giothesuper Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 απο χτες δεν μου ανεβαζει φωτο η εφαρμογη για τα ανδροειδη,το εχει και αλλος το θεμα;; εγω ανεβασα μια χαρα μεσω browser...ισως εχει ανεβει απλα αργει να την εμφανισει..το κανει καμια φορα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 εμένα όλα καλά με την εφαρμογή. συγκεκριμένα προχθές ανέβασα 4 φωτό χωρίς πρόβλημα. βρίσκονται στο album mobile uploads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELENA1981 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Καλησπέρα προσπαθω να μπω σ'ενα παιχνιδι το hidden chronicles αλλα δεν μπορει να φορτωσει την σελιδα μου βγάζει το εξης μήνυμα στη διεύθυνση Στη σύνδεση σας με το τομέα apps.facebook.com χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση 128-bit Ωστόσο αυτη η σελίδα περιέχει αλλους πόρους οι οποίοι δεν είναι ασφαλής. Στη σύνδεση χρησιμοποιείται TLS 1.0. η Σύνδεση είναι κρυπτογραφημένη με χρήση RC4_ 128. Οταν πατάω φόρτωση ούτως ή αλλως πάλι δεν με βάζει. Ξέρει κανείς τη ρύθμιση πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 εμένα όλα καλά με την εφαρμογή. συγκεκριμένα προχθές ανέβασα 4 φωτό χωρίς πρόβλημα. βρίσκονται στο album mobile uploads απεγκατεστησα 2 φορες την εφαρμογη μηπως και ειναι κανενα κολλημα αλλα τιποτα. πρεπει να μπω μεσα στο αλμπουμ και να πατησω προσθηκη νεας φωτο. ενω παλιοτερα γινοταν και απο την αρχικη σελιδα.:down: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 απεγκατεστησα 2 φορες την εφαρμογη μηπως και ειναι κανενα κολλημα αλλα τιποτα. πρεπει να μπω μεσα στο αλμπουμ και να πατησω προσθηκη νεας φωτο. ενω παλιοτερα γινοταν και απο την αρχικη σελιδα.:down: Παρόμοιο πρόβλημα μου παρουσίασε και εμένα εχθές.. Δεν έχω βέβαια android κινητό, αλλά προσπάθησα να ανεβάσω φώτο και μου έλεγε Request timed out ή κάπως έτσι... Να υποθέσω, συνεχίζει το πρόβλημα? Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Παρόμοιο πρόβλημα μου παρουσίασε και εμένα εχθές.. Δεν έχω βέβαια android κινητό, αλλά προσπάθησα να ανεβάσω φώτο και μου έλεγε Request timed out ή κάπως έτσι... Να υποθέσω, συνεχίζει το πρόβλημα? ναι συνεχίζει..:blink: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 ναι συνεχίζει..:blink: Κάνε ένα log out και μετά ξαναμπες Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 log out εκανα. οπως και απεγκατεστησα την εφαρμογη... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 wtf.....!!!! Ο τοιχος δεν εχει τιποτα..! Ουτε δημοσιευσεις ουτε τιποτα.... Μονο το cover και την προφιλ εικονα... Και με παει στην ημερομηνια γεννησης... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamias Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 παίδες πρόβλημα...σημερα όλη μέρα το fb μου μου βγαζει οτι να ναι! αντι για το κουμπί της αρχικής σελίδας μου βγάζει μια Ip και οτι να ναι γλώσσα (αλλαμπουρνεζικα) σε κάποια πράγματα!φοβάμαι οτι έπεσε χακαρισμα!ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 παίδες πρόβλημα...σημερα όλη μέρα το fb μου μου βγαζει οτι να ναι! αντι για το κουμπί της αρχικής σελίδας μου βγάζει μια Ip και οτι να ναι γλώσσα (αλλαμπουρνεζικα) σε κάποια πράγματα!φοβάμαι οτι έπεσε χακαρισμα!ισχύει; Σιγουρέψου ότι στην γραμμή διευθύνσεων του browser σου γράφει https://www.facebook.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1979 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 παίδες πρόβλημα...σημερα όλη μέρα το fb μου μου βγαζει οτι να ναι! αντι για το κουμπί της αρχικής σελίδας μου βγάζει μια Ip και οτι να ναι γλώσσα (αλλαμπουρνεζικα) σε κάποια πράγματα!φοβάμαι οτι έπεσε χακαρισμα!ισχύει; Κλείσε τον browser, άνοιξέ τον πάλι, πληκτρολόγησε http://www.facebook.com και κοίτα τι θα βγάλει. Δοκίμασε και με τον default browser που χρησιμοπποιεις και με έναν IE, να δεις διαφορές. Μήπως έβαλες κανένα addon και σου χάλασε τον browser. Παράθεση You're a Time Lord, let's call me the Dream Lord. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Κλείσε τον browser, άνοιξέ τον πάλι, πληκτρολόγησε http://www.facebook.com και κοίτα τι θα βγάλει. Δοκίμασε και με τον default browser που χρησιμοπποιεις και με έναν IE, να δεις διαφορές. Μήπως έβαλες κανένα addon και σου χάλασε τον browser. αυτο νομιζω και εγω...γινεται χαμος με τετοια add ons για την ωρα που εισαι ον κλπ επισης χαμος και με το dislike button αυτη την εφαρμογη η οποια τελικα ειναι απατη...θα την μπλοκαρω τωρα εγω να εχω το κεφαλι μου ισυχο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Ρε παιδια θα τρελαθω... Σημερα εχω περιπου 60 φιλους παραπανω.... Δεν ειναι δυνατον.... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Ρε παιδια θα τρελαθω... Σημερα εχω περιπου 60 φιλους παραπανω.... Δεν ειναι δυνατον.... παραπανω;; δεν τους ξερεις,δεν τους προσθεσες εσυ? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 παραπανω;; δεν τους ξερεις,δεν τους προσθεσες εσυ? ναι..! και να εκανα add τοσα ατομα σε μια μερα με δεχτηκαν ολοι??? απποκλειεται... ασε που δεν με ηρθε και ειδοποιηση οτι με δεχτηκαν... δεν μπορει ομως τοσα ατομα σε μια μερα.. Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 πρωτη φορα το ακουω αυτο πραγματικα. χακαρισμα;; για τσεκαρε ρυθμισεις λογαριασμου_ασφαλεια_ενεργες συνδεσει και _αναγνωρισμενες συσκευες μηπως βρεις τιποτα περιεργο. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 πρωτη φορα το ακουω αυτο πραγματικα. χακαρισμα;; για τσεκαρε ρυθμισεις λογαριασμου_ασφαλεια_ενεργες συνδεσει και _αναγνωρισμενες συσκευες μηπως βρεις τιποτα περιεργο. Πολυ ωραια τωρα δεν μπορω να μπω... Δεν ανοιγει καθολου.... Αν εμπαινε καποιος αλλος θα με εβγαζε ειδοποιηση αλλα θα το τσεκαρω ααααν ανοιξει.. Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Το ίδιο μου εμφάνισε και εμένα προχθές. Όχι 60, αλλά περισσότερους από ότι έχω. Για τσέκαρε τους φίλους σου. Πρέπει να υπάρχουν και άτομα που έχουν απενεργοποιήσει το προφίλ τους. Τους μετράει και αυτούς ως φίλους.... Αυτό τουλάχιστον κατάλαβα από το δικό μου... Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Το ίδιο μου εμφάνισε και εμένα προχθές. Όχι 60, αλλά περισσότερους από ότι έχω. Για τσέκαρε τους φίλους σου. Πρέπει να υπάρχουν και άτομα που έχουν απενεργοποιήσει το προφίλ τους. Τους μετράει και αυτούς ως φίλους.... Αυτό τουλάχιστον κατάλαβα από το δικό μου... στο κινητο μου δειχνει τους φυσιολογικους... στον υπολογιστη 60+... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 στο κινητο μου δειχνει τους φυσιολογικους... στον υπολογιστη 60+... ισως ειναι οπως πριν και να υπαρχει μπαγκ στο νουμερο των φιλων και μενα αλλαζει καθημερινα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 και μενα αλλαξε ο αριθμος των φιλων,που ποτε δεν ειχα ποτε φιλους, κρατουσα οσους λιγοτερους γινοταν. Απο 209, τωρα πηγαν σταθερα 220. ΚΑτι θα γινεται με παλιες φιλιες, που εχουμε σβησει η ειναι απενεργοποιημενοι οι λογαριασμοι μαλλον, και μετρανε στο συνολικο νουμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 άλλαξε η γραματοσειρά στο fb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Πριν λίγο καιρό μου πρότεινε το facebook κάποιους από τους φίλους μου να παρακολουθώ (αφού επέλεξα εγώ ποιους θέλω) τις ενημερώσεις τους. Τώρα, υπάρχει κάποιος φίλος μου που δε θέλω να παρακολουθώ τις ενημερώσεις. Πώς μπορώ να τον βγάλω από τη σχετική λίστα; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Πριν λίγο καιρό μου πρότεινε το facebook κάποιους από τους φίλους μου να παρακολουθώ (αφού επέλεξα εγώ ποιους θέλω) τις ενημερώσεις τους. Τώρα, υπάρχει κάποιος φίλος μου που δε θέλω να παρακολουθώ τις ενημερώσεις. Πώς μπορώ να τον βγάλω από τη σχετική λίστα; πας στο προφιλ του και εκει που λεει εχω γραφτει πατας και κανεις διαγραφη απο τις ενημερωσεις Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts