doganos Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 υπάρχει τρόπος να δώ ποιός με διέγραψε από φίλο? οχι δεν γινεται, μονο εαν μπεις στο προφιλ του "κατα τυχη" και δεις πως δεν σε εχει φιλο .. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 μονο αν μπεις στην λιστα των φιλων σου και δεις οτι καποιος λειπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xP_xoxo Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια απορία. Μήπως ξέρει κανείς/καμία με ποιο κριτήριο εμφανίζονται συγκεκριμένα άτομα πάνω-πάνω στη συνομιλία; Μου εμφανίζει 4 άτομα ΔΙΑΡΚΩΣ εκεί, είτε είναι online είτε όχι... (και δεν είναι ότι είναι μέσα από κινητό...) Ή το άλλο; Στο χρονολόγιό μου, εκεί που φαίνονται οι φίλοι μου, εμφανίζονται διαρκώς 2-3 άτομα. Για ποιον λόγο ας πούμε αυτά και όχι κάποια άλλα;;; :ninja: Γενικά, οτιδήποτε κι αν ξέρετε, θα μου φανεί χρήσιμο! Ευχαριστώ εκ των προτέρωωωωνννν!!! :p :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια απορία. Μήπως ξέρει κανείς/καμία με ποιο κριτήριο εμφανίζονται συγκεκριμένα άτομα πάνω-πάνω στη συνομιλία; Μου εμφανίζει 4 άτομα ΔΙΑΡΚΩΣ εκεί, είτε είναι online είτε όχι... (και δεν είναι ότι είναι μέσα από κινητό...) Ή το άλλο; Στο χρονολόγιό μου, εκεί που φαίνονται οι φίλοι μου, εμφανίζονται διαρκώς 2-3 άτομα. Για ποιον λόγο ας πούμε αυτά και όχι κάποια άλλα;;; :ninja: Γενικά, οτιδήποτε κι αν ξέρετε, θα μου φανεί χρήσιμο! Ευχαριστώ εκ των προτέρωωωωνννν!!! :p :cool: Νομίζω ότι εμφανίζει εκείνους με τους οποίους αλληλεπιδράς περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xP_xoxo Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Νομίζω ότι εμφανίζει εκείνους με τους οποίους αλληλεπιδράς περισσότερο. Λες; Όμως με 1 από τα άτομα αυτά (αχ<3) δεν πολυ-μιλάμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Νομίζω ότι εμφανίζει εκείνους με τους οποίους αλληλεπιδράς περισσότερο. δε νομιζω γτ σε εμενα εμφανίζει άτομα τα οποια εχω να τα μιλήσω χρονο+ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 μια απ τα ιδια και σε μενα. τυχαία θα είναι η σειρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 τυχαια δε νομιζω να ειναι.αν ηταν,θα εβγαζε και φιλους που εχει να τους βγαλει απο....ποτε!! ισως εχει να κανει με το ποιος μπαινει στο προφιλ σου? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 τι σκ@τα κάνουν πάλι? έχει κανά 2ωρο δεν ανοίγει με τίποτα αυτή η σελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Eγώ τώρα μια χαρά είμαι μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Eγώ τώρα μια χαρά είμαι μέσα... Απο τις 7 χθες βραδυ μεχρι τις 11 που κοιμηθηκα δεν εμπαινε με τιποτα Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 τυχαια δε νομιζω να ειναι.αν ηταν,θα εβγαζε και φιλους που εχει να τους βγαλει απο....ποτε!! ισως εχει να κανει με το ποιος μπαινει στο προφιλ σου? βγαζει με αυτους που εχεις μιλησει περισσοτερο το τελευταιο διαστημα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Νομίζω όχι μόνο αυτούς που έχεις μιλήσει, αλλά και αυτούς που συμμετέχετε σε κοινά posts, κάνετε like, σχολιάζετε, είστε μαζί σε φωτογραφίες κλπ.. Εμένα μου εμφανίζει άτομα που δεν έχω μιλήσει στο τσατ εδώ και 1,5 χρόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Μια φιλη την αφηνει να γραψει αλλα ουτε να απαντησει σε καποιν ουτε να κανει Like γιατι λεει...πραβιασε τους κανονες..... Τι μπορει να συμβαινει ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Μερικα μηνυματα δεν μπορω να τα σβησω απο την αρχειοθετηση. Ενω σβηνονται μεσα τα μηνυματα, αριστερα εμφανιζεται ακομα το ονομα κτλ.. παταω διαγραφη συζητησης και δεν γινεται τιποτα. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Γεια σας. Δεν μου εμφανιζεται ο αριθμος των notifications, πανω αριστερα. Εχω τσεκαρει οτι τα επιθυμητα pages τα εχω τικαρισμενα. Τι παιχτηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Έχω κάνει "Like"σε κάποιες σελίδες μαγαζιών. Όταν θέλω να τις tagάρω σε κάποιο post/status/comment, δε μου τα βγάζει σε λίστα όπως αν tagάρουμε κάποιον φίλο. Και μάλιστα αυτό που περιγράφω ότι θέλω να κάνω, το βλέπω σε πολλών τα προφίλ. Δεν μπορεί να μην αντιμετωπίσατε το ίδιο πρόβλημα... :-/ Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 στο δικό μου προφίλ γίνεται κανονικά αυτό που λες. με @ και κολλητά το όνομα του μαγαζιου/σελίδας/κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 στο δικό μου προφίλ γίνεται κανονικά αυτό που λες. με @ και κολλητά το όνομα του μαγαζιου/σελίδας/κλπ Έχεις δίκιο. Εγώ θυμόμουν που για να tagάρεις τους φίλους σου σε κάποιο post/comment/status, παλιά πατούσες @ και το όνομα ενώ στη συνέχεια το άλλαξαν και πατούσες απλά το όνομα του φίλου και εμφανιζόταν αυτόματα... Δεν ήξερα ότι ήταν μόνο για τους φίλους και ότι στις σελίδες έπρεπε να εξακολουθείς να βάζεις @ Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 στο δικό μου προφίλ γίνεται κανονικά αυτό που λες. με @ και κολλητά το όνομα του μαγαζιου/σελίδας/κλπ Και έλεγα πως σκ@τα γίνεται να tagαρω άτομο με όνομα στα ελληνικά.. Δεν είχε πάει το μυαλό μου...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndv Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 paidia edw k 5 meres exw kanei ena add to opoio paramenei anapanthto("to aithma filias stalthhke") k prin 1-2 meres ekana k 2 akoma ta opoia epishs den exoun apanththei.ean d sunwmotoun kai oi 3 enantion mou mhpws uparxei kapoio provlhma m t diko mou fb(px argei na ta steilei) h twn allwn?(argoun na ta paroun antistoixa) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 paidia edw k 5 meres exw kanei ena add to opoio paramenei anapanthto("to aithma filias stalthhke") k prin 1-2 meres ekana k 2 akoma ta opoia epishs den exoun apanththei.ean d sunwmotoun kai oi 3 enantion mou mhpws uparxei kapoio provlhma m t diko mou fb(px argei na ta steilei) h twn allwn?(argoun na ta paroun antistoixa) Καταρχήν, προσπάθησε να γράψεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Απαγορεύονται τα greeklish. Όσο και να αργεί το facebook, 2 και 5 μέρες δεν κάνει να σταλεί ένα αίτημα... Οπότε, δε σε έχουν δεχτεί για διάφορους λόγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndv Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 οκ ευχαριστω!κ αν υπαρχουν πολλα αιτηματα μαζεμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 οκ ευχαριστω!κ αν υπαρχουν πολλα αιτηματα μαζεμενα? Αν έχεις στείλει πάρα πολλά αιτήματα σε μικρό χρονικό διάστημα, ίσως σε μπλοκάρει το facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndv Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 με ειδοποιηση η και χωρις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts