zoo Δημ. February 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2004 80405038 (Για 'μένα είναι πολύ εύκολο νούμερο! :) ) Σας έχω όλους σε λίστα αλλά δεν "βλέπω" κανέναν on-line για να κάνω δοκιμή... :( Εάν τύχει και με "δείτε" on-line, κάντε μία κλήση να το δοκιμάσουμε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 το δικό μου είναι 865 00 000 :) Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RoRr3n Δημ. March 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2004 Gia na paro tilefono se enan xristi pou den exei aftes tis ipiresies, se stathero poies einai oi xreoseis giati prokeitai na valo adsl kai o logariasmos tou tilefonou den einai katholou xamilos... Sto site pou mpika den vrika kanena pinaka me tis xreoseis.... Voitheia!!!!!!! Παράθεση To mellon vriskete sta diktia kai sto Unix... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος RoRr3n (25 Μάρ. 2004 , 17:38) Gia na paro tilefono se enan xristi pou den exei aftes tis ipiresies, se stathero poies einai oi xreoseis giati prokeitai na valo adsl kai o logariasmos tou tilefonou den einai katholou xamilos... Sto site pou mpika den vrika kanena pinaka me tis xreoseis.... Voitheia!!!!!!! Μήπως μπερδεύτηκες λίγο? Για τι χρεώσεις λες? Στο FireFly? Για να επικοινωνήσεις μέσω του Firefly....... πρέπει να έχει και ο άλλος, εγκατεστημένο το πρόγραμμα αυτό. :) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RoRr3n Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 Tote mipos iparxei kanenas pou na kserei an iparxei tropos na pairno tilefona mesa apo to internet kai o paraliptis na einai kanoniko tilefono i kinito? Epeidi afto to thema einai "kafto" gia mena kai pistevo pos einai kafto kai gia allous, thelo na ksero giati lian sintomos tha valo adsl kai skeftomai an aksizei, esto kai epi pliromis... ... Παράθεση To mellon vriskete sta diktia kai sto Unix... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olga Δημ. April 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2004 Εμένα γιατί αντί για ready μου γράφει invalid user/password εφόσον έχω κάνει login? Και όταν καλώ μου εμφανίζει not connected to surver. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olga Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 Any ideas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troogi Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 8troogi0 που σημαίνει 88766440 όποιος θέλει give me a call Και συ φίλε dromea το έχουμε πει τοσο καιρό, τώρα το εχω και τρέχει μονίμως και έχω φτιάξει και ακουστικό!!!! Όσο για το post που έλεγε πως μπορεί να βγεί προς τα έξω, εμείς στο τοπικό μας δίκτυο έχουμε εφαρμόσει την λύση swyx . Τρεχει στον server το Swyx server και εμείς παίζουμε σαν clients με sip. Η swyx σου προσφερει την λύση μιας κάρτας που συνδέει το τηλέφωνο αυτό με το δίκτυο του Οτε, μέσω της κανονικής γραμμής. Το εξάρτημα κοστίζει και οι χρεώσεις δεν παύουν να υπάρχουν Ίσως η μόνη λύση να είναι το Ip phone της Vivodi, αν ήταν τσαμπε (κάφροι, θέλουν και λεφτά για το αυτονόητο!!!) Παράθεση http://www.F1net.gr Η Formula 1 στα ελληνικά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siemens_m65 Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Δωρεάν τηλέφωνα ? Μόνο για λίγο χρονικό διάτημα από το bon.net μέσω του babble.com. (Ελπίζω να μην κομίζω γλάυκας είς Αθήνας) Δοκιμάστηκε από Καναδά προς σταθερό Αθήνας με μεγάλο Bandwidth ( 4Μ ) και από Αγιο Νικόλαο Κρήτης προς σταθερό Μπανγκόνκ μέσω adsl384/128. Δούλεψε πολύ καλά, σταθερή σύνδεση για περίπου 30 λεπτά η κάθε απικοινωνία. Από Αθήνα σε κινητό ή σταθερό μέσω Vivodi adsl 384/128 μεγάλη υστέριση, δύσκολη ( μη αποδεκτή) επικοινωνία. Εξαρτάται λοιπόν από το δίκτυο σύνδεσης και την επιβάρυνσή του. Πάντως είναι δωρεάν και πρόκειται να σταματήσει την Δωρεάν παροχή μέσα στο 2005. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inel Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος siemens_m65 (22 Νοέ. 2004 , 16:54) Δωρεάν τηλέφωνα ? Μόνο για λίγο χρονικό διάτημα από το bon.net μέσω του babble.com. (Ελπίζω να μην κομίζω γλάυκας είς Αθήνας) Δοκιμάστηκε από Καναδά προς σταθερό Αθήνας με μεγάλο Bandwidth ( 4Μ ) και από Αγιο Νικόλαο Κρήτης προς σταθερό Μπανγκόνκ μέσω adsl384/128. Δούλεψε πολύ καλά, σταθερή σύνδεση για περίπου 30 λεπτά η κάθε απικοινωνία. Από Αθήνα σε κινητό ή σταθερό μέσω Vivodi adsl 384/128 μεγάλη υστέριση, δύσκολη ( μη αποδεκτή) επικοινωνία. Εξαρτάται λοιπόν από το δίκτυο σύνδεσης και την επιβάρυνσή του. Πάντως είναι δωρεάν και πρόκειται να σταματήσει την Δωρεάν παροχή μέσα στο 2005. Πρέπει να γεμίσεις αρχικά το λογαριασμό σου με ενα ποσό για να έχεις δωρεαν κλήσεις ή απλά αν γραφτείς σου προσφέρει αμέσως αυτή τη δυνατότητα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Οχι στο σαιτ λεει οτι ειναι απολυτα δωρεαν! Το κατεβασα αλλα μου βγαζει ενα μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει με το δικτυο..Θα τους στειλω κανενα mail να δω τι παιζει.. EDIT: Δουλεψε μια χαρα,εξυπηρετικοτατοι απαντησαν αμεσως στο email μου. και φυσικα ειναι ΤΖΑΜΠΑ ολες οι κλησεις σε Ευρωπη Αυστραλια κλπ(σταθερα παντα)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Τελικά πώς κάνουμε δωρεάν κλήσεις?? Το θέλω και εγώ αλλά δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisco10 Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Δεν ισχύει πλέον. Τελείωσε η περίοδος που ήταν δωρεάν για διαφημιστικούς και άλλους λόγους. Τώρα πια για να χρησιμοποιήσεις την εν λόγω υπηρεσία πρέπει να πληρώσεις. Και φυσικά... δεν αξίζει τον κόπο! ΥΓ. Καλή χρονιά σε όλους! Παράθεση Who cares?... It won't work anyway!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 logika tha to kserete polloi, an kai den anaferthike edwpera. to skype (opws palaiotera kai to mediaring to opoio den katalaba pote giati den epiase) dinei ti dynatothta na pareis pros kathe sxedon proorismo me mia mikrh hrewsi. einai i dynatothta pou rwtouse enas filos parapanw. se 20 hwres i xrewsi einai 1.7+15% eurocents ana lepto, kai me proorismo tin Ellada einai 2,7+15%eurocents ana lepto. an skeftoume oti o ote sto astiko hrewnei 2.4+18%, tote oi times einai aksioprepestates gia opoiodipote yperastiko tilefwno. ton hrono omilias ton proplirwneis (10 Euro) me pistwtikh karta. ehw deh8ei klisi me ayto ton tropo sto sta8ero kai itan mia aksioprepestati yperastikh klhsh. syntoma (me8ayrio) tha kanw kai egw tetoies kliseis kai tha sas pw tis empeiries mou. ayti kai mono i dynatothta kanei to skype safws pio hrisimo apo to firefly. Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος thaner ( 2 Ιαν. 2005 , 01:19) logika tha to kserete polloi, an kai den anaferthike edwpera. to skype (opws palaiotera kai to mediaring to opoio den katalaba pote giati den epiase) dinei ti dynatothta na pareis pros kathe sxedon proorismo me mia mikrh hrewsi. einai i dynatothta pou rwtouse enas filos parapanw. se 20 hwres i xrewsi einai 1.7+15% eurocents ana lepto, kai me proorismo tin Ellada einai 2,7+15%eurocents ana lepto. an skeftoume oti o ote sto astiko hrewnei 2.4+18%, tote oi times einai aksioprepestates gia opoiodipote yperastiko tilefwno. ton hrono omilias ton proplirwneis (10 Euro) me pistwtikh karta. ehw deh8ei klisi me ayto ton tropo sto sta8ero kai itan mia aksioprepestati yperastikh klhsh. syntoma (me8ayrio) tha kanw kai egw tetoies kliseis kai tha sas pw tis empeiries mou. ayti kai mono i dynatothta kanei to skype safws pio hrisimo apo to firefly. Αναμένουμε νέα!Εγώ ήδη το χρησιμοποιώ για κλήσεις σε φίλους και συγγενής στο εξωτερικό οι οποίοι έχουν dsl πρόσβαση. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 χρησιμοποιώ το skype out περίπου 3 μήνες, δεν έιχα πάρει χαμπάρι το thread. Λοιπόν, με χαρά να σας δώσω τα φώτα μου. 1) Έχω και firefly (82910341) αλλά το μόνο πράγμα που αξίζει σε αυτό είναι ο τηλεφωνητής.... Νομίζω ότι το skype είναι πολύ πιο φιλικό, το αναβαθμίζουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ και έχεις πιο πολλές δυνατότητες. Μην ξεχνάμε (και αυτή είναι μια χρήσιμη πληροφορία) ότι οι προγραμματιστές της εταιρίας έχουν ανακοινώσει ότι σε λίγους μήνες θα υπάρξει το Skype In, όπου οι χρήστες του Skype Out παίρνουν κανονικό τηλεφωνικό αριθμό για να τους καλούν στον υπολογιστή τους!! 2) Το Skype Out δουλεύει ως εξής. Προπληρώνεις με πιστωτικη 10 ή 25 euro (νομίζω με κάτι φόρους γίνεται 11,5 και 28) και κάθε φορά που συνδέεσαι με το λογαριασμό σου σου βάζει πόσα έχεις. Για κλήσεις στο εξωτερικό ΚΩΛΟΛΕΕΙ! Οι χρεώσεις είναι όπως ειπώθηκαν παραπάνω. Και για υπεραστικά συμφέρει. Όμως ας σκεφτούμε το εξής: είστε διαθετιμένοι σε κάθε υπεραστική κλήση για να γλυτώσετε άντε μισό ευρώ να ανοίγετε υπολογιστές, internet κτλ κτλ....? εγώ έχω το laptop δίπλα στο κρεβάτι με dsl και πάλι ψιλοβαριέμαι.. 3) Η ποιότητα στις κλήσεις είναι αρκετά καλή (έχω dsl όμως ξαναλέω). Συνήθως κάνω κανονικές κλήσεις σαν να μιλάω με ΟΤΕ. ΟΜΩΣ: δε λείπουν καμια φορά και οι φάσεις που μπορεί να φάει το κόλλημά του, να πέσει η γραμμή ή να δημιουργηθεί μικρή καθυστέρηση. Πάντως ακόμα κι αν δε το χρησιμοποιείτε ως κύριο, αξίζει να φορτώσετε 10 ευρώ (είναι ασφαλές) και να δοκιμάσετε έστω και για πλάκα. 4) Με κανονικέςσυνδέσεις είναι πραγματικά όπως κάτσει στο πρόραμμα εκείνη τη στιγμή. Μπορεί να βγει καλό, μπορέι και όχι. Ως επί το πλέιστον όμως, θα κάνετε δουλειά. 5) Τι άλλο, τι άλλο.... α, όταν καλείτε με skype βγαίνει out of area. 6) Για δοκιμή όποιος θέλει από 10 Ιανουαρίου και μετά το user name μου είναι emperor69. Ελπίζω να βοήθησα. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 btw, ehw kai egw dsl, se kliseis pc to pc en genei einai kalo. otan katebaze ta kerata mou mporei na ehei ligo lag an kai den peftei i poiotita tou ixou. epishs emena to p2p me boleyei afantasta giati milaw me ton ksadelfo mou sto lan me BW 100MBps diladi ehw pantote apsogi poiothta. ehw paratirisei oti kata tis 10 to brady to BW mou (apo ti forthnet mallon?) meiwnetai kai etsi an katebazw tayohrona mporei i kliseis na min einai toso kalis poiotitas. dysthxws mehri stigmis i mones dyo skypeout kliseis pou prospathisa na kanw mehri stigmis itan se tetoia fasi (pros sto hwrio mou) kai eihan patagwdi apotyxia. parola ayta ayrio tha ehw perissoteres plirofories mias kai tha ehw oli ti mera eleytheri gia na kanw merikes apogeymatines kliseis sto canada. epishs egw ehw desktop me dsl kai en genei einai syneheia anoihto, opote tis perisotteres fores me boleyei na hrisimopoiw to computer mia kai etsi, me to headset pou einai san to Jabra alla me kalwdio, mporw na milaw kai na kanw alla pragmata parallila. (eidika an shedon kathe mera to teleytaio kairo milas 2 wres tin imera me to filo sou stin amerikh...) Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 e nai ayto leme, einai analoga tis syn8hkes an to xreiazetai kapoios Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 update: ekana dyo kliseis sto canada, to lag itan se ypoferta epipeda, an kai o allos sto sta8ero me akouge me kena kai epishs oso pairnouse i wra heirotereye i poiotita. apo BW eiha klisei ola ta alla d/l, opote mallon an ftaei i syndesi mou, tote ftaiei o syndyasmos forthnet/ote pou den mou dinei olo to BW stis wres aixmhs kai stis argies. tin idia wra, oi kliseis pc to pc pali den itan stin kalyteri poiotita opote mallon ehei i syndesi mou meros tis ey8ynhs. pantws gia 0.28 eyrw gia 14 lepta omilias sto canada, nomizw oti aksizei tis ypoxwriseis. ena junkie sti nayarinou pio poly kostizei... Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magica_chr Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Καλησπερα. Μπορει καποιος να βοηθησει με το προγραμμα VoipBuster? Εχω γραμμη ADSL 384 και για να το δοκιμασω παιρνω τηλ. στο σταθερο μου αλλα καθηστερει πολυ και κλεινει η συνδεσει μετα απο 30 δευτερολεπτα. Το κανει αυτο επειδη δεν εχω πληρωσει για να μιλαω? Ας βοηθησει καποιος plzzz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Παιδια μηπως μπορω να εχω ενα link για να το κατεβασω κι εγω?Αυτο στο πρωτο post δε δουλευει...:O Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Καλησπερα. Μπορει καποιος να βοηθησει με το προγραμμα VoipBuster? Εχω γραμμη ADSL 384 και για να το δοκιμασω παιρνω τηλ. στο σταθερο μου αλλα καθηστερει πολυ και κλεινει η συνδεσει μετα απο 30 δευτερολεπτα. Το κανει αυτο επειδη δεν εχω πληρωσει για να μιλαω? Ας βοηθησει καποιος plzzz @magica_chr Kι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω τις περισσότερες φορές. Θα έπρεπε να έχεις καλό ήχο το 1 λεπτό που έχεις δωρεάν αλλά ας όψεται ο ΟΤΕ που προσπαθεί να μπλοκάρει τα Voip. Δοκίμασέ το πάντως κλείνοντας ότι μπορεί να σου "τραβάει" ταχύτητα στο Ιντερνετ και πιστεύω οτι η καθυστέρηση θα είναι μικρότερη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stonebug Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Παιδιά δεν ξέρω αν το έχετε ακούσει αλλά υπάρχει ένα άλλο πρόγραμμα για voip τηλεφωνία, το VoipDiscount το όποίο με την κατάθεση 10€ στο account σας σε αυτό, έχετε 4 μήνες δωρεάν τηλεφωνία σε όλα τα σταθερά τηλέφωνα ελλάδα και ευρώπη (για Αμερική δεν ξέρω, δεν το έψαξα). Επίσης στέλνει sms με 0,03 λεπτά και φαίνεται σαν αποστολέας δέιχνει το νούμερο του κινητού (δλδ σαν να το στέλνετε απο το κινητό σας, με τη διαφορά οτι στέλνει σωστά τα sms με λατινικούς χαρακτήρες και όχι ελληνικά.) Το συστήνω μια και το χρησιμοποιώ για τηλέφωνα στην Αγγλία (δωρεάν τα σταθερά) αλλά και γιατί με βολεύει να στέλνω γρήγορα (και φτηνά) sms απο τον υπολογιστή μου. Τσεκάρετε το! Παράθεση stonebug... :!: https://www.stonebug.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts