ilka71 Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Facebook seems to have removed the option to open links in other browsers (by Kishan Vyas) https://www.xda-developers...rnal-browsers/ :lol: φατε διαφημισεις/pop-up/cookies στη μαπαδεν ανοίγει το λινκ! Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Δεν ανοίγει γιατί είναι λάθος αντιγραμμένο. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 σωστα, αυτο πρεπει να ειναι το σωστο: https://www.xda-developers.com/facebook-removes-option-open-links-in-external-browsers/ edit: κι ομως σωστο μου φαινεται εμενα, στην παραθεση δεν μπηκε σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Έβαλε δυο σλασις ο τζες για αυτό. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Καλησπερα.Εχω ξεχασει το password του λογαριασμου μου,βαζω το τηλεφωνο για να μου σταλει κωδικος οπως μου ζηταει αλλα δεν στελνεται τιποτα.Γιατι αυτο!Πως θα ξαναβρω το password μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 Κανεις;;; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2021 Αυτό το ανθρωπάκι που αθλήτε επάνω στη λέξη Facebook το πρόσεξε κανείς; :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. July 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2021 Από εχθές, δεν μου εμφανίζει (παλι) τους φίλους μου στην αρχική οθόνη, πάνω από τα stories. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα? Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2021 Από εχθές, δεν μου εμφανίζει (παλι) τους φίλους μου στην αρχική οθόνη, πάνω από τα stories. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα? Στο προφίλ εννοείς. Γιατί στην αρχική σε κανέναν δεν εμφανίζονται. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. July 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2021 Στο προφίλ εννοείς. Γιατί στην αρχική σε κανέναν δεν εμφανίζονται. Όχι, εννοω στην αρχική σελίδα. Πάνω από τα stories, μέχρι εχθές, μου έδειχνε κανονικά τους φίλους που είναι ονλαιν. Από εχθές το μεσημέρι, δεν μπυ τους δείχνει. Όταν μπαίνω από το ταμπλετ μου όμως, μου τους δείχνει..... Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2021 Εμένα ποτέ δεν έδειχνε στο κινητό στην αρχική τους φίλους. Πάντα από το προφίλ τους βλέπω. Μόνο τα άτομα που ίσως γνωρίζετε με βγάζει και τα αιτήματα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2021 έχω 100 εφαρμογές στο κινητό όλες έχουν πλέον επιλογή για dark mode. ΕΚΤΟΣ από το Facebook που μας βγαίνουν τα μάτια με την ασπριλα! ακόμα να μου έρθει! Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2021 (edited) μεγαλο χαλι η εφαρμογη παιδια ! τοσα updates και παει απο το κακο στο χειροτερο ! και στο Pc και στο κινητο ! ενα χρονο και τοσα Updates αυτο το ΥΠΕΡΤΑΤΟ μπαγκ παραμενει ! οπως σας ειπα πιο πανω αν βαλεις μια περσινή(η λιγους μηνες πριν) photo προφιλ η τοιχου πανω η photo δεν ανοίγει με τιποτα ! ουτε να την κανεις λαικ ουτε να σχολιάσεις ! ουτε απο σενα τον ιδιο που την ανεβασες ! αν κανεις rotate το κινητο η photo ανοιγει οχι σε αυτη που εχεις τωρα αλλα στην "τελευταια" ημερομηνιακα που ειχες ανεβασει! αυτο δεν ειναι μπαγκ ειναι ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ ! και συμβαινει σε απειρο κοσμο οπως βλεπω ! ηταν φάση που πιστευα οτι κοσμος εκρυβε απο μενα τις Photos του γιατι με ειχε περιορισμένο !:lol: αλλα καμια σχεση ! δειτε το βιντεο που τραβηξα με το LG8 μου και θα καταλαβετε ! συμβαινει ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ πανω απο 1 χρονο και δεν το εχουν φτιαξει ακομη ! 20210724_191112 by freddy dyfre, on Flickr Edited July 25, 2021 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2021 Λεβέντες απορία, μέσα στην εφαρμογή του Facebook μου βγάζει συνέχεια ότι έχω ένα μήνυμα messenger αδιάβαστο κάτι που δεν ισχύει, δεν φεύγει με τίποτα , πως το διορθώνω τώρα αυτό; Πάνω από τρεις μήνες συμβαίνει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2021 Λεβέντες απορία, μέσα στην εφαρμογή του Facebook μου βγάζει συνέχεια ότι έχω ένα μήνυμα messenger αδιάβαστο κάτι που δεν ισχύει, δεν φεύγει με τίποτα , πως το διορθώνω τώρα αυτό; Πάνω από τρεις μήνες συμβαίνει αυτό Κάποιος έχει πατήσει like σε κάτι που του έστειλες και δεν άνοιξες το μήνυμα να το δεις. Δεν φαίνεται με έντονα αυτό και πρέπει να το βρεις για να φύγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2021 Μάλιστα, ok θα το κοιτάξω, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 Ναι κι εγώ μια φορά έτσι την πάτησα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. July 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2021 Μπορείς να το κάνεις "δεν το έχω διαβασει", και μετά να ξαναμπείς στην συνομιλία αυτή. Θα φύγει η ειδοποίηση. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Λεβέντες πως γίνεται να έχει πρώτα τα πιο πρόσφατα και έπειτα τα υπόλοιπα στην αρχική σελίδα; Πολύ ανακατεμένα τα βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Λεβέντες πως γίνεται να έχει πρώτα τα πιο πρόσφατα και έπειτα τα υπόλοιπα στην αρχική σελίδα; Πολύ ανακατεμένα τα βλέπω αν μπαινεις απο browser αποθηκευεις το https://www.facebook.com/?sk=h_chr απο την εφαρμογη καληνυχτα :lol: εμενα μου δειχνει τα ιδια τρεις φορες οταν ανοιγω την εφαρμογη:confused: Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Δεν υπάρχει σωτηρία δηλαδή, ok thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Από την εφαρμογή δεν σου εμφανίζει πάνω πάνω στην αρχική καθώς σκρολλαρεις 3 καρτέλες; πάτησε τη καρτέλα που λέει «πιο πρόσφατα». Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Κάθε λίγο και λιγάκι θέλει να το επιλέγεις ,δεν γίνεται να είναι μόνιμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 Κάθε φορά που μπαίνεις στην εφαρμογή. Δεν έχει μόνιμη επιλογή, όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 εχει βρει καποιος πως γραφουμε στατους ΜΕ BOLD ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts