Angelina_F Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Μια ερώτηση στουs γνώστες του Facebook όταν προσθέτεις κάποιες σελίδες στο λογαριασμό σου όπως, της Pepsi, my gold, magnum κλπ και θέλεις να τα σβήσεις γιατί είναι σπαστικο να βλέπεις τις χιλιάδες διαφημίσεις τους κάθε μέρα πως μπορώ να τα σβησω??? Δεν υπάρχουν στους φίλους και γενικά εχω ψάξει αρκετά αλλά δεν τα βρήκα... στο παλιό Facebook τα είχα βρει και τον είχα καθαρίσει τον λογαριασμό μου από κάτι τέτοια. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας μου απαντήσει παρακαλώ.. Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 (edited) Μια ερώτηση στουs γνώστες του Facebook όταν προσθέτεις κάποιες σελίδες στο λογαριασμό σου όπως, της Pepsi, my gold, magnum κλπ και θέλεις να τα σβήσεις γιατί είναι σπαστικο να βλέπεις τις χιλιάδες διαφημίσεις τους κάθε μέρα πως μπορώ να τα σβησω??? Δεν υπάρχουν στους φίλους και γενικά εχω ψάξει αρκετά αλλά δεν τα βρήκα... στο παλιό Facebook τα είχα βρει και τον είχα καθαρίσει τον λογαριασμό μου από κάτι τέτοια. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας μου απαντήσει παρακαλώ.. Sent from my X10i using Tapatalk Στα μηνύματα που λαμβάνεις υπάρχει η επιλογή 'Απεγγράψου'. Υπάρχει και η λύση του να μπεις στην κάθε σελίδα και να πατήσεις κάτω αριστερά 'Δεν μου αρέσει' edit Προφίλ > Πληροφορίες > Δραστηριότητες και Ενδιαφέροντα > Επεξεργασία > Εμφάνιση άλλων σελίδων και θα σου βγάλει ένα μικρό παραθυράκι με όλες τις σελίδες στις οποίες έχεις κάνει Like και θα σου έχει την επιλογή 'Αφαίρεση σελίδας':) Edited February 19, 2011 by eatmydust Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelina_F Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Στα μηνύματα που λαμβάνεις υπάρχει η επιλογή 'Απεγγράψου'. Υπάρχει και η λύση του να μπεις στην κάθε σελίδα και να πατήσεις κάτω αριστερά 'Δεν μου αρέσει' edit Προφίλ > Πληροφορίες > Δραστηριότητες και Ενδιαφέροντα > Επεξεργασία > Εμφάνιση άλλων σελίδων και θα σου βγάλει ένα μικρό παραθυράκι με όλες τις σελίδες στις οποίες έχεις κάνει Like και θα σου έχει την επιλογή 'Αφαίρεση σελίδας':) Ευχαριστώ πάρα πολύ να σαι καλά, μόνη μου δεν υπήρχε περίπτωση να το βρω Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 παιζει κανεις παιχιδια στο fb? πριν λιγο ανακαλυψα το παιχνιδι μονοπολη. βεβαια δεν ξερω τι ακριβως γινεται. σε οποιο board και να μαι μαζευω καρτες. σε ενα board πχ εχω 6 καρτες απο την "ταδε" οδο. που απσκοπει αυτος ο αριθμος? καποιος να μου εξηγησει τι γινεται ρε παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο! Ενώ το λαπτοπ μου δουλεύει κανονικά και έχει χαμηλές θερμοκρασίες όταν μπαίνω στο facebook και παίζω ένα συγκεκριμένο παιχνίδι το Bejeweled Blitz η θερμοκρασία ανεβαίνει υπερβολικά και μου βγάζει ειδοποίηση. Τι στο καλό συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Λογικά αυτό που συμβαίνει είναι ότι το παιχνίδι είναι σε flash, ο επεξεργαστής δουλεύει στο 100% (το βλέπεις στο task manager --> performance --> cpu usage) και η θερμοκρασία ανεβαίνει. Δεν είναι θέμα του facebook, συμβαίνει με πολλά παιχνίδια σε flash. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 ακριβως αυτο ειναι mcde. παλια, οταν επαιζα ολα τα γνωστα παιχνιδια(φαρμα, καφε, κλπ) το λαπτοπ ΕΚΑΙΓΕ. πλεον τα εκοψα και σερφαρω ανετα, χωρις υψηλες θερμοκρασιες, κολλημτα, κλπ. μπορω να αποκλεισω να μου ρχονται ρικουεστς απο συγκεκριμενες εφαρμογες? οχι απο ατομα, μονο απο εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Όταν σου στείλει κάποιος και αφού την απορρίψεις, σου βγάζει επιλογή να απορρίψεις πλήρως την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 μονο για ατομα μου εμφανιζει. συγκεκριμενα λεει να μην δεχομαι ρικουεστς απο το ταδε ατομο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Καλησπερα.. με το facebook places τι γινεται.. παιζει σε καποια περιοχη της Ελλαδας η οχι ακομα? παρολο που αναφερθηκε οτι ηρθε και στην Ελλαδα απο τον Δεκεμβριο η υπηρεσια.. εγω Σερρες μου βγαζει στο τηλεφωνο .. soon available.. .. και θεσσαλονικη τα ιδια.. τι ακριβως παιζει ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. February 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Καλησπερα.. με το facebook places τι γινεται.. παιζει σε καποια περιοχη της Ελλαδας η οχι ακομα? παρολο που αναφερθηκε οτι ηρθε και στην Ελλαδα απο τον Δεκεμβριο η υπηρεσια.. εγω Σερρες μου βγαζει στο τηλεφωνο .. soon available.. .. και θεσσαλονικη τα ιδια.. τι ακριβως παιζει ? τι είναι ακριβώς το facebook places είπαμε; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Facebook Places, Έφτασε στην Ελλάδα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 εμενα απο το Iphone δεν δουλευει,το ιδιο και στο htc μου!(μιλαω για τις επισημες εφαρμογες του fb και οχι μεσω του fb touch) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 καλησπερα υπαρχει τροποσ να επαναφερω τα εισερχομενα μου να φαινονται με τον παλιο τροπο;. και οχι στο αλλα ; . διοτι δεν ηξερα και ενεργοποιησα το μαιλ του facebook και μου εχει βγαλει την πιστη τωρα και ολο ψαχνομαι να δω πως να το επαναφερω υπαρχει τροπος; το εχει δοκιμασει κανεις ;. ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Λογιαριασμός > Ρυθμίσεις λογαριασμού στο tab 'Κινητό' όταν πας να επιλέξεις να προσθέσεις κινητό σου βγάζει τις χώρες χωρίς να περιλαμβάνει την Ελλάδα. Μάλιστα έχει την επιλογή 'Διαμέρισμα της Ελλάδας' στης οποίας την επιλογή σου βγάζει ως εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τις ONE Macedonia, T-Mobile Macedonia και Vip operator... Δηλαδή, για να καταλάβω, από Σκόπια, έγιναν (wannabe) Μακεδονία και η Ελλάδα έγινε παράρτημα-διαμέρισμα των Σκοπίων(wannabe Μακεδονία);:X:wacko::blink: Τι πράγματα είναι αυτά;:!: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. February 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Λογιαριασμός > Ρυθμίσεις λογαριασμού στο tab 'Κινητό' όταν πας να επιλέξεις να προσθέσεις κινητό σου βγάζει τις χώρες χωρίς να περιλαμβάνει την Ελλάδα. Μάλιστα έχει την επιλογή 'Διαμέρισμα της Ελλάδας' στης οποίας την επιλογή σου βγάζει ως εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τις ONE Macedonia, T-Mobile Macedonia και Vip operator... Δηλαδή, για να καταλάβω, από Σκόπια, έγιναν (wannabe) Μακεδονία και η Ελλάδα έγινε παράρτημα-διαμέρισμα των Σκοπίων(wannabe Μακεδονία);:X:wacko::blink: Τι πράγματα είναι αυτά;:!: Γενικά η fyrom έχει κάνει ..... "eatmydust" την Ελλάδα, για να χρησιμοποιήσω και το username σου. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Facebook Places, Έφτασε στην Ελλάδα :) Λεει οτι εφτασε.. ομως σε καμια περιοχη δεν δουλευει ακομα... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Λεει οτι εφτασε.. ομως σε καμια περιοχη δεν δουλευει ακομα... το εχεις δοκιμασει? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy131313 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 μου εχοθν κανει block στο facebook...κυριως στο να στελνω αιτηημα φιλιας αλλα και να στελνω messages πως μπορω να ξεμπλοκαρω???αν ξερει κανεισ ασ μοθ στιλει μια απαντηση η ενα λινκ......και αν μπορει στο kosdel32@hotmail.gr thanks....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 απλα θα περιμενεις μεχρι να σε ξεμπλοκαρουν. και μετα θα σε μπλοκαρουν παλι, θα σε ξεμπλοκαρουν και παει λεγοντας. πιστευω ακρη δε θα βρεις. ετσι την εχει πατησει φιλος... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. February 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 (edited) μου εχοθν κανει block στο facebook...κυριως στο να στελνω αιτηημα φιλιας αλλα και να στελνω messages πως μπορω να ξεμπλοκαρω???αν ξερει κανεισ ασ μοθ στιλει μια απαντηση η ενα λινκ......και αν μπορει στο χχχχ thanks....... Εμένα μου είχαν κάνει temporary block επειδή έστειλα το ίδιο μήνυμα σε καμιά 30 άγνωστα άτομα (υπήρχαν συνωνυμίες και προσπαθούσα να βρω έναν παλιό φίλο με το ίδιο όνομα ψάχνοντας ανάμεσα στα 30 αποτελέσματα που είχαν το ίδιο ονοματεπώνυμο). Μετά από 2 μέρες νομίζω μου βγάλανε το block και τώρα όλα οκ. Τι πατάτα έκανες ακριβώς και σε blockάρανε; Φίλε, βγάλε το email σου γιατί θα το πιάσουν spam bots. φιλικά Edited February 27, 2011 by rodriguez Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 καλησπερα υπαρχει τροποσ να επαναφερω τα εισερχομενα μου να φαινονται με τον παλιο τροπο;. και οχι στο αλλα ; . διοτι δεν ηξερα και ενεργοποιησα το μαιλ του facebook και μου εχει βγαλει την πιστη τωρα και ολο ψαχνομαι να δω πως να το επαναφερω υπαρχει τροπος; το εχει δοκιμασει κανεις ;. ευχαριστω εκ των προτερων. υπαρχει ενας λιγο μπακαλικος τροπος-για τις φωτο τουλαχιστον-. ανοιγεις μια φωτο και κανεις το λινκ της κοπι πειστ σε μια αλλη σελιδα...εντερ και τα βλεπεις με το παλιο προφιλ.. τυχαια το ανακαλυψα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEJiX Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Εκανα χθες ενα business Fan page στο FB. Για οσους δεν το ξερουν μπορεις να κανεις page χωρις να εχεις προσωπικο λογαριασμο. Αλλα το διαχειριζεσαι ως business account. Ολα καλα..αλλα : 1)Δεν μπορω να γραψω κατι στο wall. Ενω επιλεγω "post update" στις αρχικες admin επιλογες δεν μου βγαζει να γραψω κατι. Και αυτο συμβαινει και οταν ειμαι στο wall. Δεν μπορω να γραψω τιποτα. Μονο photos να ανεβασω... 2)Εκανα import contacts..λεει οτι σταλθηκαν αλλα επειδη το τσεκαρα μεσω φιλων/γνωστων δεν εχει σταλθει τιποτα ούτε mail ούται suggestion . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 υπαρχει ενας λιγο μπακαλικος τροπος-για τις φωτο τουλαχιστον-. ανοιγεις μια φωτο και κανεις το λινκ της κοπι πειστ σε μια αλλη σελιδα...εντερ και τα βλεπεις με το παλιο προφιλ.. τυχαια το ανακαλυψα... Υπάρχει ένας πολύ απλούστερος τρόπος, όταν πατάς πάνω σε μια φωτογραφία και εμφανίζεται το μαύρο φόντο με την προβολή της, ένα απλό F5 είναι αρκετό για να συνεχίσεις να βλέπεις τη φωτογραφία-album με τον παλιό τρόπο. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. February 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Υπάρχει ένας πολύ απλούστερος τρόπος, όταν πατάς πάνω σε μια φωτογραφία και εμφανίζεται το μαύρο φόντο με την προβολή της, ένα απλό F5 είναι αρκετό για να συνεχίσεις να βλέπεις τη φωτογραφία-album με τον παλιό τρόπο. καλή πατέντα αυτή, μπράβο Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts