Jump to content

Περί Facebook


rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω τελευταια αυτο το προβλημα .παω να συνδεθω σε ενα σαιτ μεσω λογαριασμου facebook αλλα δεν με αφηνει,μου βγαζει το συνεχεια ως με το ονομα μου αλλα απο πανω εχει τους ορους κ.λ.π. και δεν1315741377_2023-07-0511_30_15.thumb.png.97f2230c5bf2eef5980c3aefc2868563.png μπορω να το πατησω και να συνεχισει η ολοκληρωση του λογαριασμου.

Edited by dreamer12
Link to comment
Share on other sites

Εάν γυρίσεις το κινητό σε landscape? 

Αλλιώς δοκίμασε κάποιον άλλον browser 

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς
Link to comment
Share on other sites

μπα τιποτα δεν εγινε..επισης σε ορισμενα σαιτ δεν μπορω να κανω σκρολ,ας πουμε στην σελιδα του αβ..ομως οταν κανω ζουμ με το ποντικι ,τοτε μπορω ..στην ιδια σελιδα..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Έχω πρόβλημα με το facebook και δεν λαμβάνω καμία ειδοποίηση ούτε στα δύο κινητά που χρησιμοποιώ αλλά ούτε και στο τάμπλετ. Ο messenger λειτουργεί κανονικά και εμφανίζει όλες τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων. Έχω πόσες μέρες τώρα έχω ψάξει κάθε πιθανή και απίθανη ρύθμιση και στα κινητά και στον υπολογιστή αλλά κανένα αποτέλεσμα δεν έχω.

Υπάρχει μήπως κάποια βοήθεια; 

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθεια σας αν γνωρίζει κάποιος. Στο Fb είχα ενεργοποιήσει τον έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων μέσω της εφαρμογής DUO. Έσβησα κατά λάθος αυτήν την εφαρμογή και τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ σε άλλη συσκευή ή PC γιατί ζητάει κωδικό από αυτήν την εφαρμογή. Εναλλακτικά μου λέει πατήστε έγκριση από άλλη συσκευή αλλά δεν λαμβάνω καμία τέτοια ειδοποίηση στο fb από το κινητό που έχω πρόσβαση. Επίσης δεν μπορώ να συνδέσω την εφαρμογή ξανά γιατί ζητάει κάποιο κωδικό ή QR Scan μέσω PC που δεν έχω πρόσβαση. Επίσης όταν πάω να αλλάξω τον έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων από το fb μου ζητάει πάλι κωδικό από την DUO για να προχωρήσει. Επίσης όταν πατάω εναλλακτικό τρόπο σύνδεσης δεν έχω ούτε κλειδί που αναφέρει αλλά ούτε και εφεδρικούς κωδικούς. Έχω username και pass αλλά δεν αρκούν αυτά χωρίς τον κωδικό από την εφαρμογή DUO. Οπότε αν αλλάξω κινητό θα χάσω την πρόσβαση στο fb μίας και έχω πρόσβαση τώρα μόνο από το κινητό μου. Καμία ιδέα; 

TCL 40 NXTPAPER

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...