Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ από σήμερα το πρωί αντιμετωπίζω το εξής...

Μπήκα στο fb από το facebook messenger (android) με το κινητό μου και ενώ έχω κάνει κανονικά αποσύνδεση όλοι με βλέπουν στο chat (όταν είμαι offline) με ένα κινητάκι δίπλα που νομίζω ότι αυτό δείχνει ότι είμαι on αλλά από το κινητό... ξέρει κανείς τι παίζει;;;;

παιδια...εκανα ταγκ σημερα φιλους...φιλος ενος ατομου πως γινεται να πατησε λαικ στην φωτο μου αφου δεν ειναι φιλος μου???τι μπορω να κανω να μην ξαναγινει?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Εγώ από σήμερα το πρωί αντιμετωπίζω το εξής...

Μπήκα στο fb από το facebook messenger (android) με το κινητό μου και ενώ έχω κάνει κανονικά αποσύνδεση όλοι με βλέπουν στο chat (όταν είμαι offline) με ένα κινητάκι δίπλα που νομίζω ότι αυτό δείχνει ότι είμαι on αλλά από το κινητό... ξέρει κανείς τι παίζει;;;;

Και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω.

Μόλις βγαίνω offline μου βγάζει ένα κινητάκι ολημερίς και οληνυχτίς.

ρε παιδια εγω εχω χασει την μπαλα πλεον!!!!!:rolleyes::rolleyes:

απο την ωρα που εκανα update την εφαρμογη του facebook στο κινητο μου εχει γινει ο χαμος στο chat!!!!

δεν ξερω ποτε ειμαι onlain ποτε δεν ειμαι :rolleyes:

και τωρα πλεον οποτε και να μπω μου βγαινει το μήνυμα κανενας φιλος για συνομιλία!!!!

και απο το pc αλλα και απο το κινητο!!!!!!!!:rolleyes:

ο αδερφος μου με το samsung το galaxy το ενα δεν εχει κανενα προβλημα!!!

εβγαλα την εφαρμογη απο το κινητο και παλι τα ιδια στο chat του facebook!!!!!!!!!

ποποποπο μιλαμε για χαος πλεον!!!!

το ίδιο έπαθε φίλος με iphone4 :p

δε μου χει τύχει κάτι τέτοιο... ακόμη!

αλλά έχω άλλο πρόβλημα με το τσατ. ενώ τσατάρω, σε 'ασχετη στιγμή, βγάζει οφline τον συνομιλητή. μόνο στο τσατ όμως. στη λίστα φαίνεται ον!

(στο τσαφ είμαι να απενεργοποιήσω το λογαριασμό.)

Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί αλλά έχει και βίντεο κλήση το chat .

Για facebook chat στο κινητο μπαίνω με ΙΜ+ και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Όσο για την καινούρια εφαρμογή facebook messenger είναι για τα μπάζα. Μια φορά μπήκα και τώρα δείχνει το σηματάκι με το κινητό όταν είμαι offline

Παιδιά καλησπέρα..

Γνωρίζετε μήπως μετά από πόσα reports/blocks το fb διαγράφει το λογαριασμό;

Έχω χάσει κάθε πρόσβαση στο λογαριασμό εξαιτίας της επιλογής login approval που είχα ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις ασφαλείας και τώρα δεν έχω άλλη επιλογή από το να πω στους φίλους μου να με κάνουν report/block ωστε να διαγραφεί ο λογαριασμός..

Όσο για την καινούρια εφαρμογή facebook messenger είναι για τα μπάζα. Μια φορά μπήκα και τώρα δείχνει το σηματάκι με το κινητό όταν είμαι offline

Mία από τα ίδια κι εδώ με Android!

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Υπάρχει τρόπος να μη φαίνεσαι ονλάιν στο facebook αλλά να μπορείς να κάνεις chat με κάποια επιλεγμένα άτομα; :confused:

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Υπάρχει τρόπος να μη φαίνεσαι ονλάιν στο facebook αλλά να μπορείς να κάνεις chat με κάποια επιλεγμένα άτομα; :confused:

Εύκολο φτιάχνεις μια λίστα φίλων μ αυτούς που θες να μιλάς, πας μετά στις επιλογές του τσατ και επιλέγεις περιορισμός διαθεσιμότητας, πας μετά διαθέσιμος μόνο σε και τικάρεις την λίστα με αυτούς που θες να μιλάς και είσαι κομπλέ.

Όλα καλά.

Να 'σαι καλά φίλε μου. Ούτε ήξερα ότι γίνετε κάτι τέτοιο και ας έχω προφίλ εδώ και 4 χρόνια. Θα ψάξω να δω πως γίνετε.

Εγώ πχ έχω μια λίστα σχοελείο, Αθήνα, πατρίδα, ομάδα, κλπ.

Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί αλλά έχει και βίντεο κλήση το chat .

εχει αναφερθει και ειναι πολυ καλη...;)

φτιαχνεις λιστες και επιλεγεις που θες να εισαι διαθεσιμος

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

εμενα εκει δεξια που λεει ποσους φιλους εχω συνδεδεμενους παταω να μου τους εμφανισει κ δεν κανει τιποτα.... τι γινετε παλι????????

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

κολλαει πολυ...

κανε ριφρες.:O

εμενα που μπηκα απο κινητο και μου βγαζει σε ολους τους φιλους πως εγκατεστησα εφαρμογη για σονι εριξον???ενω δεν εχω καν σονι εριξον!!!

και παω στο προφιλ να το σβησω και δε το βρισκω πουθενα!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

κολλαει πολυ...

κανε ριφρες.:O

εμενα που μπηκα απο κινητο και μου βγαζει σε ολους τους φιλους πως εγκατεστησα εφαρμογη για σονι εριξον???ενω δεν εχω καν σονι εριξον!!!

και παω στο προφιλ να το σβησω και δε το βρισκω πουθενα!

Στα απλικέησιον είναι από τις επιλογές απορρήτου.

Όλα καλά.

παιδια υπαρχει καποιος τροπος ή εφαρμογη ωστε να μπαινω στη συνομιλια-chat απο το κινητο μου se w995? Ενας φιλος μου ειχε το se x8 και μπορουσε να δει ποιοι φιλοι ειναι ονλαην' οκ ξερω οτι ειναι ενα androit τηλεφωνο, αλλα αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποια java η καποια αλλη εφαρμογη για το κινητο μου.?

παιδια υπαρχει καποιος τροπος ή εφαρμογη ωστε να μπαινω στη συνομιλια-chat απο το κινητο μου se w995? Ενας φιλος μου ειχε το se x8 και μπορουσε να δει ποιοι φιλοι ειναι ονλαην' οκ ξερω οτι ειναι ενα androit τηλεφωνο, αλλα αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποια java η καποια αλλη εφαρμογη για το κινητο μου.?

Υπάρχει java εφαρμογή για το facebook προσπάθησα να την περάσω στο P1i αλλά δεν τα κατάφερα και δεν το πάλεψα και ιδιαιτέρα να πω την αλήθεια, για περισσότερα καλό είναι να απευθυνθείς στο θέμα σχετικά με το κινητό σου. ΑΑΑΑ κι ένα γκουγκλάρισμα δεν κάνει κακό :)

Όλα καλά.

Στα απλικέησιον είναι από τις επιλογές απορρήτου.

το εκανα αυτο που λες,αλλα τπτ.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Γίνεται με την εφαρμογή ebuddy.

το έκανα αυτό που λες,άλλα τπτ.

Στείλε μου τους κωδικούς να στο φτιάξω εγώ :Ρ Ρυθμίσεις απορρήτου -> Εφαρμογές και ιστότοποι -> Εφαρμογές που χρησιμοποιείτε -> Επεξεργασία Ρυθμίσεων, εκεί θα σου έχει μια εφαρμογή που θα λέει sony ericsson mobile ή κάτι με mobile. Την αφαιρείς και είσαι οκ.

Όλα καλά.

Τι θα γινει με το προβλημα που δεν εμφανιζει δεξια ολους τους online φιλους....???? μου εχει σπασει τα νευρα.... 3 μερες τωρα...

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off