Jump to content

Darwat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About Darwat

  • Ημ. Γέννησης 19/10/1981

Darwat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. "windhellas WIND GR Internet στις διακοπές με το WIND Mobile Broadband με κάρτα! Χωρίς Συμβόλαιο, μόνο με 34,90€ + δώρο 1μήνα! http://bit.ly/WINDMobileBroadband " Το πακέτο για τα καρτοκινητά 1GB με 15e για 30 ημέρες τι απέγινε;
  2. Αυτο φυσικα που "ξεχασε" να σου πει ο φιλος μας ο ΟΤΕτζης ειναι πως για καθε μια ξεχωριστα adsl συνδρομη που θα εκανε με ΟΤΕnet θα πληρωνοταν με ενα αρκετα αξιολογο bonus στον μισθο του ;) .Οσο για τον ΟΤΕ σαν εταιρια τα σχολια ειναι περιτα. Με τις τακτικες που ακολουθησε τα προηγουμενα χρονια μας εκανε την τιμη να εχουμε ισως τα ακριβοτερα κοστολογια στην Ευρωπη στις τηλεπικοινωνιες με ενα μετριο επιπεδο ποιοτητας - ειναι αληθεια βεβαια πως οσο παει και καλυτερευει.
  3. Εχμμμ ξερεις αυτο δεν γινεται...αν εχεις adsl 128 το max download rate που θα μπορεις να εχεις ειναι γυρο στα 15Kbps. Αρα 3 περιπτωσεις υπαρχουν: Η αυτο που λες ειναι πλασματικο η εχεις συνδρομη 384 η HOL εχει τρυπα και σε αφηνει με την 128 να μπαινεις σε 384 (πραγμα σπανιο που αν οντως συμβαινει, θα σταματησει πολυ συντομα).
  4. Και η HOL ειχε πριν ενα μηνα νομιζω. Τωρα δεν ξερω αν το σταματησε:worry:. Συμπληρωνες τα στοιχεια σου και σου ερχοταν mail με τους σειριακους για να την ενεργοποιησεις.
  5. Ενω η ΟΤΕnet δεν εχει προβληματα ε?!?!!:worry: Ας σοβαρευτουμε λιγο και ας βλεπουμε τα πραγματα λιγο πιο αντκειμενικα...ΟΛΟΙ οι ISPs εχουν κατα καιρους προβληματα.Το θεμα ειναι κατα ποσο γρηγορα τα λυνουν και την ποιοτητα της υποστηριξης που προσφερουν.Η τελεια εταιρια δεν υπαρχει πουθενα. Για να μπορει να εχει καποιος μια συνολικη εικονα για την ποιοτητα ελληνικων ISP θα πρεπει να τους εχει δοκιμασει ΟΛΟΥΣ για καποιο χρονικο διαστημα (πχ 6-7 μηνες) ωστε να αναφερει μια μεση εντυπωση. Νοημα: Ας αποφευγουμε να κραζουμε ετσι εταιριες χωρις να ανφερουμε συγκεκριμενα προβληματα. :cool:
  6. Καλησπερα, Θα βαλεις το ακολουθο ΑΤ command και θα παιξει κανονικα το modem σου με την HOL: AT&F+MS=V90 η AT+MS=V90 Ειχα και εγω Microcom και τελικα εμαθα πως το συγκεκριμενο modem παρουσιαζει ασυμβατοτητα με τον εξοπλισμο που χρησιμοποιει η HOL. Με τις πιο πανω εντολες θα συνδεθει ευτυχως :cool:
  7. Καλησπερα. Αν εισουν πιο προσεκτικος θα εβλεπες οτι το προγραμμα εχει μπει και στην κεντρικη σελιδα εδω και αρκετες ημερες και το πιθανοτερο ειναι να στο εστειλε καποιος που το ειδε στο myphone. Eχει ανοιχτει και poll για αυτο στο computing, οποτε δεν εχει σημασια πιστευω να συνεχισουμε εδω την συγκεκριμενη συζητηση.
  8. Μια μικρη διορθωση, ουτε το firefly ουτε το skype αποθηκευει τα μυνηματα στον server αλλα τοπικα στο pc, που σημαινει πως αν αλλαξετε pc η κανετε uninstall το προγραμμα θα πρεπει να ξαναπερασετε ολα τα contacts απο την αρχη. :worry:
  9. Έχεις δίκιο. ομολογώ πως ήμουν λίγο απότομος , προτείνω να δοκιμάσουμε όλοι και τα 2 και να postαρουμε τις εντυπώσεις μας. Dromea έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε ένα μικρό poll στο thread firefly vs skype ? :)
  10. HELLOOOOO!!!! Το firefly ΕΙΝΑΙ peer2peer!!! Καλο θα ειναι πριν γραψουμε κατι να το ψαχνουμε πιο πριν η εστω να ρωταμε και να μην κρινουμε αν ΔΕΝ το δοκιμασουμε. ...Και ναι το firefly σε αρκετες περιπτωσεις ειναι πολυ καλυτερο απο το skype .Καταρχας ο ηχος του ειναι πολυ καλυτερος, και 2ο τα παει πολυ καλυτερα απο το skype οπως ειπα και πριν σε slow συνδεσεις – τουλαχιστον στις δικες μου δοκιμες. Το καλυτερο βεβαια ειναι να δοκιμασει κανεις και τα 2 και να γραψει τις εντυπωσεις του.
  11. Ναι ειναι ακομα καλυτερο. Πολυ καλυτερη ποιοτητα ηχου χωρις διακοπες ακομα και σε 56αρες γραμμες. Το skype μπορει να ειναι πιο ομορφο και να εχει πιο πολλες επιλογες αλλα δεν τα καταφερνει καλα σε αργες συνδεσεις (ουτε εχει την δυνατοτητα για voicemail). Βεβαια κανεις δεν χανει τιποτα να τα δοκιμασει και τα 2 :) , απλα το FireFly εχει το πολυ θετικο οτι εχει αρκετα μικρες σχετικα απαιτησεις σε bw. Το σιγουρο ομως ειναι πως απο οτι φαινεται τετοιου ειδους προγραμματα αν εξελιχθουν θα γινουν ο μεγαλυτερος αφιαλτης των τηλεπ. εταιριων :D
  12. "εκτός αυτού αν κάποιος θέλει να μιλήσει και με κανονικά σταθερά η κινητά τηλεφωνά σε συμφέρουσες τιμές, υπάρχει ιδικό USB ακουστικό το οποίο είναι σαν ένα κινητό τηλέφωνο ...με καλώδιο, αν όμως δεν σας ενδιαφέρει η επικοινωνία προς σταθερά η κινητά, το μόνο που πληρώσετε είναι το κόστος του ΕΠΑΚ και τίποτα παραπάνω, δοκιμάστε το, αξίζει." Αν διαβασεις λιγο πιο προσεχτικα τι αναφερει ο Dromeas λιγο πιο πανω θα παρεις απαντηση...
  13. Είναι πραγματικά πολύ καλό - τουλάχιστον έτσι δείχνει τις τελευταίες 2 μέρες που το δουλεύω. Άψογη ποιότητα και ελάχιστο lag (καθυστέρηση στον ήχο) ακόμα και με 56κ συνδέσεις. Και το voice mail μου άρεσε πολύ...ελπίζω μόνο να το κρατήσουν free και όταν βγει από το beta στάδιο...αν και 2 good 2 be true... Θα δούμε.
  14. Καλησπερα, Γιατι δεν σκεφτεσαι τοτε το πιο λογικο, να εχεις κολησει καποιον dialer στο pc με η χωρις την θεληση σου, και την στιγμη που νομιζες οτι ησουν στο internet και κατεβαζες το x mp3 η χρησιμοποιουσες την x υπηρεσια να ειχε διακοπει η συνδεση σου με τον ΕΠΑΚ και να ειχες συνδεθει σε νουμερο 90... Στις περισσοτερες περιπτωσεις καπως ετσι γινεται , οποτε λιγο προσοχη στο τι παταμε στο interneti :p xexe
  15. enoeis oti exei ikanoopiitiko baso sto radiofwno xwris na kaneis tipota extra esy? :/ An einai etsi, mallon tha akousw kai kanaalo ngage kai tha to paw gia service to diko mou. :(
×
×
  • Create New...