Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έτυχα προχθες να δω οτι κάποιος έγινε μέλος το 1967! απο που και ως που το εμφανισε αυτό δε γνωρίζω!

η ημερα γεννησης του ειναι χαζουλη:p

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

ναι, στο περιστατικό με το 1967 είχε χρονολόγιο το προφιλ

οχι ρε τζωρτζ, δεν ειμαι η ημερομηνια γεννησης ;)

ναι, στο περιστατικό με το 1967 είχε χρονολόγιο το προφιλ

οχι ρε τζωρτζ, δεν ειμαι η ημερομηνια γεννησης ;)

καλα οτι δεν εισαι το ξερουμε:lol:

εισαι ο δημητρης

εγω ευτιχως δεν εχω χρονολογιο ακομα...αυριο ομως θα αποκτησουν οι σελιδες και εχω 5:(

Φιλικά Γιώργος

καλα οτι δεν εισαι το ξερουμε:lol:

εισαι ο δημητρης

εγω ευτιχως δεν εχω χρονολογιο ακομα...αυριο ομως θα αποκτησουν οι σελιδες και εχω 5:(

Και τα προφίλ σύντομα, δεν ξέρω ακριβώς μέχρι πότε αλλά ήδη έχουν αρχίσει και μετατρέπονται αυτόματα, χωρίς να το ζητήσει ο χρήστης.

Όλα καλά.

@τζωρζτ

:lol: :lol: :lol:

@DeathAngel

κάτι για 31/3 διάβασα τελευταια ημερα. δηλαδή από 1/4 όλοι θα έχουν timeline

Αρα αυτο το ατομο λεει ψεματα για καποιο λογο...Ευχαριστω πολυ... :)

Ή μπορει απλα να έκανε register παλιότερα, ή να κανανε με το email του, και απο την ημερομηνία που λέει να το ξαναλειτούργησε κανονικά

Εγω ειχα "πιασει"/καβατζωσει, όπως θέλετε πείτε το, δυο e-mail απο οταν ξεκινησε το hotmail να λειτουργει τα "@hotmail.gr". Το ενα ειναι το κανονικο μου που ληγει σε .com, και δεν ηθελα να το παρει αλλος σε .gr, και ενα αλλο που ειναι σχετικα ευκολο και απλα εχει το 1 κολλητα. Εδω και μηνες, μου ειχει ερθει email οτι καποιος γραφτηκε στο Facebook με το email μου αυτο, επειδη προφανως το ηθελε, και ας μην εχει τον κωδικο. Αλλα το παραξενο ειναι οτι το προφιλ δημιουργηθηκε,παρολο που δεν ειχε κανει επιβεβαιωση εγγραφης, οταν ερχεται μετα στο email.

Και απο αλλα sites μου εχουν ερθει μηνυματα επιβεβαιωσης εγγραφης, και μετα ερχονται και newsletters... ελεος...

Ή μπορει απλα να έκανε register παλιότερα, ή να κανανε με το email του, και απο την ημερομηνία που λέει να το ξαναλειτούργησε κανονικά

Εγω ειχα "πιασει"/καβατζωσει, όπως θέλετε πείτε το, δυο e-mail απο οταν ξεκινησε το hotmail να λειτουργει τα "@hotmail.gr". Το ενα ειναι το κανονικο μου που ληγει σε .com, και δεν ηθελα να το παρει αλλος σε .gr, και ενα αλλο που ειναι σχετικα ευκολο και απλα εχει το 1 κολλητα. Εδω και μηνες, μου ειχει ερθει email οτι καποιος γραφτηκε στο Facebook με το email μου αυτο, επειδη προφανως το ηθελε, και ας μην εχει τον κωδικο. Αλλα το παραξενο ειναι οτι το προφιλ δημιουργηθηκε,παρολο που δεν ειχε κανει επιβεβαιωση εγγραφης, οταν ερχεται μετα στο email.

Και απο αλλα sites μου εχουν ερθει μηνυματα επιβεβαιωσης εγγραφης, και μετα ερχονται και newsletters... ελεος...

και που του ηρθε του αλλου το μειλ σου...

νομιζω το facebook λειτουργουσε για λιγο καιρο χωρις επιβαιβαιωση γραφοντας πανω πανω μυνημα για επιβαβαιωση

εγω οταν το εφτιαξα υπηρχε...τωρα δεν ξερω καθως εχω μονο εναν λογαριασμο

Φιλικά Γιώργος

Εε μαγκες μου στελνει sms το πρωι το 54787 και μου λεει, Δωρεαν μηνυμα, ο κωδικος σας ειναι GL155658... Ε το βλεπω λεω spam θα ειναι...

Κ με στελνει ξανα τωρα, Απο Κριστιανα10: Καλησπερα, μολιε μπηκα στο fb και βρηκα το ψευδονυμο σου. Αν επιτρεπεται για τι ψαχνεις και απο που εισαι? Να παρω καμια cosmote να βισω για τα spam? Eννοειται δεν εχω βαλει αριθμο στο fb και τετοια..

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Τη λύση του να πας να κάνεις log in στο facebook με το email σου που έφτιαξε ο άλλος και να πατήσεις "Ξέχασα τον κωδικό μου" για να πάρεις κι το προφίλ του το σκέφτηκες ; :whistle: :whistle: :whistle:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Από τις 31 Μαρτίου 2012, όλες οι Σελίδες Facebook θα έχουν νέα σχεδίαση. Δείτε σε προεπισκόπηση πώς θα δείχνει η Σελίδα σας και δοκιμάστε τις νέες δυνατότητες.

δεν προλαβανε σημερα?:p:wacko:

Φιλικά Γιώργος

Ναι αλλα στην περιπτωση που λεω εγω,δεν ισχυει κατι τετοιο....λεει οτι ανοιξε λογαριασμο στισ 3-12-11 και το χρονολογιο λεει στις 25-2-11......και λεει οτι ξεχασε τον κωδικο απο το mail και εβαλε καινουριο....δεν αναφερει καπου οτι του ηρθε καποιο μηνυμα η κατι αλλο....ευχαριστω....

και που του ηρθε του αλλου το μειλ σου...

νομιζω το facebook λειτουργουσε για λιγο καιρο χωρις επιβαιβαιωση γραφοντας πανω πανω μυνημα για επιβαβαιωση

εγω οταν το εφτιαξα υπηρχε...τωρα δεν ξερω καθως εχω μονο εναν λογαριασμο

Επειδη αυτος ειχε το ιδιο ονομα με εμενα,και απλα εβαλε διπλα το "1" :p

Τη λύση του να πας να κάνεις log in στο facebook με το email σου που έφτιαξε ο άλλος και να πατήσεις "Ξέχασα τον κωδικό μου" για να πάρεις κι το προφίλ του το σκέφτηκες ; :whistle: :whistle: :whistle:

Το εκανα,ηταν εντελως κενο το προφιλ του και απλα του αλλαξα τον κωδικο και του το εκλεισα. Αμα θελει να φτιαξει με αλλο email :p

επεσε το site?

δεν μπορω να μπω ρε παιδες

Μια χαρα λειτουργει.

Από τις 31 Μαρτίου 2012, όλες οι Σελίδες Facebook θα έχουν νέα σχεδίαση. Δείτε σε προεπισκόπηση πώς θα δείχνει η Σελίδα σας και δοκιμάστε τις νέες δυνατότητες.

δεν προλαβανε σημερα?:p:wacko:

ενταξει η αλλαγη εγινε σημερα

Μια χαρα λειτουργει.

τωρα και μενα οκ..πριν με firefox δεν εμπαινε και με explorer κολλουσε

Φιλικά Γιώργος

Σήμερα παρατήρησα το εξής.

Πηγαίνοντας στην λίστα με τους φίλους, κάτω κάτω εμφανίζει άτομα τα οποία έχουν απενεργοποιημένο τον λογαριασμό τους. Ακόμα και από παλιούς λογαριασμούς που απενεργοποιήθηκαν πριν 2+ χρόνια. Μόνο το όνομα φαίνεται χωρίς φωτογραφία. Πατώντας σε κάποιο από τα προφίλ εμφανίζει ένα μήνυμα ότι ο λογαριασμός είναι απενεργοποιημένος και σου δίνει την δυνατότητα να τον διαγράψεις από την λίστα.

Έχω timeline. Δεν ξέρω αν φαίνεται στα παλιά προφίλ.

παιδια εχω μια φωτο με πολλους φιλους μου και θελω να τη βαλω εξωφυλλο στο χρονολογιο...Δυστυχως οσο και αν την μετακινησα πανω κατω,πολλα κεφαλια ειναι κομμενα κτλ.Υπαρχει καποιος τροπος(καποιο προγραμμα ισως?) να την συμπιεσω πανω -κατω και αριστερα-δεξια?(οχι σαν μεγεθος αρχειου)

παιδια εχω μια φωτο με πολλους φιλους μου και θελω να τη βαλω εξωφυλλο στο χρονολογιο...Δυστυχως οσο και αν την μετακινησα πανω κατω,πολλα κεφαλια ειναι κομμενα κτλ.Υπαρχει καποιος τροπος(καποιο προγραμμα ισως?) να την συμπιεσω πανω -κατω και αριστερα-δεξια?(οχι σαν μεγεθος αρχειου)

http://www.picnik.com

Παιδια,εγω ανοιξα νεο λογαριασμο εδω και 4 μερες,αλλα δεν μπορω να βαλω το χρονολογιο με τιποτα!Στη σελιδα που λεει σας παρουσιαζουμε το χρονολογιο κλπ.και μετα αποκτηστε το τωρα,δεν μου το εμφανιζει,για να κανω κλικ!Τι μπορει να συμβαινει?Και τεσπα,πως μπορω να το βαλω?

Apple iPhone 14 Pro Max

το συγκεκριμενο σαιτ θα κλεισειι:cry::cry:

και το χρησημοποιω 2 χρονια

Παιδια,εγω ανοιξα νεο λογαριασμο εδω και 4 μερες,αλλα δεν μπορω να βαλω το χρονολογιο με τιποτα!Στη σελιδα που λεει σας παρουσιαζουμε το χρονολογιο κλπ.και μετα αποκτηστε το τωρα,δεν μου το εμφανιζει,για να κανω κλικ!Τι μπορει να συμβαινει?Και τεσπα,πως μπορω να το βαλω?

πηγαινε σε φιλο που εχει χρονολογιο και πατα αποκτηστε τωρα χρονολογιο πανω πανω:)

όχι, στο παλιό προφίλ δε γίνεται αυτό που ανέφερες

γινεται...ειναι αλφαβητικα τα ονοματα ομως..

Φιλικά Γιώργος

πηγαινε σε φιλο που εχει χρονολογιο και πατα αποκτηστε τωρα χρονολογιο πανω πανω:)

Φιλε μου πηγα αλλα δεν βλεπω κατι!!Πανω πανω λες,ειναι η φωτο του,το ονομα του,φιλοι,μηνυμα...Δεν λεει πουθενα αποκτηστε κλπ.

Apple iPhone 14 Pro Max

Φιλε μου πηγα αλλα δεν βλεπω κατι!!Πανω πανω λες,ειναι η φωτο του,το ονομα του,φιλοι,μηνυμα...Δεν λεει πουθενα αποκτηστε κλπ.

https://www.facebook.com/about/timeline

μπες εδω και προσπαθησε:)

Φιλικά Γιώργος

https://www.facebook.com/about/timeline

μπες εδω και προσπαθησε:)

Μπα τιποτα!Μα καλα,δεν ειπαν οτι απο 31/3,ολα τα προφιλ θα ειναι σε στιλ χρονολογ.?Λαθος καταλαβα?

Apple iPhone 14 Pro Max

Μπα τιποτα!Μα καλα,δεν ειπαν οτι απο 31/3,ολα τα προφιλ θα ειναι σε στιλ χρονολογ.?Λαθος καταλαβα?

για τις σελιδες ειπανε :)

στο λινκ που σου εστειλα μου βγαζει αποκτηστε το χρονολογιο

Φιλικά Γιώργος