FREAK_OF_NATURE Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 βαγγελη ,καλα εσενα σου μιλαω και μετα βγαζει πως εισαι οφ :o επισης σε πολλες επαφες βγαζει πως μπαινουν απο κινητο,ενω δεν ειναι καν μεσ.α.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Αυτό με το εικονίδιο του κινητού δίπλα από τις επαφές έγινε μόλις εγκατέστησαν την εφαρμογή facebook messenger και δυστυχώς δεν φεύγει ούτε με αφαίρεση της εφαρμογής. Ουσιαστικά δε σε δείχνει online, απλά ότι έχεις την εφαρμογή και μπορείς να απαντήσεις μέσω κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Μπορώ να ορίσω ένας φίλος μου να μη μπορεί να μου στέλνει μηνύματα; οχι...αλλα μπορεις να ορισεις να μην σου στελνουν μυνηματα ασχετοι...σβηνοντας τον απο φιλο θα χασει την δυνατοτητα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Οι συζητήσεις στο chat αποθηκεύονται κάπου στον υπολογιστή; Όπως γίνετε για παράδειγμα στο msn; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Οι συζητήσεις στο chat αποθηκεύονται κάπου στον υπολογιστή; Όπως γίνετε για παράδειγμα στο msn; Οχι...:rolleyes: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Πως μπορω να αποκλεισω καποιους φιλους ωστε να μην βλεπουν τις δημοσιευσεις μου (αλλα να ειναι φιλοι)?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Πως μπορω να αποκλεισω καποιους φιλους ωστε να μην βλεπουν τις δημοσιευσεις μου (αλλα να ειναι φιλοι)?? Ναι από τις λίστες έχει μια λίστα το fb που λέγεται Περιορισμένη ή στα Αγγλικά Restricted τον βάζεις σ αυτή την λίστα και δεν βλέπει τις δημοσιεύσεις σου. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Τnx!!! Και ενα τελευταιο, πως φτιχνω λιστα για αυτους που δεν θελω να με βλεπουν online?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Τnx!!! Και ενα τελευταιο, πως φτιχνω λιστα για αυτους που δεν θελω να με βλεπουν online?? λοιπόν θα πασ στους φίλους σου από την επιλογή ρυθμίσεις και μετά επεξεργασία φίλων. Δίπλα στην κάθε επαφή που θέλεις να βάλεις σε ομάδα για να μην σε βλέπει θα δεις ένα βελακι πατάς επάνω και πασ στην δημιουργία λίστας φτιάχνεις την λίστα με το όνομα που θέλεις . Και επιλεγείς την λίστα αυτή. Μετά θα το κανείς αυτό στις υπόλοιπες επαφές που θέλεις και μετά θα μπεις διαθέσιμος/η στις επαφές σου θα πασ στις επιλογές που έχει και θα επιλέξεισ την επιλογή να μην είμαι διαθέσιμος για: και θα επιλέξεισ την ομάδα που έφτιαξες και οκ. Και μετά θα κανείς μια ανανέωση στην σελίδα και θα είσαι οκ!. Το σπαστικό είναι ότι δεν μπορείς να ορίσεις ποιος θα δημοσιεύει ή όχι στα σχόλια σου! Αυτό υπήρχε παλιά , και τώρα δεν μπορώ να το βρω!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να κρύψω την λίστα των φίλων μου; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 να μη φαινονται οι φιλοι σου στο προφιλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 ακριβώς.Αυτό εννοώ Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 θα πας privacy settings, στην πρωτη παραγραφο πατησε το editing your profile (μπλε γραμματα), απο τη λιστα αριστερα επέλεξε friends and family, στο friends παραδίπλα έχει ένα βελάκι. πάτατο και επέλεξε only me. μετα save changes και εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...Κυριολεκτικά με έσωσες! Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Μπορεί κάποιος να μου πεί τη διαφορά απο Group και Page? Τι είναι προτιμότερο και γιατί;; Θέλω να φτιάξω ένα κίνημα διαμαρτυρίας προς τα τηλεοπτικά κανάλια για υποτιτλισμό σε άτομα με πρόβλημα ακοής... για να καταλάβετε το θέμα περίπου. Τι προτείνετε; (Απο κάπου ξεκινάμε!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Μπορεί κάποιος να μου πεί τη διαφορά απο Group και Page? Τι είναι προτιμότερο και γιατί;; Θέλω να φτιάξω ένα κίνημα διαμαρτυρίας προς τα τηλεοπτικά κανάλια για υποτιτλισμό σε άτομα με πρόβλημα ακοής... για να καταλάβετε το θέμα περίπου. Τι προτείνετε; (Απο κάπου ξεκινάμε!) Για το θέμα που θες, group. Page κάνεις για μια εταιρεία, για μια ομάδα, για ένα συγκρότημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Μπορεί κάποιος να μου πεί τη διαφορά απο Group και Page? Τι είναι προτιμότερο και γιατί;; Θέλω να φτιάξω ένα κίνημα διαμαρτυρίας προς τα τηλεοπτικά κανάλια για υποτιτλισμό σε άτομα με πρόβλημα ακοής... για να καταλάβετε το θέμα περίπου. Τι προτείνετε; (Απο κάπου ξεκινάμε!) κανε και τα 2.free ειναι.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Μπορεί κάποιος να μου πεί τη διαφορά απο Group και Page? Τι είναι προτιμότερο και γιατί;; Θέλω να φτιάξω ένα κίνημα διαμαρτυρίας προς τα τηλεοπτικά κανάλια για υποτιτλισμό σε άτομα με πρόβλημα ακοής... για να καταλάβετε το θέμα περίπου. Τι προτείνετε; (Απο κάπου ξεκινάμε!) Εγω θα ελεγα καλυτερα σελιδα.Στα groups υπαρχει περιορισμος που δεν επιτρεπει καποιον να ανηκει σε περισσοτερα απο 300 groups.Ετσι οσοι εχουν μπει σε 300 groups δεν θα μπορουν να μπουν στο group σου,ενω στο Page δεν υπαρχει τετοιος περιορισμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 (edited) Θα κάνω Page τελικά γιατί βρήκα πως να προσθέσω και πραγματάκια στην σελίδα... Όπως Petition :) Please βοήθεια. Προσπαθώ να ανεβάσω video στο Page όχι στο προφίλ μου. Και δεν μου έχει επιλογή να επιλέξω video να ανεβάσω!!! Edited November 16, 2011 by sp3cial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Μπορεί κάποιος να μου πεί τη διαφορά απο Group και Page? Τι είναι προτιμότερο και γιατί;; Θέλω να φτιάξω ένα κίνημα διαμαρτυρίας προς τα τηλεοπτικά κανάλια για υποτιτλισμό σε άτομα με πρόβλημα ακοής... για να καταλάβετε το θέμα περίπου. Τι προτείνετε; (Απο κάπου ξεκινάμε!) σελιδα γιατι μπορει να γινει οποιοςδηποτε..αν καποιος εχει ξεπερασει 200 ομαδες στο προφιλ του δεν μπορει να μπει...επισης στις σελιδες εμφανιζονται στις αρχικες οι δημοσιευσεις...ενω νομιζω στην ομαδα οχι...εγω λεω σελιδα για αυτο που θες μπορεις να φτιαξεις και εκδηλωση Θα κάνω Page τελικά γιατί βρήκα πως να προσθέσω και πραγματάκια στην σελίδα... Όπως Petition :) Please βοήθεια. Προσπαθώ να ανεβάσω video στο Page όχι στο προφίλ μου. Και δεν μου έχει επιλογή να επιλέξω video να ανεβάσω!!! πας στην αρχικη της σελιδας προσθηκη βιντεο..εκει με το στατους Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 σελιδα γιατι μπορει να γινει οποιοςδηποτε..αν καποιος εχει ξεπερασει 200 ομαδες στο προφιλ του δεν μπορει να μπει...επισης στις σελιδες εμφανιζονται στις αρχικες οι δημοσιευσεις...ενω νομιζω στην ομαδα οχι...εγω λεω σελιδα για αυτο που θες μπορεις να φτιαξεις και εκδηλωση Εκδήλωση κάνεις και από την σελίδα, η σελίδα φαίνεται στις αρχικές σελίδες το γκρουπ μπορεί να στέλνει Notifications που δεν το κάνει η σελίδα, γενικός καλό είναι να έχεις και τα δύο :) Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 (edited) To έφτιαξα τελικά, ανέβασα video (φτωχό) και στη νοηματική με ελληνικούς υπότιτλους. Ελληνικοί υπότιτλοι στην Ελληνική Τηλεόραση. Για όποιον θέλει να μας υποστηρίξει σε μια προσβάσιμη ελληνική τηλεόραση είναι καλοδεχούμενος. Αν ξέρει κάποιος FBML ή Web Design σε Facebook για λίγες απορίες σχετικά με το μάζεμα υπογραφών που θέλω να βάλω (petition) μπορεί να μου στείλει μήνυμα... Ευχαριστώ :happy: =========== Καινούρια ερώτηση. Μου λένε ότι στο Facebook chat δεν είμαι online.. Τι πρέπει να κάνω; Δεν βλέπω καμία επιλογή! Edited November 17, 2011 by sp3cial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Τρελάθηκε το facebook...Οποτε ανοίγω τη σελίδα μου λέει ότι έχω 1 μήνυμα...και η πλάκα είναι ότι τα έχω διαβάσει ΟΛΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 μηπως έχεις μήνυμα στην κατηγορία others(ακριβώς κάτω από το messages); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 μηπως έχεις μήνυμα στην κατηγορία others(ακριβώς κάτω από το messages); Το έλεγξα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts