Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπάρχει τρόπος να δώ ποιός με διέγραψε από φίλο?

οχι δεν γινεται, μονο εαν μπεις στο προφιλ του "κατα τυχη" και δεις πως δεν σε εχει φιλο ..

Samsung S21 Ultra

Καλησπέρα παιδιά!

Έχω μια απορία. Μήπως ξέρει κανείς/καμία με ποιο κριτήριο εμφανίζονται συγκεκριμένα άτομα πάνω-πάνω στη συνομιλία; Μου εμφανίζει 4 άτομα ΔΙΑΡΚΩΣ εκεί, είτε είναι online είτε όχι... (και δεν είναι ότι είναι μέσα από κινητό...)

Ή το άλλο; Στο χρονολόγιό μου, εκεί που φαίνονται οι φίλοι μου, εμφανίζονται διαρκώς 2-3 άτομα. Για ποιον λόγο ας πούμε αυτά και όχι κάποια άλλα;;; :ninja:

Γενικά, οτιδήποτε κι αν ξέρετε, θα μου φανεί χρήσιμο!

Ευχαριστώ εκ των προτέρωωωωνννν!!! :p :cool:

Καλησπέρα παιδιά!

Έχω μια απορία. Μήπως ξέρει κανείς/καμία με ποιο κριτήριο εμφανίζονται συγκεκριμένα άτομα πάνω-πάνω στη συνομιλία; Μου εμφανίζει 4 άτομα ΔΙΑΡΚΩΣ εκεί, είτε είναι online είτε όχι... (και δεν είναι ότι είναι μέσα από κινητό...)

Ή το άλλο; Στο χρονολόγιό μου, εκεί που φαίνονται οι φίλοι μου, εμφανίζονται διαρκώς 2-3 άτομα. Για ποιον λόγο ας πούμε αυτά και όχι κάποια άλλα;;; :ninja:

Γενικά, οτιδήποτε κι αν ξέρετε, θα μου φανεί χρήσιμο!

Ευχαριστώ εκ των προτέρωωωωνννν!!! :p :cool:

Νομίζω ότι εμφανίζει εκείνους με τους οποίους αλληλεπιδράς περισσότερο.

Λες; Όμως με 1 από τα άτομα αυτά (αχ<3) δεν πολυ-μιλάμε...

δε νομιζω γτ σε εμενα εμφανίζει άτομα τα οποια εχω να τα μιλήσω χρονο+

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

τυχαια δε νομιζω να ειναι.αν ηταν,θα εβγαζε και φιλους που εχει να τους βγαλει απο....ποτε!!

ισως εχει να κανει με το ποιος μπαινει στο προφιλ σου?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Eγώ τώρα μια χαρά είμαι μέσα...

Απο τις 7 χθες βραδυ μεχρι τις 11 που κοιμηθηκα δεν εμπαινε με τιποτα

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

τυχαια δε νομιζω να ειναι.αν ηταν,θα εβγαζε και φιλους που εχει να τους βγαλει απο....ποτε!!

ισως εχει να κανει με το ποιος μπαινει στο προφιλ σου?

βγαζει με αυτους που εχεις μιλησει περισσοτερο το τελευταιο διαστημα

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Νομίζω όχι μόνο αυτούς που έχεις μιλήσει, αλλά και αυτούς που συμμετέχετε σε κοινά posts, κάνετε like, σχολιάζετε, είστε μαζί σε φωτογραφίες κλπ.. Εμένα μου εμφανίζει άτομα που δεν έχω μιλήσει στο τσατ εδώ και 1,5 χρόνο...

Μια φιλη την αφηνει να γραψει αλλα ουτε να απαντησει σε καποιν ουτε να κανει Like γιατι λεει...πραβιασε τους κανονες.....

Τι μπορει να συμβαινει ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Μερικα μηνυματα δεν μπορω να τα σβησω απο την αρχειοθετηση. Ενω σβηνονται μεσα τα μηνυματα, αριστερα εμφανιζεται ακομα το ονομα κτλ.. παταω διαγραφη συζητησης και δεν γινεται τιποτα.
Samsung S21 Ultra

Γεια σας. Δεν μου εμφανιζεται ο αριθμος των notifications, πανω αριστερα. Εχω τσεκαρει οτι τα επιθυμητα pages τα εχω τικαρισμενα. Τι παιχτηκε?

Έχω κάνει "Like"σε κάποιες σελίδες μαγαζιών.

Όταν θέλω να τις tagάρω σε κάποιο post/status/comment, δε μου τα βγάζει σε λίστα όπως αν tagάρουμε κάποιον φίλο.

Και μάλιστα αυτό που περιγράφω ότι θέλω να κάνω, το βλέπω σε πολλών τα προφίλ.

Δεν μπορεί να μην αντιμετωπίσατε το ίδιο πρόβλημα... :-/

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

στο δικό μου προφίλ γίνεται κανονικά αυτό που λες. με @ και κολλητά το όνομα του μαγαζιου/σελίδας/κλπ

στο δικό μου προφίλ γίνεται κανονικά αυτό που λες. με @ και κολλητά το όνομα του μαγαζιου/σελίδας/κλπ

Έχεις δίκιο. Εγώ θυμόμουν που για να tagάρεις τους φίλους σου σε κάποιο post/comment/status, παλιά πατούσες @ και το όνομα ενώ στη συνέχεια το άλλαξαν και πατούσες απλά το όνομα του φίλου και εμφανιζόταν αυτόματα...

Δεν ήξερα ότι ήταν μόνο για τους φίλους και ότι στις σελίδες έπρεπε να εξακολουθείς να βάζεις @

Ευχαριστώ πολύ!!

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Και έλεγα πως σκ@τα γίνεται να tagαρω άτομο με όνομα στα ελληνικά..

Δεν είχε πάει το μυαλό μου...:wacko:

paidia edw k 5 meres exw kanei ena add to opoio paramenei anapanthto("to aithma filias stalthhke") k prin 1-2 meres ekana k 2 akoma ta opoia epishs den exoun apanththei.ean d sunwmotoun kai oi 3 enantion mou mhpws uparxei kapoio provlhma m t diko mou fb(px argei na ta steilei) h twn allwn?(argoun na ta paroun antistoixa)

paidia edw k 5 meres exw kanei ena add to opoio paramenei anapanthto("to aithma filias stalthhke") k prin 1-2 meres ekana k 2 akoma ta opoia epishs den exoun apanththei.ean d sunwmotoun kai oi 3 enantion mou mhpws uparxei kapoio provlhma m t diko mou fb(px argei na ta steilei) h twn allwn?(argoun na ta paroun antistoixa)

Καταρχήν, προσπάθησε να γράψεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Απαγορεύονται τα greeklish.

Όσο και να αργεί το facebook, 2 και 5 μέρες δεν κάνει να σταλεί ένα αίτημα... Οπότε, δε σε έχουν δεχτεί για διάφορους λόγους.

οκ ευχαριστω!κ αν υπαρχουν πολλα αιτηματα μαζεμενα?

Αν έχεις στείλει πάρα πολλά αιτήματα σε μικρό χρονικό διάστημα, ίσως σε μπλοκάρει το facebook.