fuorigioco1981 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 έκανα απενεργοποίηση του λογαριασμού από ρυθμίσεις/ ασφάλεια .Πότε θα εξαφανιστεί τελείως ώστε ακόμα και να βάζω τα παλιά username/ password να μην με βάζει μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Πας στο προφιλ του και εκει που λεει μηνυμα εχει επιλογή να τον μλοκαρεις και να μην σε βλεπει καθολου δεν θα βλεπει εμένα.Τη σελίδα θα την βλέπει? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 (edited) έκανα απενεργοποίηση του λογαριασμού από ρυθμίσεις/ ασφάλεια .Πότε θα εξαφανιστεί τελείως ώστε ακόμα και να βάζω τα παλιά username/ password να μην με βάζει μέσα; δεν υπαεχει οριο!!! οποτε θες μπορεις να ξαναμπεις βαζοντας τον κωδικο και το email σου! Δεν σου διαγραφει οριστικα τον λογαριασμο ποτε απο μονο του! Εχεις κανει απενεργοποιηση λογαριασμου οχι διαγραφη! Και σε 2-3-4-5 χρονια αν βαλεις τα στοιχεια σου θα μπεις κανονικα! Αν ομως θελεις να ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ σου, τοτε ειναι αλλη η διαδικασια!! Αν θες να ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ σου και να ΜΗΝ εχεις ξανα προσβαση σε αυτον, δες εδω και κανε τα κουμαντα σου! http://www.lifo.gr/team/spyrosvj/49844 Edited December 5, 2014 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 δεν θα βλεπει εμένα.Τη σελίδα θα την βλέπει? Τιποτα δεν θα βλεπει απο σενα.Ουτε στην αναζητηση θα σε βρισκει . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 δεν υπαεχει οριο!!! οποτε θες μπορεις να ξαναμπεις βαζοντας τον κωδικο και το email σου! Δεν σου διαγραφει οριστικα τον λογαριασμο ποτε απο μονο του! Εχεις κανει απενεργοποιηση λογαριασμου οχι διαγραφη! Και σε 2-3-4-5 χρονια αν βαλεις τα στοιχεια σου θα μπεις κανονικα! Αν ομως θελεις να ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ σου, τοτε ειναι αλλη η διαδικασια!! Αν θες να ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ σου και να ΜΗΝ εχεις ξανα προσβαση σε αυτον, δες εδω και κανε τα κουμαντα σου! http://www.lifo.gr/team/spyrosvj/49844 εάν απλά τον απενεργοποιησω θα με βλέπουν στην αναζήτηση οι φίλοι και μη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 εάν απλά τον απενεργοποιησω θα με βλέπουν στην αναζήτηση οι φίλοι και μη; Αναλογα τι ρυθμισεις ειχες κανει απο πριν... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Αναλογα τι ρυθμισεις ειχες κανει απο πριν... δεν υπαεχει οριο!!! οποτε θες μπορεις να ξαναμπεις βαζοντας τον κωδικο και το email σου! Δεν σου διαγραφει οριστικα τον λογαριασμο ποτε απο μονο του! Εχεις κανει απενεργοποιηση λογαριασμου οχι διαγραφη! Και σε 2-3-4-5 χρονια αν βαλεις τα στοιχεια σου θα μπεις κανονικα! Αν ομως θελεις να ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ σου, τοτε ειναι αλλη η διαδικασια!! Αν θες να ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ σου και να ΜΗΝ εχεις ξανα προσβαση σε αυτον, δες εδω και κανε τα κουμαντα σου! http://www.lifo.gr/team/spyrosvj/49844 ενταξει παιδια ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Εδω και μερικες μερες αλλαξε ο τροπος που μπορω να ανεβασω φωτο προφιλ..... επιλεγω μια φωτο και με αναγκαζει να της κανω περικοπη! Αυτο δεν υπηρχε μεχρι τωρα, ανεβαζα οτι ηθελα! ΜΕΓΑΛΗ χαζομαρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εδω και μερικες μερες αλλαξε ο τροπος που μπορω να ανεβασω φωτο προφιλ..... επιλεγω μια φωτο και με αναγκαζει να της κανω περικοπη! Αυτο δεν υπηρχε μεχρι τωρα, ανεβαζα οτι ηθελα! ΜΕΓΑΛΗ χαζομαρα.... Σε μενα όχι...ακομα τουλάχιστον ! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Εχει κανενας υποψιν του πως χαμηλωνουμε ή αυξανουμε τον ηχο του messenger σε android? Ειναι πολυ δυνατος σε εμενα και αλλαζοντας τις ρυθμισεις των notifications στο κινητο δεν βλεπω διαφορα εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Ενω κανω οτι λει εδω http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/545150/pos-diagrafoume-to-istoriko-anazitiseon-sto-facebook/ δεν μου διαγραφει το ισορικο αναζητησεων . Μολις παταω στην ευρεση ενα πρωτο γραμμα μου βγαζει την τελευταια αναζητηση που ειχα ανει με τετοιο κρητηριο Καποια προταση ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 (edited) Καλησπερα αλανια χρονια πολλα με υγεια Ξερει κανεις πως μπορω να κλειδωσω το προφιλ μου ωστε να μη βλεπει κανεις το τοιχο μου και να μη βλεπουν καθολου τι γραφω στο τοιχο μου κτλ παρα μονο οι φιλοι μου ? Edited December 25, 2014 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλησπερα αλανια χρονια πολλα με υγεια Ξερει κανεις πως μπορω να κλειδωσω το προφιλ μου ωστε να μη βλεπει κανεις το τοιχο μου και να μη βλεπουν καθολου τι γραφω στο τοιχο μου κτλ παρα μονο οι φιλοι μου ? Αρχικη σελιδα /τελευταιο εικονιδιο επανω δεξια /ρυθμισεις /απορρητο/ Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Αρχικη σελιδα /τελευταιο εικονιδιο επανω δεξια /ρυθμισεις /απορρητο/εκει πηγα αλλα δε βρισκω την επιλογη να μη βλεπει καποιος που δεν τον εχω φιλο τον τοιχο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Απλά σε κάθε δημοσίευση έχε τη ρύθμιση του απορρήτου στο "φίλοι" όπως και στις φωτογραφίες προφίλ και εξωφύλλου. Έτσι οι μη φίλοι δε θα μπορούν να βλέπουν τι ανεβάζεις ή γενικότερα πληροφορίες για σένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Μια φορα επιλεγεις ποιοι θελεις να βλεπουν και το κραταει στην μνημη Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 (edited) Μια φορα επιλεγεις ποιοι θελεις να βλεπουν και το κραταει στην μνημηαυτο κανω και οταν μπαινω απο αλλο προφιλ και τσεκαρω φαινετε κανονικα ο τοιχος μου ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω δε θελω να φαινετε ο τοιχος μου καθολου σε αυτους που δε με εχουν φιλο Edited December 25, 2014 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Αλλαξε το απο εδω Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Αλλαξε το απο εδωουτε απο εκει κανει τιποτα τα χω φαλει ολα φιλοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 ειχα συνιθισει στο "παλιο" fb και το τωρινο δεν με βολευει καθολου... α, γνωριζει καποιος πως γινεται να διαγραψω καποιους απο τους φιλους μου? και αν τους διαγραψω, θα σταλει μνμ σε αυτους οτι τους διεγραψα? ευχαριστω οχι δεν θα τους ενημερωσει το facebook οτι τους διεγραψες! πηγαινε στον τοιχο σου και πατα αριστερα που λεει ''φιλοι'' και επελεξε ποιον θες και πατα διαγραφη φιλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Τελευταία εχω πρόβλημα και δεν μπορώ να δω τα ποσταρίσματα καποιων από τους φιλους μου.Εκτος από αυτων που ξερω πως εχω πρόβλημα που μια λυνεται μια επανέρχεται υπάρχει περιπτωση καποιος να εχει κανει καποια ρυθμιση ώστε να μην μπορώ να τα δω;Βλέπω όμως τα παλια όπως και φωτογραφιες,μονο του τελευταιου μηνα δεν φαινονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) Τελευταία εχω πρόβλημα και δεν μπορώ να δω τα ποσταρίσματα καποιων από τους φιλους μου.Εκτος από αυτων που ξερω πως εχω πρόβλημα που μια λυνεται μια επανέρχεται υπάρχει περιπτωση καποιος να εχει κανει καποια ρυθμιση ώστε να μην μπορώ να τα δω;Βλέπω όμως τα παλια όπως και φωτογραφιες,μονο του τελευταιου μηνα δεν φαινονται. Μπορεί απλά να μην ανεβάζει κα το τον τελευταίο καιρό αλλά Ναι, μπορει κάποιος να σε έχει μπλοκάρει στις δημοσιεύσεις του κ έτσι όταν ανεβάζει κάτι εσύ δεν το βλέπεις. Αυτό λέγεται περιορισμός κοινού στις δημοσιεύσεις. Μπορεί τον τελευταίο μήνα να σε έχει μπλοκάρει, με αποτέλεσμα τα ποιο παλιά ποστ να τα βλεπεις κανονικα. Αυτό γίνεται παραπολυ συχνα. Εγώ ας πούμε που 2-3 άτομα τα έχω στους φίλους αλλά δεν θέλω να τα βγάλω εντελος Από το facebook Μου και παρεξηγηθούμε, απλά τα έχω μπλοκάρει στις δημοσιεύσεις να μη βλέπουν τι ανεβάζω κ έτσι νομίζουν ότι έχω να μπω παραπολυ καιρο. Edited January 19, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Τελικα πληρης διαγραφη προφιλ γινεται? Χωρις να υπαρχει η επιλογη ανακτησης για καποιο χρονικο διαστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Τελικα πληρης διαγραφη προφιλ γινεται? Χωρις να υπαρχει η επιλογη ανακτησης για καποιο χρονικο διαστημα Υπάρχει Ναι. Απλά επειδή δεν είμαι από υπολογιστή για να το ψάξω να σου πω googlare "Πως μπορώ να διαγράψω οριστικά τον λογαριασμό μου στο facebook" Και θα το βρεις. Ένα λινκ είναι στο facebook που κανείς αιτηση οριστικής διαγραφής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Μπορεί απλά να μην ανεβάζει κα το τον τελευταίο καιρό αλλά Ναι, μπορει κάποιος να σε έχει μπλοκάρει στις δημοσιεύσεις του κ έτσι όταν ανεβάζει κάτι εσύ δεν το βλέπεις. Αυτό λέγεται περιορισμός κοινού στις δημοσιεύσεις. Μπορεί τον τελευταίο μήνα να σε έχει μπλοκάρει, με αποτέλεσμα τα ποιο παλιά ποστ να τα βλεπεις κανονικα. Αυτό γίνεται παραπολυ συχνα. Εγώ ας πούμε που 2-3 άτομα τα έχω στους φίλους αλλά δεν θέλω να τα βγάλω εντελος Από το facebook Μου και παρεξηγηθούμε, απλά τα έχω μπλοκάρει στις δημοσιεύσεις να μη βλέπουν τι ανεβάζω κ έτσι νομίζουν ότι έχω να μπω παραπολυ καιρο. Κατάλαβα.Απλά όταν ανεβασε καποιες φωτιτος ή εκανε ποστς εγω τα ειδα εκανα και like και μετα από μερες επαψα να μπορω να τα βλέπω.Δηλαδή δεν αναφέρομαι μόνο σε κάτι που ανεβασε και δεν ειδα αλλά και σε κάτι που ανέβασε το ειδα και μετα σταματησα να βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts