Jump to content

Κίνδυνος λειψυδρίας στην Ελλάδα

hasiotis_john
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι έχουν άδηκο ????????????

Εδω έγω από πρόπερσι απο το χαλάζι και ακόμα να μου βάλουν τα λεφτα !!!!!!!!!!!! :mad::mad:

Φυσικά και δεν έχουν άδικο. Εκεί ήθελα να καταλήξω. Ότι δεν μπορείς να κατηγορήσεις τους αγρότες ούτε για την κατασπατάληση των υδάτινων πόρων, ούτε για την αλόγιστη χρήση φυτοφαρμάκων, ούτε για τις κακές γεωργικές πρακτικές που επιβαρύνουν το περιβάλλον και φυσικά ούτε για την έλλειψη εμπιστοσύνης και διάθεσης συνεργασίας με κρατικούς φορείς. Ηθικοί αυτουργοί όλων των ανωτέρω είναι οι κρατικοί φορείς που με αδιαφορία, εκμετάλλευση και ωχαδερφισμό επέτρεψαν στα πράγματα να έρθουν σε αυτό το σημείο.

[sIGPIC][/sIGPIC]"If I had a dollar bill for every time I've been wrong, I'd be a self-made millionaire"

Φυσικά και δεν έχουν άδικο. Εκεί ήθελα να καταλήξω. Ότι δεν μπορείς να κατηγορήσεις τους αγρότες ούτε για την κατασπατάληση των υδάτινων πόρων, ούτε για την αλόγιστη χρήση φυτοφαρμάκων, ούτε για τις κακές γεωργικές πρακτικές που επιβαρύνουν το περιβάλλον και φυσικά ούτε για την έλλειψη εμπιστοσύνης και διάθεσης συνεργασίας με κρατικούς φορείς. Ηθικοί αυτουργοί όλων των ανωτέρω είναι οι κρατικοί φορείς που με αδιαφορία, εκμετάλλευση και ωχαδερφισμό επέτρεψαν στα πράγματα να έρθουν σε αυτό το σημείο.

Μα καλά θα τρελαθούμε τελείως; :wacko: Σε αυτή τη χωρα για όλα φταίει το κράτος; Ποτε επιτέλους κάποιος θα αναλάβει την ευθύνη των πράξεων τού; :worry:

Δηλαδή αν εγώ βγαίνω και πλένω το αμάξι μου με τις ώρες σπαταλώντας άπειρο νερό δε θα φταίω και εγώ αλλα θα φταίνε οι κρατικοί φορείς που με αδιαφορία, εκμετάλλευση και ωχαδερφισμό μου το επέτρεψαν; :blink:

Μα καλά θα τρελαθούμε τελείως; :wacko: Σε αυτή τη χωρα για όλα φταίει το κράτος; Ποτε επιτέλους κάποιος θα αναλάβει την ευθύνη των πράξεων τού; :worry:

Δηλαδή αν εγώ βγαίνω και πλένω το αμάξι μου με τις ώρες σπαταλώντας άπειρο νερό δε θα φταίω και εγώ αλλα θα φταίνε οι κρατικοί φορείς που με αδιαφορία, εκμετάλλευση και ωχαδερφισμό μου το επέτρεψαν; :blink:

ΠΟΤΕ !!!!! :mad::mad:

Στην Ελλάδα ζούμε φιλέ μου !!!!!:wacko::wacko:

ΠΟΤΕ !!!!! :mad::mad:

Στην Ελλάδα ζούμε φιλέ μου !!!!!:wacko::wacko:

Αυτή η φράση είναι που με ενοχλεί , την λέμε και καθαρίζουμε για όλα τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν.

Δεν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι ο καθένας ξεχωριστά και ομαδικά έτσι ώστε το ''στην Ελλαδα ζούμε'' να ακούγεται σαν ανέκδοτο.

Παλι αυξησεις ετοιμαζουν !! Αν θελανε υπάρχει λυση !! Προσφατα πηγα Τυνησια και εκει εχουν βρει τροπο καταπολεμησης για την ελλειψη νερου !! Μονο εδω δεν βρισκουν ! Θα αυξησουν τα τιμολογια και ετσι θα βρουμε νερο!!

χα χα

φιλικα

Αυτή η φράση είναι που με ενοχλεί , την λέμε και καθαρίζουμε για όλα τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν.

Δεν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι ο καθένας ξεχωριστά και ομαδικά έτσι ώστε το ''στην Ελλαδα ζούμε'' να ακούγεται σαν ανέκδοτο.

Αφού είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε !!!! Τι μου λες ρε φίλε μου !!!

Πάρε παράδειγμα το κράτος (ΜΠΟΥRDELO) !!!!

Εδω δεν μπορούν να λύσουν απλά καθημερινά προβλήματα θα βρουν λύση για την λειψυδρία !!!!!

Εσύ τι κάνεις για αυτό και μας τα λες ????? !!! Για πες μου ???

Εγώ π.χ.δεν σπαταλάω νερό για να πλένω το αυτοκίνητο με τις ώρες κάθε βδομάδα !!!

(Και εδώ που μένω το μόνο πρόβλημα που δεν έχω είναι το νερό .Υπάρχει άφθονο ... οι πηγές τρέχουν χειμώνα καλοκαίρι... );)

Το θέμα είναι ότι εγώ και εσύ και άλλα 5000 άτομα σαν εμάς κάνουν οικονομία το πρόβλημα δεν λύνεται ... Πρέπει όλοι να κινητοποιηθούμε ...

Μην πιάνεσαι από μια λέξη. Αναφέρθηκα, σαφέστατα νομίζω, αποκλειστικά στους αγρότες. Και για αυτή την περίπτωση -και πιθανότατα μόνο για αυτή- δε θεωρώ υπεύθυνους τους ίδιους τους αγρότες αλλά την εκάστοτε αγροτική πολιτική που ακολουθήθηκε για πολλές δεκαετίες, αν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Φυσικά και δεν περιμένω από τον αγρότη των 60 και 70 χρονών να αναλάβει ευθύνη για την κατασπατάληση των υδάτινων πόρων τους θεσσαλικού κάμπου γιατί μ'εχρι προχθές δεν είχε ιδέα τι είναι αυτό. Και δεν είχε ιδέα γιατί κανένας κρατικός φορέας δεν μπήκε στον κόπο να του το πει αλλά ούτε καν να τον αποτρέψει να κάνει ότι έκανε. Και από κρατικούς φορείς για την αγροτικό τομέα δόξα τω Θεώ είχαμε πάντα κάμποσους, τι κάνανε τόσα χρόνια δεν ξέρω....

[sIGPIC][/sIGPIC]"If I had a dollar bill for every time I've been wrong, I'd be a self-made millionaire"

Στην περιοχή μου ευτυχώς το νερό ακόμα ξεχειλίζει!!!:D

Παλιότερα δεν πληρώναμε τίποτα απολύτως για το νερό και το άφηναν να τρέχει κάτι παππούδες στα χωράφια, με αποτέλεσμα να μην είχε πίεση να έρθει νερό στο 2ο όροφο!!!!!

Αλλά πάνε τώρα αυτά,το τζάμπα πέθανε (εν μέρη) καθώς και οι επιδοτήσεις...

Μην πιάνεσαι από μια λέξη. Αναφέρθηκα, σαφέστατα νομίζω, αποκλειστικά στους αγρότες. Και για αυτή την περίπτωση -και πιθανότατα μόνο για αυτή- δε θεωρώ υπεύθυνους τους ίδιους τους αγρότες αλλά την εκάστοτε αγροτική πολιτική που ακολουθήθηκε για πολλές δεκαετίες, αν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Φυσικά και δεν περιμένω από τον αγρότη των 60 και 70 χρονών να αναλάβει ευθύνη για την κατασπατάληση των υδάτινων πόρων τους θεσσαλικού κάμπου γιατί μ'εχρι προχθές δεν είχε ιδέα τι είναι αυτό. Και δεν είχε ιδέα γιατί κανένας κρατικός φορέας δεν μπήκε στον κόπο να του το πει αλλά ούτε καν να τον αποτρέψει να κάνει ότι έκανε. Και από κρατικούς φορείς για την αγροτικό τομέα δόξα τω Θεώ είχαμε πάντα κάμποσους, τι κάνανε τόσα χρόνια δεν ξέρω....

Ελα που δεν ξέρεις !!!! Φουσκώνανε και φουσκώνουν τις τσέπες τους τα παλιό λαμόγια !!!!!!!!! Και σε μάς ούτε τα ψύχουλα !!!

Μόνο τον εαυτό τους τα TSoγλ@νια του κερατά !!!!:mad::mad::chair:

Δεν πιάνομαι από καμια λέξη, απλά το γενίκευσα γιατί το θέμα μας δεν είναι οι αγρότες. Ο αγρότης των 60 και 70 ετών δεν ήταν πάντα 60 και 70 ετών και μπορούσε (πχ για τα φυτοφάρμακα που λες) να ρωτήσει ένα γεωπόνο.

Στο ότι κάποιος έπρεπε να του προσφέρει μια στοιχειώδη ενημέρωση συμφωνώ, αλλα αμφιβάλλω αν το πρόβλημα θα σταματούσε η αν ο αγρότης (και ο κάθε πολίτης) θα έπραττε μετά το σωστό η απλά θα κοίταγε την τσέπη του.

Aλλωστε εκτος από κρατικούς φορείς υπάρχουν και γεωργικοί συνεταιρισμοί - αυτοί έκαναν τίποτα η απλά ενδιαφέρονταν μονο πως θα μοιραστούν οι επιδοτήσεις;

Οι οποιες επιδοτήσεις δίνονταν (και) για εκσυγχρονισμό της παραγωγής κτλ - άραγε χρησιμοποιήθηκαν έτσι η απλά πήγαιναν για να συμπληρώνει ο αγρότης το εισόδημα τού;

Επαναλαμβάνω το θέμα μου δεν είναι οι αγρότες, αλλα αυτή η νοοτροπία του δεν κάνω τίποτα, δε φταίω σε τίποτα και τα περιμένω όλα από το κράτος. Αυτή η νοοτροπία έχει καταστρέψει την Ελλάδα. Είτε πρόκειται για τους αγρότες, είτε για τον τουρισμό, , είτε για την λειψυδρία, είτε για τα σκουπίδια η για οποιοδήποτε άλλο θέμα της καθημερινής μας ζωής, μικρό η μεγάλο.

Φίλε μου η νοοτροπία που κατέστρεψε την Ελλάδα είναι η νοοτροπία του "τα αρπάζω" και δεν αφήνω τίποτα για τον λαό !!!!

Που πήγαν τόσα λεφτά όλα αυτά τα χρόνια???

Μα στις τσέπες αυτών που μας κυβερνάνε !!!!!!!

Τα ακούμε κάθε μέρα...

Δεν θέλει και πολύ νοημοσύνη για να καταλάβεις τι γίνεται .. (Δεν αναφέρομαι σε εσένα γενικά το λέω ):)

Επαναλαμβάνω το θέμα μου δεν είναι οι αγρότες, αλλα αυτή η νοοτροπία του δεν κάνω τίποτα, δε φταίω σε τίποτα και τα περιμένω όλα από το κράτος. Αυτή η νοοτροπία έχει καταστρέψει την Ελλάδα. Είτε πρόκειται για τους αγρότες, είτε για τον τουρισμό, , είτε για την λειψυδρία, είτε για τα σκουπίδια η για οποιοδήποτε άλλο θέμα της καθημερινής μας ζωής, μικρό η μεγάλο.

Φίλε μου η νοοτροπία που κατέστρεψε την Ελλάδα είναι η νοοτροπία του "τα αρπάζω" και δεν αφήνω τίποτα για τον λαό !!!!

Που πήγαν τόσα λεφτά όλα αυτά τα χρόνια???

Μα στις τσέπες αυτών που μας κυβερνάνε !!!!!!!

Τα ακούμε κάθε μέρα...

Δεν θέλει και πολύ νοημοσύνη για να καταλάβεις τι γίνεται .. (Δεν αναφέρομαι σε εσένα γενικά το λέω ):)

Kai οι 2 εχετε δικιο...αλληλοσυμπληρωνονται αυτα τα 2,,,για να παει καλα μια χωρα πρεπει πρωτα απ ολα να εχει μια κυβερνηση η οποια δεν εχει μεγαλη διαφθορα (γιατι παντου υπαρχει η διαφθορα) και μετα θα πρεπει οι ιδιοι οι πολιτες να ''βοηθουν'' την κυβερνηση...

βεβαια νομιζω πως περισσοτερο δικιο εχει ο gmac καθως ολα απο το λαο ξεκινουν,,,απο τη στιγμη που κανει και ο ιδιος ο πολιτης τις λαμογιες του πως να αλλαξει η κυβερνηση προς το καλυτερο.. οποτε

gmac +1:rolleyes:

(βεβαια μονο στα λογια τα λεμε ολα αυτα γιατι στην πραξη δεν κανουμε τιποτα για να αλλαξουμε:D)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Μια που λετε για διαφθορα.

Ειχα διαβασει σε μια τοπικη εφημεριδα για αυτο και θυμαμαι ελεγε:

Ο μεσος ορος διαφθορας στην Ε.Ε. ειναι 8%

στην Ελλαδα πανω απο 30%

Τα νουμερα πρεπει να μας προβληματισουν νομιζω...

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

θανατος στους αγροτες κρεαμαστε τους γιατι μας πινουν το νερο μας το ξοδευουν και δεν θα εχουμε να πλυνουμε το αμαξι μας να κανουμε ντουζ δεκα φορες τη μερα κλπ κλπ.

τι ειναι αυτα ρε παιδια????

λες και φταινε οι αγροτες που εχει γινει αυτη η κλιματικη αλλαγη και κανενας αλλος. γιατι δεν κατηγορουμε ολοι μαζι τους εαυτους μας οπως και τη "κακια" (γιατι υπαρχει και η πολυ χρισημη αλλα δυστυχως αυτη δεν βρισκει αυτο που της αξιζει) επιστημη που χρησιμοποιει θεωρητικα νεες τεχνολογιες εις βαρος του περιβαλλοντος. πχ ξερετε οτι απο την αυξηση των πτησεων διεθνως το περιβαλλον επιβαρυνετε. δεν λεω οτι φτενε τα αεροπλανα αλλα φταιμε ολοι εμεις που δεν κανουμε τπτ για να φροντισουμε να εχουμε νερο ενεργεια κλπ κλπ.

μην ψαχνουμε να βρουμε θυματα

θανατος στους αγροτες κρεαμαστε τους γιατι μας πινουν το νερο μας το ξοδευουν και δεν θα εχουμε να πλυνουμε το αμαξι μας να κανουμε ντουζ δεκα φορες τη μερα κλπ κλπ.

τι ειναι αυτα ρε παιδια????

λες και φταινε οι αγροτες που εχει γινει αυτη η κλιματικη αλλαγη και κανενας αλλος. γιατι δεν κατηγορουμε ολοι μαζι τους εαυτους μας οπως και τη "κακια" (γιατι υπαρχει και η πολυ χρισημη αλλα δυστυχως αυτη δεν βρισκει αυτο που της αξιζει) επιστημη που χρησιμοποιει θεωρητικα νεες τεχνολογιες εις βαρος του περιβαλλοντος. πχ ξερετε οτι απο την αυξηση των πτησεων διεθνως το περιβαλλον επιβαρυνετε. δεν λεω οτι φτενε τα αεροπλανα αλλα φταιμε ολοι εμεις που δεν κανουμε τπτ για να φροντισουμε να εχουμε νερο ενεργεια κλπ κλπ.

μην ψαχνουμε να βρουμε θυματα

Σωστός !!!!!!! ;);)

Μια που λετε για διαφθορα.

Ειχα διαβασει σε μια τοπικη εφημεριδα για αυτο και θυμαμαι ελεγε:

Ο μεσος ορος διαφθορας στην Ε.Ε. ειναι 8%

στην Ελλαδα πανω απο 30%

Τα νουμερα πρεπει να μας προβληματισουν νομιζω...

Ειχα δει καπου σε κατι στατιστικες οτι η Ελλαδα ειναι η 4η χωρα σε διαφθορα στον κοσμο:rolleyes: οποιος μπορει να το ψαξει ας το διαψευσει αν κανω λαθος..:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή