέρμπυ με την ΑΕΚ (δε με φτάνει η σφαλιάρα που φάγαμε), πάω να τσεκάρω το Bold μου και ξαφνικά βλέπω μια λευκή οθόνη με ένα Application Error και την εντολή Restart !!! Από εκείνη τη μέρα το τηλέφωνο είναι κολλημένο, και ότι και να κάνω κάνει επενεκίννηση και λευκή οθόνη, δε μπορώ ούε να το δω από το πρόγραμμα στο πισι, καμμιά ιδέα πως θα το επεναφέρω ; Είχα το λειτουργικό με τα Ελληνικά (4.6 ;) Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Δοκίμασε κάτι τέτοιο Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Δοκίμασε κάτι τέτοιο Το δοκίμασα αλλά δε μου βγάζει τις επιλογές του ΟS !! Τεσπα, το πήγα στο 9βολτο και βλέπουμε. Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristaras69 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Παίδες σας χαιρετώ. Θέλω αν ξέρει κάποιος να μου προτείνει (δείξει που θα βρώ δηλ :lol: ) λεξικό - μεταφραστικό για το το Bold 9000 του ξαδέρφου μου... Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 ευχαριστω πολυ παιδια.κ πωσ θα το περασω?ειναι δυσκολο? Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOLAG Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Μηπως γνωριζετε αν σε συνδεση με ακουστικο bluetooth ή ακουστικά ενσυρματα οταν δεχεσαι κληση να γινεται αυτοματα η αποδοχη κλήσης χωρις να χρειασθει να πατησεις πληκτρο?εχω το bold 9000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts