giothesuper Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 (edited) Μια ερωτησουλα.....Λεω κατι κατω απο μια φωτο φιλου και οταν πει καποιος αλλος κατι στην ιδια φωτο μου ερχεται ειδοποιηση με εμαιλ....Μπορω να το αποφυγω αυτο ? http://www.facebook.com/editaccount.php?notifications εδω ρυθμιζεις που θελεις email:) μπα... ειναι πολυ αργα πια γιαυτο... τωρα πρεπει να αποδεχτω τη μοιρα μου... ΣΚ@Τ@! πες στην κοπελα σου να κλεισει το προφιλ για λιγο καιρο και να το ξανανανοιξει μετα ωστε να εχει ξεχαστει το θεμα εχω 2 αποριες...welcome σε σελιδα πως βαζω??? και σημερα οταν εβαζα κατι ρυθμισεις σε μια σελιδα μου εβγαλε στο κιτρινο αντι οι αλλαγες αποθηκευτικαν το μωρο χ....ε :P σε αυτο τι φταιει? Edited June 1, 2011 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Ξερει κανεις πως μπορει να διαγραφει ενας φιλος απτο ποκερ,ο οποιος δεν ειναι κανονικος φιλος στο fb?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 πες στην κοπελα σου να κλεισει το προφιλ για λιγο καιρο και να το ξανανανοιξει μετα ωστε να εχει ξεχαστει το θεμα εχω 2 αποριες...welcome σε σελιδα πως βαζω??? και σημερα οταν εβαζα κατι ρυθμισεις σε μια σελιδα μου εβγαλε στο κιτρινο αντι οι αλλαγες αποθηκευτικαν το μωρο χ....ε :P σε αυτο τι φταιει? Φίλε αν της πω να το κλείσει θα φάω ξύλο... οσο για τις απορίες σου: 1. εγω έχω welcome page χρησιμοποιώντας τουτο εδώ http://www.wildfireapp.com/ παλια μπορουσες να φτιαξεις μέσα στο φεισμπουκ μεσω FBML αλλα τωρα το φτιαχνουν αλλες εταιριες... :) 2. το αλλο έχει να κανει με τις μεταφράσεις που γίνονται από τον κόσμο... αν γίνει τρολλιά, και πάνε όλοι και γράψουν ότι για το αντιστοιχο αγγλικό "Changes Saved" το αντίστοιχο ελληνικό είναι "το μωρό χέστ**ε" μέχρι να το πάρει πρέφα το facebook αυτό θα βλέπεις! ;) Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Φίλε αν της πω να το κλείσει θα φάω ξύλο... οσο για τις απορίες σου: 1. εγω έχω welcome page χρησιμοποιώντας τουτο εδώ http://www.wildfireapp.com/ παλια μπορουσες να φτιαξεις μέσα στο φεισμπουκ μεσω FBML αλλα τωρα το φτιαχνουν αλλες εταιριες... :) 2. το αλλο έχει να κανει με τις μεταφράσεις που γίνονται από τον κόσμο... αν γίνει τρολλιά, και πάνε όλοι και γράψουν ότι για το αντιστοιχο αγγλικό "Changes Saved" το αντίστοιχο ελληνικό είναι "το μωρό χέστ**ε" μέχρι να το πάρει πρέφα το facebook αυτό θα βλέπεις! ;) επαθα σοκ μολις το ειδα για το μωρο μπορεις να μου πεις η εδω η μεσω π.μ πως γινεται να φτιαξω ενα welcome? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 επαθα σοκ μολις το ειδα για το μωρο μπορεις να μου πεις η εδω η μεσω π.μ πως γινεται να φτιαξω ενα welcome? δεν έχω τη γνώση για να σου πω πως... είναι και λίγο εξειδικευμένο το ζήτημα... εγώ απλως του εβαλα να φορτωνει το λογότυπο της σελίδας για αρχική οθονη... τπτ περισσοτερο... Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Τι ακριβώς είναι αυτό το welcome page και που εμφανίζεται; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 ουτε γω το καταλαβα... για ριξτε κανα screenshot να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 ουτε γω το καταλαβα... για ριξτε κανα screenshot να δουμε. http://img824.imageshack.us/img824/4194/capture028d.jpg απο την σελιδα του esc Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 α μαλιστα. τωρα καταλαβα... Ευχαριστω γιωργο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 http://img824.imageshack.us/img824/4194/capture028d.jpg απο την σελιδα του esc φτιαγμένο με την εφαρμογή που σου πρότεινα! :) Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelina_F Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 οχι το μονο που ξερω ειναι οτι μπορεις να σβησεις το tag.. Πως σβηνουμε το tag??? Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 πας στην φωτογραφια, και κατω απο αυτην υπαρχουν τα tags. οπου υπαρχει το ονομα σου σου, ακριβως διπλα σε περενθεση γραφει "remove tag". ετσι απλα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Ενδιαφέρουσα ερώτηση, και εμένα με ενδιαφέρει η απάντηση. Ξέρω ότι μπορείς να αφαιρέσεις το tag αν θες. το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να βάλεις στις ρυθμίσεις απορρήτου στις φωτογραφίες που έχεις επισημανθεί και στα βίντεο μόνο εγώ και να βλέπεις μόνο εσυ της φωτογραφίες που έχεις επισημανθεί . Δεν βλέπω να υπάρχει άλλος τρόπος. Και κάτι άκυρο γιατί έχουνε κολλήσει τα δώρα που στέλνουνε ; δηλαδή τα αποδέχομαι και δεν σβηνονται . Τι σπαστικό τι μπορούμε να κάνουμε έτσι ώστε να διορθωθεί αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eclair Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Γεια σας! Έχω μια απορία...υπάρχει τρόπος να μην με βρίσκουν στην αναζήτηση του facebook βάση του e-mail που έχω δώσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! :) Παράθεση "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 (edited) Γεια σας! Έχω μια απορία...υπάρχει τρόπος να μην με βρίσκουν στην αναζήτηση του facebook βάση του e-mail που έχω δώσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! :) εάν βάλεις από της ρυθμίσεις απόρητου στην πρώτη επιλογή επέλεξε μόνο φίλοι και όχι φίλοι φίλων και κάπου εκεί γράφει και για αναζήτηση μέσω του ίντερνετ βγαλε και αυτην την επιλογή για να μην σε αναζητούν στο google . Από εκεί και μετά δεν νομίζω να μπορεί κανένας να σε αναζητήσει είτε με απλό όνομα είτε με μάιλ έτσι πιστεύω δηλαδή. Δοκίμασε το και πες μου . Edited June 7, 2011 by JOHNMEGARYTHMOS Διόρθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Γεια σας! Έχω μια απορία...υπάρχει τρόπος να μην με βρίσκουν στην αναζήτηση του facebook βάση του e-mail που έχω δώσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! :) απενεργοποιησε την δημοσια αναζητηση και βαλε να σε βρισκουν στην αναζητηση του facebook μονο οι φιλοι σου;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. June 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 πας στην φωτογραφια, και κατω απο αυτην υπαρχουν τα tags. οπου υπαρχει το ονομα σου σου, ακριβως διπλα σε περενθεση γραφει "remove tag". ετσι απλα:) Και να μετά θελήσει να ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ tag θα πρέπει να το ξανασβήσουμε και πάει λέγοντας ;;;; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Και να μετά θελήσει να ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ tag θα πρέπει να το ξανασβήσουμε και πάει λέγοντας ;;;; οχι...μετα δεν θα τον αφησει να κανει tag το facebook γιατι το εσβησες εσυ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 γιατι νομιζω οτι μπορει να κανει οσα tags θελει....? ακομη και αν τα εχεις σβησει εσυ? θυμαμαι μου ειχε τυχει μια τετοια περιπτωση παλιοτερα. δε γννωριζω αν αλλαξε κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eclair Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Giothesuper και Johnmegarythmos σας ευχαριστώ παρά πολύ για τις άμεσες απαντήσεις! Πήγα στις ρυθμίσεις απορρήτου και έβαλα παντού μόνο φίλοι..ελπίζω να πιάσει. Απλά διαπίστωσα ότι το facebook πλέον δεν δίνει εύκολα αναζήτηση μέσω mail πρέπει να πας στο δικό σου mail και να στείλεις πρόσκληση..στις εκεί επαφές σου(τουλάχιστον κάτι τέτοιο κατάλαβα εγώ). Δυστυχώς έδωσα το mail μου -χωρίς να αναλογιστώ τις συνέπειες- σε μια πελάτισσα η οποία ξεπέρασε τα όρια (νομίζει ότι θα γίνω και "ψυχανάλυτρια" της..) και τώρα τρέχω να αλλάξω το μαιλ από όπου μπορώ..μέχρι στο skype με βρήκε..για το επαγγελματικό κινητό δεν το συζητώ με έχει τρελάνει και ψάχνω τρόπο να την μπλοκαρω σε java συσκευή...Και επειδή φοβάμαι ότι δεν θα αργήσει να με βρει και στο facebook...σκέφτομαι μήπως υπάρχει τρόπος να την μπλοκάρω -μόνο αυτή- απο την αρχή πριν με ανακαλύψει και εκεί; Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα. :O Παράθεση "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Οταν σε ενα προσωπικο μηνυμα εχω συνημμενη φωτογραφια στο pc του σπιτιου οταν κλικαρω το συνημμενο την αποθηκευει ενω στη δουλεια με ρωταει και επιλεγω να την ανοιξει με προγραμμα φωτογαφιων.Πως μπορω να ρυθμισω και το αλλο pc να μην αποθηκευει αυτοματα ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 γιατι νομιζω οτι μπορει να κανει οσα tags θελει....? ακομη και αν τα εχεις σβησει εσυ? θυμαμαι μου ειχε τυχει μια τετοια περιπτωση παλιοτερα. δε γννωριζω αν αλλαξε κατι οχι...επειδη εγω ειμαι taggακιας και μου την κανουν οι φιλοι μου προσπαθω να τους ξανακανω αλλα τιποτα;) Giothesuper και Johnmegarythmos σας ευχαριστώ παρά πολύ για τις άμεσες απαντήσεις! Πήγα στις ρυθμίσεις απορρήτου και έβαλα παντού μόνο φίλοι..ελπίζω να πιάσει. Απλά διαπίστωσα ότι το facebook πλέον δεν δίνει εύκολα αναζήτηση μέσω mail πρέπει να πας στο δικό σου mail και να στείλεις πρόσκληση..στις εκεί επαφές σου(τουλάχιστον κάτι τέτοιο κατάλαβα εγώ). Δυστυχώς έδωσα το mail μου -χωρίς να αναλογιστώ τις συνέπειες- σε μια πελάτισσα η οποία ξεπέρασε τα όρια (νομίζει ότι θα γίνω και "ψυχανάλυτρια" της..) και τώρα τρέχω να αλλάξω το μαιλ από όπου μπορώ..μέχρι στο skype με βρήκε..για το επαγγελματικό κινητό δεν το συζητώ με έχει τρελάνει και ψάχνω τρόπο να την μπλοκαρω σε java συσκευή...Και επειδή φοβάμαι ότι δεν θα αργήσει να με βρει και στο facebook...σκέφτομαι μήπως υπάρχει τρόπος να την μπλοκάρω -μόνο αυτή- απο την αρχή πριν με ανακαλύψει και εκεί; Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα. :O αμα ξερεις email η ονομα πας στο παρακατω link συμπλιρωνεις τα κενα και δεν μπορει ουτε να σε βρει ουτε τιποτα...για αυτην ειναι σαν να μην υπαρχεις στο facebook http://www.facebook.com/settings/?tab=privacy§ion=block&h=e0d639cd0c026bded0e2e63617479c65 Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Γεια σας! Έχω μια απορία...υπάρχει τρόπος να μην με βρίσκουν στην αναζήτηση του facebook βάση του e-mail που έχω δώσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! :) Giothesuper και Johnmegarythmos σας ευχαριστώ παρά πολύ για τις άμεσες απαντήσεις! Πήγα στις ρυθμίσεις απορρήτου και έβαλα παντού μόνο φίλοι..ελπίζω να πιάσει. Απλά διαπίστωσα ότι το facebook πλέον δεν δίνει εύκολα αναζήτηση μέσω mail πρέπει να πας στο δικό σου mail και να στείλεις πρόσκληση..στις εκεί επαφές σου(τουλάχιστον κάτι τέτοιο κατάλαβα εγώ). Δυστυχώς έδωσα το mail μου -χωρίς να αναλογιστώ τις συνέπειες- σε μια πελάτισσα η οποία ξεπέρασε τα όρια (νομίζει ότι θα γίνω και "ψυχανάλυτρια" της..) και τώρα τρέχω να αλλάξω το μαιλ από όπου μπορώ..μέχρι στο skype με βρήκε..για το επαγγελματικό κινητό δεν το συζητώ με έχει τρελάνει και ψάχνω τρόπο να την μπλοκαρω σε java συσκευή...Και επειδή φοβάμαι ότι δεν θα αργήσει να με βρει και στο facebook...σκέφτομαι μήπως υπάρχει τρόπος να την μπλοκάρω -μόνο αυτή- απο την αρχή πριν με ανακαλύψει και εκεί; Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα. :O Λογαριασμός > Ρυθμίσεις Απορρήτου > Προβολή ρυθμίσεων > Αναζήτηση στο Facebook > Μόνο φίλοι ή Βρίσκεις εσύ το άτομο που σε κυνηγάει και το κάνεις Μπλοκάρισμα. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. June 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 οχι...μετα δεν θα τον αφησει να κανει tag το facebook γιατι το εσβησες εσυ;) OK, τότε είναι καλό αυτό. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Giothesuper και Johnmegarythmos σας ευχαριστώ παρά πολύ για τις άμεσες απαντήσεις! Πήγα στις ρυθμίσεις απορρήτου και έβαλα παντού μόνο φίλοι..ελπίζω να πιάσει. Απλά διαπίστωσα ότι το facebook πλέον δεν δίνει εύκολα αναζήτηση μέσω mail πρέπει να πας στο δικό σου mail και να στείλεις πρόσκληση..στις εκεί επαφές σου(τουλάχιστον κάτι τέτοιο κατάλαβα εγώ). Δυστυχώς έδωσα το mail μου -χωρίς να αναλογιστώ τις συνέπειες- σε μια πελάτισσα η οποία ξεπέρασε τα όρια (νομίζει ότι θα γίνω και "ψυχανάλυτρια" της..) και τώρα τρέχω να αλλάξω το μαιλ από όπου μπορώ..μέχρι στο skype με βρήκε..για το επαγγελματικό κινητό δεν το συζητώ με έχει τρελάνει και ψάχνω τρόπο να την μπλοκαρω σε java συσκευή...Και επειδή φοβάμαι ότι δεν θα αργήσει να με βρει και στο facebook...σκέφτομαι μήπως υπάρχει τρόπος να την μπλοκάρω -μόνο αυτή- απο την αρχή πριν με ανακαλύψει και εκεί; Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα. :O Λάθος σου που δεν έχεις 2 διαφορετικά emails επαγγελματικό/προσωπικό. Μπορείς αν την βρεις να την μπλοκάρεις, κάτω αριστερά έχει report/block person. Αν την κάνεις block είσαι οκ. Προτείνω πάντως να φτιάξεις ένα προσωπικό - κατά προτίμηση Gmail - και να το αλλάξεις σε όλα, skype/facebook κτλπ και κρατάς το άλλο για επαγγελματικό. Επίσης, για μέγιστη ασφάλεια, φτιάξε και ένα hotmail και σύνδεσε τα μεταξύ τους. (Το hotmail άστο αχρησιμοποίητο ή μπορείς να κάνεις και το αντίστροφο) Πάντως έχετε όλοι υπόψη σας, οτι ακόμα και να έχετε privacy settings κτλπ, αν κάποιος σας έχει πχ στο msn/yahoo κ.λ. messengers, αν πάει στις επιλογές που αναζητεί τους φίλους του, η αναζήτηση παρακάμπτει τα privacy settings και σας εμφανίζει κανονικά. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts