Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο προφιλ μου με τη νεα (τελευταια) αλλαγη εμφανιζεται ο αριθμος του κινητου μου στους φιλους. μια επιλογη την οποια δεν ειχα ενεργοποιησει ΠΟΤΕ.

πως γινεται να μην εμφανιζεται πλεον? εχω ψαξει αλλα δε βρηκα κατι :(

Αμα δεν το δούμε πώς θα σου πούμε;

Μάλλον αυτό εννοεί ο φίλος..

Εμένα μου το έβγαλε σε 3 φίλους αλλά το αγνόησα όπως όλα αυτού του είδους :ninja:

γενικα εχουν βγει πολλα τετοια περιεργα μηνυματακια στο fb. ευτυχως το χρησιμοποιω για συγκεκριμενους λογους και δεν κλικαρω σε οτι βλεπω :)

Μάλλον αυτό εννοεί ο φίλος..

Εμένα μου το έβγαλε σε 3 φίλους αλλά το αγνόησα όπως όλα αυτού του είδους :ninja:

ακριβως αυτο εννοω...εγω το πατησα καταλαθος στην ειδοποιηση αλλα το εκλεισα αμεσως και απεκλεισα την εφαρμογη

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

στο προφιλ μου με τη νεα (τελευταια) αλλαγη εμφανιζεται ο αριθμος του κινητου μου στους φιλους. μια επιλογη την οποια δεν ειχα ενεργοποιησει ΠΟΤΕ.

πως γινεται να μην εμφανιζεται πλεον? εχω ψαξει αλλα δε βρηκα κατι :(

Μήπως στο εμφανίζει μόνο σε σένα αλλά στους φίλους σου όχι;

Λογαριασμός > Ρυθμίσεις απορρήτου > Προσαρμογή ρυθμίσεων

Ρόλλαρε τη σελίδα κάτω και προς το τέλος θα δεις το κινητό τηλέφωνο και επιλέγεις σε ποιους θέλεις να φαίνεται.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

να ρωτησω και εγω κατι αλλο...στην αρχικη δεν μου βγαζει ολων των φιλων μου και των σελιδων μου διμοσιευσεις γιατι?

Φιλικά Γιώργος

Μήπως στο εμφανίζει μόνο σε σένα αλλά στους φίλους σου όχι;

Λογαριασμός > Ρυθμίσεις απορρήτου > Προσαρμογή ρυθμίσεων

Ρόλλαρε τη σελίδα κάτω και προς το τέλος θα δεις το κινητό τηλέφωνο και επιλέγεις σε ποιους θέλεις να φαίνεται.

πηγα στη διαδρομη που λες, και επελεξα only me. το τσεκαρα και οντως δε φαινεται σε φιλους (ενας φιλος με το πε).

βασικα δε γινεται να μην ενφανιζεται ουτε σε μενα?:confused:

Τι σπαστικό αυτό που συμβαίνει.

Δεν ξέρω τι, πάντως άλλαξε η αρχική σελίδα του Facebook όταν είναι για να κάνεις log in.

Ενώ έχω απομνημονεύσει 2-3 προφίλ στο PC μου, τώρα πλέον είμαι αναγκασμένος να το ξαναγράφω συνέχεια. Παρόλα αυτά μου βγάζει για νέα απομνημόνευση.:X

πηγα στη διαδρομη που λες, και επελεξα only me. το τσεκαρα και οντως δε φαινεται σε φιλους (ενας φιλος με το πε).

βασικα δε γινεται να μην ενφανιζεται ουτε σε μενα?:confused:

Δεν το θεωρώ τόσο πρόβλημα το να εμφανίζει μόνο σε σένα...:rolleyes:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

προβλημα δεν ειναι, απλα δε θελω να φαινεται πουθενα το Mail μου και το κινητο μου στο fb :)

δες το σαν κολλημα :D

Τι σπαστικό αυτό που συμβαίνει.

Δεν ξέρω τι, πάντως άλλαξε η αρχική σελίδα του Facebook όταν είναι για να κάνεις log in.

Ενώ έχω απομνημονεύσει 2-3 προφίλ στο PC μου, τώρα πλέον είμαι αναγκασμένος να το ξαναγράφω συνέχεια. Παρόλα αυτά μου βγάζει για νέα απομνημόνευση.:X

χτες ειχε συντηριση γιατι κατι τετοιο εγραφε στο τσατ και κολλουσε συνεχεια...???

Φιλικά Γιώργος

Πολύ καλή κίνηση αυτή...

Καιρός ήταν να γίνει πιστεύω...

Να δω πότε θα δούμε εμείς εδώ το FB places και το FB mail

πολυ καλη ειδηση...

παντως μου φαινεται περιεργο που δεν την εβαλαν σε ολους αυτοματα και πρεπει να το κανεις χειροκινητα...

προβλημα στο fb.

ειμαι ονλινε. το ιδιο και ενας φιλος. παω να του γραψω στο τσατ και τον πεταει εκτος. συνεχεια ομως.

τι μπαγκ ειναι τουτο παλι? ελεος... να εχω το fb (μονο) για επικοινωνια και να μη μπορω να μιλησω. φτανει πια...

προβλημα στο fb.

ειμαι ονλινε. το ιδιο και ενας φιλος. παω να του γραψω στο τσατ και τον πεταει εκτος. συνεχεια ομως.

τι μπαγκ ειναι τουτο παλι? ελεος... να εχω το fb (μονο) για επικοινωνια και να μη μπορω να μιλησω. φτανει πια...

συνεβει σε εναν φιλο μου εδω και μερες:mad:

Φιλικά Γιώργος

προβλημα στο fb.

Το κανει και σε μενα αυτο με ενα φιλο μου.Οταν ομως βγαινω και ξανα μπαινω τον δειχνει παλι μεσα.Μαλλον το δικο τουfacebook εχει προβλημα γιατι μονο με αυτον εχω αυτο το προβλημα.(ειχα και εγv παλια ενα προβλημα εμπαινα στο facebook και δεν μπορουσα να μπω καν στο chat και μια μερα εγινε μονο του).

Καλησπερα γινετε οταν ειμαι online να μην εμφανιζομαι ενεργος

Γιωργος

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes.

Φυσικα και γινεται.Θα πατησεις κατω δεξια πανω στην συνομιλια και μετα θα πατησεις επιλογες και μετα θα πατησεις την πρωτη επιλογη που ειναι η αποσυνδεση.οκ?

πας chat επιλογες αποσυνδεση:)αμα δεν θελεις να φαινεσαι ενεργος σε μια λιστα βαζεις την λιστα να μην ειναι πρασινη

Φιλικά Γιώργος

πας chat επιλογες αποσυνδεση:)αμα δεν θελεις να φαινεσαι ενεργος σε μια λιστα βαζεις την λιστα να μην ειναι πρασινη

Φυσικα και γινεται.Θα πατησεις κατω δεξια πανω στην συνομιλια και μετα θα πατησεις επιλογες και μετα θα πατησεις την πρωτη επιλογη που ειναι η αποσυνδεση.οκ?

Ευχαριστω παιδια :)

Γιωργος

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes.

Δεν ξερω αν απευθυνομαι στο σωστο topic οποτε συγγνωμη εκ των προτερων! Εχω θεμα με τη σελιδα touch του facebook. Καθε που την ανοιγω μου μπερδευει χρονικα δημοσιευσεις χθεσινες, προχθεσινες, σημερινες κλπ.. Ουσιαστικα μπορει να μου δειξει ως την πιο προσφατη μια δημοσιευση 5 ωρες πριν πχ. Δεν ακολουθει τη ροη των νεων της κανονικης ιστοσελιδας η της εφαρμογης facebook for iphone που συγκρινω. Διορθωνεται καπως αυτο?

Sent from my Galaxy tab using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Δεν ξερω αν απευθυνομαι στο σωστο topic οποτε συγγνωμη εκ των προτερων! Εχω θεμα με τη σελιδα touch του facebook. Καθε που την ανοιγω μου μπερδευει χρονικα δημοσιευσεις χθεσινες, προχθεσινες, σημερινες κλπ.. Ουσιαστικα μπορει να μου δειξει ως την πιο προσφατη μια δημοσιευση 5 ωρες πριν πχ. Δεν ακολουθει τη ροη των νεων της κανονικης ιστοσελιδας η της εφαρμογης facebook for iphone που συγκρινω. Διορθωνεται καπως αυτο?

Sent from my Galaxy tab using Tapatalk

φιλη μου και εγω απο το μηδενικο το εχω παθει...απο οτι θυμαμαι ειχε διορθωθει ξαναπατωντας περισσοτερες δημοσιευσεις

Φιλικά Γιώργος